red one

Kvällen har varit riktigt skön. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt med Hanna&mamma. Duschat och tittat på film. Väldigt skönt.

Nu ska jag borsta tänderna och fixa lite sen blir det nog sängen faktiskt. Sandra Freij » Perfect » 3

the fire i your eyes


Jag är uttråkaaad...

Första smultronen iår!


 :D


nytt


Dom här skorna köpte mami och jag igår. Kostade 750:- Scorett. Jag ska ha dom i sommar när min morbror ska gifta sig så ska jag vara tärna med min syster och blivande mosters syster. Om ungefär 2 veckor... :D

Köpte också en tröja från Ginatricot. Skön att ha i sommar till ett par jeansshorts och upp kavlade ärmar. Bara 74,50:-

i´m lovin it

Syster och jag ligger ute i solen nu och bara tar det lugnt, snart blir det pizza också sen blir det en sväng in till stan kanske med mamma också, får se. Ska ut i solen igen, pussar

Anna Maria Espinosa



last night


jag&fia idag när vi fläskade. hahhaha

40 year-old virgin

Nu blir det film och godis i några timmar, ha en härlig sommarkväll

måndag

Vaknade imorse av att mamma ringde vid halv 1 ungefär, om hon inte hade ringt hade jag nog sovit i några timmar till. Sov i nästan 13 timmar inatt och jag är fortfarande helt slut efter cupen.

Jag fixade mig, käkade frulle och tog bussen hemifrån 20 över 2 sen mötte jag upp mamma i Häggvik där vi åkte tillsammans till sjukgymnasten i Solna. Jag ska dit igen på fredag igen och göra lite övningar för mina knän.
Innan vi gick dit så var vi i Solna C och köpte skor. Visar bild senare.

Vid halv 3 så åkte vi till Täby för ett par av skorna va för små så mamma köpte en glass åt mig också, sjukt gott var det iallafall.

Sen träffade jag Fia, har inte sett henne på 2 veckor så det var skitroligt. Vi skulle bada med Vickis & Andreas men dom åkte hem så vi drog till Norrviken och köpte godis istället tjocka som vi är. Sen åkte vi till Stinsen och sprang runt i en halvtimme för att hinna med alla butiker innan dom stängde. Jag köpte en puderrosa tröja på Gina. Visar bild senare

Kom hem och käkade lite middag med mamma och nu ska jag bara ta det lugnt framför TV. Pussar


hemma igen!

Kom hem för några timmar sen men har inte orkat sätta mig här och skriva ett inlägg. Berättar om allt imorn för nu är jag helt slut så jag ska sova! Puss&godnatt!

ÖRebro!

Nu drar jag till Örebro! Kommer hem på söndag, so long suckers!


Martina, Oliva&jag

härlig dag i solen

Vid 3 tiden ungefär kom Oliver och hämtade mig och Olivia med moppen. Vi åkte ner till Norrviken där vi träffade Johan&Kricke. Vi åkte hem till Johan även fast han kanske inte ville det, hehe.

Vi öppnade hans pool och det var bara 16+ grader vilket är riktigt j*vla kallt. Jag var modigast måste jag säga som doppade mig hela vägen till höfterna medans dom andra bara doppade fötterna (fegisar) Såklart ville Oliver vara lite busig och försökte putta i mig men jag var ju stark sen så ville Johan också vara lite elak så dom två slängde i mig. Jag fick med Oliver ner i vattnet också, mohaha. Sen så fick jag simma runt där i 5 minuter och det var svinkallt. Inte roligt alls men efter åt blev det ganska skönt. Första doppet i Sverige iår blev det iallafall.

Sen så badade alla 5 och solade lite, Olivia och jag fick köra moppe hem till Olivia också! :D
Sen vid halv 6 så började alla att åka hem & Oliver så snäll som han är skjutsade hem mig även fast han hade blöta kläder.
Pussar!


Här var jag fortfarande torr...

infinity

Om 10 minuter ska jag, Olivia, Oliver, Johan & några till åka till Norrviken och köpa godis sen kanske åker vi och badar eller nått annat. Pussar

ny bikini

Hemska bilder men den är jättesöt. Köpte den igår på H&M när jag var i stan. 98kr kostade den för överdelen. Köpte inte underdel för jag hittade inte den och sen fanns det bara i storlek 40 & 42 kvar... Men när jag kommer hem ska jag leta efter underdelen.
Inte exakt den jag tänkte köpa men den här är lika fin.



Rubrik

Idag har jag packat&pumpat madrasser, mindre rolig. Imorn ska jag åka till Örebro med laget på cup. Kommer hem söndag igen. Ska bli så sjukt roligt faktiskt.

Dagen planer blir att åka och bada med Olivia & lite fler. Funderar på att gå ner till kulan en sväng och bara säga hej till dom som är där men jag orkar inte fixa mig, ser ut som en riktigt turist nu hehe.

Pussar!

Bjuder på två bilder.
 Marty & jag i söndags

Olivia & moí igår på spårvagn



sometimes love comes around

Godmorgon alla härliga människor ute i världen. Började se Bambi 2 igår kväll men klockan blev lite mycket så jag fortsatte med mitt tittande idag istället och den var verkligen jätte bra. Hur gullig som helst och det var nära att jag började gråta ett flertal gångar faktiskt.

Vid 6 imorse så åka Martina iväg på ridläger, hon ska vara där i 8 dagar och jag kommer sakna henne så himla mycket...:(

Nu blir det frukost ute i solen med syster min.


