rockchic!


jag håller på att måla naglarna därför är en nagel inte målad ;) ska snart dra till marty sen så blir det utgång!

mat och sen utgång


keep dreaming



I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,
Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high


+1

Grattis Linnea på 15 års dagen! Jag älskar dig sötnos!


slöööö

Ögonen slocknar när som helst. Är så galet trött nu. Det blir sängen nu annars kommer jag vakna med ett tangentbord i ansiktet vilken inte känns så lockande när det finns en säng som väntar.

Drog hem till katten/olivia vid 7 tiden ungefär, vi tog det lungt och väntade på Marty. Vi sminkade oss och lyssnade på mjusica, fick våra vanliga utbrott lite då och då. Vi drog ut, träffade Viktor, William, Robin och co, var med dom en liten stund sen så åkte vi hem till katten igen och åt tomat. Hahaha, ska sova nu.
Pussar!

fatal red 530


ringar-glitter, nitarmband-lindex, paljetthårband-lindex, läppstift- 530 Fatal Red Maybelline


no face


En annan bild på hur håret ser ut. Det är ungefär lika mörk som topparna är.

nyfärgad


osminkad och ny färgad. bättre bild kommer men såhär ser det ut, mörkare i verkligheten :)


i wanna do bad things with you

tjaaaaaaaaaa! Köpte lite grejer i staden men visar det senare, håller på att färga håret nu ska skölja ut det strax. pussaaaar


hotel motel

Så galet skönt. Somnade vid 12 igår och vaknade vid 10. Skönt att sova ut. Ska dra till staden idag med Amandy! LÄngesen man träffade kvinnan. Pussaaaaaaaaaaar

Blidö sommaren 09


Jag saknar dig Ellen!


eeeeeeeeeeeeeey heeey

Jag hatar verkligen deg-dagar. Man sitter bara hemma och gör ingenting. Dagarna bara går och man gör verkligen ingenting men ändå så går klockan framåt. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt just nu. Egentligen så skulle jag kunna ha gjort SO och NO men ärligt talat jag ska inte slösa tid på skolan när jag äntligen är ledig. Så nej jag tänker dega sånna här slö dagar även fast man kan göra nått som man ändå ska göra sen.

Har inte gjort något som är värt att skriva i bloggen idag. Verkligen ingenting, eller jo har sett en galet bra film Heavens fall tror jag den hette. Verkligen värd att se och värd att nämnas. RUN THIS TOWN EEEEEEEEY HEEEEY. Blev tvungen att skriva det bara, lyssnar på låten så det blev som en impulsgrej. Jaja nu ska jag lägga mig på spikmattan, var ett tag sen. Kyss


velvet

Hello! Nu är det bara halsen som värker lite annars mår jag great. Skulle åka till stan idag med Hanny men båda vi är för lata för det så vi stannar hemma istället och tar det lugnt. Får se om jag drar dit senare med någon annan... :)
Kylie Velvet Bodycon Dress In Black
Finns här


nästan frisk!

Tja tja! Känner mig mycket bättre nu, härligt härligt :) Är hemma hos Olivia och väntar på Martina sen så ska vi ut på äventyr. Pussar!

dead and gone

Sitter och tittar på massa gamla bilder och så ser jag en bild på mina chinos. Vad hände med dom? Nu när jag ändå bara degar framför tvn och datan så kan jag lika gärna leta reda på dom. Alla mina ringar, vad hände med dom? Har inte haft ring på evigheter. Ska leta reda på allt nu. :)


all you need is love

Camilla Åkrans » Man About Town » 5
 Bersa » Vagabond » 2
Christian Coinbergh » Filippa K » 6

drick inte berocca på tom mage

Godmorgon solstrålar. Själv känner jag mig som ett grått moln och jag har ingen aning om vad jag snackar om just nu men sånt är livet.

Känner mig bättre men har fått ont i halsen under natten vilken inte är kul. Så vi får se om jag kan träffa brudarna senare eller inte idag..

