cool_brud_94

Nu är  naglarna målade i en guld/korall/orange färg. Gillar det rikigt mycket.
Imorgon så slipper jag första lektionen, spanska. Jag och mina 3 brudar ska som sagt servera 8orna på deras nobelfest så vi ska ha "genomgång" eller vad man ska kalla det. Så imorgon tar jag 08.01 bussen vilket betyder lite sovmorgon! 25 minuter iallafall. Efter plugget drar nog jag Martina och Olivia, kanske Ellen(?) till Sickla eller något liknande. Hoppas det blir av nu bara.

Igår så började jag leta efter mina svarta jeans  som varit borta ett tag, hittade dom inte så jag smsade Mathilda och frågade om hon hade dom eftersom nån hade glömt ett par svarta jeans när vi sov hos henne. Hon hade gett dom till Olivia tydligen så hon har haft mina jeans i snart 3 månader tror jag. Knas, men fick tillbaka dom idag iallafall så det blir nog förmodligen dom på benen imorgon.
Ska sova nu, puss&godnatt

Ball brud eller vad, osminkad och hela köret reda för att sova. Gillar iallafall nagellacket


stockholmstreetstyle

Foto: Foto: Foto: Foto: Foto:

Kul liv

Satte mig framför tvn men den var inte rolig så det blev datorn igen. Kul liv, tur att Jacob finns då. Förutom det så vill jag ha helg.

Marcus Ohlsson » The Sunday Telegraph » 1

put your hands in the air

Ajdå, somnade när jag kom hem och vaknade nyss. Men det är tillåtet den här veckan. För det första har jag PMS och för det andra har vi inga läxor, prov, inlämning osv. Hur skönt är inte det liksom!? Så det är faktiskt okej att sova nu efter skolan.
Även fast det inte är plugg så är veckan fullspäckad.
Tisdag, imorgon alltså ska jag till Sickla med Katten och Martina. Spana in lite julklapar och så.
Onsdag då ska jag åka och julhandla med bästavän Jacob, hoppas jag blir klar med julhandlingen sen.
Torsdag ska jag Ellen, Martina och Olivia servera på 8ornas nobelfest, kommer blir galet!
Fredag förmodligen, inget säker, bio med en viss person får se hur det bir med det.
Lördag jobbar med Alice.
Söndag plugg, plugg, plugg, plugg.....

Martina och jag, vi är vackra


donna bag


Denna snygging funderar jag starkt på att köpa. Så underbart fin.. Men det finns bara få av dom kvar så jag behöver veta nuu. JA eller NEJ..? Andra bilden orginal väskan från Alexander Wang


i'm gonna blame it you

Gästerna drog för ungefär 2 timmar sen men jag har bara inte orkat skriva ett inlägg. Har dock rensat min garderob så nu tänkte jag sälja eller slänga allt som inte ska tillbaka in dit.

Igår så drog vi ut, planerna blev lite förstörde men vi hade roligt ändå. När vi kom hem så hade Olivias mamma gjort julmat som vi fick, det var så sjukt gott! Somnade i soffan och dom andra mobbade mig. På natten så delade jag och Ellen säng, jag nockade henne några gånger i sömnen haha stackars liten bebis.
Snart är det mat så jag ska ner och umgåååås med familyn. Pussar

Hahah bild från höstlägret på Emil, Jacob och Rasmus. Emil åker till nya zeeland imorn i ett halvår..

stress

Ska få gäster vid 3 och innan dess ska jag hinna plugga, duscha, städa mitt rum och fixa mig. Good luck!


lårhögt

Har hittar ett par lårhöga skinn stövlar nu, riktigt fina är dom från Face. Funderar på att ha dom ikväll ...? ÄR SÅ GALET TAGGAD!!!
Mod. 161, FACE


lilla nisse

Ska åka en snabbis till stinsen med mami och köpa lite mat till Nisse som inte äter vad vi köper till honom. Så nu ska han börja gå på special mat för att gå upp i vikt haha :) Lilla hamster bebisen min.

1 månad till jul.

SPACE INVADERS IN THE AIR! Lyssnar på låten och jag tror aldrig jag kommer tröttna på den, haha den är ju bara så underbar.

Men imorgon är det 1 advent och om mindra än 1 månad är det jul. Hur går det med julklappsinhandlingen? - Skit. Har inte köpt en enda julklapp och det finns många som ska ha iår. Har ingen aning om vad jag ska köpa heller. Har dock lite idéer om saker som är roliga och lite mer speciella.
Ska kanske till stan och köpa julklappar med J idag eller åka och simma med Katten.. Men det löser sig, ska käka frulle nu. Puss


seg dag

Godmorgon. Vaknade för en liten stund sen av att det ringde. Vem ringer vid 11 en lördagsmorgon? Inte snällt... Igår hade vi iallafall super mysigt. Såklart svullade vi vilket vi är grymma på. Olivia tog med sig 30 nagellack så i satt där och målade naglarna. Först målade jag en jättefin rosa färg sen så såg jag ett glittrigt nagellack så jag körde på och det första blev lite finare haha.
Idag så tänkte jag städa mitt rum lite sen kanske tar jag och katten en sväng till simhallen och simmar lite (?) Men det får vänta tills eftermiddagen. Nu tänkte jag fortsätta sova en stund
Pussar

nagellacks domino


Kvällen var mysimys. Vet inte riktigt vad vi gjorde...? Ellen och Olivia gjorde iallafall domino av nagellack haha. Ska soa nu, trött som faen. Hörs imorn puss hej

myskväll hos ellen

Jag är riktigt glad just nu, mor och jag har beställt lite julklappar till mig från H&M så det blir great! Måste bara säga att jag är så stolt över mig själv, fick mitt första MVG på ett engelska prov idag och snacka om att jag blev lycklig.
Men ska byta kläder och sen börja röra mig mot Elleeeeen! Ha en bra kväll. Pussar


brokad

Holaaaa. Drog till Sollentuna C med Martina. Köpte en necessär, svart penna, ansiktsmask och ett läppglans. Visar en bild på diademet jag köpte igår också.
 Sitter just nu och äter årets första lussebulle. Smarrigt!
 