Martina & jag igår

boring

Det funkade inte att titta på film så nu är jag uttråkad... Blir kanske Bambi 2 eller 1 istället (;

geting


- linnea stenberg

"stockholm i mitt hjärta"


Tröja- Ginatricot, Väska- Deichman, Shorts- H&M, Skor- Eurosko


Sex and the city

Tog 20 över 3 bussen mot stan med Marty, mötte Oliver och Anton på stationen. Köpte en bikiniöverdel (visar imorn). Sen så kom Olivia också, Vi köpte glass och chillade i Kungsträdgården. Sen tog vi bussen mot Skansen, Allsång och var där i 4 timmar ungefär. Vi skrattade hela tiden och hade vattenkrig, sjukt roligt. Sen var vi lite i stan. Hemma igen vid 11 ungefär. Nu ska jag titta på Sex and the city filmen.

bl.a. Måns var på Allsång

ööööööööööööö

Trött som *** nu, ska sminka av mig & borsta tänderna sen blir det ett inlägg om dagen. puss


allsång

Ska ta bussen om 15 minuter till stan, där ska jag, Marty, Olivia, Oliver & Anton dra till skansen på Allsång

NYC beats

Mamma ringde och väckte mig för ett tag sen så nu ska jag ut i varma solen och blir bruuun :D


push me from you

Ojojoj, tiden rinner iväg så nu blir det att sova så att jag orkar med morgondagen. Puss&Godnatt!!


kissemisse


Olivers söta misse Nellie. Så sjukt söt!


don´t worry, be happy

Kvällen blev trevlig, utgång med Olivia, Martina, Oliver och Anton. Vi chillade lite sen tog vi bussen till Norrviken och köpte choklad, mums dock inte så bra men gott. Sen gick vi tillbaka till Viby och där chillade vi mest, pratade ganska mycket om allt och alla. Eller jag och Oliver gjorde medans Olivia & Martina gungade och tvingade Anton att gör fart, hahhaha. Bilder kommer snart!

utgång

Nu ska jag dra ut och träffa Olivia sen kommer Martina och kanske Ellen också. Pussar

pangpris hos H&M



Vet ni vad dom här bikinidelarna kostar tillsammans...
49 kr, tillsammans. Jag ska köpa!
finns även i svart och turkos, kanske ska köpa turkosa istället

PIC´S FROM TODAY!














Turistvarning på mig. Hahaha

rewind


inget dopp inte

Nja ett första dopp blev det inte men mycket annat. Jag, Olivia & Martina gick och träffade lite folk, Ellen orkarde inte gå ut :/ Vi köpte glass och chillade och snackade mest. Trevligt trevligt.




Skönaste bilden på hela dagen, fler kommer senare

första doppet iår :)

Nu ska jag packa ihop lite saker sen bär det av till Marty. Vi, Olivia, Ellen + lite fler människor ska åka och bada, första doppet iår :D

put the top down

Nu har jag precis pratat med Marty i teflonen i lite mindre än en kvart. Vi tänkte åka och bada för det har vi inte gjort iår men man vet ju aldrig, planerna ändras snabbt.

Jag svimmade ju igår & fick fläskläpp och Oliver skärde sig på en kniv så han måste sy. Hahah allt drama på en gång.. :)
 
Nu ska jag fortsätta sola och lyssna på musik. Have a nice day!


-linnea stenberg

freak

Nu blir det frulle, frågan är bara vad eftersom jag  har fläskläpp...

who is that girl?

Johanna Borggren » Electric Beats » 2
Antingen blir det sängen eller en film nu... frågan är vatd?
Hahahaha. Jag är trött och då får jag verkligen sämst humor!

fläskläpp

Har varit hemma hela kvällen men har inte skrivit något inlägg för att jag svimmade och slog huvudet i köksbänken så hela båda läpparna spräcktes. Inte roligt alls. Det ser ut som om försökt förstora läpparna men misslyckats totalt, dvs inte en vacker syn.

Så nu när jag äter måste jag kasta in små bitar i taget och jag kan knappt dricka bara vatten och mjölk, juice funkar inte för då svider det som *** på såren.


Så här känner jag mig...

it´s just the way we feel


- linnea stenberg

strumpbyxor+jeansshorts=...?


Strumpbyxor+jeansshorst är det många som kör på. Själv tycker jag det är fint men endå känns det inte riktigt som mig.
Vad tycker ni ? HISS eller DISS?

i like that boom boom pow

Kom hem från träningen för en stund sen, har duschat och käkat och jag tror resten av dagen spenderas hemma men planerna kan ju snabbt ändras.

Om 5 minuter ungefär så börjar andra avsnittet av Privileged. :D

träning

Om 25 minuter kommer Ollie hit och hämtar upp mig så jag måste klä på mig nu. Träning i spöregn blir det idag, har tränat i regn men inte i sånt här regn. Hahaha. Pussar!

don´t drink and drive!


- linnea stenberg

chillkväll

Gårkvällen var verkligen lyckad tycker jag. Mycket skratt och lite andra saker hände. Jag Martina&Olivia drog ut vid 9 tiden och träffade Oliver & Mange. Körde lite moppe och skrattade galet mycket. Sen träffade vi några andra killar också så vi blev lite mer än 10 pers. Dom rökte vattenpipa så satte oss med dom och snackade. Vid 12 var det bara vi fem kvar. Mysigt, mysigt...
Strax innan 1 så var vi hemma igen hos mig. Vi drack te och tittade på tv sen vid halv 4 ungefär somnade vi.



bild från igår, fler kommer

sure

Godmorgon folket! Martina gick nyss. Hon och Olivia sov här. Mycket skratt blev det igår men berättar mer om det sen för nu ska Olivia & jag sola. Pussar!
Katarina Håkansson » Elle  » 1

night

Nu ska jag Martina och Olivia dra ut och träffa lite folk, hoppas kvällen blir lyckad  för det behöver jag. Pussar

music talking to you baby


osminkad för 15 minutos sen

Kvällens planer är att dra ut och träffa folk sen ska kanske Marty&Oliiivia sova här.
Måste bara tjata lite på päronen först.

nu ska jag sminka mig...


bilder från midsommar


Mickan kom, alltid lika glad!

Jag, mamsen, mickan och ante

seeeexy. moí und mickyy

hemmagjord stång såklart!

himlen var blå, en liten stund iallafall

mamma ville att  vi skulle ha kransar runt huvudet. superfint....

amandy kom senare :)

så vi käkade midsommarmiddag


menage a trois


Så här såg jag ut igår på Midsommar.
kjol- bikbok, linne- MQ, rosetter i håret- H&M

the way you look at me

TAGGAAAAAAAA!


Jag blir så himla gald och taggad av den här låten. Kan inte hjälpa att den hamnar i ett inlägg lite då och då.

inspire

239379_ooo_

I´m not a girl, not yet a woman

I used to think, I had the answers to everything.
But now I know, life doesn't always go my way.
Feels like I'm caught in the middle. That´s when i realize.
I'm not a girl, not yet a woman.
All I need is time, a moment that is mine,
While I'm in between.