Nu när jag är sjuk dricker jag sånna här c-vitamin och berocca å allt vad det finns hela tiden. Men drick aldrig(!) berocca på tom mage. Det var det första jag gjorde nu på morgonen och man mår illa och vill bara spy, inte roligt alls kan jag säga.. Så ingen berocca på tom mage! Det var allt jag hade att säga just nu.
Kram


star truck

Just nu finns det inte mycket att skriva om. Är fortfarande sjuk och galet uttråkad. Men känner mig mycket bättre vilket är skönt.

Smsar med Olivia och hon ska färga Martinas hår nu. Vill också vara med men nej man ska sitta hemma och titta på repris av Gossip Girl.. Not so funny.

Funderar på att beställa mina gråa mockaskor en gång för alla så är det klart se. Jag vill så galet gärna ha dom och om jag inte köper skorna kommer jag ångra mig så sjukt mycket.

Snart så blir det mat sen är det väll bara att återvända till tvn som har stått på dygnet runt de senaste dagarna. Pussaaaaaaaar!

                                                     Maaarty när hon fyllde år :)


game on

Har varit en riktigt slapp dag idag. Skönt har det dock varit. Känner mig mycket bättre och det är så galet skönt. Ska slagga ganska tidigt tänkte jag faktiskt.
Christian Coinbergh » BIG MAGAZINE » 3
Christian Coinbergh » BON » 5
Christian Coinbergh » BON INTERNATIONAL » 2

jag älskar disney

Mitt i alla piller och allt drickande av te och filtar som ligger överallt blev allt lite bättre för nu är det Alvin och gänget på tv. Hahaha, yes jag älskar tecknade filmer.

Haha viktor var sjuk förut och han skulle kolla på film så han frågade mig vilken han skulle se och jag rabblade upp massa tecknade. Då säger han, du gillar tecknade filmer va...? Självklart vem gör inte?!
Nej nu ska jag sluta snacka innan jag säger för mycket. Pussaaaaaar
viktor och jag


körsbärsblomma

Tjatja! Har inte blivit mycket inlägg senaste tiden men jag håller på eller jag är rättare sagt sjuk :/ Så idag blir det en dag framför tvn med täcke och kudde.  Känns inte så roligt att vara sjuk på höstlovet. Men jag ska vila upp mig ordentliget så att jag blir frisk snabbt :) puss&kram


puss

Sitter hemma hos Olivia nu och hon mmålar naglarna lila, sjukt fint!
Igår var vi hos Viktor med massa människor. Galen kväll och helt klart minnesvärd. Hemma vid ungefär halv 2 somnade 2 timmar senare. Slitna som varje helg.
Ska tydligen till kista nu med Olivia. Pussaar!

funky town

Godmorgon, känner mig lite sliten idag men jag överlever.
Igår så fick vi sluta en timme tidigare så jag, Murtan och Livia drog till väsby c för O skulle köpa present till hennes mini brother. Sen så fikade vi lite och tog det lugnt. Hemma igen vid halv 7 kanske. Sen vid halv 9 åkte vi till Sollentuna och träffade lite folk bla Jacob och Jenni. Tog 00.05 tåget mot hemmet och somnade strax innan 1, het sjukt va trött jag var igår.

Dagens planer är inte riktigt bestämda än, Ellen är fortfarande i Thailandet, Martina rider så jag och Olivia tänkte kanske dra och sola eller träna, får se hur det blir:) kyssar

0035

muuuuuuuuuuuuuuuuu! jag är galet trött så nu blir det en macka sen sängen. puss och godnatt

i don't need your love

Läget är inte lika bra som förut. Mår inte alls bra nu, ska snart sova tänkte jag faktiskt :/ Hoppas det blir bättre tills imorn, puss!


my destination

Drar till staden med syster och möter upp mami sen ska vi käka där, hoppas jag hittar mina gråa mocka skor från H&M :D


saker att göra under höstlovet

Fixa medlemskort på nått gym.
Pierca navel (måste bara övertala päronen)
Boka resa tiöö Grekland nästa sommar med Martina, Olivia och Ellen
SHOPPA!
Fira Linnea sötnos som fyller 15 :D
Färga håret, mörkare eller ljusare? :O
(tjejmiddag med brudarna från konfan...?)
och bara ha galet roligt och köra järnet!

