i wanna know your name

Innan jag ska sova har jag lite grejer att fixa. Ska städa till Nisse bebisen, fixa lite ny musik, kirra gympapåse till imorgon efter det blir det belöning med nya ELLE!!!


den där räkan

"Martina och Ellen följ med hem till mig och bara chilla istället för att dra hem" - jag
"Ja jag vill äta" - Ellen

Det är härligt att man vet att man har vänner som umgås med en för att käka.


cross


På håltimmen så åkte jag, Nanna, Tove, Ellen och Elvira till Sollentuna. Köpte halsbandet för 65kr och jag är helt kär i det. Nya favorit accessoaren helt klart. Ska käka lite middag nu sen så tänkte jag köra på en väldigt långprommenad ikväll faktiskt, ladda ipoden och sen ut med gummistövlarna och filosofera.

i know i can count on you


you got the love

Loggar in på bloggen och 11 nya kommentarer bara sådär. Eftersom det är morgon så trodde jag det stod 1 för ögonen är inte riktigt på topp men det stod 11.
Idag har jag hål i två timmar, ska förbi Sollentuna med Tove och Nanna och köpa korshalsbandet jag hittade för någon dag sen. Slutar 4 sen som vanligt såklart. Puss på er!

black and white

Vanlig måndag, dvs idrott ute i 2 timmar i regn och lera.
Åkte hem till Ellen med Murtis efter skolan.
Käkade 7 mackor!!!
Tog en sväng förbi Johan nyss.
Samtalade med pojken om allt mellan himmel och jord.
Åkte till katten med lite nycklar.
Nu blir det duschen och sen sova väldigt snart.


sveriges hitstation nummer 1

Började se sista halvtimmen av Avatar och kunde inte sluta titta så nu är det musik från en av världens dyraste filmen som spelas denna tråkiga kväll. Tänkte duscha, fixa lite för imorgon sen sova faktiskt.
Efter lilla reunionen med gamla klassen så åkte jag och Olivia till Sollentuna. Hittade ett galet snygg halsband med ett kors på, ångrar att jag inte köpte det nu. Men kanske blir en sväng förbi Sollentuna imorgon på håltimmen och köper det.
oldiiie


i see you


the girl of my dreams



Frågade pappa om han kunde fixa ett block eller två till mig med randiga och rutiga sidor. Han kommer hem med 7 block, 6 pennor och ex antal stiftförpackningar. Om en timme är det återträff som gäller så jag ska väll börja fixa mig snart.

jamming

Anonym om sunflower:
Vilken linje går du? :)

Jag sökte in på Sam Ekonomi på Rudbeck och kom in men är inte riktigt säker på att jag vill gå det. Man väljer inriktning i vår så jag har ett tag på mig att välja vad jag vill gå.

sommar 2010





- Linnea Stenberg 2010

beautiful soul

Morsningmorsning! Gårkvällen spenderades 40 minuter härifrån i Norrtälje, det blev kräftor, paj, efterrätt och magen var ju lagom stor när vi åkte därifrån. Men mysigt var det iallafall. Hade tänkt att dra ut när jag kom hem men jag var så trött så jag somnade i min säng efter 10 minuter.

Idag på schemat står det återträff med alla fråm min förra klass på Gillbo, klippning av håret och städa. YEAYYEAYEAY!


9aaaaa

snabb tjej

Snabba brillor är min nya grej, helt klart det snyggaste som finns att ha nu när hösten kommer....


damn girl

Var riktigt otaggad igår, lite taskigt humör men åkte ändå till Rotebro med Olivia och Marty. Där var det inte alls så mycket folk men efter ett tag så var det kanske 30-40 pers om inte mer. Satt mest och pratade med William hela kvällen, följde pojken hem sen och var lite sällis.