I'm not a girl don't tell me what to believe
I've seen so much more than you know now.
And if you look at me closely, you will see it my eyes.
This girl will always find her way.

There is no need to protect me...

I'm staring at a broken door, There's nothing left here anymore.

Godmorgon! Gästerna sov här och dom drog för ungefär 1 timme sen tror jag, jag sov nämligen men vaknade av att mamma ville lära sig hur Spotify funkar...

Gårdagen var verkligen rolig med många skratt och mycket flumm. Bilder kommer lite senare.

Just nu sitter jag i mitt rum och bara tar det lugnt. Blir nog en dag hemma med familjen eftersom alla 3 är lite smått bakis haha. Pussar
238084_dsc_0059

midsommar

Dagen/kvällen har varit riktigt bra och den är fortfarande inte slut. Nu ska Mickan och jag glutta på en film och fläska ännu mer. Bilder kommer. Pussar!

touch your toes

Idag är det midsommar och det ska firas med några vänner från Norrtälje. Egentligen skulle vi åka dit och åka vattenskidor och ring men eftersom vädret inte ser ut att bli super så blir det här istället. Lite senare kommer fler att komma och då blir vi ungefär 10 pers om inte mer.
Pussar

godnatt


fler bilder från första veckan på sommarlovet


mer bilder kommer! puss&gonatt!

green eyes

 
    
 
 
 
 

good for you, bad for me


sliter mig fri från sorgen i mitt hjärta

Mike Lundgren » Velvet » 3

wish i could keep you much longer

Darkness in the night, I´ll find that light for you
As long as I got eyes, I´ll have a sight for you
Long as I´m alive baby, I´d die for you, wanna be with you


innan martina fick mat



HAHAHAH! Lilla Marty

e. hosk


with a boy like you at my fingertips


Igår sov jag 4 timmar och inatt sov jag 6 timmar så när jag kom hem från Idrottskliniken så somnade jag om på en gång och sov i ungefär 4 timmar till 2 då så åkte jag, Marty och Olivia till Väsby C och tittade lite i affärerna. Vi skrattade nästan hela tiden åt allt möljigt för att vi var så trötta och hungriga. Nu ska jag sova lite till, är helt slut verkligen. Får se om jag går ut ikväll eller stannar hemma. Pussar!


let´s have som fun

Ikväll har jag vart hos Oliver med Marty&Magnus. Roligt, roligt jag satt och garvade åt ingenting hela tiden.
 
Men imorn på morgonen ska jag åka till en knädoktor i Solna vid 8 tiden så det känns inte så roligt att somna och vakna men nu ska jag borsta tänderna & sminka av mig. Puss&Godnatt


Oliver sötnosen som aldrig vill va med på bild! :)

it´s like that

Snart kommer Martina hit sen ska vi dra hem till Oliver som vanligt och titta på film och bara ha en chill/mys kväll. Pussar!

high heels


H&M har så sjuk snygga skor, dom här finns i två färger och kostar bara 198kr på rean!

Your touch is so magic to me


yeay!


skit snygga bilder! (ironisk)

Gårkväll

Det blev ingen tältning tyvärr men Martina,Olivia och jag sov i mitt uterum istället.
Gårkvällen var verkligen rolig. Träffade massa människor och skrattade sjukt mycket. Underbar kväll.
Imorse när vi vaknade var det 31+ grader och solen hade vi i ansikte. Jag hade tre par mjukisbyxor och 2 par tjocktröjor så det blev lite väl varmt.
Men nu ska jag börja fixa mig för kvällen så ha det bra! Pussar

bilder från idag.

Bilder från dagen när vi var hemma hos mig.
Efter det drog vi hem till Oliver. DÄr tittade vi på film, hoppade studsmatta, körde moppe, cyklade, käkade pizza och gosade med Olivers katt Nellie. Berättar om gårkvällen om ett tag, ska duscha först! Pussar


Jag, Olivia & Martina stekte i solen såklart.

Olivia & jag

Maritnas mobil och högtalare följde med oss överallt.

Jag & Olivia

Martina

Olivia, jag & Oliver

Oliver som inte vill vara med på kort

Martina & Olivia

Olivia

where´s your head at

Har inte uppdaterat för tiden har inte  riktigt räckt till och orken har inte heller funnits. Men nu är jag hemma hos Oliver med Martina, Olivia, Magnus och Oliver såklart. VI chillar bara och fotar lite. Skriver mer när jag kommer hem. Puss!

i will love you forever

Duschat, ska börjar packa och fixa mig sen blir det tältning hos Oliver :D

Get shaky!

Om en liten stund ska jag gå till busshållplatsen sen ska jag åka iväg på träning med Sandra. Pussar!


Loka + jordgubbar + sol = glad linnea


fire burning

Nu sitter jag ute i solen, såklart, och jag har fått en riktigt rand! :D Mohahaha

sooool!!!!!!!!!!!!

Nu är det sol så jag ska ut! Ha en bra dag! Pussar

underbar kväll

Gaaaalen kväll kan jag bara säga! Jag är skit glad och mår skit bra (ursäkta språket) Jag, Martina, Olivia, Ellen, Alice, Erik, Oliver, William, Adam och Magnus (dagis kompis jag inte träffat sen dagis) var hemma hos Ellen och satt ute och snackade och fläskade godis. Vi garvade seriöst hela tiden.
Nu ska jag sminka av mig. Puss!

hurtful


moí en momento, hahahaha

berättar om kvällen soooooon!

kvällens planer

Inget speciellt händer ikväll. Vi skulle ha grillat hos Ellen men eftersom vädret blev sådär blev det ingen grillning så nu snart ska vi ut och träffas iallafall, så se vad vi hittar på men ett busskort till Olivia ska vi allafall fixa. Puss


Ellen & Martina på deras skolavslutning

humla


ginatricotmuimuiH&Mdinsko


fortsättning








Sollentuna fotboll är helt enkelt bäst


I lördags på matchen så var det en tjej från expressen som ville intervjua tränarena och en tjej, Julia, i mitt lag.
Jag måste bara säga att jag älskar mitt lag. Så jävla underbara!
Läs mer här!
andra personen från vänster på nedre raden är jag :)

btw,det här är mitt 900 inlägg!

