Borta i 2 veckor

Imorn vid 9 tiden så ska jag åka iväg på konfaläger i två veckor med Marty&Olivia. Ska bli så himla roligt. Sa packa det sista nu! PUUUUUUUUSSAR

jag & hanny i Nice

Sötnosen Sussie


- Linnea Stenberg 09

Maja Gräddnos

Grannens katt Sussie kom förbi för en stund sen så jag tog fram kameran och fotade henne lite.
  
-Linnea Stenberg 09

isprinsessa

Sandra Freij » Mixte » 1
 Bersa » ELLE » 1

.

Personer som fortsätter att göra saker även fast man sagt ifrån är respektlösa. Att inte lyssna när man säger ifrån är respektlöst. Jag vet att du kommer läsa det här, förr eller senare för det gör du alltid. Jag älskar dig så men ändå så hatar jag dig lika mycket när du gör såhär. Kan du inte bara inse vad som är rätt och fel när alla andra gör det?

bilder från paris


Paris / Frankrike 09

urk

Godmorgon. Mår inte alls bra i halsen idag. Det göär jätteont när jag ska svälja och jag har nästan feber. Mamma ringde till vårdcentralen för att kolla om jag kunde få pencillin till konfalägret som börjar imorn (!) men eftersom jag inte hade feber så fick jag inte det. Jag vill bara slå kärringen som satt där. Men men får väll käka halstabletter hela dagarna istället.

Igår så fixade jag & Marty en lista med all musik vi ska ha med på lägret eftersom man inte får ha med mobilen så tar vi med ipod och högtalare istället. Fan va vi ska ha roligt! :D

Men nu måste jag fortsätta packa, har knappt börjat och det är galet mycket som ska med. Inte bra men jag får väll bara slänga ihop lite grejer. Pussar

H&M


hur fint är inte dessa saker? skitfint tycker jag!

konfa träff

Just nu sitter jag och lyssnar på Kings of Leon. Himla bra säger jag bara. Kom hem från konfaträffen för ungefär en halv timme sen och det kommer bli så galet roligt kan jag säga. Åker på lördag och är borta i två veckor med Martina&Olivia.

Ikväll blir det en hemma kväll och jag tänkte lägga mig tidigt för jag är sjukt trött + att jag har jätte ont i halsen vilket inte är super roligt. Ska ta en dusch också. Pussar!


Martina, Ellen, jag & Olivia. Blidö 09

she got a body on fire

Mami kom precis hem så nu måste jag börja packa... Suck inget jag ser fram emot direkt kan man säga. Men bättre att börja nu än imorn. Pussar


Jag, Ellen & Olivia. Blidö 09

Blidö 09

Hemma från Blidö och jag är helt slut! Ska sova en stund tänkte jag eftersom vi sov knappt 4 timmar i natt och 3 timmar igår. Det var så sjukt roligt där ute. Hur härligt som helst. Bilder kommer senare när jag vaknat. Pussar!

Packar för fullt...

... och är så jävla glad! Efter ungefär 4 veckor utan mina älsklingar så ska jag äntligen träffa dom! + att vi ska till Olivias land. Hur underbart är inte det? Fan va jag ska ha roligt!!
Kommer hem torsdag igen så då blir det bättre uppdatering några dagar sen drar jag på konfaläger :D
PUSSAAAAR!

jag&mickan på norröra

HEMMA!

Kom hem för en liten stund sen och det var UNDERBART kan jag bara säga! Orkar inte berätta så mycket just nu. Bilder kommer senare. Ska slänga allt i tvätten och upp och packa imorn igen för då åker jag till Blidö där Olivia, Martina&Ellen redan är :D Det kan inte bli bättre! Puss&Godnatt

FRANKRIKE, Paris & Franska rivieran

Snart ska jag åka! :D Jag har sovit lite mindre än 3 timmar inatt. Inte roligt men jag får sova på planet. Ska packa det sista nu och sen hörs vi om en vecka. Ska försöka uppdatera nångång där.

PARIS OCH FRANSKA RIVIERAN!!