Idag är det kräftor som gäller med Micaela och co. Det blir mysigt! Är ensam hemma just nu så ska väll försöka få i mig lite mat. TJING

felsms.com

Till: Mamma
Sms: Jag och Rickard hade sex i mamma å pappas säng efter festen, Tror mamma hitta spermafläckar eller något när hon kom hem. fatta om hur märker att jag är bög, då är jag dödens, hehe
Svar: Har fattat länge att du och Rickard har ihop det, det är mat klockan 5 om du vågar komma ut från dit rum.

Till: Mamma (56år)
Sms: Är jag vidrig som hade sex med en 58-årig kärring? Haha, eller är jag grym?
Svar: Men usch, det kan du inte mena. Du gör som du vill i ditt liv men det där gillar jag inte.

Till: Ragget
Sms: Aj jävlar vad det brände till i baken när jag fes nyss. Aldrig att jag äter indiskt igen :) Vad gör du?
Svar: Haha du är ju inte riktigt klok. Vet inte om jag ville höra det här eller inte. Jag sitter med en polare och fikar. Vill du komma?

Till: Mamma
Sms: Drömde om dig inatt och dina STORA meloner och hur mysigt vi hade i sängen. Men sen vakna jag ur en härlig dröm med stånd
Svar: Men lilla Wille gubben hoppas inte sms va till mig kram mamma.

Till: Syrran
Sms: Fan, alla mina polare får köra deras tjejer i tvåan, du är den ända som inte vill!
Svar: Alltså, ska du skicka sånt där så får du allt ta och skicka rätt också!


it's denim


warp 1.9

Solna, Rotan, Solna, hemma eller någon annanstans. Vet inte vart jag ska ikväll. Är inte på humör att dra någonstans långt bort så det lutar mot rotan nu men det känns lite bläää. Vi får se. Sätter på warp 1.9, sök på spotifyyyyyy

ingen ska ta dom ifrån dig


Monty-Seglaren


friday and i'm in love

Human Target, ny serier där verkligen allt händer på en timme. Bra, dålig, bra, helt okej, lite för mycket, men bra. Imorgon har jag sovmorgon till halv 11 wohooo! Men ska ända blunda nu för att då maximal med sömn, kanske lockar håret imorn och då behöver jag 20 minuter till. TTYL

shake your pom pom




dagens vän carl-johan


liten plutt



sunflower

HEYHEYHEYHEYHEYHEYHEYHEYHEYHEYHEYHEYHEYHEY!!!
Skoldag 4 är över och jag har precis klämt i mig tre mackor och ett stort glas oboy. GÖTT! Dagens upptäckt är att min historia lärare är underbar, hans hund heter Eddie om ni undrar. Har faktiskt haft en ganska så chill dag ändå. Matte där jag fick veta att några vitnamesiska (från vietnamn) lärare ska komma och umgås med oss nästa vecka, skojigt. Kändes lite som om matten var ett skämt, 12-7 känns lite för lätt men det va skoent att det inte var skit svårt. Svenska efter det men läshastighetstest och läsförståelse, gick brabrabra. Engelska med lite tester där med, gick bättre än vad jag hade trodde. Historia med knubbisen som sista lektion. Sprang till bussen och hann precis med den hem till lilla huset.


- linnea stenberg, 2010

material girl

En sväng till Kista, köpte en Bounty med TRE bitar i... Aldrig sett sånna förut, mystiskt?
Gick en promenad med flickor små, käkade plommon och rimmade. SMARRISMARR!
Lånade lite kläder av vackra Olivia som jag tänkte kanske ha på mig imorgon.
Nu blir det te och sen sängen.