rastlös och trött, ska sova

Nej ledsen men jag orkar verkligen inte slita fram kameran och ta kort på mitt nya fina silvriga diadem, visar imorgon istället. Tänkte sova nu, det är ju faktiskt en dag imorgon också. Besos!

nya kista c

Drog till kista c men mamma en sväng. Var hur mycket folk som helst där, helt sjukt. Kom hem ett diadem och en kudde rikare medans mamma kom hem fattigare. Visar bild senare orkar verkligen inte just nu. Men dom har ju byggt ut kista så nu finns det Monki, Belle, Åhlens, Benetton mm. Riktigt bra blev det tycker jag. Värt att åka dit men vänta tills efter helgen för det kommer vara smockfullt nu när det är nytt. Ska göra te nu. PUSS


ingen rubrik

Hejhej! Sitter just nu men en macka i handen haha. Är helt slut efter simmningen. Dagen har iallafall rullat på, svenska, SO, lunch, IUP, Idrott sen så var våran lärare sjuk så vi fick gå hem vid 2. Sköööönt!! Martina och jag drog iallafall till simhallen, simmade 1km på ungefär 35 minuter så det gick grymt bra. Träffade Jacob både innan och efter. Han fick vänta i nästan en halvtimme stackarn men vi gillar honom ändå.
Nu så tänkte jag bara ta det lugnt, kolla runt lite i bloggar och på andra hemsidor tills det blir mat. Själv orkar jag inte fixa mat för det gjorde jag faktiskt igår. Haha!
Carolina och jag för några helger sen,  längesen man såg dig plutten!

IUP

Tjatja! Ska snart ha IUP och göra det allra sista med ergonomin. Efter det har vi idrott och sen slutar vi. Ska åka till simhallen med Martina och simma lite, kommer bli skönt. Men börjar nu, puss!

pajletter är vackert

Nytt besöksrekord! behövs verkligen den här veckan! Nu måste ni bara hålla i det :D Ska sova nu, pussochgodnatt


vad är det jag ser för inte ens 200kr!?

you found me.

Utbildningen gick skit bra, var inte så roligt direkt men det funkade. Efter det så lekte jag och Jacob lite. Finns ingen snällare kille än han, helt underbar!
Var hemma kvart i 10 så jag missade nästan hela Greys... Inte roligt, hade sett fram emot det ett bra tag. Städade mtt rum lite, plockade undan alla kläder och sånt som ligger överallt så det är lite finare nu iallafall, man kan gå här inne nu.
Imorgon efter plugget ska jag Martina och Olivia dra till badhuset och simma lite, längtar för det kommer kännas riktigt skönt. Nu tänkte jag dega lite framför ansiktsboken och sen sova :) Pussar!

tamagochi

Hahaha sån här underbar musik har min syster låtit mig lyssna på under min uppväst, förmodeligen anledningen till att jag är som jag är idag.


whatcha say

Jag är faktiskt klar med ergonomin nu så jag har inget mer att plugga till den här veckan! Skönt! Ska laga mat nu så mamsen blir glad när hon kommer hem. Sen blir det ledarutblidning.

Måste bara säga en sak, jag är extremt taggad på att börja gymnasiet. Jag vill komma bort från Sollentuna och träffa nytt folk. Jag är inte helt säker men jag tror att Danderyd kommer bli mitt första handsval. Olivia ska dit ikväll på öppet hus och jag och Martina senare i januari. Just nu tror jag att det är SAM ekonomi som gäller för min del men jag vet inte.

Men men ska cooka lite mat nu, pussar


running away from you

Dagen har varit bra, pratade med engelska läraren och hon sa att det hade gått riktigt bra för mig på provet så det är härligt! Nu ska jag plugga sen ikväll är det ledarutbildning som gäller.
Förresten så ringde min tränare idag och pratade lite med mig om att jag ska sluta. Fick veta riktigt hemska grejer som har hänt senaste tiden och jag tycker det är så jävla dålig stil av alla som gjort detta att det har blivit så. SFIF F94 är ett underbart lag men har glidit mer och mer isär vilket är jättesynd, saknar er tjejer... 


tummen upp


Måste verkligen sova nu, annars är jag död imorn. Gooodnatt


hur snyggt skulle inte det vara?!

Vill se nästa avsnitt av Desperate housewives nu! CRAZY! Ska ta bussen kvart i 8 imorgon så det blir en kvarts längre "sovmorgon" wiho. Bättre än inget iallafall.

Tänkte sätta fast lite nitar på min skinnjacka men nja det verkade inte som om den ville det så jag får göra det en annan dag istället. Nu tänkte jag sova faktiskt så duktig som jag är. BesoCamilla Åkrans » Numeró » 1

Camilla Åkrans » Numeró » 2

betty och hemmafruar

Nu har jag skrivit nästan 2 sidor om ergonomi uppgiften och har inte ens skrivit hälften så det känns bra. Hoppas bara att man får skriva så mycket. Nu blir det ialladall Ugly Betty och sen Desperata hemmafruar! Riktigt toppekväll!
Martina i somras

tisdag

Men hola hola! Hur är läget?
Idag hade jag som sagt engleska prov, glömde allt i skolan igår men det gick helt okej iallafall. Vet att jag gjorde många slarvfel men det är normalt för mig. Efter plugget drog jag, Marty och Olivia till simhallen och simmade 1km, helt slut efter det! Jag vet det är inte mycket men ingen av oss har tränat på länge men nu får vi väll ändra på det.
Har ergonomi uppgift om praoen så jag måste göra den nuuuu, Pussar

plus i kanten


Får inte nog av smycken och accessoarer. Billigare än att köpa nya kläder och det gör allt mer personligt. Ringar, armband på rad, halsband, örhängen, hårband, stora som små, allt är lika fint men till en lagom mängd.

enkelt

Mike Lundgren » Velvet » 2
Mike Lundgren » Velvet » 1

Glömde engelska mappen med alla papper i skolan så det gick väll sådär med pluggandet. Tänkte duscha nu och sen sova faktikst. Puss&godnatt

it´s a beautiful dress

Day Evy Glamour Dress SEK 1629, Day Birger et Mikkelsen - NELLY.COM


Åh den här vill jag ha på mig i helgen! Klicka på bilden så finns den att köpa där.

måste börja sova på nätterna och inte på dagen

Ajdå Linnea, inte bra inte alls bra på långa vägar. Kom hem vid 4 idag och somnade med syster min framför tvn på en gång. Sov tills halv 8 och imorgon har jag engelska prov som jag måste plugga till. Men jag tror att det kommer gå bra faktiskt, ska läsa igenom lite sen så får det gå som det gör.