Pussar från Linnea


nästa, fraaaaance

YEEEEEY! Åker om 6 timmar!!!! :D Så himla NAJS! Längtar sönder mig samtigt som jag åker när alla kommer hem.. Men men jag ska ha så sjuuuuuuukt roligt!!! :D

nytt


Köpte lite grejer igår ju. Fick jeanstightsen av mamma så snäll som hon är. Allt kommer från Gina.
Sämsta kvaliteén på bilderna men kameran har inga batterier .

Return the favor

Holaaa! Fixar mina naglar just nu så att dom håller i 1 vecka för om 18 timmar sitter jag på flyget till FRANCE! :D
Ska packa sen också, har inte börjat än faktiskt. Pussar!


sweet dreams

Nej klockan är mycket nu och jag ska upp tidigt imorgon så jag tänkte sova nu. Puss&godnatt


Mickan&jag

bilder från norröra













myskväll

amandy och jag

haha våra fina mästerverk.

Har haft en väldigt mysig kväll men Amanda ikväll. Vi bakade, snackade och flippade ur som vanligt ;)

silverkulor, muffins och marabou

Har precis käkat lite middag & nu ska Amanda och jag baka cupcakes eller muffins. Något sånt blir det.
Köpte ett par jeansleggings, en t-shirt och en present till mamma som fyller år på fredag. Visar senare. Ska baka nu! PUSS!

stan

Godmorgon!!  Jag ska fixa mig ganska snabbt nu sen så ska Mandy & jag åka till stan och shoppa lite kläder för hösten! :D
Ha en bra dag, lägger ut bilder från igår när jag kommer hem :) Puss!

barbara  vidal

underbar dag ute på sjön

Åh jag dör av trötthet!! Helt slut efter en dag på sjön. Åkte ju hemifrån ganska tidigt men det var bara för att vi skulle åka till Norrtälje. När vi var där så träffade vi Mickan, Tina & Ante. Vi åkte ut med deras båt till Norröra som det hette. Där har dom spelat in Saltkråkan filmen/filmerna (?) Det va jättemysigt där verkligen.
Det fanns ingen båtplats vid stranden så vi "parkerade" eller vad det heter ute i vattnet. M&jag skulle bada men vi är ju så sjukt fega så det tog oss 20 minuter att komma i vattnet  och då hade vi båda flytvästar och fendrar haha. Roligt hade vi iallafall. Sen så gick alla i land utom Tina&Ante. M & jag gick runt på ön med våra kameror och fotade som galningar. Jag tog nästan 300 bilder.
Vi stannade vid en brygga och käkade glass, tittade på Farbror Melkers hus och dom andra husen. Väldigt gulligt ställe.
Det var en liten tjej där, 4 år kanske som gick runt med sin mamma.
Flickan - Men mamma, var är Farbror Melker ?
Mamman - Han är inte hemma just nu...
Flickan - Jaha... (besviken)

Hur söt unge som helst!

Vi åkte iallafall vidare och käkade middag på en krog som hette Fejan. Lika trevligt och fint som allt annat faktiskt. Efter maten så skulle M & jag köpa glass, fick pengar av mamma. Vi gick tillbaka till båten för att hämta något sen så ser jag att hundralappen är borta men det ligger ingenstans på vägen. Jag lyfter på tröjan och jag fattar ingenting. Då ser jag hur lappen långsamt faller i vattnet och jag får panik över en sån liten sak medans Mickan bara står och garvar. Jag sprang och hämtade en hov efter lite panik på bryggan. Kommer tillbaka då står alla som var på bryggan 10-15 pers och alla ska hjälpa till och säger vad vi ska göra. Haha så mycket uppmärksamthet för en hundralapp.
Dagen var iallafall underbar. Bilder kommer imorgon och då blir det mycket bilder kan jag säga.
Men nu ska jag sova är supertrött. Godnatt!

Farbror Melker

båt

Mamma väckte mig för en liten stund sen. Nu så ska vi tydligen åka ut och åka båt i det här fina vädret. Så planerna med Mandy ändrades också så jag ska träffa henne imorn istället.