count from one to teen






no air

Nu har jag varit ute och fotat lite i trädgården så snart blir det bilder :)


rådjurs bebis

det är en pytteliten rådjurs unge på min tomt just nu! hur liten som helst och jätte söt. tog en bild men det blev verkligen jättedålig. den skakar när den går så den måste vara nästan nyfödd.

just nu

Frulle + täcke + TV = en trött Linnea


asos, topshop, lindex

Nu är jag jätte trött så det blir sängen. Puss och godnatt

toy story

Nu har jag precis sett filmen Toy Story, den är riktigt gullig faktiskt.
Tänkte se en till film för jag är inte så trött men först ska jag sminka av mig och borsta tänderna.

there´s no stopping

Nu blir det mer te, en macka och en trevlig film!


lights is on

Jag ligger oskönt, har ont i magen, fötterna är blöta, jag fryser, jag är trött, jag måste städa mitt rum och ändå är livet ganska bra faktiskt.

Sandra Freij » Mixte » 5

it´s cold around me

Nu sitter jag och äter lite choklad, kom precis hem efter en ute kväll. Berättar mer snart för nu är jag iskall så jag ska göra te och byta till mjukis kläder.


Adam Senn som just nu är med i serien The City

Privileged premiär!

Jag ska bänka mig framför TVn för att titta på den nya serien Privileged som går på 5an och börjar NU!


1 kilo lättare när du kissat

Imorse när jag vaknade så gick jag till toan och vägde mig. Gör det lite då och då men iallafall, efter det så gick jag på toa och kissade. Precis efter det vägde jag mig bara för skojs skull och jag hade gått ner 1 kilo för att jag kissade!!!!!
Det tog lite tid för mig och smälta det men 1 kilo är sjukt mycket. Det mest skumma var att jag var inte alls kissnödig över huvudtaget och tänkt om jag varit riktigt kissnödigt..
Hahaha. Lite speciellt men roligt. Pussar

efter regn kommer alltid sol




one step, two steps then... nothing

Vi fick sluta träningen en halvtimme tidigare för att det regnade så mycket. Vårat lag var det enda laget som inte ställt in sin träning idag, snacka om kämparlag även fast vi bara var 11 pers där men ändå.

Nu har jag precis duschat och jag tänkte inte torka håret med hårtorken utan låta det självtorka så att det inte slits lika mycket. Ska klä på mig lite sen så blir det middag strax tror jag. Pussar!


music, music

nu ska jag börja byta om för träning! Pussar

you can´t do this any more


top of the world

Nu har jag titta på The City och bara tagit det lugnt. Vissa dager behövs sånna här dagar med hemskt tråkigt väder.

Om 40 minuter kommer Sandra hit och hämtar upp sen sen så åker vi till träningen  som är i helenelund idag.
Underbar låt som är The City´s intro låt

baby one day in your life

Godmorgon alla människor ute i världen  nånstans!

Jag vaknade för en liten stund sen av att mammas kompis vill gå ut och gå men det funkade ju inte eftersom mor och far inte är hemma. Dom är i solna och planerar morbrors bröllop i sommar när jag och Hanna ska vara tärnor :D Nu ska jag vara hemma själv ända tills jag har träning vid 4 tiden ungefär, hur skönt som helst! 

 Men nu ska jag äta frulle så puss på er så länge!


vet ni vad...

Nu är jag sjukt trött så det blir sängen för mig. Puss & Godnatt

kjol&klänning


Usch vilken dålig kvaliteé på bilderna speciellt den första men här har ni bild på det jag köpte i staden idag.
Båda från H&M. 149kr och 98kr

outfit


t-shirt (NY!)- Bikbok
Jeanstights- Gina tricot
Armband (från vänster) - Punktshop, Indien, Punktshop
Ring- H&M

trevlig kväll i viby

Kvällen började med att martina kom hit lite innan 9. Vi drog ut hem till anton men vi orkade inte va kvar där så vi gick hem till oliver och träffade fredde, thom och william. Kvällen blev väldigt lyckad och jag hade det sjukt roligt även fast jag var lite små trött i början. Det var inte mycket som hände men den var endå lyckad tycker jag.
Puss


one, two, three

Kom precis hem efter en kväll som gått både upp och ned. Nu ska jag sminka av mig sen skriver jag lite mer om kvällen och visar mina fynd. Puss

i´m leaving ground forever

visar bilder på det jag köpt senare. nu ska jag och martina hem till oliver med några andra och mysa. ha en trelvig kväll

one look

har inte blivit nått inlägg de senaste timmarna även fast jag suttit vid datan och sovit lite. har inte haft lust och ork pga lite olika saker men nu är jag tillbaka. köpte en kjol och en klänning när martina och jag va i stan, visar sen. jag vet jag sa att jag inte skulle köpa något mer men det va så bílligt och fint! sen fick jag 2100kr + lite annat för mina betyg så jag hade råd med det :D

it feel like i´m gonna fall


gina tricot


olala

Nu sitter jag och snackar med min syssling som jag inte snackat med på hur länge som helst och det är jävligt mycket man får reda på kan man säga. hahah!

Naked, perfect, so beautiful


don´t break my heart

Ingen vidare bra uppdatering de senaste timmarna men man kan inte sitta vid datan 24/7 heller. 
 
Under de senaste dygnet har jag tittat på film hos Oliver, skrattat galet mycket, käkat hur mycket godis som helst, spelat fotbollsmatch mot AIK och vunnit med 3-0, duschat och den närmaste timmen ska jag käka lunch och sova.

Pussar från en trött linnea

JAG ÄLSKAR DIG SYSTER!

Sommarlooooov!

Nu har jag äntligen sommarlov som alla andra redan verkar ha. Men skit samma nu har jag också det och jag ska ha ett underbart lov med nära & kära! HA ETT UNDERBART LOV ALLESAMMANS!

så himla söt bild på marty innan min skolavslutning

torsdag kväll

Igår kväll så gick jag och Olivia ut vid 9 tiden. Vi träffade massa människor och hade det väldigt roligt. 1 timme senare kom Martina också. Nån krossade en ruta någonstans och det blev lite dystert så alla hoppade på bussen. Flickorna och jag + Oliver och hans kompis William L gick ner till norrviken sen tillbaka igen, fråga mig inte varför men vi hade det roligt iallafall. Olivia, Martina y moí gick hem till mig och drack tee och snackade.
Överlag blev kvällen himla bra och jag hade det skit roligt!!

