love is goooooooooooooooooone

Härligt att statestiken stiger även fast man inte skriver något. Ska bli ändring men jag hinner aldrig, kommer hem först på kvällarna och det är då jag skriver.

Idag var ju första riktiga skoldagen i Gillbo kan man säga. Men allt är verkligen skit bra. Ångrar inte att jag bytte skola nu sista året men det är klart jag saknar gamla klassen. Har levt med dom sen förskolan och vissa sen jag var 3 år så det är ju lite skillnad.

Efter skolan så drog jag, Ellen, Martina & Olivia mot stationen, träffade Emil påvägen haha! Håret var åt alla håll som vanlig och lika nyvaken var han också. Vi köpte blå färg som vi ska ha sen på spexfotot. Jag hittade också paljettightsen i XS!!!! Det var helt sjukt, dom är slut över allt och det är verkligen över allt. Det behövdes då jag hade haft lite halvtaskig dag. O&jag solade också en snabbis sen drog vi oss tillbaka mot ödemarken Viby.

Nu ska jag duscha sen så blir det nog till att lägga sig tidigt idag. Sov förjävla dåligt igår, idag blir det ändringar på det.
Now that the love is gone lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pusssss
lite bilder från i fredags , galet !

jag älskar dig fortfarande.


-linnea stenberg 2009


on the dancefloor

Ikväll blev en chillkväll med mami. Vi tittade på en film, ingen aning om vad den hette men bra var den iallafall. Finns bara två ord just nu för min del, helt slut. Ska sova tänkte jag. Puss&godnatt
saknar det...


Kan jag få ditt nummer om jag skulle tappa bort mig?

Tjabba tjena hallå! Haha, sämst humor men så är det när man är trött och flummig. Trevligt var det i stan iallafall. Vi gick lite i några affärer och så men vi stannade vid espresso house för att fika lite.
När vi sitter där kommer det fram en kille. Han frågar om B&J's är sveriges godaste glass, vi satt där som fyra fågelholkar och nikade. Haha sen fortsatte han och fråga massa grejer och så. Tillslut sa han men vet ni ett ställe dom säljer det sen sa han men om jag inte hittar skulle jag kunna få era nummer och ringa om jag tappar bort mig. Haha, ganska skön kille, ett ovanligt sätt att nån raggar på men endå skön!
Härlig snubbe säger jag bara.
Men iallafall köpte jag ett linne och ett headband, båda från H&M, ovanligt? Niet. Visar bild sen orkar inte nu ska fixa med min mami.
One, two, three, four, uno, dos, tres,  I know you want me...


utan plattång

Olivia hann inte med 20 över bussen så vi tar 10 i 2 bussen istället, vilket är lika bra för ingen var klar.

Måste bara påpeka att mitt hår är underbart ibland, som idag. Jag har haft bulle hela morgonen sen 11 och håret blir som ett kråkbo efteråt. Men jag behövde bara dra fingrarna igen håret och det blir nästan helt rakt. Underbart att man slipper dra fram plattången och allt. 

Men jag ska börja röra mig mot miss Marty nu. Puss


Just nu


stan

Ska till den vackra staden idag med Martina, Ellen & Olivia. Vi tänkte titta lite i affärerna och sola. Puss
tröja, ginatricot. lacktights, bikbok. ring&smala armband, H&M. stort armband, glitter. skärp, farmors


kärlek i högsta grad!


Det finns inte ord för dom här skorna. Jag vill ha, jag är kär! Åh!


myskväll igår

åååååååååh jag älskar Sexy bitch , så sjukt bra låt man blir ju bara så j*vla taggad!

Igår så var det ju konfa återträff. Roligt som vanligt. Vi tittade på film först en som hette The haunting tror jag. Äcklig och läskig alla satt och skrek, det blev inte bättre av att Emil skulle sitta och skrämma mig. Efter var jag skiträdd, haha. Efter det blev det Baksmällan härlig film säger jag bara, Kalle satt och skrattade hela tiden, vilken inte är ovanligt haha :)

Jag dör av hunger men mami ska göra lite frukost/lunch snart så då blir magen på bättre humör. beso

Kalle&Emil, hahahaha!


konfaträff ikväll, GALET!