Måste börja fixa mig för vi ska åka om 45 minuter så det blir inga inlägg idag som ni kanske förstår. Puss! Bersa » ELLE » 6 Bersa » ELLE » 7
lundlund

i´m done

Nej jag ska faktiskt upp 10 imorn och jag behöver min skönhetssömn. Sovgott!

pic: barbara vidal

weekday


Lite höstinspiration från Weekday kan man aldrig få för mycket av.

happily never after

Vid 10 tiden kom Mandy hit. Vi käkade glass och hoppade studsmatta haha. Våran speciella rumor går inte att förklara.
Jag älskar dig.

Planerna för imorn ändras hela tiden. Först skulle Olivia och jag åka till stan men så blev det inte för mamma ville att jag skulle med någonstans men nu blir det inte så heller utan jag ska till stan med Mandy. Innan det tänkte vi gå ut och springa eller ta en promenad eller något liknande och sen äta frukost tillsammans, mysigt. :)

Ska borsta tänderna nu. Puss!

amandy

say


Mandy tipsade om en låt och jag måste säga den är grym!

ormskinn


Bilden några inlägg längre ner på ett par pumps i silvrigt ormskinn blev jag helt kär i och nu har jag hittat ett par som jag är nästan lika kär i. Lite tråkigare men mycket fina ändå. 449kr kostar dom har snyggingarna från DinSko.
 - Frågan är ska jag köpa dom eller leta vidare efter ett par i silver?

deg dag

Sämre uppdatering finns inte, speciellt när man inet gjort något på hela dagen heller.

Vid  5 ungefär ringde Olivia älskling. Vi snackade i 45 minuter ungefär tills hennes batteri dog. Pratade om allt möljligt och om hur uttråkade vi var haha.

Har inte gjort mycket mer idag, legat i mitt rum och bara chillat även fast solen har stekt vilket är ovanligt.

Kom precis ut ur duschen, tänkte dra ut och träffa lite folk men det finns ju typ inget folk att träffa nästan. Sen orkar jag inte bara sitta ute och tråka heller. Så vi får se vad jag hittar på. Ska smörja in kroppen nu, Puss!

ge mig nått mer



-LinneaStenberg 09

"linnea, det är maaaat"

Jag dör av hunger så därför blir det lunch nu haha. PUSSAR

Hur snygga är inte dom här !?!?


jakandjil

Så himla snygga! Jag älskar dom! Tänk om man hade dom här på fossingarna till början av hösten, underbart!
Ge mig nu!

bilder från bröllop del 2


Fler bilder kommer senare, nu ska jag titta på film! :)


la la song


Tröja-Zara, Spetslinne-Bikbok, TIghts med dagkedja-Bikbok, Väska-Ginatricot, Armband- H&M, Glitter, H&M
 
Som ni ser på bilden med min hand har jag gjort nagelförlängning. Min mormor jobbar som nagelterapuet så jag får göra gratis vilket inte skadar ;)

Det blev ingen färja idag. Vi var 10 sekunder (och jag menar 10 sekunder!!) sena till inchekningen så vi fick inte gå ombord. Synd det men vi bestämdes oss för att åka till Vaxholm istället så vi åkte dit och badade, solade, åt jordgubbar, tittade i affärer och det var verkligen jättemysigt. Sen tog vi färjan tillbaka till stan där vi gick och käkade middag vid vattnet och sen åkte vi hem.

Ikväll blir jag hemma igen eftersom jag gick upp 5 imorse helt i onödan pga Viking Line! Så jag är lite trött så jag ska väll börja packa och fixa lite för Frankrike för det är inte ens 1 vecka tills jag åker!!! SÅ SJUKT SKÖNT!
PUSS!

finlandsfärja

Det bestämdes väldigt snabbt men imorgon på morgonen vid 8 tiden ungefär så går en båt mot Mariehamn så den ska jag & päronen åka med. Jag ska köpa parfym för mina är slut så det behövs en ny. Uppdaterar när jag kommer hem.

-LinneaStenberg

love me, hate me

Hemma igen efter en effektiv sväng föri Kista. Fick med mig ett linne och en tandborste ;)
Känner mig lite trött så det får bli en mysig kväll framför tvn med blåbärssoppa. Puss&Kram

puss

Mami och jag drar till Kista C för att leta efter lite grejer till Fraaance. PUSS!