YEAH!


Marty och jag håller på att fixa oss nu. Mer bilder kommer senare, skriver när jag kommer hem om några timmar igen! Puss

freed from desire

Nu sitter jag osminkad och ofixad ska börja fixa mig snart väntar bara på att Marty ska komma hit.

 
just nu, utan smink

du är ljuset i det mörka


sånt é livet

Olivia gick hem för lite mer än en timme sen och Marty gick för ungefär 30 minuter sen. Jag har precis duschat och nu ska jag börja göra mig iordning för skolavslutningen. För mig känns det redan som sommarlov och att man bara ska tillbaka till skolan och säga hejdå.

Om en liten stund kommer Martina hit så ska vi fixa oss tillsammans sen så blir det avslutning och lite jordgubbar efteråt.
Puss!

it´s like that


Godmorgon !
Nu sitter ajg och redigerar lite bilder medans Olivia ligger bredvid mig och Martina sitter och fotar. Idag har jag skolavslutning då ska Martina och Oliver komma och vara med.
Pussar!

monki


we don´t care

Martina ligger och sover medans Olivia och jag sitter och skrattar åt henne. Hon pratar i sömnen och säger, " Gud vilka fina tights, åååh! " hahahah det är så himla roligt!

Jag, Olivia & Marty

godnatt

Nu ska jag, Martina och Olivia lägga oss i sängen och snacka lite sen så tänkte vi sova. Olivia ska till Blidö imorn på morgonen men Martina ska kanske vara med på min avslutning. Skriver om kvällen imorn istället. Puss&godnatt

keep you longer

snart ska olivia och jag dra ut, vet itne vad vi ska hitta på men jag känner mig väldigt finklädd och jag vet inte varför. vill vara fin när det äntligen är sommar !
livia och marty ska sova här mer är inte planerat faktiskt. puss&kram

i like to move it

Det tog nästan  3 dagar för mig att se klart Madagaskar 2 men den var riktigt bra tycker jag så den borde ni se.


blommor och blad, en miljard


bilder från min tjejmiddag




moí

jag hade gjort allt själv,
*stolt!*

jag och martyparty

marty

ellen & olivia

Maaarty!

nytt i garderoben


Idag har jag köpt det här. Allt kommer från Bikbok rean och kostade tillsammans 420kr!! Hur billigt som helst! Men nu måste jag sluta shoppa, ska inte köpa något mer den här månaden har jag bestämt och det ska jag hålla!

ole ole ole!

nu har jag nästan sommarlov. eller får det imorn men ska bara vara i skolan 1 timme så man kan säga att sommarlovet börjar idag! himla sköööönt!!

anna och jag drog som sagt till stinsen, köpte två t-shirts, shorts, tights och en kjol. och vet ni vad, jag lyssnar ´på vrlden sbästa låt nu och är taggad på att dra ut ikväll och bara ha sjukt roligt! :D

nu ska jag umgås med anni som är lite mindre taggad, puss&kram

yes

haallo nu har jag fått äran att skriva i linneas blogg, det är ju fantastiskt. vi ska snart åka till stinsen med olivia fast först måste vi glo på en fotbollsmatch i skolan, lärarna vs 9orna. jiiiippppiiieeeee.
/anna


I CAN LOVE YOU FOREVER

6. Lauren Conrad från The Hills matchar lackleggings med slapp topp och blingig väska. En fullträff som passar i många sammanhang....
Nu blir det sängen för min del, ska upp om 7 timmar så det är bara att lägga sig i sängen och sova som gäller

dinsko - 399:-


burning on the dance floor


i´m a ghost, what are you?


nytt i garderoben


Idag köpte jag det här + en helt vanlig vit BH.

randig kofta- lindex, 99:-
rosettklämmor- H&M, 2 för 29.50:-
vit/guldig ring- H&M, 10:-
fjärilsring - H&M, 20:-
svart/silvrig ring- H&M, 10:-





gud ville inte ha oss på stinsen idag, svårare än så är det inte (;

Skoldagen var väll som vanligt, inget speciellt hände. Jag fick sluta 45 minuter tidigare vilken var super skönt. Kom hem och rusade sedan iväg till bussen. Skulle till stan med martina och olivia men så blev det inte.

Olivia drog till stan med sin mamma. Jag orkar inte gå igenom detaljer om resten för det blev kaos. Martina och jag skulle till stinsen men eftersom jag inte hade någon mobil kunde vi inte nå varandra. Vi åkte buss och tåg fram och tillbaka över hela Sollentuna och till slut gav vi upp. Jag lånade nån tjejs mobil för jag orkade inte springa runt längre så ringde jag Martina och vi drog hem till henne. Där bestämde vi att vi skulle åka till stinsen vad än som kom ivägen och det gjorde vi. Köpte lite saker men visar det snart.

Kom hem skynda iväg på träning med nya tränare vilken var lite konstigt men det gick ganska bra endå tycker jag. Nu ska jag se klart Madagaskar 2 som jag började se igår. Puss

live or leave

ska på träning snart ska byta om nu sen kommer sandra och hämtar mig.

har mycket att berätta om dagen men jag hinner inte nu så det får bli ikväll istället. har köpt en kofta, 3 ringar, en bh och två rosetter att ha i håret.
puss

in the mix

utan mobil är mycket väldigt krångligt. berättar mer om det sen men nu ska jag till stinsen med martina. pussar!

baby say yes

Godmorgon!
Inatt har jag inte sovit mycket och jag känner mig väldigt trött. Idag är sista "normala" skoldagen i 8an sen är det bara två dagar kvar till sommarlov! Jag längtar sjukt mycket. Det känns jättekonstigt att tänka att man är äldst på skolan om några veckor. Sen är  det gymnasium och tiden bara rinner iväg känns det som.

Nu ska jag käka frulle och packa gympa påsen. Puss

more than a feeling

Nu har jag sett halva Madagaskar 2. Fortsätter med andra halvan imorn för jag är riktigt trött nu. Godnatt!

