MAT

Sheaaat vad jag är trött. Förstår inte vart det kommer ifrån!

Första lektionen idag var det matte prov som gällde, kändes ganska bra, visste att jag hade fel på en men det var sista talet och hjärna var fortfarande på snooze så jag orkade inte sitta där och slösa tid på det när jag ändå visste att det inte skulle funka.

Efter sista lektionen så åkte jag och Martina till stinsen. Det första jag gjorde var att gå till dinsko och köpa ett par höstpjucks jag ska ha. Känner mig nöjd med dom. Vanliga men ändå speciella tycker jag.

Vi fikade på Wayne's. Finns inget godare än Chai Latte och en kladdkaka! Sen så kom katten (Olivia) vi pluggade järnet, ovanligt. Sen så tog vi en liten rund tur i det vackra centrumet.... yeaaay.
Åkte direkt från stinsen till konfaledarutbildningen. Herligt verre :)
Nu ska jag käka middag, har inte gjort det än, puss!

mina nya shoes från dinsko, me like it!


shame on me

Kom precis hem från inskrivningen till att bli konfaledare med Martina och Olivia. Päronen är borta och syster sitter i uterummet med sina kompisar så jag ser fram emot några timmar själv faktiskt. PUSS!

desperata fruarna

Det är sista programet av säsong 5 av Desperate housewives nu. Det är så galet spännande, jag hade helt glömt att det var såhär det slutde!


spikmatta, my love!

Nemen tjenare! Även fast läxorna och prover väntar på köksbordet så får dom vänta. Jag behöver min fritid och jag känner verkligen inte för att plugga just nu utan bara chilla galet och lyssna på lite bra musik. Livet kan inte bli mycket bättre utan musik. I love it! Men lite plugg har jag iallafall fått gjort, räknat lite matte eftersom det är prov imorn som gäller, vet inte hur många gånger jag skrivit det men så är läget just nu. Har också spanska och svenska tills imorn, känns sådär med tanke på att jag inte börjar med det och orkar inte heller.


Idag kände jag mig bara allmänt glad och lättade så jag tvättade en maskin med kläder och lagade mat bara sådär, ovanligt för lilla Linnea kan jag säga. Belöning fick jag iallafall, 150kr. Inte så mycket men räcker till en fin tröja eller så tänkte jag lägga pengarna på höstskor, sitter ju aldrig fel.


Efter middagen blev det spikmattan, åh vad jag älskar den. Låg på den i ungefär 30 minuter och ryggen blev helt varm efteråt. Känns som om det brinner och det är så himla underbart. Ni måste prova om ni inte redan gjort det. WONDERFUL. Puss!

jag längtar så sjukt mycket till julen! ensam om det?


så här på morgonkvisten


Hinner skriva ett litet inlägg nu på morgonkvisten. Vi skulle ta 07.27 bussen så det började bli lite brottom men Olivias madre kunde skjutsa oss så dom hämtar mig 07.50 istället. Så himla skönt, så jag tänkte göra mig en riktigt god frukost med smoothie. Have a nice day!

i want to party tonight


collage: linnea stenberg
bilder: H&M

I


måndagar är tjockisdagar

Dagen har rullat på som vanligt. Fick skjuts av Martinas padre till skolan idag så det var skönt. Efter plugget åkte jag, Martina, Olivia och Ellen hem till O. Vi käkade massa mat eftersom alla fyra var vrålhungriga. Meningen var att vi skulle plugga hos henne men det gick väll sådär, gjorde det i ungefär en halvtimme.
Drog hem käkade lite mer, tjockisdag idag jag vet. Pluggade matte i 2 timmar !!! Har prov på onsdag och det känns som om det kommer gå sådär just nu.
Prov sminkade mig med id bare Minerals och det var skitbra! Hoppas bara att det gör huden bättre också... Bara att vänta och se.
Blir väldigt tidig kväll idag, hoppas jag. PUSS
Marcus Ohlsson » Tush » 5
fotograf- Marcus Ohlsson

dagens inköp


welcome to NY

Helgen har gått så himla fort! Igår så började dagen med att jag hade match mot djurgården. Duktiga som vi är vann vi matchen med 8-1. Vi vann serien och har nu gått upp en division!!! Fan va bra vi är tjejer!
Efter matchen så skjutsade mami mig till stinsen där Marty var. Det var nån slags mässa där så hon och jag gick runt där och sa till alla yngre att dom skulle konfirmera sig. Sen kom Olivia, hon har färgat håret mörkare och det är jättefnt!
Vi åkte hem igen efter en paus på donken. Hem till Murtan och fixade oss, Ellen kom också. Sen så drog vi ut. VI gjorde galet mycket grejer igår kväll och det hände saker hela tiden. Vi var i Viby, Helenelund, Norrviken och Rotebro. Träffade jätte mycket nytt folk och massa gamla kompisar också. Skit härlig kväll verkligen.