Yes I can see her
Cause every girl in here wanna be her
Oh shes a diva
I feel the same and I wanna meet her

They say she low down
Its just a rumor and I don't believe em
They say she needs to slow down
The baddest thing around town

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighbourhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
The way that booty movin' I can't take no more
Have to stop what i'm doin so I can pull her close
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Damn girl
Damn you'se a sexy bitch
A sexy bitch
Damn you'se a sexy bitch
Damn girl

Elsa 3 år


Sötare syssling finns inte.


man in the mirror

Kvällen igår var GAAAAAAAAAAAAAAALEN! Jag hade så jävla roligt. Vi somnade dock väldigt tidigt men vem bryr sig. Härlig kväll, minnesvärd helt enkelt. Bilder kommer.

Imorn så kom papi och hämtade mig, match mot Hässelby. Såklart vann vi med 5-3, klantig som jag är gjorde jag 1 självmål men men.

Jag är sjukt trött så jag orkar inte skriva mer. kraaam

take me higher and higher!!!!!!!


Är på SJUUUUUUUKT bra humöööör. Idag blir det tjejmiddag hos Mathilda och sen slaggar vi där. TAGGAAAAAAAAAA!


helgens planer

Jag är fortfarande galet trött! Men det är bara att köra, en dag till sen är det helg och det är galet mycket roligt som väntar kan jag säga.

Ikväll blir det tjejmiddag hos Mathilda, det kommer bli helt GALET. Sjukt kul ska vi ha. Sen så blir det slagg där också.
Upp tidigt lördagmorgon då det är match mot ... ? Men vi ska vinna iallafall! Hem snabbt duscha och fixa sig igen för då blir det konfaträff hela kvällen. På söndag kommer jag nog sova ganska mycket.

Ska sminka mig nu, PUSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

stängda ögon

Nu ska jag sova orkar inte ha öppna ögon längre. Godnatt!


I like it!


Dagen har rullat på, lika galet som igår. Martina är påväg hit sen så ska vi och dom andra två fjärdedelarna åka in till stan för lite ärenden. Pussaaaaaaaaar!

now look at this.

Morning! Andra dagen i Gillbo börjar om 1,5 timme ungefär. Jag har inte direkt brottom så jag tänkte skriva ett inlägg lite snabbt men tyvärr finns det inte mycket att skriva om.. Men jag ska väll käka lite frulle och sen så ska jag packa gympa påsen. Puss!

kvällens

träningen, måste komma oftare.
hem&duscha, härligt.
sitta vid datorn, nörd.
trött, går och lägger mig.
allt för mig ikväll för det finns nada mer to say förstår ni.

yo y hanny en nice, juli 09


uptown, downtown

Ojojoj, tiden bara försvinner iväg! Om 20 minuter kommer Lisa och hämtar mig med moppen så ska vi iväg på träning. Sen blir det hem igen och fixa för morgondagen.

Idag var jag som sagt på Gillboskolan och provade gå där. Det kändes skitbra så jag ska förmodligen börja redan IMORGON !! Lite sorgligt att jag inte hann säga hejdå till min gamla klass men jag ska dit nästa vecka när dom kommer tillbaka och göra det.

Efter att vi hade slutat så åkte jag, M&E till stan. Vi fikade som vanligt, jag köpte ett halsband, ring, örhängen och två par tights. Ellen köpte en Ipod touch! Hennes förra blev snodd i Thailand, haha lilla Ellen! :)

Måste byta om, Pussar!

promenix

Drar på promenad med M& förmodligen E också. Härligt! :D


dinner time

Träffade Mandy efter dagisturen, hittade henne i Norrviken påväg hem så vi drog hem till henne och käkade lite tårta. Hade galet mycket att prata om eftersom vi inte träffats på evigheter!

Imorn så ska jag till Gillbo och prova vara där en dag. Jag ska kanske byta skola men inget är säkert det är därför jag ska vara där imorn.

Har inte mer att säga så nu blir det dinner. PUSS

tillbaka till snorbarnen

Godmorgon. Idag ska jag vara på dagiset igen. Ganska skönt endå, man behöver ju inte anstänga sig och ungarna är jättesnälla. Om nån börjar gråta så tar dom som jobbar där hand om det så jag slipper. Jag sitter bara bredvid sandlådan och solar i princip hela dagarna. Härligt!
Pussar!


OLM


Olivia, jag & Martina efter mässan i söndags. Bild från Martina

TV kväll

Tjatja! Kom hem vid halv 4 ungefär och jag var helt slut så syster & jag satte oss framför tvn och tittade på I'm a legend. Äcklig film men helt okej endå. Sen så sov vi lite båda var helt slut. Ganska anstängande att ta hand om 15 stycken 2 åringar. Men det gick faktiskt bra endå. Ska dit imorn igen vid 9 ungefär till halv 3 - 3.
Ska ta bort sminket nu, PUSS!