Bilder från Bröllop del 1



Hanna & jag fixar oss innan bröllopet

Hahaha! Shrek-klänningar...

Förrätten och Josefine.

Påväg in till kyrkan, Hanna, jag, Sofie, Josefine, Anders

Anders & Josefine

Efter cermonin

Folk som jag inte kände fanns överallt

Syssling Emma, Hanna & jag. Hahahah!

Efter middagen

Syssling Ida och jag. Sötnos

Haha jag älskar den här bilden. Syssling Ida med sin mormor&morfar.
 
Tårtan                                      Känna på rumpan trävling

Nu räcker det med bilder för stunden, orkar inte ladda upp fler just nu.

två flugor i en smäll

Satt ute och käkade för en liten stund sen och det kryllade av flugor så jag tog fram kameran och tog lite bilder.


- LinneaStenberg

shoes


jakandjil, fashiontoast

Höst hos Dinsko, Cubus, Topshop, Newyorker, Ginatricot, H&M

Även fast det är  mitten av juli har jag börjat tänka på vad jag ska köpa och ha på mig i höst. Redan nu finns mycket att välja på och det kommer ju mer hela tiden.
Jag ska satsa på kläder med detaljer som dragkedjor, nitar, fransar, draperinga, rosetter, volanger mm. Fin fint.




Jag vill ha!!!

soooooool

Dagen har knappt börjat men jag har hunnit göra mycket. 20 i 8 åkte jag till sjukgymnasten. Påvägen hem hämtade jag ut min mobil :D
Eftermiddags planer ser väldigt enkla ut, SOLA SOLA SOLA.


home again

Hemma igen i Stockholm.
Har haft en skit bre vecka faktiskt! Bilder kommer nog imorn kanske ikväll får se. Nu blir det movie och te!
PUSSAAAAAAAAAR


lunch

Nu blir det lunch och sen ska mamsen och jag åka till stan här i Umeå. Ska leta efter överdelen till min bikini då. PUSS

rubrik

Godmorgon, eller snarare eftermiddag men för mig är det morgon. Jag & Hanna vaknade vid 2 ungefär av att morbror kom och backade på fönstret. Han är så himla snäll...

Blev ingen uppdatering igår för det fixades för kvällen hela tiden. Vid 3 ungefär så vigdes morbror och hans tjej. Jag&Hanna var tärnor. Först så blev Hanna jätteallergisk mot blommorna så dom fick vi ge till mamma. Sen nästan precis i slutet så höll jag på att svimma. Jag vinglade ut ur kyrkan och såg ut som värsta fyllegubben haha. Men annars gick allt jätte bra.

Sen åkte vi ill lokalen och där blev det riktigt bra drag! Jag hade skit roligt och vi var där tills halv 5-5 på morgonen.  Underbar kväll! Bilder kommer när jag är hemma igen.

Idag har jag bara legat i sängen och tittat på tv men nu tänkte jag fräscha upp mig lite och sen kanske träffa Emma. Får se.
Puss

sötaste sysslingen


Hur söt är inte den här lilla sockertoppen?
Bild på lilla sysslingen Iris från någon månad sen


we only got 4 minutes to save the world

Sitter just nu och fikar med päronen och morfar. Mormor och Hanna fixar naglar eftersom mormor jobbar med det. Jag ska fixa det efter bröllopet eftersom vi inte hinner ikväll och inte imorn på morgonen heller så det blir nog på måndag.

Tänkte lägga mig tidigt ikväll för jag är trött och ska upp ganska tidigt imorn och blåsa balonger. Jippie....

Nu ska jag duscha. PUSSAR!
Keira Knightley

Jean-Paul Gaultier


Bilder från Jean-Paul Gaultier´s kollektion Winter 2009-2010.
RIktigt fint tycker jag men vissa andra kläder från kollektionen kändes väldigt konsiga måste jag säga...