Imorse vaknade vi fyra hos Martina, käkade lite frulle sen så åkte vi till stan. Jag köpte ID.  bare Minerals starpaket för ca 1000kr.
Snabbt hem igen där Mickan väntade. Vi käkade lite mat sen så låg vi som två döda fiskar i soffan och tittade på film.
Nu ska jag städa mitt rum och slagga tror jag. Puss!


my only one

Jag hinner inte sitta framför datorn på helgerna, Händer saker hela tiden så då känns det väldigt tråkigt att sätta sig och skriva ett inlägg. Men jag hinner inte skriva mer nu, ska till staden med M, O och E.
Efter det ska jag få gäster så nästa inlägg blir sent ikväll. Puss!

TAGGA!

Idag är det match som gäller igen! Ska klä på mig och käka lite sen ska åka och hämta upp Lisa och Sandra och åka till HIP. Ha en bra dag! PUSS

Mike Lundgren » Velvet » 5

handens fem fingrar

Ojojoj vilken galet skön kväll. Har inte hänt mycket alls men det är nog det som vart så otroligt skönt. Var inte så pigg heller så det passade mig perfekt. Martina och jag tog bussen som gick 20 över 8 mot Sollentuna. Där så träffade vi Emil, Kalle, Jansson, Britta, Jenni och några fler. Vi tog det bara lugnt och jag fick spö av Kalle på biljard, haha.

Drog tillbaka mot Viby med M, J och K. Alla fyra satt som frågetecken och bara stirrade rakt fram. Hoppade av bussen och tog en promenix med Murtan. Skit skönt men vid halv 12 så började det bli kallt så vi gick hem, Erik ringe snackade lite med honom, han verkade haft en trevlig kväll ifall någon undrade.

Ne, har match imorn, ska upp vid 9 tiden. Puss& godnatt!
s a k n a r  k å f a l l a  o t r o l i g t  m y c k e t

6-1 mot AIK!

Tjaaaaaa! Livet är bara bra. Har spelat match idag efter skolan, åkte direkt där i från till HIP och sen vidare därifrån till Bergshamra. Hade match mot AIK FF och vi vann med 6-1! Så galet bra! Martina och Olivia kom och tittade också så snälla som dom är.

Hände inget speciellt i skolan idag, förutom att jag, Micke, Lehandro och Raoul hade pennkrig. Dom var ju inte så snälla så dom gick på mig alla tre. Väldigt snällt... Men på måndag ska jag rita på dom hehe.

Ikväll blir chill kväll, har match imorn på morgonen igen så jag, Martina och Olivia ska kanske dra till Sollentuna och träffa Kalle och Emil men vi får se :)

Nu ska jag torka håret och käka, dör av hunger, PUSS!

where´s your head at

jag är helt slut, har precis duschat. träning ikväll, gick bra, benen var lite slut så dom flög åt alla håll. haha. inte hänt nått speciellt i skolan idag, ska sova snart. förlåt för att jag är tråkig men det är inte min dag, puss&godnatt


-

jag hatar dig.


seeegt

Slutade jobba för ungefär 1 timme sen men jag orkar inte slänga mig framför datorn det första jag gör så jag tittade på lite Greys Anatomy och borstat tänderna.
Ganska trevligt var den ändå att jobba. Martina och Olivia kom dit för att hålla mig sällskap sen så gick dom då kom Erik så han satt där i nästan 2 timmar med mig snäll som han är. Skönt att ekonomin har blivit lite bättre under kvällen iallafall.
Tänkte sova ganska snart faktiskt puss!

sötaste sysslingen elsa!