Dagis

Sitter just nu på Tegelhagens dagis. Min moster jobbar här så jag ska vara här i en vecka. Ska fortsätta leka med dom små nu, berättar mer sen. Puss!

härlig dag med personer jag älskar

Har inte blivit ett enda inlägg idag men jag har helt enkelt inte haft tid, har knappt varit hemma. Vid halv 11 så träffades alla konfirmader och ledare i kyrkan där vi fixade lite för mässan sen så var det bara att knata in där och sjunga och ta nattvarden. Efter det blev det tårta och såklart körde vi lite lekar från lägret som Hata-Maya och Funky Chicken galet roligt. Sen så blev det kramkalas, lite sorgligt faktiskt.

Efter det drog alla hem och vissa fixade lite sen så drog jag, Martina, Lisa, Mathilda, Malin, Trine, Ylva mot badberget där vi träffade Britta och efter en stund kom också Emil och Jenni. Vi var där en stund sen började det regna så vi tog bilen mot Emils hus. Vi myste lite i soffan, käkade godis och tittade på Hitta Nemo hehe. Efter det började alla dra sig hemåt så nu är jag hemma men jag ska nog ta en promenad med Murtan snart tänkte jag. Pussar

Hahaha, skönaste bilden på Emil

Hercules

Har precis sett klart filmen Hercules, älskar den och musiken.


trötter

Nu har nästan alla gäster åkt hem och jag är galet trött! Funderar på att sova en stund faktiskt... Puss

higher and higher!

Godmorgon! Idag så ska jag konfirmeras! Vet inte riktigt vad jag ska säga om det men jag hoppas bara att allt går bra i kyrkan. Efter det så ska ungefär 20 pers komma hem till mig så ska vi käka här och jag ska få presenter hehe :)

Men nu ska jag börja fixa mig och så. Pussssss!

free fallin'


Vid halv 5 så skjutsade Olivias madre oss till Kista för att käka, vid 5 ungefär så var vi i kyrkan med alla andra konfirmadrar och ledare + prästen såklart! Vi gick igenom allt tills imorn och jag tror det kommer bli skitbra. Jag, Martina, Olivia och Mathilda ska hålla tal, klart jag är nervös men det är bara att köra + att jag har lättaste sakerna att säga så det är inte så svårt att misslyckas. Efter det så tog M & jag bussen med Felicia & Elin mot Viby. Dom åkte vidare men vi åkte och köpte godis, hungriga som vi är. Träffade lite människor,  körde moppe och hade en ganska chill kväll. Vi gick en liten promenad och "råkade" hamna hemma hos Olivia. Så vi satt oss och myste med kattbebisarna, lyssnade på musik och snackade och såklart åt vi godis. Sen har inte så mycket mer hänt ikväll... Puss!

busans bebisaaaar !!


Här är lite bilder på Olivias katt Busans bebisar, sex dagar gamla. GALET SÖTA! Jag komer förmodligen lägga upp bilder på dom hela tiden så att ni vet hehe.

makeremover

Kom hem för en liten stund sen, ska sminka av mig och borsta tänderna sen så tänkte jag visa lite bilder på Olivias kattungar :D

what do you think about that?


Time to sleep säger jag bara. Imorn händer det mycket. Skolfoto och sen så ska Olivias mamma komma hit med kattungarna så jag behöver lite sömn nu. Pussar!

Puss&Godnatt.

saknar kåfalla...

Jag saknar Kåfalla så galet mycket. Det förändrade mig väldigt mycket och jag växte som person. Jag tvekade innan om jag skulle åka med men idag, nu efteråt, är jag så sjukt glad för att jag åkte. Det har gjort min sommar helt underbar och alla människor där saknar jag hela tiden. Tänker tillbaka varje dag och minns hur vi låg på golvet och skrattade, vi satt och grät i en ring men det var helt okej även fast man inte kände personerna. Dom accepterade en som man var och det var underbart att bara få vara sig själv och bara vara Linnea. Jag saknar det mer än nånting annat just nu och jag vill bara åka tillbaka. Det går inte förstå  hur roligt vi hade, för det var helt galet. Jag saknar att vara där, jag saknar alla människor, jag saknar skratten. Jag saknar allt och kommer aldirg glömma. Kåfalla 2 2009, ett minne för livet.



baby we are stuck with eachother

Träningen var galet rolig. Jag var helt borta i huvudet men det var endå härligt. Hur underbart som helst att träffa alla igen. På vägen hem satt Sandra A & Ollie och babblade hela tiden, galna människor säger jag bara men endå underbara. :)

Kom hem, duschade, pratade lite med mami och den äldre verisonen av henne om nästa vecka. Alla i klassen ska bort men jag ska inte det för lite olika anledningar. Så istället skulle jag vara på skolans fritids, ganska chill men iallafall så har det kommit upp lite nya planer. Vill inte berätta det än så det lär ni väll märka ganska snart....Pussar!

