born this way

Lunchdejt med M och O på lantgårdsvägen, mycket trevligt. Sivert fick vara med och leka lite också.
Blir en sväng in till staden med några flickor ikväll så det är bara att börja fixa sig.


sivis och jag

strobe

Godmorgon! Skit pigg idag, 12 timmars sömn.
Har städat i köket lite, pengar är alltid välkomna i mitt liv.
Ska gå till Olivia nu, käka lunch med henne och Martina.
Feta planer idag eller hur?


höstlägret 2009, Olivia, jag und Marrran

black or blue

Jätte skön dag faktiskt. En sväng förbi Stinsen för att kolla på lite presenter till mig med pa. Tittade på Salt och den var skitbra, önskar jag kunde vara som fröken Jolie ibland. Tittade på mer film och det blir ännu en film nu hade jag tänkt mig. Typisk söndag helt enkelt.

freddan


lets go all the way tonight

Satt hemma hos Martina igår i mjukiskläder och chillade galet. Anna ringde och frågade om vi ville dra till Towe och Dennis med lite folk så vi rullade dit. Skit härlig kväll, inte jätte mycket folk men alla var bara trevliga och sociala. Skönt helt enkelt.
Inga planer för dagen än, känns som om det blir en filmsöndag idag.
erikoooo my friend

Sängen nu, helt slut

Faktiskt


white lies

Åker till Sollentuna med mamma och Hanna nu. Kläder till lill Filles dop ska köpas och kanske lite annat också.

helpless

Dagens planer ä riktigt simpla. Duscha, städa rummet och hitta dopkläder.


ett måste för alla


bebiz kizze

Ska gå hem till Olivia inom en snar framtid. Det blir film och mys. Ganska så mysigt tycker jag faktiskt, hon får mig att rodna hihihi. ADIOS AMIGOS

tommy tycker om mig

Riktigt party här hemma i stugan. Lyssnar på schalager och Carola (typ samma).
Planerna för kvällen ändrades snabbt. Blir ingen middag hos Nanna, käkar hemma istället coh chillar galet hos Olivia med Pearl Harbor och té. Lika mysigt de.


addiction

Äntlingen sportlov, skulle kunna skrika av lycka. Fick reda på att jag fick VG i både historia A (med Lennart Weimar!!!!!) och i spanska steg 3. Blev ett ordentligt skrik av lycka när jag fick veta spanskabrtyget. Alla papper från båda kurserna ska inom snar framtid brännas upp.
Ikväll blir det lite tjejmiddag @ Zacke place. Himla trevliga tjejer som ska dit och jag står för efterrätten så jag ska fixa det snart hade jag tänkt. Senare blir det kanske utgång, vi får se hur humöret är men just nu är det på topp!

Idag fyller lilla Filip 18år så grattis skruttis! Ha en grym dag!

pumba

Tre avsnitt av One Tree Hill och jag sitter med svullna ögon och kinderna är alldeles blöta. Bums ner i sängen nu för imorgon är det en stor dag, för det är ffffffffredag och det blir sportlov. Otoligt skönt tycker jag!


poppins

Längesen jag var såhär trött efter en dag med sovmorgon till halv 12! Ska titta på Mary Poppins och vila lite.

bella notte

Räkan sitter på flyget nu, fy skalbaggslort va skönt det vore att sitta på platsen bredvid henne. Men här sitter jag i en annan del av Sollentuna, tittar ut genom fönstret och det ser ut som om jag är i Norrland. Men snö är alltid mysigt ju, fast det har varit snö i några månader nu så det kan ju iallafall börja försvinna. Försvinna lite snabbare än vad det gör ju nu iallafall.

