sällskap i resväskan

En del av det jag köpte i London, resten av det som följde med hem får vara en hemlis.


bodyspray från vs, hörlurar från marc jacobs, resten från primark.

På bussen påväg mot Bro

En favorit från London.

tänkte bara säga

Grattis Sean, du är min favorit från Iran! Måste börja packa lite seriöst nu, har inte kommit långt alls.



london parte uno


judas baby

Lady Gaga – Judas
Dog lite när jag såg att Judas fanns available för alla spotify medlemmar. Sen insåg jag att jag åker imorgon och på lördag är sista dagen innan Spoti blir helknas. Så glädjen försvann snabb.
Ska packa nu på dirren, så att jag blir klar med det. Imorgon bär det av mot Drakudden igen med små konfirmanderna. JUDASJUDA-A-AS

when stars go blue

Ligger i mina nya sovshorts från Primark. Dom är helt underbara! Är värda vartenda litet öre. Har inte mycket mer att säga just nu, skola 8.20-16.00 imorgon. Efter det blir det packa för fulla muggar. ADIOS

the place where we once started

Provet gick ju helt okej ändå, bättre än väntat.
Lekte med Martina och Olivia efter skolan förstår ni.
Ska snart leka med Oliver också hade jag tänkt faktiskt.

DAMPARLOZZZZZ

Har hunnit pajja tvättmaskinen denna härliga tisdagsmorgon. Känns ju skönt. Hade ångest över provet idag men ångesten jag har över tvättmaskinen slår allt. Mi madre kommer slakta mig.
Himla härligt att jag har suttit hela morgonen och skrivit ner all skit som vi har till provet idag och nu spillde jag ett glass jucie över skiten. Jag får lite småryck just nu...

everybody knows

Även fast det är första skoldagen på en och en halv vecka för mig är det prov som gäller idag. Så ska sätta mig och plugga nu. Riktigt oskönt. Bilder från London kommer senare. ADIOS.

home

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

LONDON!

Taxin går om en timme mot LONDON. Fyfasen va skönt det ska bli även fast jag hatar att flyga sen thairesan med vulkanutbrottet. Men det blir najs! Datan följer med också YE. Adios amigos, hade bra i Sverige.


FRANCE, NICE


i used to be so strong

Satt ute och solade, råkade somna en liten stund och nu har jag en inte så vacker bikinilinje men det är ju härligt att man slipper vara spöke iallafall. Nu är det bara att packa och sen blir det att gå upp om 12 timmar.

say a i e

Det här blir ett sjukt luddigt inlägg för jag är huuur trött som helst just nu. Känner mig som ett spöke, kom hem halv 5 och mamma väckte mig nu för jag måste packa osv. YE London imorn och grejeerrrrrrrr. Just nu vill jag bara sova men solen skiner och snart kommer mi hermama hem som jag inte träffat på typ en vecka, fast lite mindre men ändå. Frulletime.


love happens

Håret är ljusare, inte mycket men lite. En aning rött också, vilket inte var planen. Men det funkar. Ska titta på film nu och sen träffa Oliver. Peace out.

mot ljusare tider

Solade imorse, fick en rand runt kroppen vilket kändes ganska så skönt och extremt behövande på min bleka kropp. Kände att jag ville göra en förändring såhär när det är påsk och alla barn får springa runt som påskkärringar. Tog saxen, klippte av några cm och sitter nu i plastfolie med färg på huvudet. Vore skönt att göra det lite ljusare nu när sommaren är påväg. Färgen jag hade i somras vill jag ha igen!


18 and life

Erik Grönwall – 18 And Life

Åkte och övningskörde en sväng med far, har hittat min helveteskurva. Så blev ganska trött, antagligen hemma ikväll. Men det gör inget för jag har ju mitt påskägg och dessutom är det Greys och Off the map på televisionen ikväll. Festligt ju.

påskis

Lekte med min vän Amanda idag. Blev en lunch ute vid Bögsgård och lite film efter det. Mår inte bra nu för all mat vi ätit, och då kommer moderjord med ett påskägg. Kändes lite jobbigt att fylla magen ännu mer.


one girl in the world

Igår var en mysig liten dag i staden med mina vänner. Strosade runt och käkade lite glass. Räkan färgade håret vid 6 så då drog vi andra hem till Martin för lite middag. Rush till bussen och sen blev det hemmakväll med päronen. Körde en 11 timmars sömn inatt, tredje dagen i rad. Tror jag är sjuk eller nått. Solen väntar nu.

one day you wake up and realize


stand up

Åker mot stan nu med Martina, Oliver, Ellen och Martin.

sun is shining

Har sökt lite sommarjobb nu, vore trevligt att få lite pengar i plånboken. Men orkar inte mer, så ligger i solen nu och lyssnar på musik. Chillar galet och det känns bara hur jävla skönt som helst att det är påsklov.

rockn roll sue

Lunch på Fresco idag med tjejerna, riktigt mysigt. Bilder från i fredags, söndags och idag. YE


vamos a la ciudad

Igår var riktigt mysigt. Efter att vi fått lite mat i magen drog vi hem till Oliver. Tittade på Paranormal Activity 2. Trodde jag skulle dö helt seriöst. Kom hem vid halv 4 och somnade på dirr.
Ska ta bussen om en halvtimme mot stan tillsammans med Martina, Ellen och Olivia. Lite lunch och struntprat med favoriterna.