Raouls favorit bild.


don't stop

Men tjenare ! Livet rullar på och allt bara är toppen.
Hade beep test idag, gick lite sämre än förra gången men vem bryr sig. Fick sluta en timme tidigare idag så martina och jag hann med direkt bussen hem, lycka. Sprang förbi Ica och köpte nya Marabou sensation toffee walnut, besvikelse! Ändå måste jag prova yoghurt raspberry imorn eller snart, finns ju inte länge till. Om den är äcklig får jag väll ge den till syster som också vill ha. Haha, tjockisfamiljen 2009 men det är bara härligt.
Nu ska jag facebooka lite och sen blir det lite plugg, har prov imorn igen, buhu men jag överlever :) Puss!


ica-jerry del 2 och 3


Vem gillar inte ICAs reklamer?


circle

Tjatja! Har inte blivit mycket inlägg senaste tiden men det är galet mycket i skolan, inte roligt kan jag säga. Hade SO prov idag, gick väll sådär men sånt är livet. Har teori prov idrott och hälsa så fredag så det är bara att fortsätta plugga. Har dock ledarutbildning ikväll så jag slipper böckerna en dag.
Nu blir det en tupplur sen ska jag käka och röra på rumpan mot sollentuna. Pussaaaaaaaaar!
jag och mickan i somras


:S


Håller på att bli sjuk verkar det som, inte roligt nånstans. Ska ta en dusch och sen sova, hoppas det blir bättre tills imorn då jag har ledarutbildning på kvällen i två timmar.
Puss&godnatt


back in the days

Har SO prov imorn vilket känns sjukt roligt... Men det är minder viktigt just nu. Ellen åker till Thailand imorn i två veckor!!!!! Kommer sakna henne så galet mycket... :(Hon kommer bli svart och shoppat sönder sig själv.. åååh vill följa med!
ÄLSKAR DIG BEBIS!

Back till skolböckerna nu...

dead and gone

Har pluggat lite och då menar jag verkligen lite. Skulle behövt gjort mer men jag har verkligen inte nån ork alls jag väntar tills pappa kommer hem. Inte för att det göra saken mycket bättre men då har jag en anledning att göra nått annat tills dess.

Idag käkade jag faktiskt glass, var helt galet gott. Har saknat glassen kan jag säga. Godis är överskattat, det är glass som gäller.
Puss!

lilla olivia har gjort en väldigt fin bild på oss fyra..


..hahaha! jag tycker vi är vackra iallafall. frågan är bara vart kommer bilden på mig ifrån, har aldrig sett den...(?)


love child


värd att lyssna på sånna här dagar när himlen är grå och allt är bara extra segt


vet inte varför men jag kände bara att kenny starfighter behövde ett eget inlägg. min och jacobs största idol


höst


...

Nu ska Linnea röra på arslet till alla läxor som väntar, yeay!


Gårkvällens skönaste kommentar.

"Du ser ut so en donut!"- Martina
Hahaha, garvade sönder mig när hon sa det.
Iallafall så spenderades kvällen hos Jonathan med härliga människor och en tysk, we like him säger jag bara ;) Det var iallafall sjukt roligt där. Kom hem strax innan 2 och såklart fick vi brudar våra vanliga små anfall efter en härlig kväll. Somnade vid halv 4 ungefär och stackars ellen var tvungen att gå upp vid 7. Lilla bebisen skulle till stallet.
Bilder kommer snart så fort M har laddat upp dom. Puss!


nu är det kanelmandel och kläder som gäller


we like it!

Kom hem för 10 minuter sen. Kvällen har vart galet kan jag säga. Nu ska jag och brudarna käka kladdkaka och kanelmandel! :D

black or white


Ellen, Martina och Olivia ska sova här. Vi ska dra ut ser planerna ut som just nu. Ha en great kväll för det ska jag ha. Puss!


syssling elsa


alla vi som älskar att städa räcker upp en hand...

