os hockey final

Nu är naglarna gjorda.  Ska putsa till dom lite imorgon bara. Tittar på OS final hockey, inte så jätte intressant så tänkte gå och lägga mig nu och sova faktiskt. Så att jag kan göra SO och NO på morgonen för jag behöver plugga riktigt mycket känner jag. Åker också hem imorgon på kvällen, tiden har gått jätte snabbt verkligen så det är lite sorgligt...
Puss&godnatt!


fikatime

Jag har märkt att man äter mycket mer här i norrland än mitten av Sverige. Kanske beror det på att man inte är i skolan eller med sina kompisar hela dagarna utan man sitter insnöad, vem vet!? Eller man äter inte, man fikar mer. Same shit tänker ni. Sure, visst mat som mat men asså när man fikar såhär mycket så blir det något annat än mat (frukost, lunch, middag) Fika gör man minst 3 gånger per dag. Helst 4, men 3 är okej. Och nej jag överdriver inte. Men jag klagar inte jag gillar att äta så det är perfekt för mig.


ge mig ringarna..

Jag är riktigt duktig nu! Har skrivit lite på SO debatt grejen eftersom att jag inte kunde vara med på den i skolan en jag har skrivit riktigt mycket och kommit igång med den. Så då blir det belöning med fika hehe. Annars kan jag berätta att ikväll blir det gelenaglar. Röda och långa ska dom blir. Nu väntar bullarna. Pussar


your song

Skönaste morgonen på länge! Iallafall under min sjukperiod. Jag vaknade vid halv 12 ungefär och efter det har jag bara chillat, fotbad i världens skönaste apparpat haha. Men ska käka nu och sen blir det plugg för hela slanten. Pussar


come in to my world


Detta skulle sitta fint att på som present när jag fyller år näst-nästa tisdag..
Nu orkar jag inte sitta och dega framför datan längre, sov gott!

tjena pudding står du här och dallrar


Jag har hittat dom mest underbara skor man kan tänka sig! Hur vackra är inte dessa? Man kan använda dom året om och klacken är perfekt. Tyget, röda sulan, ljusare tå, ja allt är bara makalöst. Tänk bara vad som skulle göra med ens ben!!
Jag ser att dom vill ha mig och jag skulle ge dom ett bra hem. Vill du bli min vän?


irritation på hög nivå

Insåg precis en välidgt irriterande sak med mormors bärbar nu. Delete knappen sitter inte där den ska. Istället är Scroll knappen där!!! Sjukt irriterande, måste leta efter den varje gång jag ska klicka på den!

nya karriären, poet

Anonym om dude it's time we let the world know:
vart är dikten ifrån?


Svar: Hahaha, jag skrev den själv. Hade extremt tråkigt en dag nu när jag va sjuk så jag kände bara för att skriva den. 

är i scooter-land

Nu sitter jag här, med 1 meter snö utanför fönstret i norrland och titta på reprisen av curling dam final. Sverige vann om ni undrar. Kul för dom, mindre kul att sitta här med öppen mun för att man inte kan andas genom näsan. Men jag ger inte upp hoppet för det, jag har faktiskt pluggat lite matte idag. Eller lite och lite ett helt kapitel faktiskt! Duktig flicka.

Annars har det inte hänt särskilt mycket här. Igår när vi va på flygplatsen så skulle ett plan landa där men det var så mycket snö att de landade på Arlanda istället. Kul för dom som skulle med det planet, fick åka buss från Bromma till Arlanda.

Men nu ska jag nörda lite spel. Puss
Hahaha, vacker min. Hanna och jag i somras innan morbror och mosters bröllop som tärnor


next stop: umeå

Har vilat som aldrig förr idag. Suttit framför tvn och tittat på det mesta blev en del OS för jag har redan sett allt annat under dagarna nu när jag varit sjuk.
Men nu ska jag packa för om 2 timmar åker mami och jag till mormor och morfar. Vi hörs där. Pussar

bilder från Umeå 2009.

-.-

Jag trodde jag blivit frisk men nej nu är jag sjuk, igen. Godnatt..

jag är ologisk..

Det är logisk att man går ner i vikt när man har varit/är magsjuk eller hur? Man spyr och hungern miskar så det tar ett tag innan man äter helt normalt. I tisdags var jag magsjuk och idag två dagar senare så känner jag fortfarande inte att jag är supersugen på mat direkt. Ganska logiskt fortfarande. Men något som inte är logiskt är att jag har gått upp 2 kilo sen jag blev magsjuk...
Så under min "sjuklighet" har jag upptäckt att en 3 åring är smartare än mig, jag går upp i vikt när jag inte äter och det gör förbannat ont att ha nackspärr.
Förutom detta så kom jag precis på att jag åker till Umeå med mor imorgon kväll. Så helgen ska spenderas med NO boken och kakor.
Det är nog bäst att jag sover nu, godnatt imorgon drar jag tillbaka till el pluggoivch.

dude it's time we let the world know

Du är mycket att titta på,
med ögon som är havsblå.
Du är riktigt (!) het,
behöver f*n ingen diet.
Du gör min dag till ett minne,
men jag ser ditt inre som en finne. 
Men tyvärr du är lite blek,
hade varit bättre som en grek.
Du är inget att ha,
tack och hej ha det bra.


never gonna give you up


Sjuk och uttråkad som man är så har jag inte särskilt mycket att göra så varför inte bjuda på denna underbara låt? Den börjar efter 15 sekunder :)

MACARENA

Jag orkar inte gör SO nu, därför blir det fika och film men mami och hanny. LOVE


idag känner jag mig som torkel

Nej snart börjar jag gråta. Det är verkligen inte min dag. Jag tror aldrig jag varit så förkyld som jag är nu och de jag trodde var muskelknytor i axlarna var tydligen en sträckning eller något sådant. FUCK FUCK FUCK. Förutom det så har vi SO debatt i skolan just nu och jag hade 2 punkter jag kunde lite mer på. En av dem skulle vara idag och andra imorgon. Men nej, båda är idag så nu måste jag läsa på om varför man får äta kött hur man vill (?)