Inte riktigt min smak...

look at me now, I´m so much stronger

Kom precis hem efter en tur med Anders och Josefine. Vi fixade lite blommor, jag fotade dom vid kyrkan och köpte korv till alla barn.
Nu är det bara jag mormor & morfar i huset så jag fick lite tid att skriva ett inälgg. Inte för att jag har så jätte mycket att säga men endå.

alltid lika söta Rachel Bilson.

ny bikini

Sämst uppdatering men jag hinner inte mer. Det är fukllt upp hela tiden, vika servetter och fixa häften och massa annat för imorn är det bröllop som gäller och jag ska vara tärna. Det ska bli skit roligt verkligen. Uppdateringen blir nog bättre efteråt.

Igår så cyklad Hanna & jag till Strömpilen, ett ställe med några affärer som Kicks, H&M, MQ, Dinsko och några till. Jag köpte Matthew Williamsons bikini från H&M för bara 80 kr / delen. Jag blev skit nöjd med den ! Visar bild senare, den under ser inte riktigt likadan ut.

Nu ska jag käka frulle sen så blri det väll mer bröllops grejer att fixa.
Puss!


är i norrland!

Jag har inte uppdaterat pga lite olika anledningar. Igår så funkade inte internet, inte imorse heller sen så åkte jag till Umeå och har inte hunnit uppdatera.

Igår kväll så drog jag och Martina till Norrviken och köpte godis. Sen åkte vi tillbaka till Viby och träffade Johan. Vi satt ute och snackade och chillade, jätteskön kväll.

Sen somnade jag vid halv 3 och skulle gå upp vid 6, inte roligt alls men ändå är jag inte jättetrött nu faktiskt. Vid 10 tiden ungefär så var vi framme och nu ska jag, Hanna, mamma, pappa, mormor, morfar & morbror käka lite efterrätt. "Moster" är på möhippa.

Idag har jag inte gjort så jättemycket, bara tagit det lugnt, Hanna och jag tog en sväng med cyklarna runt Nydalasjön, lite mer än 1 mil. 
 
Ska försöka uppdatera så ofta som möljigt.
Puss!

paris new BFF


Nu blir det tv i en timme med syster!

use somebody


Jag ÄLSKAR den här låten!

BORING!

Det enda som hände ri mitt hus just nu är packning och städning, not so funny  men men.


söta Ellen för någon månad sen ! :)

Ny design

Ny design som ni ser, vad tycks? Bättre / sämre?


Stockholmstreetstyle


Tröjan innanför jeansshortsen = tummen upp

Lose control

Nu håller jag på att packa för resan till Umeå. Åker imorgon på morgonen vid 6 ungefär. Inte roligt att gå upp så tidigt men ibland får man offra sig. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig... Men det löser sig när mamma kommer hem. Måste fortsätta, PUSS

sjukgymnast

Godmoooooooorning!

Idag ska jag till sjukgymnasten. Jag var där för en vecka sen så så fick jag en övning jag skulle göra varje dag, den har jag gjort 2 gånger... Inte så bra men jag orkar inte bry mig för det är bara päronen som vill att jag ska gå dit. Efter det så ska jag träffa Marty och kanske Ellen :D
Men nu ska jag käka frulle. Puss

put your hands up high

TIME TO SLEEP!
Sov gott!

Elen, Livia, Läa i fredags

resten av sommarens planer

Martina och jag satt och snackade lite om resten av sommaren och planer. Om 3 veckor ska ajg åka på konfa läger! 3 veckor!!! Tiden går sjukt snabbt. Efter det så börjar skolan igen typ... :(
Prutt, bajs, skit också....

På onsdag den 8/7 ska jag åka till Umeå, kommer hem den 14 igen. Sen den 16-18/7 ska jag + päronen och 3 familjer till åka ut och åka båt, riktigt fina stora båtar! NAJS! Den 20 eller 21/7 drar jag till Frankrike, Paris och Franska rivieran :D Ska bli så himla underbart! Hemma igen den 27/7. (Då ska jag träffa Oliver som jag inte har sett på 1 månad!!!!)