Heartache On The Dance Floor

Nu säger jag godnatt för mig och sov gott. Bjuder på en låt som jag just nu tycker är ganska bra.  

and i will love you all the time


Linnen i alla former, färger och mönster är det skönaste som finns att ha på sig på sommaren. Det kommer jag köpa många av och det är det ingen tvekan om kan jag säga.
Alla dess snyggingar kommer från Topshop.

bilder från myskväll

Här är lite bilder från en kväll när vi (martina, olivia, ellen & jag) var hemma hos Olivia och grillade för några helger sen. Riktigt mysigt faktiskt.
JAG ÄLSKAR ER!

ellen & jag

olivia, martina & jag

jag har hittat min nya pose

men bajs då

mobilen är trasig så den ska in på lagning nu... inte roligt säger jag.som martina sa " linnea utan mobil = inte linnea" haha det tycker inte jag heller men jag klarar mig utan den. nu är det en halv timme sen DESPERATE!! :D så nu ska jag fixa lite i mitt rum, torka håret och smöra för mamma.. (;
pussar!

there´s no stopping


every morning


Idag såg jag ut så här!
jeans- bikbok (gjort hålen själv) skor- stadium, armband- kina , linne- ?, jacka - vila, hårband, H&M
Hålet på jeansens vänstra ben har blivit väldigt stort, jag har råkat dra sönder det när jag stoppat i fötterna men jag funderar på att klippa av dom till shorts nu... ? JA eller NEJ ?

dove

Träningen var riktigt roligt. Skönt att spela fotboll ute i solen även fast jag kanske hellre hade legat och solat när det äntligen blev sol. Jag är glad att det inte regnade iallafall.
Kom ut från duschen för en liten stund sen, har nu smörjt in mig med body butter från Dove med gröt te. Den är jätte bra och snart slut så jag ska köpa mig en likadan ny snart. Jag rekomenderar den faktiskt.

Nu ska jag käka middag, som blir pannkakor, sen så tänkte jag kanske gå ut en liten stund, får se. Pussar


usch

Idag fick jag sluta en tmime tidigare så jag kom hem för ungefär 20 minuter sen. Nu ska jag äta lite mellis sen så ska jag börja fixa mig för träningen.

fick veta att min NO lärare den här terminen ska sluta och jag skulle få honom i Matte i höst men nu blir det inte så tyvärr. Istället ska vi ha en av våra lärare vi redan har i Idrott OCH Matte!! Jag dööööööör. Jag tror jag aldirg haft en så dålig lärare som honom, alla i hela klassrummet blev helt tysta men lossades att allt va OK, usch säger jag bara.

Som tröst blir det Tvn nu (;

lunch

Nu sitter fanny & jag i klassrummet  och chillar. Dom andra är där nere och äter fortfarande men vi  var ganska snabba. Efter skolan ska ajg ta bussen som går 10 i 4 med Ollie och Lisa. Vi ska på akademi träningen i helenelund som är i ungefär 1,5 timme. pussar

everybody move your body

nu har jag städat lilla nisses bur nu är det baramin kropp som behöver en dusch sen blir det att krypa till kojan för mig. tänkte somna tidigare ikväll för jag känner att min hjärna inte är så pigg just nu. pussar

the definition


bilder från systers utspring












skönaste bilder på syster yster som tog studenten

ojojoj!!

vet ni vad jag kom på? om exakt 4 skoldagar slutar jag och då blir det sommarlov!! GUD SÅ SKÖNT!
eller inte direkt 4 dagar snarare 2 "skol"dagar. imorn blir det nog vanligt pugg coh även onsdag men på torsdagen ska man bara städa klassrummet och på fredagen har jag sovmorgon till 4 sen ska man va där i ungefär 1 timme. hur underbart är inte det här!?
det enda jag gör just nu är att sitta med ett brett jävla leende och tänkte på allt roligt jag ska göra i sommar.

nytt i garderoben


köpte lite saker på stinsen idag. jag behövde ett par skor som jag kunde ha på skolavslutningen så det blev ett par från dinsko för 399kr. Jag tycker dom är jättefina &  har suktat efter dom ett tag faktiskt.
hårbandet kostade bara 19.50:- & kommer från H&M. fint att ha i sommar och jag tänkte kanske ha det på skolavslutningen eller ett i silver eller kanske guld. har inte bestämt mig än som ni märker.

gult är inte fult!


friendship never ends

kom hem för en halvtimme sen ungefär, vi cyklade ganska långt endå. har precis ätit och nu tänkte jag ta lite ort på det jag köpte på stinsen. visar senare. puss

fannys place

nu sitter jag hemma hos fanny. vi kom precis hem från stinsen. jag köpte ett par skor till skolavslutningen visar sen. nu ska jag fanny och johan ut & cykla och träna våra knän för alal tre har problem med det. skriver mer när jag kommer hem, puss!

stinsen

slutade för en liten stund sen så nu ska jag, fanny, fia och anna dra till stinsen. jag ska leta efter ett par skor til skolavslutningen :) ska med bussen om 1 minuter. puss!


kanonkul

Godmorgon ! Nu sitter jag och äter frukost. Det har jag inte gjort på länge kan jag säga, jag har aldrig hunnit utan vartit sjukt stressad att hinna i tid eftersom jag ibland eller rättare sagt ofta ligger i sängen och drar mig i mer än 40 minuter... men bara 3 tidiga mornar kvar nu!!! :D

jag får aldrig nog av Benjamin. har sätt dom här klippen tusentals gånger och garvar lika mycket varenda gång!

svullo-linnea

kom på att imorn ska man ha med sig fika till svenskan och det hade jag helt glömt bort! just nu känns kakor och bullar väldigt onödigt. har ätit godis, kakor, tårtor, bullar och alla annat möljligt varenda dag den här veckan :S inte bra, alls. fy skäms!
nu måste jag fixa allt tills imorn för jag är så trött på morgonen hehe. puss&godnatt!

himmlen för några minuter sen


student 09


studenten i fredags.
jag älskar dig syster.
(förlåt för att din jacka blev lite skitig igår)

sommar från topshop


bilder från fredag


















lördag&söndag

igår drog jag hem till martina vid 9. vid 10 tiden drog vi till johan där anna och fanny va. vi tittade på det sista av matchen sen ddrog vi ut coh träffade olivier. när klockan va 12 följde vi anna & fanny hem sen så började vi gå hem mot martina. vi satte oss på hennes gräsmatta och snackade vilket va väldigt skönt.

