armband, i like it!



Jag älskar armband och ringar, speciellt armband som är lite "indian" inspirerade. Jag tycker det är jättefint verkligen. Jag har säkert 15 stycker olika armband där alla ser ungefär ut som dom ovan, minst 15! Flera på rad eller bara ett, lika fint jämt. Passar till allt. På sommaren med ett par jeansshorts och ett linne blir det sjukt snyggt.

Dom här armbanden har jag köpte från lite olika ställen. Det första från vänster kommer från Indien och det köpte jag för bara 5 kr! Det andra kommer från Ice Jewellery för 15kr, dom två sista kommer från Punkt shop, 15kr/st.


 


Kommentarer
Postat av: elvira

Sådär nu följer jag dig :) ska försöka fixa en sån där sak jag med men nu ska jag bort så får fixa det en annan gång :) Btw snygga armband :D!

2009-07-06 @ 17:38:54
URL: http://eelviiraa.blogg.se/
Postat av: Shopalicious

Tack så mycket! Vad roligt att du gillade dem. Nej tyvärr. Jag köpte dem förra året på rean i Malmö. Fick dem för 60-70 spänn :D

2009-07-06 @ 17:38:58
URL: http://shopalicious.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Nu har jag dragit igång Veckans blogg, om du är intresserad att vara med är det bara för dig att du anmäler dig i inlägget "Veckans blogg" Det vore kul om du i alla fall var med. Lycka till!

Kram

2009-07-06 @ 20:14:22
URL: http://enfliickasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0