closer

Sitter hemma hos mig med M&O. Det går väll sådär för dom, jag är precis klar med svenska man dom har lite mer att göra.
Har inte hänt nått speciellt idag, fick lite känslomässigt moment så det blev raka vägen till pizzan efter skolan och köpte lite godis, vilket behövdes hehe.
Ikväll så jobbar jag, 6-10. Inget som man ser fram emot men vad gör man inte för pengar liksom. Så dom som känner för det får jättegärna komma dit och vara lite trevliga.
Ska vara social nu, puss! :)

gammal bild

mycket plugg? kan man säga

Nja så mycket plugg har jag inte gjort men samtidigt så har jag ändå läs&reflekterat om ett kapitel i svenskan ch pluggat spanska glosorna vilket känns mycket jämfört ed vad det är.
Nu blir det att göra lite Idrottsläxa som jag skulle gjort 1 vecka bakåt men det är bara att göra klart den och fortsätta leva, Puss

bild från lördags, SM final u19 Jets- Tyresö


i guess i'm a bad girl

Vad gör jag egentligen? Har massa plugg och ändå sitter jag bara framför datan och gör inget. Skärpning Linnea!


Mike Lundgren » Velvet » 7

om ni inte hört bad med PCD tycker jag ni ska göra det. Älskar låten

mysigt värre


åh, jag vill ha en stor och mysig tröja och en skön halsduk till just nu.
 fy så skönt


orienteringsdag

Skööööönt! Slutade för en halvtimme sen och nu har jag precis duschat. Så himla skönt.
Var i skolan i bara 3 timmar idag förvi hade orientering. Jag och Ellen tog 252 av 26 kontroller! Fan va vi är grymma säger jag bara med tanke på att vi tog 2 av 9 och 4 av 16 förut.
Nu ska jag sätta mig framför tvn med en kopp te och bara vila ut benen. Puss!

keenyahshoots2.jpg keenyah hill image by suigeneris1983


when he asks you in for coffee you should say yes!

Snart ska jag lägga mig tänkte jag. Tänkte bara fixa att tills imorgon. Det gör inget i och för sig om det blir lite senare ikväll eftersom man har sovmorgon till 10.20 imorn och man ska vara i skolan max 3 timmar, hur härligt är inte det !?

Har pluggat ganska mycket ikväll faktistk. Renskrivit svenska och gjort lite matte, tänkte göra lite mera svenska nu eller spanska. Får se hur det blir. Puss&godnatt


love!

Livet blev lite bättr när jag kom på att dom här älsklingarna är mina om ca 2 veckor ! :D

inte glad direkt :/

Är lite !"#¤%&/()= just nu pga en sak som jag inte tänker ta upp här i bloggen. Bättre blir det inte av att man har orientering imorn....

Efter skolan drog jag och M till henne där vi "pluggade" men vi åt mest. Drog hem försökte plugga lite mer, gick lite bättre men har mycket kvar så ska fortsätta med det snart.


we like it


wanted

Tjatja! Ikväll blev en myskväll framför tv med en kopp te och filmen Wanted. Den va riktigt bra, jag brukar inte gilla sånna här filmen men den här var helt klart värd att se.
Nu ska jag sminka av mig och göra lite svenska sen ska jag sova. Puss&Godnatt


haloooooooo

Ojojoj vad trött man kan vara efter en helg, helt sjukt.  Jag har precis sovit två timmar och när man väll har kommit in i djupsömnen så kommer ju dom älskade päronen och vill att man ska käka middag. Inte roligt, jag hatar att bli väckt, det värsta jag vet. Jag måste få soca ut tills jag själv går upp. Jag kan ligga i sängen i 2-3 timmar och bara ligga under det varma täcke utan att sova. Åh vad jag älskar det.


Igår kväll så var ju jag, Martina & Olivia på Emils SM-final match. Dom var jätte duktigt och så men tyvärr så förlorade dom med 14-17. Det var jätte hemskt att se alla så ledsna. Man ville bara krama om dom små stackarna. Lilla Emil...
I början förstod vi ingenting, dom bara sprang runt på planen och bildade högar med varandra, haha ganska roligt faktiskt sen i slutet ungefär så hängde man ju med lite bättre. Vi måste sett ut som tre fågelholkar, hehe. Måste bara säga att alla spelarena, eller dom flesta hade GALET snygga rumpor, det var det vi satt och tittade på mest hahaha. ;)


Efter matchen så drog vi tjejer vidare till donken såklart och käkade cheeseburgare, bästa burgaren som finns. Hahaha.