Jag råkade nysa precis när jag skulle ta kort. FINT


partytime now

Startade med spanska i 1,5 timme vilket var segtsegtsegt! Hade idrott utomhus, jag hade en tisha och mina vanliga tygskor som var ganska så väldigt blöta efteråt. Så jag har gått med blöta strumpor och skor hela dagen, mysigt. Käkade lunch med gullungarna Malin och Michaela. Engelska en timme sen så drog jag, Marty, Räkis, Fanzy och Suss till Sollentuna en sväng och fikade. Efter det så åkte jag och M till simhallen och simmade lite. Ska strax kila till Martina med Olivia en snabbis innan det blir mat här hemma.
snygga tjejeeeer som jag ska spendera lite tid med nu.

lycka

Blev en extremt snabb promenad med Martina och lite bullar. Sprang förbi Ellen där hennes snälla lilla mor hade köpt massa bhar från Twilfit till oss. Eva är hur underbar och snäll som helst verkligen! Så tack så sjukt mycket Eva för 5 bhar och ett par trosor!




work it

HEYHOLETSGO!
Imorgon så blir det träning på hög nivå för mig och Martina. Vi ska svettas som satan och komma ut som nya människor. Eller inte, nej men vi ska köra på en simtur efter skolan faktiskt, ovanligt ovanligt.


pippifågel från vaxholm i somras


ny mentorsgrupp

Idag började jag den härliga och underbara tiden 0820, mysigt... Hade historia i 1,5 timme sen fick jag vet att jag hade bytt mentorsgrupp. Visste inte riktigt vad jag skulle göra direkt men fick iallafall springa iväg till nästa lektion, till min nya mentorsgrupp. Där säger läraren till mig att hon redan har 32 elever och inte tänker ha en till så jag fick gå.
Har aldrig känt mig så ensam på länge faktiskt. Var fortfarande i chock att jag hade bytt grupp bara sådär tog nån min gamla plats. Men det blev väldigt bra faktiskt. Känner några stycken i gruppen och mentorn verkar helborta så det blir kanoners. 2 timmar hål, 2 timmar historia som blev en timme för elen slutade fungera.

Martina och jag satte oss i solen och väntade på bussen mot lilla Viby, hennes trevlige broder gjorde oss sällskap. Blev Billy's som jag inte käkat på evigheter och det var mumma. Vi satt mest och fördrev tiden till 6 ungefär då jag kilade hemåt och käkade lite mera mat.
heycheyen

rainy day

Idag ska det regna/ vara molnigt hela dagen, inget jag tycker ska bli kul direkt men det är väll mysigt med lite regn. Jag har kanske hål idag i två timmar så tänkte ta med lite grejer och simma då fast jag vet inte vilket schema jag har så det känns bara jobbigt att släpa med sig allt och sen så är det fel och blabla.. Så vi får se hur jaggör, förmodligen stannar bikinin hemma idag.


sweet dreams

Har precis sett en gråtfilm och allt jag vill just nu är att ha en pojkvän men det lär ändras efter att jag duschat. Vet inte hur mitt schema är imorgon så vi får se hur det blir. Ska fixa lite grejer sen så ska jag sova.

förvirrad

Nu förstår jag ingenting. Jag har tydligen två mentorsgrupper, en på schemat och en som jag är med på listan med... Vart ska jag gå imorgon då????

part two



apelsinfestis


Onormal tjej som ska duscha och sen sooooova. Bussen 07.36 är det som gäller imorgon!

mmmm marabou

Imorse var det uppstigning vid 9.45 för det var 10.35 bussen mot Sollentuna kyrka som gällde. Olivia hade lite problem med att vakna så jag och Martina åkte dit utan henne. Träffade Oliver, Emil, Kalle, Ollie och lite fler roliga människor. Hade hoppats på fika för det brukar man få men inte idag så jag och Murris åkte hem till mig och käkade istället, som vanligt.
Slöa tjejer åkte till Stinsen endast för att inte sitta hemma hela dagen. Parkerade vid Tacobar med Kristin, Lollo och Lisa/naturkinesen och det blev en hel del flummprat.
Är helt slut, vet verkligen inte varför. Igår var den lugnaste kväll under hela min sommar! Funderar på att göra en nacostallrik och titta på film sen ska jag nog sova. Är bajstrött.
vet inte varför...