Nu ska jag städa mitt underbart vackra rum. Ser ut som ett bombnedslag så damsugarn ska fram och hela köret och jag längtar otroligt mycket... Ska slänga ut alla sommarkläder också  för det finns ju ingen nytta av dom nu direkt.. 
 

klickar det så klickar det


you gave me this, you gave me a better life

Kvällen har varit väldigt skön. Vid 7 åkte jag, mami och Hany till kista. Alla tre lika trötta men vi fick med oss lie hem. Köpte en pälsmössa för 99kr. Skönt för öronen i vinter eftersom mina öron är väldigt ätt frusna hehe. Hemma vid 8 igen. Jag och Murtan rörde oss till källarn för att träffa Jacob in tvilling ;)
Massa andra var där också bla. Gina, Emil, Susanna, Saga osv. Trevligt var det iallafall.
Jag, Martina och Jacob satt oss i ett rum udda som vi är och snackade om allt mellan himmel och jord. Galet skönt var det faktiskt.
Nu ska jag sova. Är galet trött och imorn är en ny dag. Puss&Godnatt



Imorn ska jag ha min nya pälsmössa :)


boy you know...

Galet trött. Ska sminka av mig och sen sova. Puss


bottlepop

Sitter hemma hos mig just nu med Martina och har precis käkat pizza. Hanny ska baka kladdkaka nu sen ska vi sätta oss framför tvn och titta på film. Blir myskväll ikväll så det blir riktigt tjockisdag idag.. ;)
Puss!

15 oktober 2009

Har faktiskt hänt ganska mycket idag. Vid halv 11 ungefär drog jag, Josefine, Stoffe och Vincent till kommunhuset och skulle fixa en grej, ett so-projekt vi har. Så vi skulle prata med en tant från folkpartiet en stund. Gjorde illa mitt knä ordentligt på gympan så jag kommer inte kunna spela fotboll på ett bra tag. Sämre knän finns inte...

Påväg hem från skolan så satt jag och Olivia på bussen påväg upp mot Viby. Då åker det tre stycken ambulanser upp till Viby och det var två tjejer från min förra klass Therese och Jenni som hade krockat med sina moppar och det blev värsta kaoset. Jenni åkte till sjukhuset och Anna var i chock eftersom hon sett allt å massa. Så jag, Anna, Hedvig, Vickis, Kristine, Alicia och Therese gick till personalrummet på gamla skolan och satt där.

Alla var skit seriösa men jag kunde bara inte komma in i situationen liksom så jag satt och skämtade, efterbliven som man är. Sen så började jag gråta för jag insåg hur mycket jag saknade alla dom.. Hahah jobbigt läge. Iallafall så jag jag, Anna, Hedvig och Kristine hem till mig och tröståt Billy's panpizza. Hehe.

Har fått massa katalogen och sånt om gymnasieval. Det känns som om det är en evighet tills dess och jag har verkligen ingen aning om vilken linje och skola jag vill gå i. Hade varit skillnad om det fanns 3 skolor men nu är det mer än 300 så det är ju lite skillnad...

Imorn är det fredag. Fy så skönt men vill ändå inte att den här veckan ska ta slut för vi har så galet mycket i skolan nästa vecka. So-prov, beeptest, Idrottsprov, två svenska inlämningar sen kommer vi säkert få nått mer... Känns verkligen underbart, jag längtar...

Sitter just nu och sminkar av mig, ska måla naglarna också ser förjävliga ut just nu. Packa gympapåsen också. Ska till gymmet imorn på gympan och ha styrketräning så jag ska packa allt som behövs till det också. Slog precis i huvudet, har gjort det ca 4 gånger på 10 minuter... Nått är inte rätt kan jag säga, därför så ska jag släcka datorn nu och sova snart. Puss & Godnatt




jag & systra mi i france!


har ni aldrig sett en praktikant förut?

Jag vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta. Avgör själv. Tycker iallafall det är galet roligt.


träning!