Tänkte åka och prata med min tränare Cicci idag men det är fys träning tydligen så hon är inte där. Tar det på onsdag istället efter utbildningen. Kommer sakna fotbolls tjejerna enormt mycket men det känns bäst att sluta och göra något annat istället.

Förresten så har jag sytt klart min kudde idag på syslöjden! Den blev sjukt fin tycker jag med tanke på at jag inte har sytt coh broderat på år. Riktigt fint enligt mig, hoppas bara IB, läraren tycker samma sak. Ett VG eller ett MVG skulle inte sitta fel i syslöjd.

Men nu måste jag verkligen plugga!! Puss

engelska är inte kul.

Haha vet inte hur jag fick för mig att det skulle var Bonde söker fru ikväll. Men bullar blev det och sedan plugg igen. Finns ju förfan ingen info om passiv konstruktion på engelska på internet, vad gick snett liksom?
 Men imorgon är det skolan igen efter2 veckors prao. Inget jag ser fram emot men jag behöver min sömn så jag ska borsta tänderna och slagga nu. Pussar

write you a love song

Om du vill se ut som dessa brudar ska du gå till närmaste Bikbok där alla dessa läckerbitar finns. Nu ska jag titta på Bonde söker fru och äta bullar med familjen sen blir det att återvända till engelskan wihoo.... Pussar!


svar på frågestund

Har du pojkvän?
- Nej jag har inte någon pojkvän just nu.
Hur många läsare har du?
- Det varierar väldigt mycket men just nu ligger det på 40+, unika läsare per dag alltså.
Hur lång är du?
-171,5cm. Har växt 1,5 cm sen i augusti :D
Hur mycket väger du?
- Ingen aning måste kolla.. 54kg
Finns det någon kille du gillar/är på g med/kär i just nu?
- Ingen jag är på g med men jag gillar honom men jag gjorde en jävligt dum sak så jag får väll skylla mig själv om det inte skulle funka.
Vart kommer din paljettkofta ifrån? Skit snygg!
- Tack! Eftersom jag hittade den till ett så bra pris och jag vet att många vill ha den kommer jag inte säga det för då kommer fler och fler köpa den och då blir den inte lika unik längre.
Var du tillsammans med Oliver förut?
- Nej det var jag inte och om någon har sagt det så är det en lögn.
Hur mycket vet du än så länge om plåtningen du var med på, vad kommer hända nu?
- Bra fråga, har ingen aning. Det finns flera "fack" som man blir placerad i ett av dem när man har fotats. Antingen så kommer jag hamna i "New faces", "Classic" eller "People". New faces är för dom som har lite mer exotiska drag i ansiktet, classic är för de som ser klassiska ut. (Finns inget bättre sätt att förklara.) People är modeller som är med i reklamer för ex H&M.
Första tiden är mest gratisjobb för att man ska få ihop ett urval med bilder som fotografer i framtiden kan titta på och bestämma om dom vill ha modellen eller inte.
Hur går livet?
- Haha, livet är bra faktiskt. Jag trivs med mina vänner och min familj som betyder jättemycket för mig. Jag mår bra inombords så allt är prima. Klart det finns lite trassel men det gör det alltid.
Favorit person i hela världen?
- Svårt, men måste nog säga mamma. Även fast vi bråkar och jag ofta är otrevlig mot henne så vet jag att hon alltid finns där och stöttar mig.
Idol? Vem ser du upp till?
- Måste säga storasyster. Beundrar henne otroligt mycket och ser upp till henne.
Vem tycker du ska vinna Idol 2009?
- Oj hahaha. Jag vet inte ens vad dom heter men Erik och Tove tycker jag är riktigt grymma. Ett plus får Erik eftersom han är från Sollentuna enligt mamsen iallafall haha. Men jag har verkligen ingen koll. Har inte sett ett enda program från början till slut.
Hur sminkar du dig?
- Jag använder ID bare minerals och har gjort det i några månader. Först så använder jag en kräm som gör att resultatet ser jämnare ut från ID ( Bare Vitamins, skin rev-er upper) När det har torkat in så använder jag en borste som heter Full Coverage buki och foundationen Medium tan SPF 15 över hela ansiktet. Efter det är det samma borste men istället SPF15 sunscreen som över kindben, haka, panna och näsa. Den gör att man ser lite fräschare och lite mer solbränd ut. Sedan så har jag en borste som heter Flawless face och Mineral viel över hela ansiktet. Den jämnar ut och jag tycker att det är stor skillnad mellan att använda Mineral viel och inte använda det. Är riktigt trött på morgonen så det är sällan jag orkar sminka mig mer än såhär men om jag gör det använder jag mascaran Define-a-lash från Maybelline eller Telescopic clean definition från Loreal.


Exakt det här sminksetet använder jag.

Vad tycker ni, ska jag ha en frågestund senare om några veckor igen eller var den bara en engångsgrej?

utbildning hela dagen

Hola! Har varit på utbildning hela dagen, från haöv 10 till 4 ungefär. Det var riktigt roligt, lite segt i början och i slutet bara. Men de två som höll i allt var riktigt roliga, inte överdrivet utan precis lagom så det var riktigt bra. Vid 12 igår kväll så kom vi på att man skulle ha med sig lunch så imorse vid 9 åkte vi till ica och köpta mat. Sen så kunde man tydligen käka på donken så det var ju lite jobbigt.. Haha vilket problem... Tänkte svara på alla frågor ikväll om ni undrar :) Ska käka snart dör av hunger, puss!