över gränsen

Gick hur bra som helst att köra, körde på en riktig väg faktiskt. Kände mig ganska stolt. Var inte lika roligt när man träffade på lite vänner och jag tappade all koncentration helt och hållet. Blev en sväng förbi ett gult hus där Martina har sitt näste, solade lite och bestämde att vi kör på grillning här ikväll med lite människor. Så det blir bussen snart ner till Norris och köpa lite mat.


set me free

Tolvtimmarssömn inatt, vaknar upp och himlen är alldeles blå. Men ska inte ut och sola nu, övningsköra med pappa en stund sen blir det nog lek med Martina och Olivia.


i fredags, fler bilder kommer


should i stay or should i go?


take one

Cyklat 1,5 mil idag. Ätit glass med Olivia. Ätit kaka med Olivia. Tittar på Take one med Olivia. Kan inte beskriva hur bra den var. Vill bara vara i Miami och höra dom spela. Ska dö lite nu, önskar Angello var min man.

blue moon

Kunde inte blivit bättre början på lovet! Hade verkligen skitroligt och eftersom det var maskerad var jag Avataaaar. Kroppsfärg är min grej helt enkelt. Måste bara ta ut flätorna i håret nu, det kommer bli afro. Men det är ju trevligt. Frulletime.

flätat

Håret för kvällen är fixad. Maskerad och grejer ikväll ju! Martina, Olivia och Oliver är påväg hit snart för lite käk och fixa inför kvällens kalas. Adios amigos!

hit the lights

Förstår inte att jag gick upp halv 7 idag, brukar gå upp halv 8. Så nu sitter jag klar och väntar på att tiden ska gå. Bussen går om mer än en halvtimme och det känns ju inte så jätteroligt direkt. Efter skolan blir det lite matinhandling sen ska Martina, Oliver och Olivia käka middag här.

johanna och jag igår, lycka till idag skruttan!

 




torsdag

På lunchen gick ungefär 10 pers ner till vattnet, käkade lite glass och umgicks med ankorna. Helt underbart. Ska börja spendera mina hål och luncher där. Eftersom det är torsdag åkte jag och Martina som vanligt till Kummelby för konfaträff. Ganska så mysigt eftersom vi fick massa godis för imorgon blir det påsklov! Hur skönt är inte det liksom! Förra påsklovet var jag i Thailand, iår drar jag till London! Även fast det vore skönt att åka till Thailand och gå på standen igen är London inte helt fel.


creeeeeeep

Har spenderat denna eftermiddag med Martina och Oliver. Lunch först med Marty, Oliver kom och hade färgat håret och det blev skitsnyggt. Vi fick inte färga det fler gånger för honom, vilket jag förstår. Tittade på lite OC. Käkade middag med Oliver och han drog precis hem. Ingen annan är hemma i huset heller så det är hur skönt som helst.


jag vet inte varför


let's play a lovegame

Sovmorgon imorgon och bara två lektioner, som alla andra onsdagar. Förmodligen så ska Olivers hår färgas imorn igen, mörkt nu, men man vet aldrig vilken färg det blir... Film först, sen sova.

kroppsfärg

Härlig dag då, förutom att det var lite halvtaskigt väder. Slutade 2 istället för 4. Ganska så skönt liksom. Sollentuna med Ellen och Martina efter att dom lurat dit mig, snälla vänner. Håller på att fixa min maskerad utstyrsel för fredagen då det blir maskeradkalas hos Malin. Färg över hela kroppen den här gången också förmodligen, vore trevligt.

steve kardynal ♥



http://www.youtube.com/user/SteveKardynal#p/u/0/qQcNfFJxIOs

maggieboi

Sitter och har svenska just nu, ska skriva en sammaställning av tre recensioner. Jätteroligt är det, verkligen! Men det jag ville säga var att Magnus/Mange/Maggie/Mags fyller faktiskt hela 17 år idag!!! Grattis världens bästa japan!

det var värre i verkligheten

Kom hem för en halvtimme sen och borde ha pluggat lite men orkar inte nu.
Tog sovmorgon imorse, till halv 12. Ganska så skönt. Drog till Oliver efter skolan och färgade hans hår med Martina och Jakob. Tjena flamman! Så vi tog bussen till Norrviken och köpte brun färg. Tjena ginger! Så nån annan dag ska hans hår färgas igen. Nu blir det slagg.


here i go again

Mår så sjukt dåligt just nu. Har jätteont i halsen och det känns som om jag har feber. Ändå måste jag göra spanska läxan nu. Har idrott första lektionen imorn och sen hål efter det så om jag mår såhär imorn på morgonen tar jag sovmorgon. Adioz amigoz


fyra från igår




dör lite inombords


coconut tree

Gårkvällen var grym, hade så sjukt roligt. Var hos William till 2 ungefär sen drog jag, Martina, Martin och Aram till Oliver. Vid 5 ungefär gick vi hem igen. Sov i 5 timmar och gick sen ut i och fortsatte sova i solen.