maggan

Värst va intresserad du va av Ellen haha. Lite stalker varning... Nej hon har ingen blogg. Hon hade förut men slutade blogga, vet inte varför inte hennes grej antar jag. Om du så gärna vill att hon ska blogga får du snacka med henne själv. Martina har en blogg här och Olivia har en blogg fast hon har inte bloggat på månader.
Måste bara fråga varför så intresserad av Ellen?


love happens

Efter en kväll med nachos, hamburgare, brända pommes, kladdis, godis, chips mm så blir det Love Happens nu faktiskt. Sen ska jag sova för imorgon ska jag vara duktigt och gå upp tidigt för ärende. Godnatt pluttar


änglabarn

Martina och jag kom fram till att vi kommer vara änglabarn inom en snar framtid.

- Vi tränar (ska skaffa gymkort sen kanske vi lyckas träna en gång i veckan om vi är duktiga)
- Vi går i kyrkan (via ledarutbildningen måste man gå på 15 gudstjänster, onämnbart antal kvar just nu)
- Vi är duktiga i skolan (man får tro på mirakel)
- Vi jobbar och tjänar pengar (tvättar en tvättmaskin hemma då och då)



muu

Försökte se mitt nya schema, förstår ingenting men det står 8.20-16.00 alla dagar förutom en, jag hoppas att dom har gjort fel för sidan ska tydligen krångla sjukt mycket så det skulle sitta fint om jag har fått fel schema. Man får alltid hoppas!
En annan dålig nyhet är att mamma och pappa ska bort till något dumhuvud som bjuder på mat så Hanna och jag är själva. Det blir väll nån fryst mattallrik direkt från Ica eller liknande. Inte så roligt.


rengöra sminkborstar

Jag har precis rengjort mina sminkborstar och penslar. Försöker göra det varje månad eftersom det hamnar massa sminkrester och annat skit i dom som man inte vill ha i ansiktet. Det är verkligen hur enkelt som helst och det är mycket fräschare för huden också. Första steget till bättre hy skulle jag säga faktiskt.

Jag brukar skölja penslarna i en skål med ljummet vatten och lite schampoo och tvätta penseln försiktigt så att den inte förstörs. När det slutar komma ut "skit" från penseln så är den ren. Torka bort vatten med handduk eller krama försiktigt ut det. Sen är det bara att lägga penseln/borsten på kanten av ett bord så att stråna ligger utanför kanten. Annars så blir ofta borsten platt på ena sidan och det är inte kul.

Finns självklart fler metoder så det är bara att söka på google eller liknande.


pimp my ipod


Igår så hann  jag förbi Sollentuna en snabbis och fick hem dessa små pärlor för 55kr. Är skitnöjd med hur det blev så nu blir det att fixa nya spellistor och lite fresh music.

admire you


i wanna boom bang bang with your body yo


notera min vackra dubbelhaka som sticker fram ibland.

klaaant

Nu är jag irriterad, jag är skit trött och har verkligen kämpat mig upp ur sängen. Då kommer jag på att jag ska ta en senare buss än vad jag hade tänkt. KLANTIG. Så jag får väll spendera min morgon framför bolibompa för stannar jag i sängen kommer jag somna om.


ni gör min dag

en twister skulle sitta fint just nu...

Ska fixa det sista sen så är det raka vägen ner i sängen. Jag är faktiskt galet trött och ändå har jag bara suttit och lyssnar på Jägarn när han snackade idag. Imorgon blir det lite mer fart, 2orna och 3orna börjar då. Skulle kolla upp en sak på Rudbecks hemsida men allt som har med den skolan och internet krånglar bara för mig idag.


korv

Dagens i-landsproblem: Har inga pengar, behöver skaffa mig ett jobb. Jag hoppas att mitt framtida jobb inte är samma som Betty i bilden neråt. Det skulle inte vara det roligaste och förmodligen inte det skönaste heller.


svampi


Snygg svamptjej som färgar håret mörkare.
Efter det blir det proooomenad med aporna från alla håll och kanter i Viby.