"jag la en mök, det luktar farmor"-Olivia

Ligger just nu i min underbart sköna säng med Martina på en madrass på golvet och Olivia i en annan säng. Vi har varit här hela kvällen och bara tagit det lugnt, fick lite utbrott i början av kvällen haha. Martina bebis somnade i soffan men Olivia och jag terrade henne så hon sov inte länge kan jag säga.

Imorn ska vi på lekdag med ledarutbildningen för att bli konfaledare. halv 10- halv 5. Jippie.... Vi ska åka till Norrviken vid 9 och köpa lunch för det hade vi helt glömt bort. Men det blir väll bra :)
godnaaaaaaatt

Tinis och jag tidigare ikväll innan Katten kom :)

i want you so badly


Klänning, headband- Bikbok, nitarmand-lindex, ring- H&M

Ska börja sminka mig nu tänkte jag faktiskt. Ljusa läppar, sotade ögon och röda naglar blir det ikväll. Ha en bra lärdagskväll!

my new dress


 Morbror och moster är här och ska käka middag. Ska dra sen vidare hem till Olivia. Får se vad vi hittar på, ska iallafall dra ut :)

kreativ


Var lite uttråkad efter städningen så jag gjorde ett halsband. Det är blad för er som kanske inte ser men dom kommer iallafall från jättegamla örhängen som jag aldrig gillade. Har länge tänkt göra ett halsband av dom men har aldrig blivit av. Men visst blev det fint ? :)

idiooooto!


Den här snygga kjolen höll jag i mina händer igår, var lite trött så jag orkade inte prova och köpa den. Idag ångrar jag det så galet mycket, ser ni hur fin den är?!
Bilder här

one two three


Nya accessoarer som jag köpte igår, allt från Bikbok. Visar min nya klänning senare :)

as long as it's free i want you love


Bara jag som tycker det låter som Sara Dawn Finer i början när Gaga sjunger Ohh, caught in a bad romance...?

Glöm inte att det är en hederlig gammal frågestund just nu :)


H&Ms vårkollektion

Godmorgon alla okända människor ute i sverige. Solen skiner i Sollentuna så jag vill dra ut men det finns ingen annan som är hemma typ så det blir städ dag idag och lite plugg. Känns som söndag men de tär lördag så det är bara att KÖÖÖÖÖÖRA!! :D
Bjuder på mina favoriter från H&Ms vårkollektion


facedrop

Nu ska jag stänga ner datorn och blunda. Nattinatti
Old picture


DINSKO vår favoriter


Mina favoriter från Dinskos vårkollektion! Ser riktigt fint ut

myskväll

Haha klaga inte på min förra rubrik! Bullar är gott och jag kunde inte komma på nån passande rubrik så det var det.

Kvällen har varit supermysigt. Vi satt hemma hos Carro, drack te och pratade om allt. Verkligen allt. Berättade saker som jag inte berättat för någon annan och det var riktigt jävla skönt. Papi hämtade oss vid 12 ungefär. Minnesvärd kväll helt klart!

Sminkade av mig för 5. Tyckte själva flaskan/burk/saken såg konstig ut men tänkte inte på det liksom. När jag hade gnuggat in riktigt mycket så börjar det svida, mer än vanligt. Så jag öppnar ögonen vilket var svårt tittade på burken och såg att det var hudlotion.. Haha lyckat Linnea. Mina ögon var uppsvällde och helt rödsprängda, mycket fint!


haha visste inte vilken buld jag skulle ta så det fick bli en te bild ;)


bullar är gott

Sitte hemma hos Carolina nu men henne, Martina och Olivia. Vi tittar på idol och käkar cheeseballs hahaha! Var på gymnasiemässan och jag är nästan helt säker på att det blir danderyd men jag har ingen aning. Drog till Täby c sen men dom jag är med just nu. Hittade en klänning med "puffärmar", 2 headband och ett armband, visar imorn :) Ska vara social med sätnosarna nnu. puss !


don't forget, it's frågestund, haha

Glöm inte att det är "frågestund" nu så det är bara att bomba med frågor om vad ni vill. :)

bacon

Ska slagga nu, syster och jag hade extremt tråkigt så vi tog fram ett extremt gammalt spel, Monopol från 1900-talet.

Imorn är det gymnasiemässan som gäller, vet inte riktigt om jag ser fram emt det. Många säger att man mest går runt där och pplockar på sig det man hittar..

Har ingen extrem påverkan av baconsprutan ännu. Har bara sjukt ont i armen, värre än andra sprutor + att det är typ inflamerat där eller nått, det är lite uppsvällt typ och alldeles varm men resten av armen är kall, lite scary.... :S
GOODNIGHT!

this is it

Idag har rullat på, sista dagen på dagiset och påvägen hem satt Martina och jag och var lite deppiga. Kommer sakna småttingarna så galet mycket men vi tänkte åka och hälsa på nån gång nästa vecka.
Efter det så tog vi en sväng hem till mig, slitna brudar låg i soffan som igår så mycket har inte hänt. Nu tänkte jag åka till heleneund för laget har träning. Jag ska prata med min tränare, har bestämt mig för att sluta.. Sorgligt men det känns bäst så...Pussaar

inspiration på hög nivå


Allt är vackert på dessa bilder... Ge mig!
Martina och jag drog hit efter praoen, sorgligt att det är sista dagen imorn... Men iallafall, vi var extremt trötta så vi låg mest i soffan och skrattade "tröttgarv". Syster min kom hem och ville också vara med, snäll som jag är så fick hon det men systrarna Stenberg somnade och stackars Marty satt där så hon gick hem, haha förlåt Maaaartina :) Ska sova nu, puss!