Jag måste börja be till gud, kanske sjunga för honom då och då också...



this is how you remind me

Tittade igenom gamla bilder och hittade dom här från när Olivia fyllde 15.. Känns som evigheter sen men vet var inte allt för längesen, 9 månader ungefär. Älskar er tjejer!


stel gammal tant

Godmorgon! Jag kan inte sova för jag har så sjukt ont i mina muskler. Skit äckligt men det gör ont vad jag än gör så jag kan bara sitta helt upp och ner annars gör det bajsont... Känner mig som en gammal tant som inte kan gå över övergångsstället. Men imorgon går jag till skolan hur jag än mår, orkar inte sitta här och ruttna längre.

automatic

Nu blir det sängen för min del. Magsjukan har gått över till förkylning helt och hållet plus lite feber. Så jag blir hemma imorgon också, kuuul.. Men jag ska försöka göra lite NO och SO men vi får se. Jag blir så sjukt lat när jag bara sitter framför tvn hela dagen vilket jag gjort nu i 2 dagar. Not so funny.
Men iallafall jag skrev tidigare idag ett inlägg om när Mika ville att jag skulle komma dit och bli fotad och nån ville att jag skulle visa bilder från de men jag har inga bilder, fick aldrig några. Nu vet ni det. Puss&godnatt
- Karlstad, mars 2009


happy face!

Igår var jag död. Helt slut så jag låg i min säng hela dagen, en blandning mellan kräksjuka och förkylning. Jag orkade inte ens röra mig till datan så då förstår ni hur dålig jag mådde. Nu lät jag som värsta datanörden haha. Men idag mår jag mycket bättre, sitter och lyssnar på musik och är sjukt sugen på helg. Gissa vad man precis inser då? Att jag ska till Norrland på fredag och kommer hem på måndag. Helgen efter det är jag i Karlstad och veckan efter det fyller jag år så då är det bara att KÖÖÖÖÖÖRA!
Jag fyller år om inte ens två veckor! 1 vecka och 6 dagaaaar!!

sjukt gammal bild på Marty och mig. Love you honey


svar på tal

När jag var där så tog dom bilder på mig inomhus. Det var i november tror jag så det var väldigt mörkt ute. Dom sa att dom ville ha bilder som man kunde ta utomhus och att det var ljusare ute.
Men jag tycker bara att det va skit kul att få komma dit och att dom ens frågade mig för det är inte alla som får den chansen. Det spelar ingen roll för mig om dom hör av sig visst det skulle va skit kul men det räcker med att dom frågade om jag ens ville komma dit.
Så vi får se om dom hör av sig eller inte när det börjar bli ljusare och varmare.

 


you can feel it in the air! IT'S A PASSION

Godnatt nördar. Imorgon är det spanska prov som gäller, tror det kommer gå bra. Nu blir det att borsta tänderna och sen slaggaaaaaaaaaaaaaaaaa. GÖDNÄTT


en 3årings hjärna...

Ibland undrar jag lite om jag har sämre sinne för bygge eller bara för allt...
 
I fredags så käkade jag ett kinderägg. Big deal, nej inte direkt. Men iallafall så får man ju alltid en liten leksak. Hittade ingen papperskorg så jag la den i väskan. Nyss så kände jag att jag inte orkade plugga och så hittade jag det där lilla kinderägget i min väska. Jag var uttråkade så varför inte bygga ihop den där lilla saken. Men det var fan i mig inte lätt, det tog nästan 7 minuter för mig att bygga den och fatta hur den fungerade. Det var nån platta som skulle skjuta iväg ett rymdskepp. Det tog kanske 2 minuter att bygga ihop den och klista på allt.
Ska det ta 5 minuter för en som snart är 16 bast att fatta hur den där leksaken funkar och den är egentligen anpassad för 5åringar!?!?
Nej jag som var på så bra humör nu känner jag mig som värsta efterblivna 3åringen. Dags att läsa spanskan en gång till och känna sig lite smartare än pappa och sen sova. Puss och godnatt.


jerk it out!

En applåd till mig! Har hunnti med att plugga spanska som en galning och tvättat två maskiner! Snacka om underbarn jag är ibland!

Förutom det kom jag precis på att NO evolutionsarbetet är flyttat till veckan efter sportlovet! HUR HÄRLIGT SOM HELST!  Så det jag har kvar av veckan är Spanska vilket jag kan till 99% och SO debatt vilket jag tror kommer gå riktigt bra. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Detta ska firas med ett bad med riktigt mycket skum, ljus och underbar musik. ME LIKE. Kände att jag fick värsta ruset med gladhet/gladighet (?) Skit samma, jag blev iallafall riktigt jävla glad. Så det blir en dusch nu, lite spanska och sen så tänkte jag börja röra mig mot sängen faktiskt. Ganska tidigt men det kan jag behöva. Tror jag börjar bli sjuk..

random bild på allt och inget.

mickey avalon

DS it's the best in the buisness, PS we got dick's like jesus.

Imorgon är del spanska prov grammatik som gäller och på onsdag är det uppsats. Just nu känner jag att det kommer gå skit så jag ska plugga som aldrig förr. Pussar

lilla katt

Hahahaha, lilla katt!


"jag tror ja ha ruckit a bit för mkt"



Jag har extremt tråkigt just nu så jag tänkte vara lite snäll och skriva ett inlägg. Jag har verkligen ingen orka alls att plugga men jag har egentligen stort behov av det. Men blääää.
Därför kör vi en vanlig, uttjatad, tråkig och fjollig lista. Jag hatar dom själv men ibland kan dom vara ganska underhållande faktiskt.

Har du sett din bästa vän gråta?
tyvärr ja..