TRÄNING!! :D

Äntligen så ska man träffa alla fotbolls brudar igen! Har inte kunnat träna på evigheter. Saknat dom galet mycket. åste skynda iväg nu, Pussar!

andra dagen avklarad

Andra dagen i 9an är nu avklarad.  Vi pratade mest om vad vi ska göra i år i alla ämnen och så. Fick också veta att det är skolfoto som gäller imorn. Hade helt glömt bort skolfotot...

Nu tänkte jag sätta mig i solen och bara chilla galet. Det behövs. Pussar!

Godnatt!

Sminket är borta, tänderna är borstade och jag är galet trött. Puss&Godnatt.

paljett tights hos H&M


ååååååååååååh!!!
Dom här paljett tightsen är så GALET SNYGGA! Jag ska köpa mig ett par även fast dom är hur osköna som helst. Ett par tights som är så fina och till priset av 149 svenska riksdaler kan man ju inte missa. Jag ska köpa dom, och det är snart!



kyrkan&donken, härlig kombination

Kom precis hem från en underbart rolig kväll. Först så åkte Marty & jag till norrviken och tog ut pengar sen så gick vi mot Sollentuna kyrka där vi träffade Kalle på vägen. När vi går där helt plötsligt så ser Martina att hon har fågelbajs. Hahaha, sjukt roligt var det även fast hon inte tyckte det va lika roligt.
 
Sen så var vi i kyrkan, provade kåpor, tränade tills konfiramtionen & var på mässa. Mycket skratt blev det under kvällen kan jag säga. Efter allt var klockan 9 och vi var sjukt hungriga. Hade inte ätit nått sen 4 och det var en macka. Så jag, Martina, Olivia, Mathilda och Linnea drog till donken i Häggvik där vi käkade såklart och garvade sönder. Alla runt omkring blängde på oss hela tiden, vilket jag också skulle ha gjort. Sen var det bara att åka hem igen och det var sjukt kallt men endå härligt.

Nu ska jag dricka te med mormor&mammi.
 PUSSAR!

black or white

Ska ta bussen 20 över 4 mot kyrkan. Det är konfaträff som gäller idag. Kommer hem igen vid halv 10 tror jag. Puss!

i just wanna kiss you


just nu

Snart om rättare sagt en halvtimme ska man sätta sig i sin älskade skolbänk med alla andra 28 elever. Klart det ska bli roligt att se alla men det hade inte behövt vara i klassrummet. Nu är man ju inte klass 8 längre utan klass 9... Tycker inte det är så jättestor skillnad förutom att det är gymnasiet året efter. Men jag ska verkligen förbättre mig i skolan, speciellt i Idrott då jag knappt var med på en enda lektion i våras.
Men nu måste jag skynda mig och fixa det sista, Puss!

Everybody hit the floor, let´s get it on, move your body, don´t stop, come on!

voice 09


The Voice 09. Minnesvärd kväll

i´m out of control


Tröja- Ginatricot, Jeans-Bikbok, Väska- Ginatricot

sulplise

Kom precis hem. Jag och Olivia drog till hennes mami vid 3 ungefär, bakade och fixade iordning. Sen vid 4 kom Martina så vi firade henne lite smått. Jättemysigt var det. Som vanligt hade vi våra skrattanfall och ingen kan förstå hur vi är det, det är helt sjuk. Ellen skulle egentligen vart med men hon var i stallet :(

Snart så kommer mormor & morfar hit, härligt härligt. Men inte ska jag vara hemma sista kvällen på sommarlovet inte, det blir nog utgång hoppas jag iallafall :S Pussar!


yeay

skola imorn, längtar man? - allt förutom längta

Godmooooorgon! Idag är jag på grymt bra humör, hoppas det fortsätter så.