FRÅGESTUND

Det var någon som ville att jag skulle ha frågestund så då kör vi på det. Fråga vad ni vill men jag kommer inte svara på för personliga grejer, det får ni visa respekt för. :)

i don't know, i really don't know

Nej att baka choklad bolla klockan 7 på morgonen var ingen stor hit inte, så det blir ingen favorit i repris och jag rekomenderar det inte heller. Ska snart ta bussen mot dagiset, ha en bra dag! Puss


be who you are

Morotskakan smakade bläääää så imorn ska jag och storasyster baka chokladbollar klockan 7 på morgonen.... Hahahaha!
Måste bara säga en grej, folk som kommenterar och är anonyma.. Skriv bara ditt namn är så galet trött på ordet anonym och folk som inte kan stå för vem dom är.
Godnatt, ps. ingen effekt av grissprutan ännu! tummen upp


bad romance

Hola, hola! Hur är läget? Själv är det great. Tog sprutan imorse och jag har sprutfobi, riktig jävla fobi kan jag säga. När jag var 7 bast så sprang jag runt i rummet i 40 minuter för att jag vägrade ta spruta, stoppade hela kön så dom fick ta emot patienter på ett annat rum haha. Idag när jag tog sprutan så kan jag säga att det gick snabbare, betydligt snabbare. Kände mig svimfärdig efteråt så jag och Marty fick lägga oss i ett rum och vila lite. Alla andra tog sprutan och stack sen hehe.

Praoen gick också bra. Det jobbar en tant/äldre dam/kärring/kvinna i sina "bästa" år där. Inte min favorit om man säger så och jag är inte hennes favorit heller. Men för min del gör det inget.
Precis innan jag skulle gå tänkte jag gå på toa men nej det fick jag inte för lilla Erik som är ny på avdelningen. Han började gråta så jag fick lura honom att gå och leka och att jag skulle komma sen. Såklart kom han inte igåh det 2 minuter senare. Inget illa menat men barnen har ett minne som en guldfisk men dom är söta ändå. Så när klockan var kvart över 2 ungefär så satt jag och mami på tåget in mot staden.

Fotograferingen eller vad man ska kalla det gick jättebra, tror jag och hoppas. Men det lät så på Emmy iallafall. Dom frågade om jag kom från ett annat land, Italien eller Frankrike men jag ser ut som en riktigt supersvenne enligt mig men ändå är det många som undrar om jag och min syster kommer från Italy, Spanien eller nått annat land. Men iallafall så gick det bra, dom skulle höra av sig i veckan så får vi se vad som händer. Men nu står jag iallafall med i deras register :D

Efter staden skjutsade mamma mig till Olivia för att kolla på de nya hemlösa kattungarna. Så himla små och söta. Stackarna helt borta och hur rädda som helst. Bebisar... :/

Nu ska jag baka morotskaka till dagisbarnen, yeaaay! Puss


holy diaper

Ligger i min säng och hickar förfullt. Jag hickar faktiskt väldigt ofta, ungefär 1 gång per dag om inte mer.
Tänkte lägga mig nu så att jag är pigg imorn, scaaary. Visst är jag nervös men ändå ganska lugn. Jaja, puss&godnatt


RETURN





Har lite att göra ikväll, mest små skit grejer men som ändå tar tid så det är lika bra att börja nu.
- Duscha
- Städa mitt rum
- Ta fram kläder till fotograferingen imorn
- Dricka 3 liter vatten, så att jag blir frisk


lördagen i bilder


Vi är vackra. Var lite fler människor hos William men dom här bilderna får duga.

supersweet

Olivias kattungar har precis flyttat till sina nya familjen. Det var tre stycken och Olivia behöll en av dom. Det fanns redan 2 katter sen innan så nu har dom alltså 3 katter i hennes familj.
Denna vecka praoar Olivia på ett katthem och dom har precis fått in 4 kattungar som någon idiot har lagt i en låda i en trappuppgång och skrivit en lapp där det stod "ta hand om dom". Vem fan gör så!? Jävla dumhuvud.
 Men iallafall som ni kanske har förstått är Olivias family  en kattfamilj så dom tog hem de här 4 hemlösa kattungarna. Alltså bor det 2 vuxna katter + 1 kattunge till en av de vuxna katterna och 4 stycken hemlösa kattungar. 2 vuxna och 5 kattungar.
För det första vill jag bara säga att det Olivias familj gör för dessa kattungar är något alla borde göra. För det andra så kommer det vara fullt hus där i några veckor och för det tredje måste jag träffa dom nya bebisarna så snart som möjligt :)

Bild på Greta som flyttat hem till Danne :)

förkyld liten flicka

Jag tänkte vara lite duktig och göra lite skolarbete nu så att jag slipper göra det i helgen tänkte jag men det verkar inte behövas. Svenska- ska skriva 3-5 meningar om praoen varje dag. Inte jobbigt alls men har inte skrivit förut men skrev hela förra veckan nu. Engelska- prov på tisdag, verkar som om jag kan det mesta men tror inte det jag har med mig hem är allt.... Idrott- skriva en ergonomi uppsats på några sidor. Trodde den skulle vara klar nu på måndag men det var tills nästa fredag så det är lugnt. Så veckan blir riktigt lugn och skön, behöver verkligen det då jag är lite smått förkyld.. Not funny. Ska käka nu är galet hungrig hehe.


päls


plugg väntar

Efter praoen tog jag och Martina en sväng till staden, eller hon tvingade mig rättare sagt. Drog med mig in på tåget och jag orkade inte kämpa emot. Men hon skulle bara köpa ett par skor (skit fina) och sen så skulle vi dra hem, jag köpte lite nitar som jag tänkte sätta på ett par av mina gamla skor. Tummen upp hoppas det blir fint. Vi tog 516 hem och somnade haha, slitna brudar. Praoen gick också bra, det var 8 ungar efter lunch så det var skönt :)
Ska försöka börja med Ergonomi uppgift nu yeay, wish me luck. P-p-puss


svennemoive

Jag är ganska trött nu så jag orkar inte sitta och titta på Heartbreak hotel. Riktig svennefilm som är tråkig och ointressant. Om min mamma hade sprunigt runt på krogen med sina kompisar och druckit tills dom inte kunde stå, dansade med alla män till och med dom som är 15 år yngre. Fyfan va jag hade skämts. Ärligt talat så vet jag inte vad jag skulle säga till henne.