Vad åt du senast?
en kiwi, smarrigt

Har du fått en komplimang idag?
haha yääs

Har du varit med i en rättegång?
nej men jag skulle vilja, asså inte vara den åtalade men se på typ(?)

Är du polare med grannarna?
ja, mandypandy. umgås dock inte så ofta

Vilka språk pratar din mamma?
svenska, engelska tror jag..

Vilka länder har du bott i?
sverige, vill flytta utomlands när jag blir vuxen

Senaste piercingen?
har bara i öronen, fast jag har aldrig örhängen ändå men dom växer inte igen...

När åkte du bil i mer än 15 minuter?
ingen aning.. tror jag har minnesförlust

Gay?
inte upptäckt det än iallafall

Har du däckat/spytt för du druckit?
mm, ingen favorit direkt..

Har du täckt någons hus med toapapper?
haha nej jag sysselsätter mig med andra saker

Suger det här?
ja, helt klart

Har du varit på stranden?
om jag har, en av bästa platserna på jorden 

Minns du din/dina musiklärares namn?
mjo ja det tror jag

Hur är din syn?
haha dåålig, har linser men orkar inte använda dom.

Har du varit på ett party?
yääs

Skulle du kunna tänka dig simma med hajar?
har redan gjort, dom va riktigt fega...

Vad skulle du säga om en av dina närmaste vänner va kär i din bror?
har ingen bror men jag skulle garva

Har du varit utomlands?
ja, 17 olika länder

Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
min morbrors. jag och min syrra var tärnor, hon fick allergichock och jag svimmade haha!

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
ja förmodligen men det skulle ju finnas en anledning.

Var är dina syskon just nu?
sovandes nere i soffan

När gick du upp imorse?
10 ungefär, pga gudstjänst

Vad ska du göra i helgen?
pimpla fisk i norrland haha

Vad står det i fjärde sms:et i din inkorg?
"partajar! fast ja tror jag har ruckit a bit för mkt nu igenom... jävla Mau och bjuda, har häst jäger bombs race och börjar se sudd... fast i love it! ;) " haha från emil som är i nya zeeland. lilla plutt

När var du riktigt sjuk senast?
jag va inte sjuk direkt men jag åt pencillin, för ungefär en månad sen tror jag

Vem är den senaste kändisen du tog på?
haha typ markoolio

Vad finns i din bakficka?
har ingen bakficka.

Har du färglinser?
nej men vanliga

vad gjorde du klockan två inatt?
myste i min säng och smsade med emil haha

Vad är det första du gör på morgonen?
vänder mig om och somnar om



vanilla twilight

Veckan ser roligt ut... Massa plugg och det som just nu känns roligast och mest lockande är träningarna men jag har så sjutk mycket i skolan så jag vet inte om jag kommer hinna.

Måndag: -
Tisdag: HKK utvärdering
Onsdag: Spanska prov och träning
Torsdag: Hålla i idrottslektion, SO debatt, träning
Fredag: SO debatt, Mattemål 4.3, No evolutionsarbete, åker till Umeå
Lördag: Umeå
Söndag: Umeå

Mamma och jag åker till mormor och morfar på fredag-måndag. Så det blir att vila upp sig och fixa gelé naglar och jag hoppas på lite shopping också hehe. Nu ska jag fortsätta plugga. Är klar med HKK utvärderingen så det är bara restan av alla 10000000 saker att göra nu. Wish me luck.

Alla har väll hört fireflies? Och den är underbar, lika så är Vanilla twilight.

amazing

Gudstjänsten gick prima. Träffade Kalle, Jessica, Jenni och Bim där, trevligt trevligt. Resten av dagen består av skolbäcker, roligt... Ska göra HKK, NO, SO, Spanska, Idrott, Matte och idrottgrej. Rolig söndag... 
Kill me.. 


cool_brud_94

Godmorgon godmorgon hör fåglarna sjunga.... Det är det enda jag kan på den sången men iallafall. Ska ta bussen om en kvart till kyrkan, yeay! Det är gudstjänst som gäller idag med Martina och kanska Olivia, hon har ingen mobil så vet inte hur jag ska få tag i henne, vill ju inte väcka hela familjen med min underbara morgon stämma.

Pussar och kramar


damn she is a sexy bitch

Kvällen har spenderats hemma hos Olivia med henne, Martina och lilla Beckman. Mysigt värre, käkade först middag och efterrätt. Öppnade julklappar och tittade på melodifestivalen+nyheterna. En väääldigt ovanlig lördagskväll men det var skönt. Skadade inte att ta det lugnt och snacka lite med mina brudar.

Imorgon på morgonen blir det gudstjänst för jag går på ledarutbildning så då måste man göra det. Kulkul... Resten av söndagen blir som alla andra söndagar, såklart. Bara massa plugg vilket känns förjävligt. USCH.


SNYGGINGEN OLIVIAA!


ny design igen

Nej designen jag gjorde igår (förrgår?) var så sjukt tråkig, jag var desperat efter en ny så jag gjorde en snabbt men gjorde nu en till, mycket mer nöjd med den. Nu ska jag baka cupcakes med mami. Pussar!

pancakes


Det är sjukt kallt ute! SMHI säger ju också att det ska bli snöstorm vilket jag inte riktigt ser fram emot faktiskt. Men det var skönt med en promenad. Inte för att det blev så mycket snack eftersom att det bara fanns ett spår så vi gick på rad istället men det var skönt ändå. Det som inte var så skönt var väll att mitt ansikte blev stelopererat och nu ser jag ut som en tomat i ansiktet. Vackert. Nu blir det varmchoklad och pannkakor, jag har världens bästa mamma! Puss

ge mig sommar snart

Somnade vid 10 igår, knasigt värre. Så ikväll blev det en sömn på 12 timmar, galet skönt!
Det blir minijul ikväll istället men det blir super. Mat hos Olivia och sen lite mys.