Sen så började vi röra oss hemåt mot lilla enkla Viby, yeay... Vi drog hem till Olivia en stund sen så drog vi ut och träffade lite människor som man inte sett på länge, bla Chris, Andreas, Oliver, William, Thom, Fredrik och massa andra. Träffade också lite nytt follk vilket alltid är trevligt. Vid 1 ungefär så var vi ganska trötta och uttråkade så vi gick hem till Olivia, satte på en film och käkade ostbågar och chips och myste med kattungarna. Somnade vid halv 4 ungefär.


Vaknade imorse vid 11, Olivia skulle åka in till stan med sin mamma vid 12 så vi käkade lite pannkakor till frukost och gick hem. Mamma och jag åkte in till stan och skulle köpa en boomerang jacka till mig, vi hittade en och den fick följa med hem.

Kom hem vid halv 4 ungefär, skit trött så jag somnade på en gång. Nu tänkte jag göra lite svenska och sen kanske ta en promenad i min nya jacka :D haha. Puss&kram

 

 


vinterjacka

Hinner inte skriva s mycket, ska käka och dra till stan för att köpa boomerang jacka. Puss!

påväg till stan

Om 1,5 timme så drar jag, Olivia och Martina till staden. Emil har SM-final match i Amerikanskfotbll såklart kommer vi och tittar på honom :) Ska slänga mig i duschen nu, pussar.


bild från i vintras


Jimmy Choo for H&M

jcjcjchmstillife_ag_7_lowresjcforhm2
ååååh, det är vacker och jag vill ha det i min garderob.. vem vill inte !?


easy come, easy go, now we on top

Godmorgon, har bara slappat i min soffa framför tv idag och inte orkar röra mig mot datan. Lat som jag är men men, ska kanske ut och springa med Olivia och Ellen sen, får se om vi hinner.

Kom på att det är galet mycket grejer som händer just nu resten av 2009. Jag har massa konfaträffar, ledarutbildning, fotbollscuper, jobbar på vcafe, jag ska till norrtälje och träffa mickan, ska åka till karlstad och träffa Olivia som jag inte sett på mer än 1 år!!! Även fast vinter är påväg så längtar jag faktiskt.

Ne, solen skiner så jag ska lägga mig på en madrass och läsa nya Cosmo. PUSS!
Jonas Hallberg » GQ » 3

rosa nos


Nu ska jag sova, vill bara slänga mig ner i sängen och  blunda. Puss&godnatt!

filmkväll

Ikväll blev en filmkväll med martina, olivia och ellen. Jätte mysigt, vi lagade mat och tittar just nu på andra filmen för ikväll.

Efter skolan så åkte jag och olivia hem till henne och käkade almondtårta och bullar, haha. Gott var det men inte så nyttigt men det är faktiskt fredag så då får man svulla lite extra.

Nu piper mobilen så jag ska leta fram laddaren och fortsätta titta på filmen , puss


sway

Morgon inlägg är inte min starka sida direkt som ni kanske märkt.
Men idag är det fredag iallafall och jag tror helgen blir grym!

ska käka lite frulle nu, pacak gympa påsen och sen börja röra mig mot Olivia. Puss

diamonds are a girl best friend

Ne, man kan ju inte sitta framför datorn hela kvällen och bara slöa. Måste göra lite svenska sen så ska jag sva täntke jag. Puss&godnatt


165 inlägg att läsa

Har 165 inlägg framför mig att läsa. Längesen jag läste alla bloggar jag följer så det är bara att börja. Puss

5km

fy va trött jag är. har sprungit 5km på 32 minuter, galet bra tycker jag!!!
inte så roligt men stolt över mig själv att jag klarade det. ska hoppa in i duschen nu sen så tror jag att det blir soffan och tv ett bra tag.


ny hårfärg?


Funderar på att färga håret, ungefär såhär som Lindsay, lite ljusare men det ska endå bli mörk.
Ska byta om nu sen ska vi ut och springa, jippi, puss!


it´s my heart

Hejhej! Just nu har vi rast så jag Ellen och Olivia sitter i ett grupprum med datorer. Martina är sjuk stackarn :/ Fast jag hade ändå inte klagat, vi sak springa 5 km om ungefär 1 timme så det hade varit ganska skönt att ligga hemma i sin soffa nu.

Igår var det konfaträff i sollentuna. Det ´var skit kul att träffa alla igen och jätte många har föränrats, eller deras hår har iallafall gjort det.  Vi chillade mest där, hade andakt och bara umgicks. Myisgt värre. Kom hem vid 11 ungefär och jag var ganska trött så jag gick och la mig på en gång.