marty & jag gick in, gjorde te och tittade på filmen i hennes skor men vi va ganska trötta så vi somnade och fortsatte titta på filmen på morgonen. vid halv 3 drog jag hem, fixade fotbollsgrejerna och åkte till helenelund. fick reda på att min tränare ska flytta till usa i 1 år så han skulle sluta träna oss ganska snart. väldigt jobbigt för lite olika anledningar. ska få två nya tränare och båda jobbar på min skola, känns lite konstigt.

kom hem duschade. leta efter kvitto till min mobil, den har gått sönder lite så det blev ganska högljudt här hemma ett tag men det bev bättre. nu är mormor och morfar här igen så nu ska vi fika. puss!
bilder från i fredags kommer

.

blir ett kort inlägg. har hänt lite saker nu som jag inte vill berätta om i bloggen men det kommer inte bli så många inlägg ikväll så att ni vet pga det här. berättar om igår och idag senare om jag kan


smile!

min helg har vart superbra hoppas eran också vart det. om 40 minuter ska jag på träning så jag berättar om gårdagen när jag kommer hem sen! pussar&kramar!

bild på martina som jag sov hos inatt!

sover hos fröken M

nu ska jag gå hem mot marty, ska sova där. får se vad vi hittar på men tror inte det blir fler inlägg idag!

gammal bild på marty party.

kristen stewart

Så himla lik hennes karaktär i Twilight. dom är båda klantiga och rör sig på samma sätt
klicka här!

day'n'nite

jag är ganska trött så det blir inget långt inlägg. efter matchen drog jag till stan. träffade ellen, martina och olivia men ellen skulle hem precis. så vi andra tre drog till strureplan men alla affärer va stängde så vi tog tunnelbanan och pendeln hem. köpte marshmallows och sen drog jag hem. har käkat och tittat på tv, helt slutkörd.

nu ska jag packa ihop lite saker sen så ska jag över med det till marty. ska sova där, får se om ellen och olivia också gör det vilket skulle vara skit roligt!
puss

i´m a bird

nu har jag duschat, ska fixa mig sen åka in till stan.

btw,vi vann matchen mot djurgårn med 5-2 :D
226132_img_1723_copie

TAGGAD FÖR MATCH!!!


Godmorgon!
Idag är det match som gäller och jag är taggad till tusen!  Jag hoppas verkligen vi vinner.

Efter matchen får vi se vad som händer. Det kanske blir stan med flickorna eller så blir det simhallen med Fanny.
Nu blir det frukost. Puss&kram

lady&lufsen 2


nu har jag sett lady&lufsen 2. så himla söt film. ska sova nu för imorn är det match mot djurgårn och dom ska få spö!






som två träd ur samma grop.

nu så är sminket borta, tänderna borstade och jag känner mig endå ganska pigg faktiskt.
kvällen blev väldigt bra endå tycker jag. vid halv 11 hade alla gäster gått, då gick jag ut och träffade ellen, martina och olivia. vi chillade och fotade lite så bilder kommer senare. sen drog vi hem till ellen, fikade och snackade. lite efter 12 kom johan och hämtade mig och skjutsade hem mig så snäll som han är! nu tänkte jag se en film sen blir det sängen. pussar


MB


p is for party

kom precis hem, berättar om kvällen/dagen snart ska bara sminka av mig först! :)

update

kom precis hem för en liten stund sen. viåkte till danderyd och va där, tittade när alla sprang ut och hoppade på flaken. grymt bra drag och jag blev riktigt taggas. såklart ska man vara hemma ikväll och inte dra ut... men vi blir ungefär 20-25 pers här så det blir nog roligt! nu ska jag vara social (; puss!

touch your toes!

om en timme så kommer det lite folk hit så nu ska jag börja fixa mig!
jag kommer ha en bra dag, hoppas ni också får det!

topshop


rap das armas


fredag

hejhej! kom precis hem, har vart i skolan i 2,5 timme. lite onödigt men jag skulle redovisa och ha en egen lektion. egna lektionen gick faktiskt ganska bra men redovisningen gick hur dåligt som helst verkligen. nu är jag helt slut, har sovit så himla dåligt inatt så jag tänkte vila en liten stund.

idag tar min underbara syster studenten så vid 1 tiden ska vi åka till danderyd sen tillbaka igen och käkar och massa annat. puss
Calle Stoltz » Glamour » 1

wake up a new day

nu blir det sängen för min del. puss&godnatt

gladiator skor med nitar


Hur balla är inte dom här pjucksen !? 198kr från H&M

fransar







sommarens planer

nu är det 1 vecka och 1 dag tills det blir sommarlov! :O en vecka går sjukt snabbt, men jag tror den här veckan kommer gå långsamt faktiskt...
men mycket finns att göra på 9,5 vecka i sommar. därför blir det en liten lista över allt som händer i mitt liv de närmaste månaderna.


 

25-28 Juni, Örebro kuppen

● 9-14 Juli, Umeå


● 11 Juli, morbror gifter sig jag och hanna ska vara tärnor


● 20-26 Juli, Paris och Franska rivieran!!


● 1-14 augusti, Konfaläger
med martina och olivia :D


● 20 augusti, skolstart...

24-28 augusti, Kebenikajse (stavning?) med tjejerna i klassen


 


in the ayer

nu har jag duschat efter en väldigt blöt träning. det var endå ganska mysigt att springa runt i regnet.

nu är helt tjocka släkten i huset, mormor, morfar, farmor och familyn. fick lite pengar av farmor också och de pengarna ska gå åt till ett par skor. vet precis vilka jag vill ha.

nu ska jag fika lite, även fast jag är hur mätt som helst efter all tårta idag men äta bör man annars dör man.


dom här skorna tror jag jag ska köpa i helgen

brangelina gör slut

Är detta slutet för drömparet?
det verkar som om ett v världens kändaste par har nu gjort slut. Brad Pitt och Angelina Jolie. väldigt synd tycker jag faktiskt eftersom de va en så gullig familj med alla deras små barn
läs mer här