Nu ska jag ut på promenad i det vackra vinter vädret så dom fetast skorna åker på. Pussar

ääckel

Idag fick vi sluta lite tidigare så vi hann med direkt bussen hem. Annars hade jag nog legat som en död padda i soffan hela dagen. Men på bussen så var det en sjukt äcklig chaffis, han raggade på små fjortisar. Äckel! Sen blev han skit sur för att Olivia tittade på en film på mobil och han lackade ur. Vart är världen påväg egentligen?

Men iallafall så åkte vi till Sollentuna för att köpa lite julklappar/presenter. Vi har inte bytt julklappar än så då kör vi på det ikväll. Det blir presenter, kladdkaka, film och blåbärspaj. En riktig myskväll vilket blir ganska skönt. Behöver vila ut mig lite med dom jag älskar. Hoppas ni får en härlig kväll. PUSS

ge mig helg!

Godkväll, godnatt, goddag. Drog hem till Tobbe med Martyparty med Johan och Vicks. Trevligt att träffa mina små pojkar igen. Vi tänkte titta på film men det blev mest skitsnack, vilket var härligt det också. Men en skön torsdagskväll känner jag.
Har packat gympapåsen till imorgon för det blir alltså så stressigt på morgonen ändå så. Hann också med en dusch nu på kvällskvisten för att underlätta morgonen om några timmar. Puss&godnatt, imorn är det fredag och jag behöver helg.

hääärlig kvell...

new shit!

Nu är jag trött på gamla designen, fixar därför en ny som kommer upp ikväll. Pussar!

people changes, things go wrong..

Blir ingen träning för mig ikväll inte. Mår inte helt hundra så känner att jag behöver vila upp mig lite. Är helt slut på allt just nu, orkar bara inte aaaaaaaaaallt. But anyway, shit happens life goes on.

Fick G på mitt SO prov, man kunde bara få G+ ändå men jag trodde jag skulle faila så hårt. Fast det här kan ha varit igår, jag kommer inte ihåg har så extremt dålig minne.. Men skolan var trevlig idag, Danne fyllde år så han fick höra våra vackra stämmor.

Efter skolan så drog jag och Marty till gamla klassen, trevligt att träffa alla speciellt gamla spanska lärare... YUMMIE! Vi drog sedan vidare hem till Anna, där hon smittade oss med Vänner sjukan. Nu blir det att se Vänner varje dag efter skolan helt klart... Fy Anna...


ONE LOOOVE

Har just nu IUP så jag och Marty ska utvärdera våran underbara måltid vi gjorde i tisdags. Efter den här lektionen har vi Idrott och sen slutar vi. Då ska jag köpa lite till min magsjuka syster och sen ska jag hälsa på gamla klassen. MYSIGT. Men nu måste jag jobba. L-O-V-E

Camilla Åkrans » Vogue Japan » 3

in your eyes

HEEEY! Har hittat underbaraste bästaste låten ever! FY vad jag älskar den. UNDERBAR!! Den är partylåt men samtidigt lugn, härlig och man blir glad av den. En riktig låt som gör att livet känns lättare. SKETA BRA!


Men iallafall. Efter plugget drog jag och katten till sollentuna c. Martyparty kom efter ett tag så vi käkade lite sen drog vi iväg på ledarutbildning vilket var riktigt najs. Brukar inte vara så jätteroligt men helt klart en förbättring. Träffade också lilla Jacob en snabbis, älska killen.

Nu ska jag slagga, imorgon har vi sovmorgon och slutar tidigare så jag ska dra mig tillbaka till Vibyskolan och hälsa på gamla klasskompisar och lärare. NÄÄZIGT. Är för speedad så nu måste jag sova. Btw ni som sitter mycket framför datan. Don't do it, ni blir uttorkade enlig Ellens broders kompis. L-O-V-E!

min förra klass hahaha.

united states of tara


Mamma och jag har tittat på den här serien. Den är faktiskt jättebra. Handlar om en mamma och hennes familj där hon är flera personligheter. Låter wierd men det är helt klart värd att titta på. Andra säsongen ska börja snart, hoppas den sänds i sverige...

Dags att slagga nu, pussar och kramar, några extra till lilla Marty som gått och blivit sjuk nu i vinter kylan.

hold tight

Det är tisdag idag och resten av veckan är läxfri! Hur underbart som helst!

Engelska provet gick ganska bra idag tror jag, var inte särskillt svårt faktiskt.
Efter provet drog jag och de andra töntarna hem till Marty och käkade mackor som aldrig förr. Jag och katten var nära på att spy men gott var det en stund iallafall. Vid 5 slängde kvinnan ut oss från huset så jag, Olivia och Ellen träffade våran nya kompis Sten. Trevlig prick den där Sten.

Ellen var utelåst den lilla purjolöken så hon följde med till familjen Stenberg hus ett tag. Sen så tänkte jag vara lite duktig och laga mat men det sket sig rejält så mamma fick ta över och börja om från början. Så jag lär ju inte överleva när jag flyttar hemifrån iallafall det är nått man lärt sig av dagen. Pussar

don't be scared of me

Illa, riktigt illa. Såg nyss att min syrras fd bästa vän sen länge tillbaka är tillsammans med en kille jag var på fest med för några månader sen. Var sjukt roligt att se faktiskt, fick mig ett gott skratt. Så tack, ni gjorde min dag lite lättare att leva.
Kan inte sluta le nu, haha riktigt roligt även fast det låter skit tråkigt men det är det inte om man träffat människorna.

Idag så ville vi va lite nyttiga och gå hem från skolan, ungefär 3 km. Så jag, Martina och Olivia kämpade på i längdfärdsspåret på golfbanan. 45 minuter senare satt vi i blöta strumpor och snö till knäna hemma hos Olivia. Tänkte plugga vilket gick dååålig, så det blev film. Vilket ni redan vet.