JÄGARN

Första dagen hra varit kanon. Självklart får jag värsta mentorn man kan tänka sig enligt alla som går/gått på Rudbeck. Han och jag ska nog komma bra överens! Kanske inte eftersom att han redan ger mig "hat-blickar". Som Anna säger, "typisk Linnea tur" och den här gången håller jag med om det.

you're in the frontline


Om en halvtimme går bussen mot Sollentuna. Första dagen på gymnasiet. Vet inte vad jag ska säga, ha en bra dag hejdåååååå!

är sjukt taggad inför imorn faktiskt, lite...

är sjukt taggad inför imorn faktiskt, lite nervös men ändå skit taggad. Klockan står på 8 så jag ska slagga nu för jag vill inte se förjävlig ut imorn. Natti


prommenadis

Jag orkar inte skriva ett inlägg om att imorgon så startar skolan, Rudbeck sam osv. Istället länkar jag till Martina som får sköta skrivandet. Drar ut en sväng med kissekatten, ciao!

där ute föddes jag

Det blev lite fika, lite shopping och mycket flumm i Sollentuna med Martyparty och Räkis. Ett beiget linne och en concealer följde med hem.
Åkte förbi Felix en sväng för att säga hejdå till pojken, han åker till Åre för han går där på nått skidgymnasium eller liknande. Sorgligt men han kommer hem i september igen.
Även fast alla vi tre har bott i viby i en evighet så kan man ändå tappa bort sig tydligen, blev en sväng in på någons tomt ett tag till och med men det var väll mysig. 
Ska städa mitt rum för det ser förjävligt ut och imorn så kommer nån banktant och ska spana in huset. Slänger in sämsta bilderna på linnet jag köpte idag.  


woohooho

Haha nej det är det verkligen inte, men jag tar det som en komplimang.


pass out







foppatofflor

Har drömt helknasiga drömmar inatt. Jag åkte in till stan med foppatofflor, vilket jag hatar, och det sprang massa män med kebabtallrikar mot mig. På tåget in mot stan så sitter det en indian framför mig som får utbrott. Jag körde buss fast det var som en cykel med styret och cykelpedaler. Allt var skit konstigt bara.
Men har varit en snabbis i duschen, ska städa till Nissiboy sen rullar jag mot Sollentuna med Ellen och Martina. tjingeling!


fotboll

Ja tyvärr så är det slut med min lyckade fotbolls karriär. Oseriös i det seriösa. Nej men jag har bestämt att det inte riktigt är min grej längre. Mina knän orkar inte med, har ingen lust att hålla igång min kondition och känner att jag inte heller orkar träna när det inte är så jätteroligt längre. Känns mest taskigt mot laget att spela när man inte vill. Så fotbollen är slut för min del, ska aktivera mig på annat sätt när skolan börjar hade jag tänkt.


fläskfläskfläskfläskfläsk

Det blev fläskkväll numero uno ikväll, såklart! Ben och Jerry's gånger 2, chips, chipsringar, marshmallows och cola. Det vill säga en helt vanlig kväll med småflickorna. Ska faktiskt ta och krypa ner i sängen och sova nu för imorgon är en viktig dag i mitt liv, mest viktig är det för the one and only räkan Ellen.
räkis rädd för fiskmåsar

"den mjuka gräddlikören från afrika"

Tittade på film.
The bounty hunter.

Åkte till Kista med mamma.
Ingen väska följde med hem.

Ska hem till Ellen.
Med Marty, film och B&J's.


candyman

KING OF AFRICA, ahihaihiahiahi eyeyeye, ahiahaihai aihahiai sibaba eyeye.