Puss

Bid från i vintras på Ellen  & Olivia :)

forget about the boyfriend and met me at the hotel room

Tjabbatjaaa! Dagen har varit trevlig, inga jobbiga lektioner direkt. Olivia och jag redovisade om fossila bränslen. Gick riktigt bra, skönt att ha det klart, äntligen! 
 
Om ungefär 2 timmar så är det konfaträff som gäller. Kommer bli sjukt roligt. Men vi ska käka snart sen så ska vi börjar röra oss mot sollentuna, PUSSAR!

Konifrmationen, halva gänget bara


godnight kiss

Kom alldeles nyss hem. Jag, Martina och Olivia tog en liten promenad som såklart slutade vid Olivias hus. Vi gjorde det vi alltid gör när vi är där, vi käkade såklart.
Hennes kattungar har blivit jättesöta! Dom går runt överallt nu, så himla  gulligt. Bilder kommer nångång hoppas jag.
Nu ska jag sminka av mig och sen blir det att sova för min del. Puss!

ingen rubrik

Hellu! Sitter med Marty i mitt rum nu och vi nördar oss framför datan. Väntar på att Olivia & kanske Ellen ska komma så ska vi färga Olivias hår :D
Orkar inte skriva mer ska vara social, pussar!
Bilder från Blidö 09

kiss kiss bang bang

Ska ta en dusch nu och sen läsa igenom NO lite snabbt. Tänkte måla naglarna också. Puss&Godnatt!


att vara vacker på insidan är svårare än att vara det på utsidan




silence

tjenatjena! efter skolan så stannade jag, olivia och martina kvar en stund för att jobba med NO och matte. blev lite sent, kom hem vid 5 men skönt att få läxorna klara.

ikväll blir en väldigt lugn kväll. ska läsa igenom NO 2 gånger och sen så blir der redovisning imorn. tänkte lägga mig tidigt för jag är galet trött. kan behöva en natt med någon extra timmes sömn. puss&kram


Godnatt

Ingen film blev det, utan nu ska jag ta en dusch sen ska jag sova. Ska ta 25 över 7 bussen imorn,jippi... PUss&godnatt! :)

she got a body on fire


Katarina Håkansson » Velvet » 12

oooooolivia


En bild på Olivia som jag redigerat lite. Jag älskar dig!


deg dag

Idag har varit en riktigt deg-dag. Amanda och jag gick ner till Norrviken och köpte godis sen har vi bara legat i soffan och tittat på Pirates 2. Älskar Pirates-filmerna, tror jag ska se 3an ikväll, hehe. Puss!

galen helg

Förlåt för att jag inte uppdaterat men jag har knappt varit hemma och när jag varit hemma har jag inte haft tid så det är därför. 

I fredags hade vi orientering på gympan, Ellen och jag orienterade tillsammas, haha det gick väll sådär vi tog 2 av 9 kontroller. Men det var riktigt läskigt vi går där i skogen och så tittar jag ner på marken då ligger det 1m lång orm precis framför mig så jag börjar skrika och hoppa och springer därifrån, stackars Ellen tappade sin mobil så hon fick springa tillbaka. Haha, vi skrek som grisar.
Efter skolan drog jag, Martina, Olivia och Ellen till stinsen, vi fikade lite och tittade runt. Det var jättelänge sen jag var där.

Sen på kvällen så träffade vi fyra hos Ellen, fixade oss och sen drog vi hem till en tjejkompis. Där var det skitmycket folk och jag hade så galet roligt. Vid 1 ungefär började vi röra oss hem igen.

På lördag morgon hade jag match mot Täby. Vi hade inga på bänken och det var sjukt jobbigt. Men vi van med 4-0 så det var riktigt kul. Hem, vila, sova. Tillbaks till Ellen, fixa sig. Sen drog vi fyra ut, åkte hem till Isac där massa människor satt och tittade på film. Vi snackade lite med Adam och garvade ihjäl oss. Vi var inte direkt så pigga så vi åkte hem till Ellen igen och käkade chips och ostbågar. Mums, hahah.