Nu ska jag försöka plugga engelska och spanish, wish me luck! KYSS


Förutom ovanstående är det här en bild som förgyller dagen. Helt klart värd en bild här i bloggen.


Theodoooor

Sitter hos Olivia nu med henne och Martina. Vi orkar inte plugga så det blir filmen Wild Child! L-O-V-E


inga ord

Allt faller, vet inte vad jag ska göra längre.


axelsmycke

När jag hade sytt om klänningen blev jag skit sugen på att göra något mer så det fick bli axelsmycke på en tröja som jag inte använder särskillt ofta men den är genast mer omtyckt.
Sämre kvalitee på bilderna är tveksamt om det finns men såhär blev den iallafall. .

ny klänning


Fick den här klänningen av syster min för några dagar sen. Kände att jag verkligen inte orkade plugga idag så jag passade på att sy in den lite istället. Tycker det blev riktigt bra och nu har jag tjänat några 100 lappar eftersom jag slipper köpa en ny party klänning. Fick två andra klänningar funderar på att sy om dom också men det får bli en annan dag i så fall. Pussar

passionstryffel


Idag är det plugg som står på schemat. Efter det ska jag belöna mig med passionstryffel!!


Alla hjärtans dag!


Godmorgning och glad alla hjärtans dag!
Vaknade imorse av att pappa kom in i rummet med alla hjärtans dag present. Var nyvaken så jag trodde han sa här får du lite nässelsoppa. Ingen aning om varför just nässelsoppa men så blev det.
Fick iallafall två triss lotter, passionsfrukttryffel och världens skönast morgonrock. Blev dessutom 50kr rikare av trisslotterna. Vad kan man mer begära av sina päron?
Nu blir det alla hjärtans dag frukost. Pussar

broccolihuvud

Ikväll så var jag och Hanny barnvakt åt våra små sysslingar. Underbart snälla är dom verkligen. Var vakna ungefär 1 timme sen somnade dom som två stockar. Den ena snarkade högra än den andra men söta var som ändå. Så vi chillade galet, "tittade" på film och melodifestivalen vilket var längesen. Alla låtar var dåliga, speciellt kebabpizza personerna och Dogge... Inget för mig inte. Hoppas ni haft en härlig kväll. Puss

barnvaaakt tonight!

Det blev ingen film för mihg och Olivia, vi chillade som aldrig förr istället vilket var skönt det också.

Ikväll så ska jag och mi hermana vara barnvakt till våra små sysslingar Iris och Elsa. Dom ska sova vid halv 8 senast så det verkar blir en väldigt lugn kväll ikväll, vilker kan behövas efter igår haha.

Ska duscha nu för om ungefär 1 timme kommer mami's kusin och hämtar oss. Pussar! 
Elsa i somras på min konfirmation, så himla söt bild på trollungen!

notebook

Godmorgon! Martina gick hem för 2 timmar sen ungefär och Olivia och jag har bara chillat galet framför tvn.
Gårkvällen var så jäkla underbar. Träffade nya människor och alla släppte loss och levde livet. Riktigt lyckad kväll. Bilder kommer senare, William har alla så det kommer det kommer. Nu ska vi titta på The notebook. Pussar!

sing hallelujah!

FUCK FUCK FUCK
Kom hem från kista för en stund sen. Fick inget med mig hem bara en cheeseburgare i magen. Ikväll blir det partyparty, Johan fyller år imorgon. Martyparty och Katten slaggar här tonight! Nu blir det måla naglarna. puss på rumpan!


amerikansk fotboll är kul

HEEELG! Så himla skööönt! Fick komp från nationella idag så vi fick sluta halv 2. Olivia, Marty och jag ska kila iväg till kista c nu. Leta efter lite grejer man kan använda ikväll och present till O's papi. Puss och kyss.

snart häälg!!

Träningen var galet rolig! Kämpade som en galning under turneringen vi hade i ungefär en timme. Vet exakt vad jag och Ellen ska göra på våran ledaruppgift i idrott sen, det blir fys och jobbig sådan.. Mohaha...
Men det gick riktigt bra att träna, lite skavsår bara men jag lever ju. Ska slagga nu för imorgon är det fredag och så ska jag vara sjukt pigg!! :D HELG = PARTYPARTY
damn girl! martyparty är taggaaaaaaaad! :D

kåfallaaaa...

Är riktigt uttråkad nuuuu.. Martina och Olivia drog hem vid 6, vi gick hit efter plugget. Chillade galet, tittade på konfirmationsfilmen. Saknar det otroligt mycket verkligen. Ni som inte åkt på konfaläger, ni missade något. Ni som ska, ÅK!! Grinade som ett litet småbarn när jag såg alla... Snyft.. Men hoppas att Kalle fixar en återträff snart!!

Ikväll är det träning som gäller! Ska bli riktigt skönt faktiskt, vi har inomhus träning så man slipper kylan vilket är ett stort +. Vi ska också ha några kill tränare. Saras broder och hans kompis, det blir kul.. Lite pinsamt har mina anledningar men det blir nog bra. Efter träningen ska Cicci bjuda på fika! :D Det är därför jag går faktiskt... Hahah nej men... Som sagt jag är uttråkad.

Därför ska jag nörda mig lite med Jacob :D Pussar


romance

HOLA! Sitter i skolan nu har IUP men orkar inte göra någonting så jag och dom andra nördarna chillar framför facebook. Har inte heller något att jobba med direkt så det finns inte mycket att göra.
Hade nationella imorse, tror det gick ganska bra faktiskt men man vet aldrig med Gunilla..
Har idrott och livskunskap kvar sen slutar jag. Känns inte som om det är så viktigt att va kvar här nu men jag får stå ut helt enkelt.
Pussaaar
Marcus Ohlsson » S MAGAZINE » 3

/storken

Träningen gick väll.. haha sådär... Blir kallad storken bara för att mina ben flyger åt alla håll och kanter och idag tror jag att jag gjorde största missen i hela mitt liv. Eller jag gjorde många missar men iallafall. Vi skulle ta ner bollen och antingen passa vidare eller gå själva. Så jag ville va lite duktig och visa Leffe(tränaren) mina skills. Smart ide? - Nej.. Såklart snubblar jag rullar runt i en kullerbytta och ligger sen platt på mage. Inte något man ska lära småbarnen inte...