Sen ska jag vara hemma 4 dagar sen så blir det Konfaläger i 2 veckor med Martina & Olivia, Big smile!! Sen är det 4 dagar hemma igen sne blir det skola den 20/8... Sommarlover bara försvinner iväg.. Veckan efter skolstarten ska jag och alla tjejer i klassen gå upp för Kebinikajse(stavning??)

TIden går fort när man har roligt..

go getta


Början tycker jag är jättebra och refrängen men resten känns lite fjolligt.. go getta

dance, move, shake


Jag ska köpa ett par jeansshorts som är lite högre i midjan, SKIT SNYGGT! Har letat efter ett par ganska länge och tror jag hittat ett par jag ska köpa.

ny bikini



Köpte en bikini idag som jag ska ha på Franska rivieran om några veckor! LÄNGTAR GALET!
Bikinin kommer från NewYorker och kostade bara 99kr för överdelen och 79 kr för underdelen.
Very niiice!

baby get shaky

Hemma efter en kväll hos Mandy, funny  funny!
Köpte en bikini idag så jag tänkte visa er den snart! Pussssss!

armband, i like it!



Jag älskar armband och ringar, speciellt armband som är lite "indian" inspirerade. Jag tycker det är jättefint verkligen. Jag har säkert 15 stycker olika armband där alla ser ungefär ut som dom ovan, minst 15! Flera på rad eller bara ett, lika fint jämt. Passar till allt. På sommaren med ett par jeansshorts och ett linne blir det sjukt snyggt.

Dom här armbanden har jag köpte från lite olika ställen. Det första från vänster kommer från Indien och det köpte jag för bara 5 kr! Det andra kommer från Ice Jewellery för 15kr, dom två sista kommer från Punkt shop, 15kr/st.


 


surrender

Kom hem från Väsby nyss. Det blev en spruta i varje arm, inte roligt alls. Innan så lurade päronen att jag skulle ta dubbelt så många som dom för jag får mindra vaccin så jag började smågråta lite för jag hatar verkligen att ta sprutor, lite pinsamt men skit samma, alla har sina fobier.

Ikväll vid 6 tiden ungefär så ska familyn iväg på middag hos Amandy. Ska bli skit roligt att träffa henne för det har jag inte gjort på 3 veckor ungefär. Får se om jag går ut en stund efter det eller inte.

Nu ska jag slänga kläder i tvätten så att mamsen kan börja tvätta för på onsdag åker jag till Umeå för min morbror ska gifta sig och jag ska vara tärna. :D



Olé olé!

Egentligen skulle jag ha åkte och tagit spruta mot fästingar & livmoderhalscancer imorse men det blev inte så pga lite olika anledningar men nu ser det ut som om det blir spruta vid 2 istället. Sprutor är inte direkt mina favoriter, jag rättare sagt hatar dom men hellre en spruta än att jag dör.
Nu blir det lunch sen så drar vi. Puss!

kärlek på menyn

Lilla Murtan gick precis hem mot sitt gula hus. Jag har precis gjort varm choklad och ska titta på en av mina favorit filmer Kärlek på menyn om du inte sett den, se den!

Kvällen har varit väldigt lugn, jag gick ut med Martina. Vi träffade Vickis och Johan sen kom fler människor, Fredde, Pierre, Nani, Simon, Marcus och några till. Det va skönt att bara chilla och inte sitta hemma i soffan.

Nu ska jag fortsätta med filmen, pussar!

mot marty

Nu drar jag till Murtaaaan. Ha en bra kväll!!

nitar = ?


Jag tycker det är fint, vad tycker ni? :)
HISS eller DISS?

spikmatta

Mamma och jag tog en sväng förbi Kista C. Köpte en grå tjocktröja eftersom jag alltid lånar Martys så tvingade jag mamma köpa en åt mig. Ett par vanliga vita tygskor fick också följa med eftersom dom jag hade innan är helt slut. mamsen hittade en spikmatta som hon tyckte såg trevlig ut så den fick följa med hem.