Snart ska jag dra iväg på träning. Ha en bra onsdagskväll!
sötaste lisa lite sen till träningen ;)


tagga inför helgen!


bildbomd från helgen


brist på rubrik :)

Har inte blivit många inlägg alls den senaste tiden. Jag har bara inte haft lust att blogga och jag orkade inte riktigt men nu fick jag värsta blogg-suget.

Igår kväll så gick jag, Olivia, Ellen och Martina en pormenad runt hela Viby. Det var hur skönt som helst, behövde komma ut och röra på mig. Vi gick i en timme ungefär sen så gick jag hem för klockan var 9 och det var tisdag vilket betyder Desperate Housewives. Så jag satte mi i soffan med syster min.

Imorse hade jag så galet brottom. Jag vaknade 07.25 stressade sönder eftersom att jag skulle med bussen som gick 07.39 och jag hann! Måste vara nytt världsrekord!

I skolan idag hände inte så mycket. På svenskan så skriver vi en krönika och en artikel. På tre lektioner har ajg blivit klar med båda så det är galet skönt, har inte mycket plugg alls just nu men nästa vecka är fullproppad.

Nu ska jag sätta mig framför tvn och bara ta det lugnt. Ikväll blir det träning har inte tränat på evigheter så det blir bra
Hejdå datorn, hej tvn ;)
blidö sommaren 09.


happy face

Har köpt ett par tights med skinn-detaljer ! :D 


good morning gorgeous

Har inte blivit många inlägg på ett bra tag but that's life. Har pluggat idag, inte gjort så mycket men något har iallafall blivit av. Efter skolan drog jag, martina, olivia och ellen hem till mig. vi fläskade pizza och tittade på grey´s med mi hermana. måste prata med murtan nu. puss&kram


hell yeah!

Hemma nu! Eller kom hem för några timmar sen men jag har bara tagit det lugnt. Helgen har varit toppen! Helt sjukt underbar verkligen. Träffat massa nya människor så det är galet härligt Bilder kommer snart.

Tillbaka till verkligenheten, måste plugga nu :/
Puss!

återträffsläger

Nemen tjeeeenare! Jag är gaaalet glad och taggad just nu, drar nämligen på återträffsläger med tusentals andra ikväll! Kommer hem på söndag. Kommer bli GAAALET!
Ha det bra så hörs vi på söndag/måndag! PUUSS!

Kommer sakna en person så j*vla mycket. Det är lilla Ellen, du vet att jag alltid älskar dig bebis! Bjuder på en sjukt fin bild på henne.


work it!

Det är sjukt mycker grejer nu med skolan och allt annat... Men det är bara att köra på som vanligt. Jobbar ikväll, 6-10 och har NO prov imorn + att jag åker till Björkögården med 99 andra personer så jag måste packa så det blir nog inga fler inlägg idag.


Måste bara berätta en sak. Idag  i skolan så var den en liten kille, kanske 8 bast tror jag. Han hade typ ramlat från ett träd eller nånting och skadat nacken så ambulanser och helikopter kom och det blev en skit stor grej av det hela. Vet inte hur det gick med han men han kunde ha dött, han hade kanske fått syrabrist i hjärna och dött. :S

Nu kommer det låta som om jag inte bryr mig ett skit om honom men det gör jag. Men alla från klassen, nu snackar vi 30 stycken 15åringar som sprang runt i hela skolan bara för att se helikoptern. Alla småbarn och alla andra 9or brydde sig inte men vi i 9a vi sprang runt där som om vi var 5år igen. Hahah garvade galet mycket åt det sen.
Sandra Freij » Figaro » 2
Sandra Freij » Figaro » 5

TAGGA INFÖR HELGEN!

tjaaaaa, var ett tag sen jag skrev men livet är för bra för att sitta framför datan just nu.
hade spanska prov idag, sista lektionen, gick skit bra, fick mvg men ska göra andra delen på måndag så jag hoppas det blir mvg då också, skadar ju inte direkt.

drog till stinsen wayne´s efter skolan med olivia och martina. lämnade tillbaka de svarta skorna från dinsko också. jag blev sjukt irriterad på hon i kassan. hatar att dom inte tar ungdomar på allvar.