Men nu ska jag sova. Imorgon 8.10 är det nationella svenska del 2uppsats som gäller! Kuul.. Så nu blir det sängen för min del.. pussar från the one and only storken

Thyra, jag, Sara, Ellan och Sara!


träning!

Drar iväg på träning snart. 2 timmar ute i den här kylan, ser fram emot snöstormen utanför fönstret.. Pussar!

we speak a diffrent language

Åkte till Sollentuna med Marty och Olivia efter skolan. Fick med mig ett par jeans hem, lite ljusare och fräscha att ha till våren. Fikade såklart också, man kan ju inte shoppa utan att fika?! Smarrigt värre men inte lika nyttigt men det är träning ikväll som gäller så då får jag väll träna bort det eller nått. Träffade också Mathilda, Linnea, Anna, Matilda, Fanny och Fis no 1. Dampgarv påvägen hem för att förklara det med ett ord. Ska käka lite nu, plugga SO och sen bär det av till träningen i detta underbara utomhus väder, Y.E.S!! Time for food. Kisses.

Btw, typ 200 meter ifrån min skolan så mördades en snubbe inatt. Avrättning... Inte roligt alls så det kryllade av poliser idag. LESKIGT! Men rotebro är ett litet ghetto så jag är inte så förvånad... RIP han som dog... :S


finally


Imorgon ska jag träffa min lilla pussgurka Carolina med Martyparty och Olivlia. Har saknat henne som en galning!!

duktigt flicka

Känner mig riktigt duktig nu. Jag har gjort det mesta vi ska kunna om ryska revolutionen. Resten tar jag imorgon, det går snabbt. Ska bara läsa igenom det någon gång till sen så blir det en dusch och efter det blir det marsh i säng. Men bara för att jag känner mig så duktig men SOn så tänkte jag städa. Får alltid energi när jag är nöjd över vad jag gjort och vill göra något mer då. Eller så är jag bara övertrött, det är en hårfin gräns mellan de två för min del... Men jag kör på, skönt med ett fint och rent rum nu när det verkar bli en ganska fullsmockad vecka. Pusssssss

come in to my world

Nu har jag gjort mina första gymnasieval. Det blir St Erik Frisör, Danderyd Sam-Natur och Rudbeck Fred och konflikt. Känns väldigt bra. Blev bara 3 val men är ganska säker på att jag kommer in.

Resten av kvällen består av min underbara SO bok, ryska revolutionen.. Kuligt värre säger jag bara. 

Dagens konstaterande: Camilla Åkrans, tveksamt om det finns en bättre fotograf, älskar kvinnans bilder.
Camilla Åkrans » Flair » 6


igår sa min mamma att jag såg ut som sid i ice age...

Min kväll ser inte så jätte rolig ut känner jag. Tvätta, plugga, göra mina gymnasieval och kanske kila iväg en sväng till apoteket om mor eller far är villig att skjutsa dit mig.. Ska köpa pronaxen i så fall, mensvärk piller vilket är behövande... Ska först av allt hjälpa mor och syster med lite middagsmat. Kyssar!




WIHOO

Det gick SEMST på HKK provet. Riktigt dåligt alltså och det är sällan det går så dåligt men det kändes som ett skämt när jag lämnade in det. En fråga var vad betyder förkorningen ARN. Hade ingen som helst aning så jag skrev "Allmäna reklam nationen" . Hur skulle jag vet vad ARN betyder? Men jag hoppas att det gick bra på dom andra frågorna.

Hade också nationella svenska idag. Gick ganska bra, nått slarvfel men det kändes riktigt bra faktiskt. Känner mig mer orolig för uppsatsen, om det är artikel eller krönika fine men novell... Då är jag körd!

Annars har inte mycket hänt idag. Skönaste schemat idag verkligen. 8.10-9.05 svenska nationella  10.20 lunch 11.00 HKK prov 12.15-13.00 rast och sen två timmar NO och engelska. Riktigt chill dag.

Efter en underbar dag i Rotebro så åkte jag och mamma Marty och käkade pasta med pesto. Faaarligt gott alltså! Måste göra om det snart igen!


Helt klart bästa låten just nu, är kär i den.

3 saker ni inte visste om mig

- Jag har inte världens bästa syn. -0.75 på höger öga och -1.00 på vänster. Jag ser alltså dålig på långt håll vilket många alltid retar mig och Martina för. Jag har linser med orkar aldrig använda dom så ska kanske skaffa glasögon att ha när jag sitter längstbak i klassrummet och inte ser vad det står på tavlan men inget är säkert.

- Jag är jätte rädd för mörker och för trånga utrymmen. På kvällen när jag ska släcka min taklampa springer jag till min säng och hoppar upp i den för att jag tror att det är något under den. Som ett småbarn men det har jag alltid gjort.

- Jag älskar underkläder. Diamonds are a girl's best friend. Sure men underkläder.. Vill bara plocka på mig allt jag ser när jag kommer till underkläders avdelningen. Man kan ALDRIG ha för många bhar och vackra spetstrosor. Låter som en pskyopat nu men då har ni inte träffat Ellen haha.

Nu har ni något att bita i och så länge ska jag titta på televisionen med min underbara storasyster. Funderar på att köra ett sånt här inlägg per vecka ungefär... Eller?
/Bruden med dålig syn

lediga dagar är det bästa som finns

Jag är på riktigt bra humör just nu. Därför orkar jag inte plugga men jag har ändå HKK prov imorgon och engelska läxa vilket känns som om det inte kommer gå så super bra men jag orkar inte bry mg just nu. Är bara lättad och det känns som om jag just nu är ganska neutral med allt... Känslor och allt vilket är så galet skönt.