Men helgen har varit riktigt bra! Men nu ska jag jobba med NO, ska redvisa imorn och äntligen är man klar med den skiten!
Puss&kram

Alicia och jag i fredags.

shopaholics bekännelser

Tränade inte idag, kände att min kropp orkade inte med det. Men jag drog dit och fotade lite. Kan visa några bilder sen kanske. Ska titta på en shopaholics bekännelser nu :) PUSS!


halvt död i soffan

Jag är död, halvt död iallafall. Jag är så trött att mina ben bara vill ramla ihop.
Vi sprang 2 varv runt spåret på gympan, 2x2,3 km med intervaller och sen skulle vi komma upp i maxpuls. Inte roligt även fast jag är stolt över mig själv för jag klarade allt. Efter det så fick vi sluta lite tidigare så det var bara att skynda sig hem och nu ligger man ju på soffan med datan i knät.
Inte nog med att ha sprungit nästan 5km, om 2 timmar ska jag åka på fotbollsträning. Jag kommer ärligt talat dö, skojar inte.
Nu orkar jag inte sitta framfördatan och nörda, därför byter jag till tv och käkar lite glass istället. :) puss!

yoggi


Sitter i skolan med Olivia just nu. Vi gick ner till ca och köpte lite mat sen så gick i tillbaka hit och tänkte plugga. Jag gör mer är än hemma, hoppas jag.
Idag har inte hänt så jättemycket, har fått svenska läxa tills fredag att läsa 3 kapitel ur en bok och reflektera, känns som om tanten kunde klämt ur sig det lite tidigare men tydligen inte.
Ikväll blir det träning, härlig, behöver kommer ut och röra på mig lite. Puss&kram!

du ska aldrig..

Sitter med Olivia, Ellen, Stoffe och Vincent och ska göra NO nu, lycka till säger jag bara...

haha, minne från konfaträff för några vekor sen


there is a free way. somewhere

Nu blir det en dusch sen så ska jag sova. Jag är faktiskt trött så det är lika bra att stänga ner datan och blunda. Puss&godnatt :)

tell it to my heart and try to not hurt it

 - 249:-
-59,50:-
-129:-
-129:-
-39,50:-
-599:-

H&M har alltid något fint. Accessoarerna ovanför kan man inget annat än blir kär i... Ge mig allt detta så blir mig garderob mycket gladare men tyvärr så ska jag inte köpa mer den här månaden för det är det enda jag gör, jag köper saker hela tiden. Hoppas månaden går snabbt...


idol 2009

Hahaha ikväll är det idol och jag ska se, alltig underhållande.


we can still be strong

Dagen har varit sådär, fick jätte ont i huvet efter lunch så jag tog bussen hem och satte mig framför tvn. Det är det endå jag gjort idag förutom skolan då men annars har jag bara chillat i soffan vilket behövdes. Jag måste jobba med energigrejen nu, ska verkligen göra mycket också! Pussar!


nu är det måndagsmys...

Kom hem vid 4 ungefär, Olivia och jag tog bussen hem och båda var helt slut. Kvinnan åkte till Kista, förstår inte hur hon orkar? Själv satt man framför tvn och halvsov haha.
Har jobbat med energi porjektet nu i lite mer än en timme och det ser ganska bra ut faktiskt. Är nöjd med det jag har gjort med tanke på att jag knappt förstår nånting.
Ikväll blir det film, Pirates of Carribien. Älskar dom filmerna verkligen. Så ikväll blir det inga inlägg, kanske i nån paus men det är tveksamt.
Ska jobba lite till sen blir det myskväll. Puss&kram!

energiprojektet kan ta sig

Tjatja! Sitter i klassrummet nu och har NO. Ellen, Martina och Olivia har slöjd så det är lite synd men det funkar. Alla är jättesnälla så det är toppen.
Jag håller på att jobba med mitt och Olivias energiprojekt. Det går väll lite långsamt men fortfarande framåt. Allt blir lite bättre me John Mayer. ;)
Börjar nu så jag ska fortsätta skriva, puss!

i'm gonna find it..

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen så jag tänkte fixa mig lite, har precis käkat frulle. Ska ta bussen som går 07.25 känns väll lite sådär. Hade gärna tagit en senare buss. Men men, hoppas dagen går snabbt, puss!


bild från i somras på mig och mickan!


2253

Tittar på film med mami just nu, Kärlek checkar in. Jätte gullig film.
Ska borsta tänderna och byta till pjamas. Puss&Godnatt

bass kick in miami!

Ne, nu får det räcka med NO. Jag hållit på och letat efter massa fakta om kol i snart 2 timmar, nu orkar jag inte mer. Vi ska skriva om en energikälla tills nästa måndag och man kan ju säga att det går väll sådär för mig och Olivia... Men jag ska göra det mästa imorn hade jag tänkte mig.