Jag är uttråkad så det räcker till hela världen. Orkar inte vara social så det blir movietimeeey noweey med lite bullisar. Övervåningen är städad och dammsugad och torkad så det förtjänar jag verkligen. På med Johans tröja och ner till soffan! Dessutom ringde systern nu och sa att hon är påväg hem med en fet godispåse till mig, dagen blev genast bättre!


i like them chunky

Kom precis på att jag lovat moderjord att städa en del av övervåningnen idag för på torsdag kommer det en tant hit från banken som ska spana in huset och säga hur mycket det är värt. Det lär ju ta ett tag att städa så hela min dag är väll nästan inbokad på städning just nu.


randombild från midsommar, vet inte varför jag tog kort på det?

grå dag

Godmorgon godmorgon! Jag har börjat sova extremt länge för att vara jag, brukade sova som mest 9 timmar sen vaknade jag och kunde verkligen inte somna om men nu har hjärnan gosat till sig lite under lovet så nu sover jag minst 11 timmar. Men det är väll bra att jag vilar up mig ordentligen innan skolan startat på torsdag, nervööös...

Hade tänkt att ta en sväng förbi Sollentuna eller något liknande med Murtis men lilla flickan är sjuk eller lite krasslig i halsen så där sket sig den planen. Det är så galet tråkigt väder så jag tror det blir movienight fast moviedag istället med någon ny film som lilla morbror har fixelifixat till moí.
Tönten Olivia som drog till Blidö utan förvarning...

tjej utan liv


pink



Kom hem, käkade lite middag och ska dra till Stinsen nu med mamma och Hanna. Hittade en rosa kalender i stan och hårfärg där beskrivningen är på ryska och inget annat... Ingen väska men hoppas jag hittar en nu istället.  TJINGELING!

stockholm

Martina och Ellen kom hit vid halv 1 hungriga som småbarn, så vi fixade lite vanlig hederlig kycklingpasta. Smarrismarr! Blev en snabb dusch och om 10 minuter sitter jag på bussen mot våran vackra huvudstad. Lilla mami och jag ska spana efter en stor fin väska åt mig vilket jag behöver extremt mycket. TTYL

teenage dream

Imorse när jag låg i min säng och gardinerna nerdragna så lyckades det ändå komma in en lite ljusstråle rakt i ansiktet på mig. Inte glad tjej men jag tänkte att det skulle vara skinande sol så jag gick upp, på med bikinin och öppnar dörren till verandan och SJÄLVKLART är det moln över solen precis när jag kommer ut. Så där sprack min plan om att sola för stunden. Funderar på att bjuda över tjejerna på lunch kanske.


helgalenfeztolivia



Lite bilder från i lördags när vi var hos Konstantin på Östermalm.

gymnasium



Jag, Martina och Ellen ska gå på Rudbeck och Olivia ska gå på Viktor Rydberg i stan.

king of africa



Ska fixa lite krubb till moí och sen så rullar jag vidare hem till Olivia. Ska umgås och fixa mig med mina älsklingsapor lite, seeeeeen åker tvi mot Östermalm för lite partyparty. TJINGELING!

wilma



©linneastenberg 2010

bumpy ride


because i got high


sparvas

Ikväll blir det kräftor till middag och sen ska jag, Martina, Olivia, Ellen, Anna och Cecilia ut på äventyr. Länkar till min spotify lista, klicka på ikonen.


paradisio

Lägger ut lite bilder från förra helgen och taggar till för helgen som kommer nu!


picasa


Nej, använder Picasa 3. Helt gratis.