Fick med mig ett par skor hem. Svarta, mocka, lårhöga utan klack från Vagabond för 1400kr. Jag är kär i dom, kommer bli riktigt fina till våren och nu när vinter börjar (förhoppningsvis) försvinna ska jag börja använda dom som en galning. Vi fikade på Edelwiess och hade det riktigt mysigt. Överlevde trots min extrema mensvärk.

Martina och jag tog 10 i 4 tåget hem. Åkte till min vackra lilla stuga och bestämde oss för att plugga. Gick som vanligt, skit dåligt men trevligt hade vi iallafall med våran torra humor. Träffade Erik en stund också och pratade lite med honom vilket var väldigt nödvändigt. Fick en del saker uträdda och så.

Nu ska jag försöka fortsätta med pluggandet... Eller inte, tror det blir tvn och en filt faktiskt hehe. Pussar!
LOOOVE!


GRATTIS!

Idag fyller världens sötaste Sara 16år! Grattis lilla rumpunge!


let's do it

Godmorgon! Har drömt jättekonstig dröm om Harry Potter inatt.. Ingen aning om varför men skit konstig var den iallafall.

Idag ska jag och mina 3 sockermunkar åka till staden för lite shopping. Det blir härligt. Ska ta 11.50 bussen men är upp nu för att jag ska plugga lite och duscha.
kyyyyyyyyss

Martina/ HP


crack a bottle

Nytt besöksrekord igen! Härligt härligt!

Kvällen har spenderats med godis, chips, tv och mina 3 underbara vänner. Mysig kväll, lilla Ellen somnade för hon har tävlat hela dagen, lilla bebisen.
Imorgon så ska jag, Murtan, Katten och mini Ellen åka in till staden för att shoppa lite nya vår kläder. Känns som att det behövs nu i den gråa vinter kylan.

Ska borsta tänderna och sen sova faktiskt, är galet trött.. Pussar


now i'm that bitch

Seg dag eller vad! Tog en promenad med Olivia och Martina, det slutade med att vi låg i en snöhög och jag hade världens mensvärk. PMS barn som jag är skriker jag att jag har mensvärk, självklart kommer det två människor gåendes preis bredvid med när jag ligger där på rygg. Dom tittade på mis som om dom skulle dö och jag skämdes ganska mycket. Roligast var att Marty fick med det på film också. Fortsatte våran lilla promenad, hamnade i på ett berg där solen lyste. Riktigt fint och jätte skönt.

Kom hem för en liten stund sen, träffade Erik en snabbis. Hade lite att snacka om med pojken höhö. Nu blir det mat sen ikväll så ska jag och mina 3 nördar svullo hos Katten för imorgon är vi lediga. Puss
Bjuder på en gammal bild på mig, Arre, Adam och Linn. Kommer sent glömma den kvällen...


hahahaha

Drar ut på en promenad med Marty och Olivia. kyss


sliten

HEY! kvällen har varit så sjukt härligt! CRAZY!! Träffade en kille som brukar vara på blidö, olivias landställe så vi planerade sommaren lite haha. Men det blir nog härligt. KNASIGT. Nu ska jag slagga. puss


fiskmun

Snart drar jag, Katten och Hönan ut på äventyr till.. UNDERBARA VAXMORA. Hahaha vi har våra minnen därifrån...
Pajlettkavaj, tight fodral, leopardstrumpbyxor, röda läppar och naglar och självklart jetset klockan följer med ut ikväll.


you and i

Sådär, 450kr rikare och jag känner mig lite piggare. Slumrade till en stund efter att jag kom hem eftersom jag gick upp så tidigt imorse.

Ikväll blir det tjejmiddag hos Cissi min lilla gulleplutt som jag inte träffat på länge. Ska bli riktigt roligt, vi blir nog 15 tjejer ungefär. Så det ser ut som om min lördagskväll blir toppen. Nu ska jag duscha och sen börja fixa mig. Pussochkram

rythem is a dancer

Godmorgon folket! Nu drar jag och storasyster till papi's jobb och tjänar lite pengar. 100kr/timmen vilket kändes som att det behöves igår men kollade sen på banken där det såg ut att vara tvärtom. Men lite pengar skadar ju inte! Puss&hej!

dangerous girl

Bruden är farlig allstå! SJUKT SNYGG BILD!

duktig flicka


Snacka om duktig flicka! Jag har tvättat en maskin, städat rummet, hallen och klädkammaren + hjälp pappa med maten för han råkade skära sig haha. Men nu ska jag ner och kvära pengar och äta hehe. Pussar!

prutt

Fy vilket deg dag det är idag. Martina och jag drog hit efter skolan, lagade pannkakor med syster min. Annars har vi inte gjort mycket, vilket är lite hemskt. Det är ju trots allt fredag men det verkar som om det blir en ganska lugn kväll ikväll. Känns tråkigt vill ut och göra något.. Riktigt taggad!!

morgonkvisten

Godmorgon! Idag är jag allt bra sliten, har inte sovit så länge och mina ben är helt döda efter träningen igår. Men idag är det fredag vilket betyder helg så det gör inget. Så himla underbart! Förövrigt så är jag ledig på måndag också. Ledig i tre hela dagar, häärligt värre alltså! Men måste gå upp nu. Puss!

strandhatt? självklart!