vi gick och fikade, pluggade faktistk en hel del också. orkar inte satsa allt på det här provet, har förmycket just nu så det blir inget mvg prov inte men det behöver det ändå inte. efter stinsen drog vi på ledareutbildning. skit roligt var det verkligen, träffade massa från lägret också och alla ledare + massa fler.

på fredag drar jag olivia och martina på återträffsläger. ska bli så galet roligt, ser verkligen fram emot det här. vi ska köpa minst en ica-kasse med godis, minst! sen ska massa läsk och annat med också :) 100 pers ska dit så det kommer bli GALET!
ska börja packa nu för jag jobbar imorn så jag har inte tid då. Puss och Godnatt!

säsongspremiär ikväll!

DET ÄR SÄSONGSPREMIÄR FÖR UGLY BETTY, 20.00
ugly-betty.jpg ugly betty image by cman9272

EFTER DETBÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES SÄSONG 6 BÖRJAR IKVÄLL. KANAL 5 21.00


what are we supposed to do?

Jag älskar att jag "pluggar" varje dag fast bara i ungefär 10 minuter.
Sitter där vi köksbordet och "pluggar" så ser man datorn ligga någon meter bort. Så varför inte tänker man, plugga kan man göra i skolan, chilla kan man göra hemma. Så nu sitter jag här igen, med spanska prov imorgon, kemi prov på fredag, måste hinna packa, ledarutbildning på imorn och jobbar på torsdag men ändå orkar jag inte röra på arslet.
 Måste börja jobba mer på lektionerna.. Inte bra Linnea, inte bra...

Funderar på att börja packa nu, har inte mycket annat för mig så varför inte. Orkar inte dega framför tvn eller datorn, känner mig så slö då och det hatar jag.

Förresten så har mina nya svarta skor från Dinsko gått sönder, eller klacken är helt borta. Jag har ändå inte använt dom så jätte mycket men men. Jag ska lämna tillbaka dom imorn och köpa dom gråa skorna från H&M istället. Har funderat på det ett bra tag och nu blir det så. Yeaay!


funky town

hejhej! somnade igår när jag pluggade spanska så jag tänkte plugga nu istället och ääääta. puss!


du är mitt ljus i allt det mörka


lite ludd i ena örat

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."


Nalle Puh

feel the looooooooooove

Tjenare tjenare, klockan är halv 5 och jag har inte fått särskilt mycket skolarbete gjort inte. Har pluggat på alla spanska glosor och verb, ca 50 stycker så nu kan jag de nästan som ett rinnande vattenfall. Tänkte läsa igenom min uppsats och försöka printa in det i skallen också. När jasg gjort det blir det vila. Täntke laga middag idag coh tjäna lite pengar, kan alltid vara bra att ha.

Har inte hänt något speciellt idag, inget jag minns på en gång så då var det väll inget viktigt. Tillbaka till spanska boken. Puss!

"i'm so afraid because i am so profoundly happy. happiness like this is frightening. they only let you be this happy if they are preparing to take something from you."

it's true


bilder från i lördags. finns bara ett ord för kvällen, minnesvärd


fashion report


Vem vill inte köpa lite höstkläder från Lindex nu när man sett dom här bilderna. Jag tycker Lindex har fått in riktigt fina kläder och det blir bara bättre och bättre hela tiden. Klicka här för att komma till deras sida

i'm a beast when you turn me on


Nya nagellack, köpte dem i helgen. 25kr /styck. Me like it! Dom är lite mörkare på riktigt men fina ändå.

we built this city


Jag saknar verkligen sommaren. Speciellt värmen men samtidigt längtar jag till vintern för jag älskar snö. Bjuder på lite bilder från sommaren som ger mig minnen.

sofisticated and sexy woman


pluggdag

Det blev inget Kista inte. Någon smart människa ute i världen kom på att det borde finnas läxor och prov så idag blir det plugg istället. Har spanska prov på onsdag och NO prov på fredag. Har jätte mycket att göra i veckan så jag måste börja plugga redan nu.