Jaja men tänkte stänga av tvn och lägga mig. Imorgon väntar 15 stycken 1-3 åringar som jag ska leka med haha. Puss&Godnatt, hörs imorn eller nått :)


jag och lilla Theodor som har flyttat nu :(


med rosa och glitter blir du ej bitter


Jag gillar min rosa glitter nagel fil. Haha låter som Paris Hilton och co men vem bryr sig. Jag tycker den är ball och jag vill hellre fila naglarna med den här än med en vanlig svart tråkig för 1kr från H&M. Glitter is the shit, haha.
Är bara på allmänt bra humör nu, lyssnar på Running med Evermore. Lyssna, den gör livet lättare att leva. Nu blir det fika med el familio :)

paljetter


Haha kvaliten på bilderna är sämst men jackan/kavajen/koftan är underbar, riktigt skön och jag älskar den.

jag vill ha värme

Eric Broms » DV » 1
Eric Broms » DV » 11

Åh, såhär vill jag se ut när det blir lite varmare. Skinnkjol, slappt linne, stora accessoarer

dagen har spenderats i staden

Kom hem från staden för lite mindre än 2 timmar sen. Vi gick runt där och tittade lite. Jag köpte en paljettkavaj för bara 229kr!!! Dom brukar kosta minst 600 men jag hittade en riktigt fin för pangpris så det var bara att slå till.
Gick längs hela drottninggatan, inte mot gamla stan utan åt andra hållet. Satte oss på Wayne's och fikade. Finns inget godare än Chai Latte och kladdkaka, mums.



Tröja- Ginatricot, Linne-H&M, Jeanstights-Vila, Armband från vänster- Kina, Tidning?, Malaysia, Lindex, gjort själv på dagis haha


linkin park

Tjenare! Sitter hemma hos Martina med henne, Olivia och Carolina. Vi ska åka till stan för lite fika och shopping.


... jag finner inte ord, inte på ett bra sätt...

Innan jag somnar måste jag bara visa de här bilderna. Jag förstår inte riktigt kan någon förklara för mig....?


cerise är fint i höstmörkret

Stephanie Pratt och Lauren Bosworth älskar också underkläder!
Jag vill också ha en färgglad klänning, gärna cerise eller någon annan färg som många inte vågar bära. Det är så himla fint. Olivia har en superfin, från ginatricot eller H&M kommer inte ihåg , eller snarare en blusaktigsak men fin är den iallafall. Det piggar upp lite i allt det mörka.
Nu ska jag sova lite puss


glitter in the air live i stockholm

Kvällen blev ganska lugnt. Drog hem till Marty där Olivia och Carolina var, vi fixade oss lite sen så mötte vi upp Viktor och drog hem William där det var lite folk, ingen fest direkt men det var ändå ganska roligt.
Vi drog vid 11 ungefär, träffade Ellen sen gick vi hem till moi eftersom päronen var borta. Vi målade naglarna, drack te och snackade om allt möljigt. Underbara brudar verkligen.
Känner inte Carolina så bra men hon verkar vara en genomsnäll människa verkligen. Henne gillar vi haha ;)
Har precis sminkat av mig och borstat tänderna så jagh tänkte bara sitta framför datorn och lyssna på lite musik


svullodag

Svullokväll blir det. Sitter och käkar pizza och det blir B&Js till efterrätt. Smarrigt! Kvällens planer ser lite oklara ut. Päronen har åkt iväg och så sitter man hemma lite smått sjuk. Tänker ändå dra ut iallafall, orkar inte sitta hemma själv och bara dega. Har lite olika alternativ så vi får se vad det blir. Puss
Moster Josefine och morbror på deras bröllop

sicko

Mår inte bra idag så det blev ingen åktur til nån H&M affär... Har bara sovit idag och just nu ser det ut som jag kommer göra det ett tag till... :/ Nu är det ett program på 4an omen flicka som är 8år och har anorexia! Måste se


PATRIK


hahaha, ni vet svampbob fyrkant, där finns det ju en sjöstjärna som heter patrik och jag tycker min teckning av patrik blev riktigt fin! Jag praoar på dagis för er som missat det det är därför jag ritat denna fina teckning.

peace


Martina och Olivia gick hem för en liten stund sen. Vi åkte till ICA och köpte massa frukt sen drog vi hit och gjorde fruktsallad och tittade på film, mysigt :) Nu tänkte jag käka en macka, jag är så sjukt hungrig även fast jag ätit galet mycket frukt. Puss

JIMMY CHOO SLÄPPER KOLLEKTION IMORN!

OCH JAG SKA VARA FÖRST PÅ PLATS


mer än kärlek



Jag är kär. Mocka, lårhöga och med lagom tjock klack
Finns på NK, kommer inte ihåg vilket märke det var men prislappenn var något eller rättare sagt mycket över min budget, närmare 8000:- för dessa snyggingar...


anonym

Svar: Jag ska till Mikas på tisdag och ta bilder så vi får se då hur det blir. :)


love child


Skor- Skopunkten. Jeans- Bikbok, Kofta- Ginatricot, Halsband-Bikbok, Örhängen-JC
Jeansen har bivit uttöjda som f*n idag för alla barn har dragit i dom... Så det blir en snabb tvätt för deras del. Alltså jeansen inte barnen.

make a change

Sitter vid matbordet med Marty vid varsin data. Dagen har varit bara bra, kommer sakna småttingarna under helgen. Det händer hela tiden nått och nu är det bara tomt överallt, känns sjukt konstigt.
Vi ska bara chilla här ett tag tänkte vi, har lite grejer jag måste fixa bara. Tänkte visa vad jag köpt senaste veckan snart. :) Hoppas ni haft en bra dag, puss


the glee club

Träningen givk sådär kan man säga.. Hade roligt men det blev mest flams men det var så sjukt kul att träffa alla igen. På lördag blir det middag med brudarna, vi ska träffas några hos Kristin och laga pizza.
Kom ut från duschen för en stund sen och nu tittar jag på Glee, tror det är säsngs premiär.