En sån här fast i svart



Nu väntar jag på att Marty ska duscha klart sen ska vi ut en sväng, tror det blir en promenix eller något liknande. Ska byta kläder först för shorts och linne känns lite väl kallt nu när värmen sjunker ganska snabbt. Så nya tröjan och ett par jeans åker på. Pussar! 

nuttin no go so

Idag har jag gjort ingenting och då menar jag ingenting!  Jag har legat i min säng med datan i knät hela dagen. Lat är jag men jag har bara varit så slut och det har inte känts så lockande att gå upp och göra nått annat heller. Skulle inte skadat om jag hade åkte och tagit ett bad men så blev det inte.
Snart så ska jag käka middag så jag ska väll börja ta mig ner för trappan. Puss
Bikinihipsters - Rosa/mönstradTrekantsbh - Rosa/mönstrad
bikini från H&M rean.

onödigt inlägg

Jag är uttråkad och hungrig. Därför ska jag gå ner och käka glass nu.

Be my lover won´t you be my loveeeeer!!!!


summarjam


-stockholmstreetstyle
inspiration

it´s never to late

Gogmorgon! Jag vaknade vid halv 1 och har bara suttit vid datan men inte orkat skriva ett inlägg. Idag blir en till chilldag förmodligen, SKÖNT. Syster min är lite bakis så då kan vi umgås eftersom jag knappt orkar röra mig och inte hon heller, hehe.
Pussar

saknar fotbollen...

Fraaaaaaaaaance

Den 20 juli åker jag till Paris & Franska rivieran!!! LÄNGTAR!

hold me and love me

Vid 9 tiden så gick jag ut och träffade Vickis, vi åkte hem till Johan och sen vidare till Norrviken gör jag ville ha godis. Hehe.
Tillbaka till Viby igen där kvällen spenderades med de två+ Andreas, Marcus, Pierre & Fredde så det blev en riktigt killkväll. Faktiskt skönt att bara umgås med killar en gång.
Sen vid halv 12 kom Marty&Ellen också. Det blev mycket prat, skratt och mycket mer under kvällen. Riktigt skönt. KOm hem för ungefär 20 minuter sen, det blev ltie kallt så alla började gå hem. 
Puss


i´m not the answer

Kom precis ut ur duschen. Käkade lite grillat till middag innan och det var faktiskt jag som grillade och det blev riktigt gott.

Idag har jag bara segat framför datan, har inte rört mig utanför mitt rum nästan förutom toabesöken såklart. Hahaha, jag är helt slut i huvudet men ändå glad.
Därför tror jag att kvällen blir ganska lugn för min del, får se vad jag hittar på....


i know you want me

låten ger underbara minnen från gårkvällen!
I know you want me!

anna och jag har sämst humor!


bilder från igår, fler finns på facebook


:D

bailando

Har precis käkat årets första våfflor utomhus med familyn. Mysigt mysigt.

Gårkvällen var sjuukt underbar. Jag hade jätteroligt och kvällen började med att Marty&Livia käkade hos mig + min syrra och hennes kompis. Vi skrattade hela tiden. Sen drog vi till norrviken och köpte marabou som vanligt, hehe. Allt folk verkade vara borta så vi drog hem till mig igen. Där var min syrra och hennes kompisar så vi var med dom ett tag sen drog vi till Martina. Somnade vid halv 4 och vaknade vid halv 12 så natten blev inte jätte lång. Bilder kommer snart!
puss!

disturbia

Nu sitter jag och Martina i hennes rum. Olivia är nere i köket och hämtar lite fika till oss sen ska vi sova.

Kvällen har varit gryyyym! Berättar imorn jag orkar inte nu, ska sova. Puss&godnatt

i don´t need your love

Kom precis hem och ska börja fixa mig för kvällen så det blir ett snabbt inlägg.
Var i stan idag med brudarna, vi solade och käkade glass. Vi skulle åkt trampbåt men det blev inte så. Så vi fikade, bytte lite kläder. Jag köpte en bikiniunderdel till min överdel som ajg köpte för några dagar sen och ett linne. Vi drog hem och Ellen skulle på bio så vi andra gick till torparängen och tog ett bad. In på Ica och köpte pizza och tog bussen hem.

Kvällen planer blir middag hos mig sen ut och leva livet sen blir det slagg hos Marty.

Pussar!