thailand 2010


funhouse

Ska möta upp Sara och Martina för att senare så ska vi till William. Det kommer bli en galet rolig kväll!

hot n cold

Kom hem vid halv 4 igår. Hanna bara sova i 5 timmar innan mamma och Hanna kommer in i mitt rum och vägrar gå ut. Dom är som en hönsgård tillsammans. Iallafall blir det en sväng förbi sollentuna/stinsen med tanterna. Vore skönt att komma hem med någonting att ha på sig ikväll för William ska firas för snubben har fyllt 18!!!

kelsey - metro station

Om 40 minuter sitter jag på bussen med Oliver påväg till Norrviken för köp av glass och filmkväll.


placebo

Hål idag i 3 timmar. Blev en sväng förbi donken med halva mentorgruppen. Hittade årets första tussilago, blev ganska så jätte glad då.
Hade tänkt att lägga mig i uterummet och sola lite men precis då går solen i moln. Gick in i rummet och såg att det såg ut som ett bombnedslag så tänkte fixa det istället.

 


was it something i did or something i said?


one of us

Var precis jätteglad och fattade inte att jag var vaken såhär tidigt (det är tidigt för mig) Sen så går man in på blogg.se starsida och det är en tjej med ett par ray ban wayfarer liknande brillor och humöret går ner igen eftersom "lilla" Martin satte sig på min väska igår och pajade mina favorit brillor. Lite ledsen i ögat. Tur att jag ska till London om 2 veckor och shoppa galet mycket!!

upendi

Håller på att freaka ur lite just nu, fast på ett bra sätt. Kommer verkligen inte kunna sova på ett bra tag. Jättekonstig kväll, bara jättekonstig. Fast sjukt bra. Men jag vill springa in i en vägg. Det är lite overkligt. Säger bara YEEE. OVER AND OUT, peace


zimmer

Lyssnar på lejonkungen nu, anledningen är att jag måste ringa ett samtal. Hatar att prata i telefon. Vill dö lite inombords just nu.
Hans Zimmer – Under Stjärnorna

red like roses

Vännerna gick hem. Martin missade 2 bussar. Pappa lagar mat. Kanske träff med Olivia senare.


lose yourself



sun

Martina, Martin, Oliver och jag sitter hemma hos mig nu. Väntar på att kladdisen ska bli klar.


6

Bara 2 lektioner idag och sovmorgon.
Dagens lekkamrat: Olivia
Jag har blivit helt kär i musiken från Lejonkungen.
Känns lite jobbigt. MENGILLARE.

be stupid






1821

Mamma kom precis hem med badboll, ansiktsmask, hårinpackning osv. Precis vad jag behöver idag.

everything


grattis älskling

Idag ska fan vara en bra dag, för idag fyller världens bästa Johanna 16år. Du är guld värd coh det vet du.

skuggorna finns kvar

Svenska prov imorgon, har läst det en gång. Orkar inte bry just nu. Lejonkungen är min räddning.


just say i do


såhär vill jag att det ska vara just nu




Istället är det !"#¤%&/()=?=)OI(/&%¤#"!"


yäääääää!!!





this is like a flashback, this is like a dream

Gårkvällen var ju speciell, men kul, men konstig, fast bra ändå. Kvällen slutade ned tacos och att Martina fick en impuls och hällde ett helt glas vatten över mig. Kom hem vid 4 och somna på dirr. Imorse blev rummet klart, helt vita väggar bara det sista kvar. Middag väntar, sen blir det lite Pirates.



lmfao

Åker till Häggvik med Olivia och Oliver nu, Martina kommer senare.

ta mig tillbaka




baby're you down down down down dooooown

Efter skolan igår drog jag, Martina, Olivia och Oliver till stan en sväng. Hem igen och stressa. En timme tills bussen skulle gå och var tvungen att duscha. 50 minuter kvar måste hitta kläder, panik. Garderoben är inbyggd i väggen och jag råkar paja hela garderoben så det kom massa vitt skit över ALLA mina kläder. Började gråta. 45 min kvar, osminkade, inga kläder och var tvungen att komma förbi Martina innan bussen skulle gå. Alla var bara jätestressade, hann aldrig slappna under hela kvällen. Var hos Betcke, andra hade säkert kul men jag ville bara springa in i en vägg hela tiden. Drog hem till fläsket, Tobbe med lite folk. Det sög apa. Promenad hem med Martina och Oliver. Imorse promenad med Olivia, fika och film. Ångest. Pappa målar om mitt rum. Bor i Hannas rum hela helgen. Vill fortfarande springa in i en vägg. Adios.

du som frågade

Svar


cry baby

Just nu gråter jag. Förklarar imorn. Bussen om 50, STESS.

will i am

I'm so sorry, I'm so sorry
I didn't mean to break your heart
Look baby I'm a heartbreaker

will.i.am – Heartbreaker - Remix (Edited Super Clean UK Version)

RSS 2.0