Idag har jag sovmorgon. Inställd matte och hål efter det så jag börjar halv 12 idag. Inte helt fel det inte. Har bara tre lektioner idag men på historian är det kursprov som gäller. Den där Lennart vet hur man ska göra för att inte vara särskillt omtyckt. Efter skolan blir det konfaträff med konfirmanderna, galet ju!

break

Det här lovet som kommer nu hade aldrig kunnat suttit bättre. Det absolut enda jag vill just nu är att åka till Umeå, ligga i en snöhög och fånga snöflingor på tungan. Precis vad jag behöver.


miami 2 ibiza

Min lilla bebis räkis åker till Miami snart! Kommer sakna henne galet mycket. Olivia fick visa hur det känns att räkis ska bort.


kärlekssång

Var uppe och snackade med Mange och Niklas igår, lite för länge för jag hann bli hungrig och då var det inte lätt att sova inte. Blev en lunchdejt med Martina, Natta, Nanna och Tove i centrum innan vi tog bussen hem. Ska till Ikea med moderjord nu, eller ikväll. Svårt att tyda hennes norrländska ibland.

lift me up to the sky

Martina, Ellen och Olivia var här och det fanns en hel del att prata om. Dom rullade hem för någon halvtimme sen ungefär. För ovanlighetens skull åt vi ingenting. Ska sova nu, kanske ett OC avsnitt kanske inte. Adios amigos!


tired of being sorry

Inte bra att lyssna på musiken från Pearl Harbor för tillfället men jag gör det ändå.

this is the end

Historia provet gick ganska bra tror jag. VG i Matte A. Smaklös lunch. Så har min dag sett ut tiep. Chillat galet i soffan med storasyster och bullarna nu ett tag. Blev ingen fika efter skolan med tjejerna, dom kommer hit ikväll istället för lite skitsnack och mat. Fett med mys.

nah neh nah

Godmorgon alla pigga och glada. Själv känner jag man helt okej idag. Historian sitter så där, livet hänger på en skör tråd och idag ska jag fika med mina 3 absolut bästa vänner efter skolan. Precis så livet ska vara.
"Facebook går före skolan"
som Martina sa igår men hon rättade sig själv efter några sekunder.

cast away

Cast away på 9an nu. Den med Tom Hanks och vollybollen. Älskar den!

schlager lagar hjärtat

Kom hem idag vid halv 2 ungefär. Schlagerlistan på högsta volym, sprang runt i huset och skrek som en galning. Käkade 5 bullar på 6 minuter, inte bra för magen. Kan inte säga att jag är helt frisk i hjärnan. Imorgon blir det marabou med Martina.

Historian sitter inte så bra som den borde med tanke på att jag siktar på vg men Lennart kan seriöst ta sig i röven. Orkar faktiskt inte bry mig om vilken president det var som skrev under ett papper eller vilken fältmarsalk STB hade mot tyskarna i Egypten. När jag satt där med min historia bok ringde Martina och sa " Facebook går före skolan!" Sen insåg hon att hon sa fel, lilla tussan.


supermassive black hole-muse

Borde plugga historia. Har prov imorgon på båda världskrigen. Har inte lust att plugga. Vill lyssna på musik och äta bullar istället. Får se hur det blir, vore skönt att lägga sig och sova lite också. Allt förutom historiaboken är lockande.

det snurrar i min skalle


ska vi plocka äpplen

Historian och Lennart kan ta sig. Mer intressant att sitta framför facebook just nu. Igår så förade vi lite hos Jeppe först några trevligt människor. Tog bussen till Johanna, var där vid 10 ungefär. Träffade massa man inte sett på evigheter och det va bra drag så det var verkligen skit roligt. Satt inte mycket igår vilket jag ofta gör, eller springer runt. Men det var verkligen jätte lyckad. Niklas spelade och var lika grym som vanligt. Slänger in en bild från igår.

så otoligt mega bra låt!

Kusinvitamin var på besök. Bjöd på semlor och grejer. Resten av denna söndag ska jag spendera i historiaboken.


har tusen frågor men får inga svar

Känslan av att vakna och tänka "fan vilken bra kväll det var igår" är ganska skön.
Frukost väntar nu.


försök på nytt igen

Har suttit och pluggat historia för jag har störta provet någonsin på tisdag. Längtar!
Duschen nu och sen ska jag kolla efter lite kläder för kvällen.

broken-hearted girl


for you

Känner mig så mycket piggare nu än vad jag gjorde förut. Men ska faktiskt stänga ner datan snart och sova, imorgon är det lördag och då blir det partaj!