10 år

har inte blivit uppdatering tidigare idag för min skola fyller 10 år iår så det firades. vi skulle servera tårta till alla som va där från 13-17 ungefär.
igår efter träningen så va jag helt slut, jag hoppade bara in i duschen sen ner i sängen. jag krockade med pillis också precis i början av träningen så nu har jag världens största bula i pannan, inte så snyggt tyvärr.

nu blir det soffan och tv ett tag sen så ska jag iväg på träning :) pussar

snart sommarlov!

nu är det torsdag och fredag i skolan kvar sen är det HELG! men för min del är det bara torsdag eftersom jag är ledig på fredag tror jag :S men min syster tar iallafal studenten så det är därför :D
 
gud va skönt, sista helgen innan SOMMAROV! förstår ni, om lite mer än en vecka så är det sommarlv i mer än 9 veckor. jag längtar så sjukt mycket, det här sommarlovet ska jag ha riktigt roligt!

asos


allt fint kommer från asos.com

say boom boom boom

internet har inte funkat på hela dagen men nu funkar det igen.

dagen va riktigt trevligt. alla skulle snacka lite spanska med våran lärare och han sa att det gick superbra för mig så det är man ju lite stolt över. sen så hade vi 1,5 timmes lunch så då tittar halva klassen på film eftersom värdet inte va såär super. efter det va det idrott se engelska och jag redovisade om abraham lincoln, gick ganska bra bara att jag darrade lite på rösten men det funkade endå. sen så fick jag reda på mitt bildbetyg, det blir ett G iår och det är jag nöjd med eftersom jag inte alls gillar bild eler rättare sagt bildläraren faktiskt.

nu ska jag fixa lite smått och gott sen så får vi se vad som händer.pussar

martys place

nu sitter jag hemma hos martina med olivia. vi ska nog dra ut en stund får se vad som händer.

ikväll blir det  träning iallafall vid halv 9 tiden. puss!

say goodbye

fy skäms linnea! nu måste jag sova men det är ju så sjukt svårt att slita sig från the hills! ni som inte sett senaste avsnittet, gör det! puss&godnatt

nytt the hills avsnitt


nu är det som rubriken lyder ett nytt the hills avsnitt som gäller för mig! :D

mariah carey & whitney houston


tv kväll

nej usch, mycket plugg har inte blivit av direkt. jag har mest suttit vid tvn ikväll och bara tagit det lugnt. känner mig inte på topp tyvärr men med lite sömn blir det nog bättre. mormor och morfar kom vid ungefär halv 9 tiden så då blev det fika såklart.

men eftersom det blev lite plugg förut får jag ta igen det nu så jag ska läsa igenom engelskan en gång till. sen så blir det att fixa lite grejer tills imorn och sen sängen förmodligen. kisses!

träning & godis = succé

det va grymt skönt att ta en simtur. fanny och jag simmade inte så mycket utan vi körde mer vattenträning och efter blev det bastu såklart. sen åkte vi till norrviken, köpte godis vilket kanske inte man ska göra efter träning men men (;

idag så funkade inte internet på skolan så jag behövde inte göra min presentation men jag ska göra den imorn så nu måste jag plugga. pussar

tuesday


jag står sjukt konstigt men fortfarande en bild.
t-shirt- ginat
jeans- never denim, bikbok
väska- systers "företag"
jacka- H&M
halsband- ?

swimming

äter mellis nu. ska packa ihop lite grejer sen ska fanny & jag åka och simma. jag har fortfarande ont i min svanskota sen förra torsdagen + att mina knän inte mått bra alls den senaste tiden så jag ska simma istället för att träna teknik idag. lägger in en bild på dagens snart också. puss!

rainy day

Godmorgon! Jag har sovmorgon till halv 9 idag så det är skönt med en halvtimme extra. Nu ska jag äta lite frulle con mi madre sen så ä det väll dags att rulla iväg.
 Idag har jag mina nya jeans jag köpte på långhelgen. Visar dom när jag kommer hem och lite annat jag köpte. Eftersom solen verkar ha försvunnit idag så blir det perfa med jeans.
Puss & Kram


nyklippt

engelskan tills imorn är nästan klar. rummet är nästan färdigt städat och jag är lite smått trött. nu tittar jag på Projekt Runway efter det blir det en snabb dusch och sen sängen.
föresten så har mamma toppat mitt hår lite  eller kanske 5 cm rättare sagt. blev ganska mycket men det syns mindre än vad som har försvunnit tycker jag.
puss & godnatt


all night looong

nu får engelskan vara klar. är inte 100% klar men jag orkar inte mer faktiskt. det går nog bra iallafall imorn. nu ska jag städa mitt rum för mormor och morfar kommer imorn så mamma vill inte att det ska se för förjävligt ut. höhö. puss&kram!

in the summertime


Lauren Conrad
nu har mamma & ajg varit och handlat mat, bytt mina jeans och lämnat tillbaka en bh samt tittat på ett par skor jag SKA köpa men mamma tyckte de inte var så fina så jag får väll köpa dem för mina egna pengar. tillbaka till plugget för ikväll är det tyvärr inget annat som gäller :S

kvällens planer

  • stinsen ( fixa lite saker m. mami)
  • plugga som *** (engelska redovisning imorn!!! )
  • städa mitt rum ( ser förjävligt ut)
  • SOVA I TID!

finns ju helt klart roligare saker att göra men man kan inte alltid ha roligt.


paris och franska rivieran


på påsklovet var det indien och i sommar är det Paris och Franska rivieran som gäller! så himla skönt att åka iväg en vecka och bara chilla, shoppa, sola och ha grymt roligt. LÄNGTAR!

17:47

nu ska jag laga mat med mamma sen ska vi till stinsen för att byta/köpa lite saker.
vid 2 tiden så kom anna & kristine hit. vi gick och köpte godis sen drog vi hem till krissan för att fläska och steka i solen. vid 5 kom fanny så vi körde GH en liten stund.
har inte hänt mycket mer efter plugget idag så jag har väll inte mer att berätta. puss


sunny days

nu sitter jag i mitt uterum och dricker lite mjölk. vi slutade tidigare med svenskan idag så vi fick 40 minuters rast. har elevens val om 25 minuter, vet inte om jag ska gå. känns onödigt att sitta där och inte göra nånting när jag lika gärna kan plugga ute i solen hemma :)
men jag ska njuta lite till av solen nu. puss! 

RSS 2.0