Har städat mitt rum så nu mormor lär bli glad när hon och morfar kommer hit ikväll. Vi ska käka kräftor så det blir trevligt. Tänkte baka nått också, frågan är bara vad...?

Imorn börjar jag skolan, har hela tiden trott att det var på torsdag men tydligen inte. Träffade Matilda på bussen igår och då sa hon onsdag så då smsade jag resten av människorna från klassen som också sa onsdag. Lite chockad blev jag för det var ju bara 1 dag kvar på sommarlovet då. Inte nog med det, jag har fått sämsta schemat någonsin och sämsta lärarna. INTE ROLIGT! Prutt säger jag bara.

i know u want me

Ny design. Det behövdes tycker jag. Lite mer höstig. Bättre eller sämre?

nytt till hösten


Har köpte lite grejer dom senaste dagarna som ni redan vet.
Midjeskärp (99kr)-H&M, Lacktights (149kr)-Bikbok, Väska (299kr) Tröja (49kr)- Ginatricot, Armband (49kr)-Indiska

the first cut is the deepest

Kom precis hem från kista och jag är galet kissnödig så det blir ett snabbt inlägg. Jag, Martina&Olivia åkte dit, tittade i alla affärer, käkade middag, garvade sönder oss hela tiden. Hittade ett par lacktights för bara 149kr på Bikbok, rena fyndet och sen en BH & trosor. Härligt härligt.

Ikväll ska jag bara vara hemma, städa mitt rum & Nisses bur ,jippi...Tänkte somna ganska tidigt så att jag inte sover bort hela dagen imorgon. Men jag måste verkligen gå på toa nu haha. Puss

kåfalla2 - 09


21 guns

Tjenatjena. Vaknade vid 1  så det var skönt, älskade syster fixade lite frulle åt oss två så vi satte oss vid tvn och bara myste. För ungefär en timme sen hoppade jag i duschen så jag tänkte börja fixa mig lite nu. Olivia, Murtan och jag ska till Kista C för M ska leta efter en tröja sen kommer vi förmodligen fika där också vilket inte är ovanligt haha!
Pussar, bilder från kåfalla kommer :)


pics

Kom hem för ungefär 2 timmar sen. Vi var hemma hos Olivia och chillade sen drog vi till Chris med Andreas och rökte vattenpipa, trevligt trevligt. Tänkte sminka av mig och sova nu, galet trött gick faktiskt upp 8 imorse. Puss&Godnatt

Lite bilder från konfalägret. Fler kommer









I like that boom boom pow

Imorse vid halv 10 tiden hämtade Marty upp mig Olivia&Ellen, vi åkte till grönan och hade det galet roligt. Vi firade Martina eftersom alla var borta när hon fyllde år.  Helt klart en dag jag kommer minnas länge. Vid halv 3 drog  Ellen till stallet så vi andra gick tillett snurrhjul eller vad det heter och vann 2kg Dumle hehe. Så ikväll ska vi svulla upp det. Haha.

Sen drog vi in till stan och tittade lite i affärerna. Jag fyndade ganska mycket, en väska, en tröja, armband och ett skärp. Visar imorgon för nu ska jag hem till Olivia och mysa. Pussar!



.................

Inge humör för att skriva. Måste tänka på lite grejer. Godnatt


the voice

Snart ska jag åka och hämta upp Murtan&Livia. Vi ska in till stan, The Voice, med Mathilda, Linnea & Lisa. Synd att Ellen inte kunde följa med bara... Ska käka middag där och titta efter ett par paljett tights på H&M. Pussar & Kramar

every little thing that you say or do

Godmoorning. Ska vara med Murtan&Livia idag. Senare så ska vi träffa Mathila, Linnea & Lisa i stan ikväll. Ska bli galet roligt! Ska ut i solen nu och käka lunch. Puss

Norröra 09 Mickan & jag

underbara veckor

Är hemma nu igen efter två helt underbara veckor. Det har verkligen varit det bästa på hela sommarlovet. Så sjukt roligt, saknar det redan sjukt mycket. Veckorna bara försvann och jag skulle gärna stannat i 2 veckor till.

Vi har gjort allt möljligt. Skrattat, gråtit, lekt, tittat på film, badat, solat, och sjukt mycket mer. Ni som inte är 15 än och fyller nästa år, jag säger bara en sak, åk på konfaläger. Det är verkligen värt det!

Nu så tänkte jag bara chilla och lyssna på lite musik, alltid uppskattat. Pussar!
bilder kommer

Kåfalla Herrgård där vi tjejer bodde

RSS 2.0