180211

Hejhopp. Har badat idag, ätit vindruvor, busat med Niklas på samlektionen och haft dejt med Gabbsan på lunchen. Mycket trevlig dag. Ska spendera dom sista timmarna av den 18 februari 2011 hemma i soffan framfö en bra film med pappa och semla.

español moves

Härligt att folk håller koll på namn på personer åt mig, skönt!
Väntade på den spanska pappan utestängd i kylan efter träffen med konfirmanderna. Inte lätt att hitta i Sollentuna inte. Min svenska fader bjussar nu på fruktsallad.
Måste gå nu för syster tycker jag sitter framför datan för mycket, adios!

rytmen av en regnig natt

Sitter fortfarande hemma, börjar faktiskt halv 12 idag och har bara två lektioner, himla skönt. Behöver ha en kort dag idag. Mår inte alls bra har ont i hela kroppen och igår kändes det som om jag skulle spy och svimma. Men har konfirmationträff med konfirmanderna efter skolan så dagen blir inte lugn iallafall. Ska sminka mig och sen bussen om en halvtimme.

shabab, jag och namnlös med trevlig typ. Ej okänd längre, Robert.

ätt gresstro

Tv kväll med mami ikväll. Dom andra medlemmarna i familjen är på annat håll. Lite te skulle göra susen också men har inte lust att få allt över mig igen.

i hate my life and i wanna die, i ain't got no iphone

Kursprovet gick ganska bra tror jag. Åkte till Sollentuna med massa efter det, köpte delicato bollar med Martina. Fikade på waynes med henne och Olivia. Bussen hem till mig, spillde en kopp te över mig. Norrviken för köp av gelehjärtan. Väntar på maten nu.

vore himla skönt med helg nu

Istället för kursprov i matte imorgon.


castle walls


snowman

Det snöar ännu en gång i lilla Viby, fast nu är det inte storm utan det snöar fint. Små flingor då och då. Men det spelar ingen roll om det är fint eller inte, det ska bli vår nu. Vintern känns bara extremt tråkig. Jag vill ha sol!

evertyting i do, i do it for you

Godmorgon, sovmorgon idag till halv 11. Men mamma ringde coh väckte mig så jag tänkte kan lika gärna gå upp och duscha direkt istället för att göra det senare. Sitter nu och väntar på att klockan ska ticka lite snabbare för jag har 1h på mig vilket jag inte behöver men det är skönt.


godnatt


lite kärlek till er såhär på kärleksdagen



happy valentine's day


bring it all back

Imorgon är det måndag, fetaste ångesten. Det räcker inte med att det är måndag. Det är måndag OCH alla hjärtans dag samtidigt. Känner hur glädjen i min kropp sprider sig, eller inte.
Men Solsidan gör dagen lite bättre. Längtar tills klockan blir 8. Längtar inte tills imorgon.

what you don't understand

Anders, Josse och lilla Filip kommer hit nu. Promenad med vagnen ute i det fina vädret är planen.

remember me

Igår blev en riktigt myskväll. Martina, Hanna, Anna och jag satt och tittadepå Remember me och åt soberglass. Se filmen, inte alls som jag trodde den skulle vara men den var verkligen helt sjukt otroligt bra. Vill bara gråta bara jag tänker på den.

freaky like me

Päronen ska bort ikväll så det blir jag, storasyster och Anna som käkar här. Fett med mysigt ju. Får se om det blir utgång ikväll eller inte, skulle sitta fint att sitta hemma men ett roligt kalas skulle också sitta fint. Bild från igår hos Ellinor så himla snygg jag är!

say you say me

Godmorgon, vill helst lägga mig och sova igen. Vore himlans skönt.