Idag så spelade jag mot Järfälla. Det var en sjukt jobbig match, huvudet bara snurrade och hela jag skakade. Inte roligt men vi kämpade som galningar ute på planen vilket det andra laget gjorde också. Men jag tycker vi var bättre eftersom vi var mest på våran planhalva men dom lyckades ändå inte göra mål. Matchen slutade som sagt 0-0 och jag är jävligt nöjd med det för det var en tuff match kan jag säga er.

Efter matchen var det bara hem och duscha, hjärnan var helt borta men pappa och jag drog till Veromoda outleten i Häggvik iallafall. Tur det annars hade jag inte fått med mig pälsjackan hem som är med i inlägget nedan. Jag älskar den, helt underbar och lite speciell eftersom den är kort och inte lång + att ärmarna är lite kortare än vanligt. Köpte också den aprikosfärgade tröjan. Riktigt nöjd med mina köp.

Nu så tänkte jag fixa lite varmt tee med aprikossmak, gudomligt gott om ni undrar. Så blir det väll en film med mami som ligger nere i soffan och inte mår så bra :/

Blev väldigt långt inlägg nu men det är bara härligt, haha. :)
Pussar!

fjädrar, mocka, fransar, me likeeee!



höstgarderob


Pälsjacka (fejk) - Veromoda, 390kr
Jeanstights- Veromoda, 199kr
Grått linne- H&M, fashion against aids, 99kr
Paljettights- H&M, 149kr (hittade et par i xs!! :O )
Vit kofta- VILA, 150kr
Aprikosfärgad tröja- Veromoda, 130kr

Jag har köpte galet mycket grejer den senaste veckan. Förutom det på bilderna har jag köpte ett halsband, ring, örhängen, tights och sen har jag fått massa smycken i konfirmationspresent också. Det ända som behövs inhandlas nu är ett par höstskor och en Boomerang jacka sen är allt klart för den här månaden. Jag förstår inte vart pengarna kommer ifrån men dom lär ju ta slut om jag fortsätter såhär.

ska sova

jag är jättetrött tänkte sova en stund. jag skakar nästan så jag orkar inte skriva. btw det blev oavgjort på matchen,0-0. puss

TAGGAD!

Idag är det match som gäller! Jag är galet taggad. Ska bli riktigt roligt att spela mot dom för Järfälla är ungefär lika bra som oss.
Ska käka frulle nu, Puss!

game over...

Match imorn mot Järfälla. TAGGA !

Katarina Håkansson » Elsa Sylvan » 2

she is a diva

Hahaha, det är nått fel på ljudet på datan så alla låtar låter som om det är smurfar som sjunger. Haha låter sjukt roligt!

Kom precis hem från stinsen. Köpte ett par mörka jeanstights från veromoda och en jättesöt kofta från vila. Lite nytt för hösten. Olivia och jag var helt slut s vi gick runt och garvade hela tiden. Dom som såg oss måste tyckt vi var helt efterblivna.

Kvällens planer är lite middag här med M&O sen kanske Ellen också kommer :D Efter det tänkte vi dra ut och leva livet. Puss!


goodbye

Snart ska jag och Olivia ta en sväng förbi stinsen. Köpa lite grejer kanske lite mat tills ikväll då det blir middag hos mig eller Olivia. Pussaaaaaaaar!

Det finns alltid nått som gör att livet blir lite roligare.


du och jag blir vi


Bara för det så funkar det nu att ladda upp bilder. Men iallafall så fotade jag mammas ringar lite, gillar bilden riktigt mycket. Jag blir glad av den.


Jobbigt läge

Det funkar inte att ladda upp bilder nu för mig, lite surt eftersom jag tänkte göra det nu men annars aldirg nästan och bara för det funkar det inte... Jobbigt läge.

love like no other

Igår var jag verkligen trött. Jag stängde av datan och tänkte jag ska bara vila en liten stund, nästa gång jag vaknade var imorse, med kläderna på och allting. Haha, snacka om sliten brud.

Idag var det ju match som gällde med den är inställd så det blev inget med det. Synd att man gick upp lite tidigare för det men jag tänkte gå ut eller in, nått iallafall och fota lite kanske. Vi får se. Annars blir det nog att jag ringer Olivia och vi hittar på något. Ellen är sjuk stackaren och Martina är i stallet men kommer hem senare.
Ska käka lite frulle nu är galet hungrig. Puss

mönstrat, älskvärt


stay clear

Kom hem för en liten stund sen. Ikväll blev en chill kväll med Martina och Oliver. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Kallt blev det så vi gick hem.