1000 inlägg

Bråååååttom!
Ska  med bussen om 20 minuter och är inte klar än! Ha en bra dag!
btw, mitt 1000 inlägg!


leave the world behind you

Moooorning babes! Idag är jag på sjukt ba humör även fast jag vaknade av åskan.

Idag skulle jag, Ellen, Marty & Olivia åka till badberget med jordgubbar,  godis, grill och så men eftersom vädret inte är det bästa ser det ut som om planerna måste ändras så vi kanske drar till staden istället, förmodligen.

Nu tänkte jag käka frulle och sen duscha. Pussar


miranda kerr

godnatt!


see you on the floor

Kvällen blev minnesvärd. Jag, Martina & Olivia gick hem till Ellen där vi fyra bara umgicks och skrattade. Har inte träffat alla tre tillsammans, bara vi 4, under hela sommarlovet så det va sjukt roligt!
 
Jag orkar faktiskt inte ladda upp bilder från kvällen så ni får nöja er med dom här små eller så kollar ni på facebook där jag laddar upp dom.

pic´s from today


Livia
Marty

Livia & Lenea

starstruck


hiss eller diss?


Jeansskjortan- HISS eller DISS ?


19,50:-


Dom här örhängena kommer från H&M och jag är helt förälskad i dom. Speciellt i guld. Kostar mindre än 20-lappen så dom är lätt värda det.
GE MIG!

endless summer

Kom precis hem efter årets första dopp. Äntligen ! Tog lite tid men det kom till slut.

Vid 3 tiden kom jag hem från stinsen, hittade inget men min syster åkte vidare och hittade en bikiniunderdel jag letade efter så nånting fick jag med mig hem.

Vid halv 4 kom Olivia, Martina och Max (O´s lillebror) så vi åkte till Norrviken och köpte lite grejer sen åkte vi till Norrviken sjön och badade, käkade jordgubbar och vattenmelon och hade det allmänt skönt.

Nu tänkte jag vara lite snäll mot mamsen och börja laga mat, iallafall försöka. Pussar

martina, olivia & jag

work it!

Har precius duschat och nu är syster i duschen. Vi ska käka lite lunch sen ska vi åka till stinsen och lämna tillbaka lite grejer och leta efter bikini. Puss!


syster min på midsommar för 3 år sen

out of control

Idag i staden såg jag ut såhär. (;

t-shirt- bikbok
fransväska-indien
ring-H&M
armband-Solo(tidning), Gina, Indien, Punktshop
jeansshorts- bikbok (klippt av dom och gjort hål själv)

oh sweet morning

Ikväll blev det en till hemma kväll med mamma. Vi tittade på film, målade naglarna och drack te. Riktigt mysigt och skönt att vila upp sig.

Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa till kojs tror jag. Puss&kram

ge mig lite mer


skin head, dead head, everybody gone bad

Hemma från staden nu. Köpte två par trosor och en BH för 100 tillsammans!! Fint fint pris.

BH- 49,50:-
Trosor- 24,50:- / st
allt från Gina Tricot

let me help you

Planerna ändras snabbt. Jag ska fixa mig sen ska jag åka in till stan med mami där vi ska käka middag och shoppa. Måste fixa mig nu, puss!

ready steady go

Är jag inte duktig eller!? Jag har städat mitt rum, plockat undan allt iallafall, städat Nisses bur & tränat mina knän på lite mer än en timme!
Nu ska jag lägga mig på altanen och sola även fast det är lite moln men det är ändå skönt. Puss

ljusblåa dagar

Godmorgon alla pigga människor där ute!
Mamma ringde 10 i tolv och väkte mig, som vanligt, jag somnade om och vaknade för ungefär  5 minuter sedan. Nu tänkte jag dra ner och käka lite frulle sen finns det mycket att göra idag.

- Städa mitt rum, ser förjävligt ut
- Träna mina knän, har problem med dom
- Städa Nisses burmin hamster
- Bada, har inte gjort det än !!!

Pussaaaaaaaar!

-linnea stenberg, midsommar

puss&godnatt


Nu orkar jag inte sitta och framför datan och inte göra nått speciellt längre. Sov gott!

RSS 2.0