friday night

Om 10 minuter så rullar Olivias fader in med bilen här på infarten. Kör oss hem till Ellinor i Bollstanäst där kvällen ska spenderas. Kommer bli galet härligt känns det som! Bild från senaste vi var där för nästan 1 år sen.

summerlove

Satt i skolan i 3 timmar med mina vänner endast för att jag inte ville gå ut i snöstormen och kanske lite för att dom är gulliga. När alla andra dragit eller skulle börja sin lektion så var det bara att börja gå i snön. Gick från Rudbeck ändå till Bandyvägen! Ipoden hade inga batterier så fick lyssna på musik i telefonen men om jag ville byta låt var jag tvungen att ta av mig vantarna och det var inte värt det så lyssnade om på samma låt piu bella cosa- eros ramazzoti hela vägen. Kan hela låten utantill nu.
Kan inte säga att jag inte längtade efter värmen och sommaren idag. Den som inte gjorde det är smått galen måste jag säga. Bara för att jävlas lite så blir det lite bilder från Thailand/Cypern för lite mer än 1 år sen. Vore skönt att åka igen.





de var dom första ord hon sa

Varm choklad och bullar på en gång innan jag dör. Galet väder, välkommen till Ryssland.


red

Det är helt sjukt hur mycket energi det tar att vara ledare. Trodde verkligen inte det men jag är helt slutkörd. Utan tvekan är det sängen som gäller inom den närmaste halvtimmen. För er som inte vet så är det ju faktiskt fredag imorgon, himlans trevligt tycker jag.  


snöstorm

Inte varje dag man slutar halv 1. Inställd matte och hade hål innan det så jag sitter hemma just nu med kladdkaka och film. Kan inte bli mycket bättre för tillfället. Synd bara att det är snöstorm ute.


mmmmmmmm marabou

Idag hände en magisk sak. En situation som kommer hamna i historia boken.
Hade hade spanska nationella. Nici bjöd på marabou, klart man inte tackar nej till mmmmm marabou liksom!? Men kom på mig själv att jag hade godislöfte och SPOTTADE UT MARABOU BITEN! Ni förstår nog inte riktigt men marabou är mitt liv, jag lever för marabou och jag spottade ut den. Stolt över mig själv. Men fick dåligt samvete över maraboun. Men helt klart ett historiskt ögonblick i mitt snart 17åriga liv.
Btw, PAULA RING MARABOU!


no me digas que no

Sitter och lyssnar på min spanske vän Enrique Iglesias, flashbacks från bardomstiden.
Hemskt egentligen att jag bara suttit hemma framför datorn sen jag kom hem. Gick ner och åt för att sedangå upp igen tillbaka till data position. Men vid 8 blir det byte till soffan för lite tv tittande istället.

a ride in the car

Spanska nationella startade dagen men, kändes som om dagen skulle sluta med det också för det gick verkligen så otroligt dåligt. Bada isvak på idrotten, jag var inte med. Klarar inte av mörkt vatten, en av mina fobier. Engelska, helt onödig.
Innebandy turnering, Nanna tvingade mig att stanna kvar så jag tvingade Niklas att stanna kvar. Satt där i en timme innan jag satt på bussen mot hemmabyn Viby. Funderar på att gå en promenad men solen har gått ner och det är inte lika skönt då så stannar hemma istället. Pratar med Niklas om livet, mycket mera trevligt.

världens bästa killkompis utan tvekan

happiness



Jag var glad idag, lite för glad. Men samtidigt kan man inte vara för glad. Hoppade och tänkte inte att jag hade huvudet i skåpet. Det var en stor kant och jag hoppade rakt upp i den. Det var inte skönt men det var värt det. Har en stor bula, den gör ont. Men inte för ont. Jag kan leva med den.

fäzt

Nya avsnittet av vampire diaries, woop woop!

haunted

Imorse när jag vaknade var jag övertygad om att det var torsdag. Tyvärr var det fel ju och när jag insåg att det var tisdag med 2 timmar historia tillsammans med Lenny blev jag deprimerad. Gubben förstör dagen en aning. Men livet rullar på, lovade mamma att jag ska laga middag idag till la familia. Inspiration för matlagning känns inte direkt på toppen nu.