 

alltid lika glad chey

Jag hatar att dela spotify konto med syster och mor. Jag orkar inte fixa eget och eftersom man bara kan lyssna en person åt gången så får jag oftast använda gamla iTunes där den senaste tilllagda låten är Macarena. Inte något att rekomendera men ibland får man offra sig för familjens skull.
Dagarna går långsamare än någonsin, det som håller mig vid liv är min 4åriga granne. Han kommer över en gång i kvarten för att hans kompis råkat slagit över badminton bollen i en buske på våran tomt och dom kan inte hitta den så jag får leta åt dom. Dessa små pojkar är mitt hopp om att det finns ett liv utanför mitt hus.
Jag fick krypa in i en rosenbuske med lagom många mysiga taggar och jag klev på en snigel utan skor. Det är så härligt vad det finns för överraskningar när man försöker vara lite snäll mot grannpojken.
Men han är söt, så jag får skylla mig sälv att jag offrade mig.

Om en halvtimme så kommer hela familjen men lillpojken öve på lite fika och jag ber och bönar på att dom behöver barnvakt, annars kan jag äta upp min äppelpaj själv.

blommää


Äppelpajen är klar, nu ska jag ut och sola! Bättra på brännan innan skolan börjar, vilket är om exakt 1 vecka! Lagom nervös tjej!


pannkakor med socker

Jag är riktigt lat så jag orkar inte koka eller steka eller liknande för att få mat i mig, så idag blir det kalla pannkakor med socker till. Inte det godaste men jag har zero ork för att laga mat.
Men jag måste ändå baka kaka idag, för grannarna ska komma över på lite fika. Frågan är bara vad jag ska baka för det ändå jag kan är blåbärspaj men jag har inga blåbär så det sket sig. Blir nog äppelpaj istället.

sannatranlöv

Sånna här stunder önskade jag att jag bodde någon annanstans och var något år äldre. Hade gjort otroligt mycket för att få den här chansen, just nu vill jag bo i Borås.

lars winnerbäck


jag är ingen soldat


Himlen faller ner
det svider till där kniven skar
jag har varit vaken hela natten
känt om hjärtat sitter kvar

ny design

Var trött på den gamla så varför inte göra en ny nu nä jag ändå bara sitter och slappar framför datorn. De tär någon film nu på 3an tror jag, something new. Tjingeling


brun flätat


Nästa gång jag lämnar detta hus ska jag springa förbi första bästa H&M och köpa det här skärpet. Har letat efter et tunt, flätat skärp hur länge som helst men aldrig hitta det rätta. Antingen för tjockt, för mycket remmar eller något annat. Men detta för 129 svenska riksdaler ska hamna i min garderob inom kort!

flygare


använd hjälm

Igår åkte jag och Olivia moppe. Körde i en kurva och jag hörde inte att en buss kom så vi ramlade precis framför bussen. Kommer inte ihåg så mycket från just den stunden. Båda mina knän har svullnat upp rejält och jag har jävligt ont i svanskotan. Olivia tror jag klarade sig ganska bra. Kommer iallafall bli hemma några dagar. Är fortfarande väldigt trött i kroppen. Blir ingen mer moppe på ett bra jävla tag för min del.


lasse är mer än bra


Jag hade sagt samma sak innan gårdagen. Men tyvärr så är min åsikt ändrar så jag tycker bara synd om er som inte fick uppleva det jag fick igår för det var sjukt härligt!

jag får liksom ingen ordning på mitt liv


Igår så hade jag, Ellen och Olivia en liten överraskning för Martina. Vi drog på henne ögonbindel och öronkåpor sen drog vi igenom henne genom stan till Långholmen där Lars Winnerbäck hade konsert. Måste säga att kvällen var verkligen sjukt härlig! Innan så kunde jag väll kanske en text rad i låten Elegi och jag fattade inte riktigt grejen men honom. Men efter igår så är jag helt fast. Ny spotify lista är fixad med endast Lasse. Även fast man inte lyssnar på honom kan man ändå gå till hans konsert för det var faktiskt sjukt bra!

rubrik

Anonym om nästa stopp, IOS!:
- Ska du dit med martina, ellen och olvia?

Självklart ska jag dit med mina små flickor! Förmodligen så ska vi dra med lite mer människor också men vi får se.


nästa stopp, IOS!


RSS 2.0