broken

Jag är heeeeelt slutkörd. Ska käka och lägga mig framför tvn sen tagga till för träningen ikäll! Puss


hurrycurry

Har precis duschat och det börjar bli brottom nu, jag ska med bussen som går halv 9! STRESS.
Have a nice day, nu ska jag leka i sandlådan, puss

what did you say!? let me see the funky chicken

Jag är så schliten ikväll förstår ni. Vaknade 8 imorse, helt död efter konserten. Skulle käka lite fil till frulle, såklart häller jag ut halva tallriken på fötterna, smidigt Linnea.. Paro från 9-15, slitsamt värre när 10 av 15 barn inte kan prata ordentligen, "Kaaatten" säger Linus, då vill han ha vatten.. Inte lätt att praoa på dagis inte.

Drog till staden efter med Marty, träffade på Olivia så vi gick runt där lite. Köpte en kofta, örhängen och ett par skor. Visar imorn nu orkar jag verkligen inte. Fikade lite på Wayne's innan vi började röra oss mot hemtrakterna igen.

Ledarutbildning. Tummen upp. Träffade Jacob, long time ago
Nu. Sova. Puss.

Dagen i stora drag

Prao, gick bara bra
Åkte in till staden med mor, käkade och hittade ett par skor (ska köpa dom imorn)
En tjej från Mikas modellagentur frågade om jag ville komma dit och ta lite bilder.....
Pink konsert, så jävla bra! Fick inte ha med kameran in, vafan är det för skit!?
Åka hem på helt fullt tåg, inte roligt

Nu blir det sängen för mig, pussar berättar mer imorn !
Funhouse tour 2009


evermore

Har jag städat toaletten lite så nu är det bara mitt rum kvar, ska rensa ut gamla grejer så att jag kan köpa nya saker istället.
Kollade lite på ticnet vilket förband som skulle vara imorn på konserten och dom verkar riktigt bra.


i'm not easy to please

Kom precis hem från kylan. Sitter och dricker varm oboy och äter macka, vilket är väldigt mumsigt.
Första praodagen har varit jättebra. Måste bara säga att maten är jättegod också, värst är att jag äter mycket mer än dom vuxna som jobbar där haha. Jag och Martina träffade Olivia på tåget påväg hem, hon hade inte haft det lika bra så det var ju synd...
Imorn är det prao som gäller sen PINK!


praodag uno

Har några minuter över nu innan jag ska springa till bussen men idag är iallafalll första praodagen. Lite nervös men det funkar, ska käka frulle och sen dra. Puss
Man är ju vacker såhär på morgonkvisten...


prao imorn

Träning gick bara bra, vi boxades och det var galet jobbigt. Fick skjuts av Lisa på moppen och det var ju inte varmt kan jag säga..
Har prao imorn, Marty och jag ska praoa på dagis, så jag har packat ner allt som ska med och så. Tänkte sitta och dega framför datorn en stund innan jag kryper ner i sängen. Skönast är ju att bussen som vi ska med imorn går halv 9. Jag ska sova ut ordentligt!
Kisses
Camilla Åkrans » Numéro » 1

klirr i kassan

Men tjenare! Jag känner mig lite smått trött men det får man leva med. Är klar med NO inlämningen, har skrivit nästan 5 sidor om stjärnor så nu borde Jessica bli glad tycker jag.
Ska bara städa mitt rum och lite till sen så klirrar det i kassan!! Nu ska familyn Stenberg fira pappadagen, han ska få en trisslott av mig haha!
Pussaaaaaar
vacker bild från gamla-gamla-gamla fotbollslaget.

my sex is a killer

Heeeipa! Hur är läget? Själv är allt prima! Har mycket att göra idag, städa badrummet, plugga och träna. Glömde min mobil hos Martina också vilket inte var så smart men men.

Igår så var vi först hemma hos Ellen och fixade oss. Sen så tog vi 10 i 9 bussen mot Norrviken där vi träffade Marcus och några fler. Vi drog hem till Felix där det var lite folk, helt okej var det där men vi drog vidare till Rotan till Jesper. Där hade vi galet roligt och kvällen blev lyckad. Sen så drog vi hem till Danne och chillade lite. Var hemma halv 2 ungefär. Marty tog lite pics så det kommer nog senare.
Nu ska jag städa mitt rum, pussar


Jag, Ellen och Olivia, Blidö 09


killer music

Kom precis hem från Kista. Hittade ett par jeans och ett halsband.
Planer för ikväll ser lite osäkra ut, det blir iallafall slagg hos Martina sen får vi se.
Mamma sitter och lyssnar på förjävlig musik, musik som gör att man bara vill ta livet av sig nej men det låter inte bra, dags att sätta på 107.5 och höja volym och tagga för kvällen!

news


Hittade den här jeansjackan och en svart lite ovanligare tshirt på outleten. 150kr och 80kr, värt pengarna säger jag. Nu åker jag och katten till kista/sollentuna. Puss

revolver


Idag kör vi på röda läppar och new york tröja fårn weekday.


you won't get away

Godmorgon människor ute i världen.
Jag har sovit så sjukt skönt inatt, underbart. Känner mig mycket piggare idag än igår. Har precis duschat så ska börja fixa mig sen ska mamma och jag åka till outeten i häggvik efter det så ska jag möta upp katten och hämta biljetterna till new moon :D
pussaaaaar

Marcus Ohlsson » S MAGAZINE » 2

Marcus Ohlsson » S MAGAZINE » 1

Marcus Ohlsson » Café » 6


yeay


goooodnight, sleep tight.