yesterday

bebiz

Helt galen kväll, helt galen. Mina ögon är stora som ägg och jag kan inte förstå vad som har hänt. oliviasays.devote.se
Borsta tänderna och slagg nu, tveksamt om jag kommer kunna sova.

and i wonder

Hade hål idag i 3,5 timme. Först tänkte jag åka hem och leva i bullarnas värld. Men ångrade mig och tog bussen till Stinsen med Johanna istället. Köpte två ringar och två linnen för lagom pris. Chillade runt där lite och pratade allmänt strunt. Bestämde oss för att gå tillbaka till skolan, hur skönt som helst faktiskt. Stannade vid Edsvikens slott och umgicks med ankorna ett tag också. Matte sista lektionen, VG på statistik provet.
Ringarna från Bikbok, systemis är trasig så mobilkameran fick användas för en gångs skull.

this fire inside of me




i'm here to stay

Helt slut. Går och lägger mig. Stället klockan på 8, solsidan. Går och lägger mig för kvällen. Vill ju vara fett fräsch imorn för det är skola men tveksamt om det går att nå det målet efter den här helgen.

ge mig sommar nu tack!


I veckan blir det att åka in mot staden och köpa lite vår/sommar kläder. Har grov ångest över vintern just nu!

carlos guitaro - original mix

Åker nu till skolan, hämtar upp Martina sen rullar vi mot Kummelby. Bussen med alla konfirmander och dom andra ledarna mot Drakudden ungefär en timme härifrån. Blir borta hela helgen, hemma söndag eftermiddag igen. Hoppas att lilla Ellen mår bättre när vi kommer hem, ciaaaaaaaaaaao!!!!!!!!!

rapture

Ska packa det sista sen vid 4 skjutsar Hanna mig och Martina till Kummelby. Fett med fest på Drakudd1!


the bird and the bee

Slutade 15, hem med bussen och titta på Top Model. Helt fäst vid det nu. Åkte till Maxi och handlade lite grejer med moderjord, bla godis, tidning och annat nödvändigt för helgen. Har packat nu i en halvtimme och det är endast mjukiskläder. Skönt! Men det kommer bli asbra. Känns hel knasig att man inte är konfirmand längre utan ska vara ledare nu. Men det blir kanoners!



1227

Matteprov imorse, gick ganska bra tror jag fakitskt. Hål efter det i 4 timmar så Tove och jag åkte hem till mig, käkade lite lunch och tittar just nu på Sommaren med Göran.

ann ward

Spenderat 2 timmar framför Top model säsong 15 nu. Love it, love Ann. Tjejen är så sjukt udda men ändå gillar jag henne. Ska fika lite med mamma nu sen får vi se om det blir lite promenad ikväll eller inte, skulle känna att det vore lika skönt att vara hemma med då måste jag plugga och det orkar jag inte.




heart of stone

Hemsk dag, helt enkelt hemsk. Orkar inte prata om den säger bara att allt har varit bajs och chokladcookie var min räddning. Deppmode på hög nivå
Älska spoti reklamen nyss "är du trött på livet? det som räddar dig är spotify" Måste bara säga att så känns det just nu om ni förstår.

nu

http://images2.fanpop.com/images/photos/8000000/Cougar-Town-Cast-TV-Guide-Shoot-cougar-town-8027670-1578-1625.jpg


nu

http://images2.fanpop.com/images/photos/8000000/Cougar-Town-Cast-TV-Guide-Shoot-cougar-town-8027670-1578-1625.jpg


something tells me i'm into something good


look of love

Jag är helt slut, död nästan. Men det har ändå varit en sjuk bra dag. Har verkligen haft otroligt roligt men just nu vill jag bara sova. Måste vara upp till 22 för då börjar Cougar town och jag vill inte missa men det är tveksamt om jag orkar hålla ögonen öppna så länge.


RSS 2.0