Jag ska köpa mig en strandhatt till sommaren. En riktigt snygg ungefär som Cimon's i Paradis hotel. Inte för att han har en sån verkligen inte! Dom är bara sjukt snygga!
Camilla Åkrans » Vogue Germany » 3
Camilla Åkrans » Vogue Japan » 6
Camilla Åkrans » British Elle » 11
- Camilla Åkrans

we got dick's like jesus

Träningen gick, haha, bra tror jag. Lite svårt i början men fötterna vande sig efter ett tag. Förstår inte riktigt varför jag slutade. Eller jag vet varför har mina anledningar men det kändes verkligen roligt att komma tillbaka. Kanske för att jag och Sara flippade lite eller bara för att träffa några gamla vänner men roligt var det iallafall. Så på måndag blir det simning för min del med tjejerna.

Just nu känns det som om livet är allt för underbart. Jag är bara jätteglad och det som känts förjävligt senaste tiden är som bortblåst. Älskar den känslan och den behövs nu i vintermörket. Orkar inte med snön och allt grått längre. Från busshållplatsen till hemmet såg Martina och jag ut som snöbollar, lilla M var så söt. Det är hon alltid men nu hade hon halsduken runt huvudet och såg allt för roligt ut. Min lilla bebis.
Var på så bra humör efter träningen att jag satte på en maskin med tvätt vilket är EXTREMT ovanligt för mig.
  
Men jag måste plocka bort lite kläder och så sen packa gympapåsen till imorgon och sen blir det sängen för min del. Så himla skönt med helg imorgon. Jag har inte haft en susning om vilket dag det har varit i veckan. Ganska skönt men också förvirrande. Knasigt värre.

Funderar på att göra en busig grej, eller busig men ja. Ni förstår ingenting av vad jag menar nu men men. Jag märker hur konstigt jag är just nu. Ska därför kila, puss och godnatt ! :D

                              Olivia och jag i somras kl 4 på natten. CRAZY NIGHT


futbol

Hann med direktbussen hem idag, SKÖNT! Vi fick sluta en lektion tidigare, direkt efter idrotten. Martina och jag kilade över hit och chillade. Tittade på gamla bilder på facebook. Vet inte riktigt hur hon tänker ibland, hade lagt upp bilder på fåglar och Anders Lundin hahaha!

Ska hjälpa syster min att laga mat nu sen ikväll blir det träning. Har inte tränat på flera månader så konditionen är borta men det blir nog bra ändå. Jag kommer somna som en stock ikväll. Men det ska blir skit kul att träffa alla igen.
kyss


can't handle it anymore

Jag orkar inte med ditt jävla tjat längre. Fan låt mig bara vara. Orkar bara inte, släpp det nu. Det är mitt liv inte ditt. Jag ska visa att du har fel, men samtidigt vet jag att du ändå har rätt...


DAMN GIRL

Nu drar jag på ledarutbildning ha en härlig onsdagskväll!


poison

AND I FEEEEEEEEEEEEEEEEEL NICE! Idag mår jag mycket bättre fortfarande trött men bättre. Fick tillbaka SO provet idag, ett starkt VG+.. Men jag ska banne mig få ett MVG i So i slutbetyg om det så är det sista jag gööör!
Hade matteprov idag också, gick inte alls bra men jag har inte förväntat mig att det skulle göra det heller så. Det verkade som om det gick dåligt för alla ändå.

Kände att jag inte orkade vara så social idag så jag bestämde mig för att röra mig hemåt även fast jag inte har någon läxa resten av veckan. När jag kommer hem ligger storasyrran som en påse mjöl på soffan. Igår var hos på Hells kitchen med alla Paradise hotel deltagarna! Jag hade inte klagat om jag hade hängt med i hennes väska.

Men nu ska jag äta lite och sen ikväll är det ledarutbildning som gäller. Känns inte så lockande just nu men det blir nog bra. Pussar
Oscar Falk » GLAMOUR » 1
- oscar falk

ooooh be my looooover


Nej kan inte sitta framför datorn hela kvällen, nu blir det te och lite matte plugg för imorgon är det prov som gäller. Kuligt. Puss

tidsfördriv när man inte orkar röra på sig

Dagens humör: Blandning mellan allt
Dagens mående: Galet trött och sliten brud
Dagens borde: Plugga helt klart
Dagens frisyr: Utsläpp och förjävligt
Dagens smink: Puder och lite mascara
Dagens klädsel: Tights, linne och kofta
Dagens planer: Titta på Paradise hotel finalen vad annars? (inga planer på att plugga)
Dagens materiella vill ha: Pengar
Dagens längtan: SOMMAR!!
Dagens märkligaste: Tåget var i tid...?
Dagens fundering: Om jag ska plugga eller skita i det
Dagens beroende: Sängen helt klart
Dagens produkt: Magnetic  cutivle oil apricot

Orkar inte skriva men nu är väll det mesta med. Kyss


hohohehehihi

Öhhhhhhhh... Känner mig inte helt kry idag inte. Hur trött som helst verkligen, somnade efter skolan när Martina och Olivia var här vilket är illa. Vi brukar vara helt speedade men idag orkade jag inte. Sov som en stock på soffan till pappa kom hem och väckte mig. Så jag gick upp till mitt rum för att nörda mig framför datorn. Jag ska lägga in lite nya låtar i ipoden och sen sova lite, plugga och sen är det Paradise hotel final ikväll!!!!

nya kjolen, 125kr. lätt värda pengar


schliten

Min kropp är helt förstörd. Det gör inte ont men jag orkar bara inte röra mig. Haha, träningsvärk imorgon kan man ju bara vänta sig. Men det var en härligt dag iallafall. Ingen sol men mycket motvind och snö, inte fullt så skönt som sol men det funkade. Har duschat och käkat lite, eller försökte men jag är hur mätt som helst så det fick bli lite godis hehe. Ska nog sova en stund och sen vid 10 är det Paradise hotel! Dagen är räddad och jag kommer kunna röra mig igen! Btw så blir det inga bilder från dagen. Jag och mina underbara töntar är lata och orkade inte ta kort. Martina tog ungefär 5st, ingen blev direkt vacker om jag säger så.
Pussar

Camilla Åkrans » Vogue Germany » 5

RSS 2.0