ÄLSKA


SHEAT VA BALLA! Åh jag vill ha nuuuuuuuu!


boom boom boom boom

Tyvärr måste jag säga att jag känner igen mig i det här klippet när jag och brudarna får våra små "anfall". Hahaha älskar er brudar! Andra klippet var mest för att jag tänkte på Olivia när jag såg det, hennes humor.

sweet dreams


Om det är någon i världen som vet hur man gör ett bra framträdande är det Beyonce!


no one else

Tjatja! Sitter just nu i skolan i ett grupprum, har rast nu i en halvtimme, ovanligt faktiskt. Ganska skönt med korta raster då slutar man tidigare.
Känner mig jättetrött idag, vaknade vid halv 3 inatt och kände mig helt borta. Så jag har inte sovit så jättebra inatt inte. Men nu ska jag vara social med brudarna, pussar

shame on yooooooooou

Just nu tittar jag på MTV Europe music award 2009. Riktigt bra, speciellt Beyonce. Orkar inte bry mig om att det är matteprov imorn, jag har pluggat lite och nu behöver jag vila. Hehe. Taggar för helgen istället. Pussar

det är vackert


-dinsko

ljushuvud

Idag på gympan så körde vi basket. Alla var på ena sidan planen men inte Martina, hon ramlade ihop och satt på alla fyra. Hahah lilla tinis..

Efter underbara skolan så drg jag, M,O och E hem till Ellen och "pluggade" det var iallafall meningen men vi hade mycket att prata om som vanligt även fast vi är med varandra hela dagarna så det blev extremt lite plugg. Skönt det orkade ändå inte.

Nu skickar Marty lite gamla bilder på mitt hår, galet ljust var det ju...
inte bara håret var en annan färg, man var ju lite brunare förut i ansiktet också...
vadhändemedläpparna...?


saknar franska rivieran

Nej nu ska jag borsta tänderna och sen så blir det sovdags för min del. Har sovmorgon imorn men ändå, sova bör man annars dör man.

Skulle inte klaga på att vara i Nice nu där min älskade stora syster befinner sig med två kompisar. Värme, åh va skööönt för att inte tala om det turkosa vattnet. I miss it.

För ovanlighetens skull har jag faktiskt pluggat riktigt mycket ikväll, mest matte och det gick helt okej. Ska göra svenska tills imorn sen orkar jag inte leva längre. Puss&godnatt


                               Jag och Hanny i Paris på första bilden och i Nice på dom andra två.


kaaallt

Jag kommer frysa ihjäl, det är bara 18grader i huset :S

det är svart ute och klockan är inte ens halv 5

Jag har inte kommit långt med pluggandet så det blir en bulle till sen ska jag sätta igång med lite SO och matte.


it´s a beautiful day

Jag måste komma igång med plugget så det blir ett snabbt inlägg om dagen.

Tåget imorse var försenat
, Jessica blev inte arg (något måste vara fel)
En polis pratade om stölder på skolan, kuuul...
Hade SO debatt, gick helt OK
Fick damp på datorn, gick inte att boka New Moon biljetter
Gillade datorn, har bokat biljetterna!!!!!
Fick tillbaka svenska krönika, fick MVG och jag är jävligt stolt
Gjorde spanska test, läraren älskar mig
Det snöade påvägen hem, vem gillar inte snö?!
Hemma, dags att äta bullar haha
Nu, plugga...

Magnus Flobecker » Urban Axén » 2


BILJETTER TILL NEW MOON BOKADE!

JAG, MARTINA, OLIVIA OCH ELLEN SKA GÅ PÅ NEW MOON PREMIÄREN!
Fan va glad jag är!


live in a free world

Har varit riktigt myskväll framför tvn med desperate housewives, ugly betty, te och storasystern. Nu blir det att läsa igenom SO och sen krypa ner i sängen. Puss&godnatt


P!NK

Jag hatar tangentbord. Man klickar på en en knapp sen försvinner hela inlägget man har skrivit, inte roligt.

Hade "uppsjungning" idag för lilla musikfröken med Marty, Ellen och Olivia. Gick väll... helt OK, hahaha älskar våra vackra röster.

När jag kom hem skulle jag vara lite duktigt och plugga SO tills imorn men nej det gick tydligen inte det heller, somnade med SO papprena andra dagen irad så jag får läsa igenom det några extra gånger ikväll.

Nu blir det mat, svälter sakta men säkert. Kram

BTW så ska jag på Pinks konsert nästa tisdag! Slå den du!

the pussycat


Olivia the pussycat.

Gick upp halv 7 imorse. Inte roligt, på nått sätt så hann jag käka frulle vid matbordet, extremt ovanligt.
Spanska, Engelska, SO (svälter av hunger) Matte i en timme sen så får man käka, inte OK. Slöjd, NO, hem och sova. Men nej sova kan man inte för vi har grejer att göra i veckan bla Matte prov och SO debatt. Yeay. Har dock inte gjort lika mycket som jag skulle ha behövt. Så det blev datan och ansiktsboken, inte bra det heller... Men nu ska jag göra SO sen så blir det lite mer fritid :) Pussar


work work

Känner inte för att blogga så det blir ansiktsboken istället. Skriver ikväll. :) Btw så är älsklingen Ellen hemma nu :D Längtar galet mycket tills imorn då jag får träffa henne igen. Kisses

shorty

..... Känner mig som ett levande frågetecken, inte ovanligt men idag ett extra stort frågetecken. Höstlovet är slut och vad har man gjort? Galet mycket kan jag säga. Dock har man ju varit sjuk mer än halva lovet men andra halvan har det varit fullt ös, medvetslös.
Hoppas bara på att AIK vinner idag, då skulle livet kännas lite bättre. Har så galet mycket i skolan veckan som kommer men det tar jag då. Det är faktiskt fortfarande lov så jag tänker inte lägga min sista dag på plugg inte.
Känner mig ändå duktig, har damsugat mitt rum och städat riktigt fint, sällan det är så fint som det är nu.
Nu tänkte jag ta en dusch och fräsch upp mig lite sen så får vi se vad som händer. Pussaaaaaar!
Lilla Marty vi sov hos igår


RSS 2.0