Imorn är det match mot Troll... nånting var det kommer inte ihåg men men. Haha! :)
Tänkte sova snart, är galet trött faktiskt, vilket inte är ovanligt nu för tiden. Pussar!


john mayer


Ojojoj vad jag älskar den här låten och den här mannen, allt är bara underbart!


all i have is you

tjabbatja! läget är på topp även fast man är lite små trött. ikväll blir det en chillkväll med maarty. en av våra heliga promenader med tjockjacka antar jag att det blir, härligt värre.
efter skolan så drog jag, marty och livia hem till O och myste med hennes små kattbebisar. så himla söta! efter det drog jag och ollie på möte med alla andra brudar från lager. nu gör jag inte mycket alls, väntar på att murtaaan ska ringa/sms mig, GÖR DET OM DU SER DET HÄR :) PUSSAR

Olivia och Martina , kåfalla 2009

I cry for you on the mountain

Sitter just nu i ett litet grupprum med Olivia och gör NO/SO. Det går inte så jättebra för  oss så jag måste jobba nu.Puss

spex foto


Hahaha! Spex fotot iår.
Ellen, jag, Martina, Olivia


fast car

Benen orkar knappt stå och jag förstår dom för mitt huvud är lika trött. Orkar knappt tänka vill bara sova men sova är tråkigt. Orkar inte sova heller hehe.

Träningen var härlig, vi körde mest spelövningar och det var ganska skönt att skjuta lite å så. Trävlig säger jag bara. Ska borsta tänderna iallafall sen får vi se vad som händer denna underbara torsdags kväll. Ett som är säkert är att det är fredag, dvs helg, om lite mer än 2 timmar! :D


snart helg!

Tjatja! Livet är härligt och jag lever. Hann inte skriva igår, kom hem först efter träningen och då var klockan halv 11 så det var bara att lägga jag för jag var så galet trött. Innan träningen var hälten av tjejerna hos tränaren Cissi och käkade bullar. Jag åt 6 mockarutor och 4 bullar, haha. Inte så lyckat eftersom jag skulle springa i 1 timme sen. Jobbigt var det en skit kul.
Efter träningen satt jag, Sandra, Ollie och Lisa kvar och snackade lite, skit skönt var det. Vid halv 11 var jag hemma så jag hoppade in i duschen snabbt sen så blev det sängen på en gång.

Vaknade 20 i åtta skullr ta bussen 10 över. Jag sprang till tåget och det har ju hänt några andra gånger också. Efter lunch hade vi beep test och jag var bästa tjejen. Efter skolan åkte jag hem på en gång och käkade plommoan jag var så himla hungrig haha. 
Tittar just nu på top model snart ska jag börja göra mat också för det är träning ikväll. Puss!

ööööö

Ska sova snart, bajs trött är jag.
Imorn är det spexfoto som gäller, trevligt. Efter skolan ska jag direkt till ett ställe och ta spruta, inte en favorit. Sen blir det hem, byta om och dra hem till Sara för att tjejer i laget ska vara där, efter det blir det träning.
puss, jag är trött så nu blir det sängen. yeay


some say love

Ojojoj vad tiden går snabbt. Efter skolan drog jag och Martina hem till henne. Vi käkade lite och snackade och det var en hel månad sen vi åkte på konfaläger. En hel månad, det är sjukt länge! Och tänk allt annat som hänt under tiden. Det är helt sjukt.
Efter att vi svullat så gick vi upp på hennes rum, jag råkade somna medans M satt vid datan haha. Men skönt var det iallafall, det behövdes helt enkelt.

Höll på att glömma men på Vibyskolan så tyckte jag musikläraren sjöng dåligt, riktigt dåligt men idag insåg jag att han sjunger galet bra, jämfört med min nya musiklärare. Hon sjunger förjävligt och det gör hon verkligen. Jag kunde inte låta bli att skratta så jag och Ellen satt och skrattade åt stackaren. Haha.
Sandra Freij » Lula » 3
Sandra Freij » Lula » 5

skolfoto x2

Idag är det skolfoto som gäller. har redan tagit ett med Vibyskolan så det blir två iår. Men har bråttom så jag hinner inte skriva mer puss!
Eric Broms » DV » 1

RSS 2.0