Måndag: plugg och ännu mer plugg
Tisdag: plugga...
Onsdag: Spanska prov och packa till återträffslägret, ledarutbildning
Torsdag: Packa, plugga, jobba.
Fredag: NO-prov. ÅKER PÅ ÄTERTRÄFFS LÄGER!! Månadens höjdpunkt!


love lockdown


it's raining men, halleuja!

Nemen tjenare! Livet är bara bra. Sitter just nu med mina favorit tjejer och tittar på repriser av Idol. Lata som vi är har vi inte gjort mycket mer idag än suttit framför tvn och käkat pasta. Vi ska nog åka till Kista senare, tänkte leta efter ett par tofflar jag ska ha på återträffslägret nästa helg.

hell yeah!

tjaaaaaaaaa! kom precis hem, ska sminka av mig och sen så tror jag att det ganska snabbt kommer slockna i mitt hus. har haft en galen kväll. det behövdes verkligen. puss&kram!


naughty

Väntar på flickorna nu. Dom kommer hit sen så ska vi dra ut, träffa lite folk och jag hoppas på en rolig kväll. Sen så blir det slagg här hos mig. Ha en bra lördagskväll. Pussar!
Olivia och Martina på blidö


jag älskar det.



när du är trött på allt, vill dra och bara slippa det och göra det otippade, det messt flippade. titta dig i spegeln och säga nu kvittar det. följ ditt hjärta du vet aldirg var du hittar det. klickar det så klickar det.

bilder från matchen


even if the sky is falling down

Har precis duschat. Matchen mot Bollstanäs gick sådär, fick rejält med stryk tyvärr :/ Men nu ska jag sova lite och ladda batterierna för kvällen! Puss!

sweet dream

Kom precis hem efter en väldigt lugn och skön kväll. Var som sagt på bio med M&E, såg Äntligen midsommar och jag garvade sönder mig. Precis min humor, helt underbar, värd att se enligt mig.

Har match imorn på morgonen, ska gå upp kvart i 10 så jag tänkte lägga mig väldigt snart faktiskt. Ska bara fixa designen sen så blir det tandborstning och sängen för mig. Puss&Godnatt!


köpa en coca cola

Sitter hos M just nu. Vi ska ner till Norrviken en snabbis och träffa Marcus sen ska vi vidare till Kista för att titta på bio med Ellen. Puss!

beat it

Äntligen fredag! Förstår det inte riktigt men det är galet skönt. Ikväll blir en lugn kväll. Bio med Martina och Ellen, vi ska se Äntligen midsommar. Olivia stackaren är sjuk så hon ska inte följa med :(

Fick förresten tillbaka matte provet som vi gjorde i onsdags, fick mvg vilket kändes grymt bra, Härlig start på helgen liksom.
Ska fläska med systern nu, hon sitter redan bänkad framför tvn och väntar på mig. Puss!


H&M och svart, finns nästan inget finare


wooohooo!

Designen är lite sne just nu men ska fixa det snart ;)

unforgiveable

Har hittat härligaste låten någonsin! Älskar den!
Dagen har rullat på, Olivia jag och Martina sprang till bussen efter skolan, när vi stått där i ungefär 10-15 minuter så märker vi att vi missade den, hur dum får man va?

Vid 7 ungefär åkte vi tre + Olivias madre till Kista c en snabbis, helt spontant (är helt inne i det ordet för jag såg Mamma Mia filmen för nån dag sen) Fick med mig en härlig blus eller liknande med mig hem. Det är väldigt genomskinlig men jag älskar den. Lite pösig och lilla volangen längst ner räcker precis över rumpan. Lovely!

Kom precis hem så nu blir det lite musik, packa gympa grejer och sen en härlig varm dusch och sängen, kan en torsdag kväll bli bättre? Tveksamt.
Måste bara säga att livet just nu är underbart, härlig musi och ett glatt humör. Livet leker säger jag bara.



Ny blus sak fårn H&M, ILOVEIT!


RSS 2.0