snart är det 2011111111111111111111111

Ska snart dra till Räkan och lite fixifix, sen Melina på tre rätters middag och sen vidare på brakfest! GOTT NYTT ÅR!

give me a sign


 


one

Godmorgon! Har inte gjort mycket denna morgon, har gjort lite inlägg tills när jag ska till Sälen så att det inte står helt tomt här. Ska käka lite lunch, fixa sista packningen och sen börja fixa mig för kvällen! Det kommer blir galeeeeeeeeet! Middag först hos Melina med 6 tjejer efter det så ska vi vidare på fest med 70pers i häggan. Det blir näääzigt.

jag och martina blidö 2009

icecream

Sängen nu, slitsamt att packa. Imorgon är det nyår, jag gillar mina planer. ciaaaaao

Victoria's secret fashion show 2010

20:00 på kanal 3.


afrojack

Har köpt en rånarluva att ha i Sälen! Känner mig extremt ball, eller inte men ändå. Det kommer vara -30 så det behövs. Hellre se ful ut i några dagar i backen där ingen ser en än att få kylskador. Det blir mysigt! Kommer göra lite tidsinställda inlägg under tiden jag är borta, om hur mitt 2010 har varit, nån ville att jag skulle visa bilder på mina julklappar så tänkte göra det då också så slipper jag göra det sen.
Men måste packa nu, det är ju bara imorgon och dagen efter det sen åker vi!

clouds

Åker till Solna nu till Josse och lill Fille. Blir en sväng förbi maxi efter det med mor och syster. Ska packa lite sen också, städa mitt rum och fixa det sista inför nyår. Mycket att göra lite tid. CIAO.

var nöjd med allt som livet ger

Har haft en riktigt mor och dotter kväll ikväll med lilla mamma. Gjorde super samrrigt fika, satt framför tvn och fikade naglarna och tittade på favorit filmen Notting Hill. Skön kväll.


unleash my love

FINITO! Nu är jag ledig resten av lovet! Pengar i kassan, gillar ljudet av det. Idag var helt klart roligaste dagen på jobbet. FFFF klubben, så himla töntigt men när man viker mappar och stoppar in papper i dom är allt tillåtet.
Måste också bara säga att jag är på så otroligt bra humör just nu. Allt rullar på, Jeppe kommer hem till nyår och då är min älskling Ellen glad vilket gör mig glad. Pengar rullar in och allt bara flyter på. Lyssnar på nyårsmusik för det är bara imorgon och sen är det nyår!


nyår 2009/2010

hurtful

Jobbig dag, mian händer är helt sönderskurna. Mat gör mig glad igen.

du har en fogel


everything you see

Det känns helt sjukt att jag är vaken och sitter upp klockan 7 på jullovet, eller rättare sagt att jag skulle vara vaken och sitta upp vid den här tiden vilket vardag som helst.
Mår mycket bättre idag så ska ta 08.22 tåget med Martina mot Karlberg för att packa papper och vika kartonger idag igen. Vi slutar halv 6 vilket känns sådär men skit samma, det är bara att köra på.

capten jack sparrow

Jobb idag med Marty, moneymoneymoneymustbefunny! Och det var ganska så chill 24 ungdomar som jobbade tillsammas, roligt faktiskt! Tills klockan blev lite innan lunch och jag fick grovt ont i magen. Kämpade till 2 men då drog jag hem, kunde knappt stå och ville bara kräkas. Så det blev hemgång, lite film och värmedyna. En sväng förbi en sportaffär för köp at nya pjäxor så nu är det bara skidor kvar! Nu är det en av mina favoriter på tv. Kanal 4, Pirates of the Caribbean. TTYL

guling

Längesen jag var såhär trött! Ska fixa lite smått och sen sova för imorn ska jag upp 0700. Martina och jag ska jobba på pappas jobb, kirra lite cash liksom, fast nä. Men pengar behövs. För allas info, våran vackra stad kryllade av små asiater idag, det var mysigt.


need you now

Kom precis hem och jag är helt slut. Folk överallt, kläder/skor/väskor på golvet. Alla är bara galna, känns bara så överdrivet och desperat tycker jag. Självklart är det alltid kul att hitta nått på rea men inte fan ska man slänga kläder runt om sig som en galna bara för det. Blir så trött på sånt. Fick iallafall med mig två skidhjälmar hem, en ska tillbaka och ett par skit snygga skidbrillor. Gillar dom starkt, vita med spegelglas. Behöver mat nu.


built this city

Kändes som ett skämt att komma hem till Olivia och se att hon också hade fått en knallrosa mjukisdress som hon ska ha med till Sälen. Vi kommer se ut som två teletubbies med varsin pälsmössa men det blir kul.
Ska käka lite frulle och sminka mig, sen ska jag, mamma och Hanna åka in till stan för lite rea. Måste lämna tillbaka skor, köpa skor och köpa lite annat smått och gott. Även fast jag hatar rea så är det bara att köra på. ttyllllll


fan va snygg

Sitter hemma hos Olivia ny i nya rosa mysdressen. Hon är i duschen så jag låna hennes data lite. Snart kommer Martina och Ellen hit också så vi ska mysa, kanske blir lite film och bara ta det lugnt. 

usual

Idag är det riktigt sitta med släkten och spela kort dag. Så är det varje jul för min del. Lunch vid 12, film och kortspel, fika vid 15, film och kort, middag 18, film. Så här ser alltid mina 25december dagar ut. Börjar bli trött på det men det är ändå mysigt.

mer jul, ge mig mer jul

Känner att Kalle anka är lite uttjatat men man offrar sig för familjen för att sitta och titta. Samtidigt skadar det ju inte med lite fika under tiden.Har precis öppnat alla julklappar och är verkligen hur nöjd som helst. visar imorn eller senare. Nu snart bli lite middag.


GOD JUL!


christmas song

Det är ju verkligen jätte mysig att det är jul tycker jag. Alla samlas och man äter mat och tittar på Kalle Anka och bara myser. Men det är inte lika mysigt av att vakna till mammas julspellista på spotify bara för att jag gav henne mitt lösenord. Då känner jag att jag skulle behållt det där lösenordet själv istället. Men det är bara att gå upp för det är jul bara en gång om året. TTYL

cry me a river

Har ätit mat hela dagen, köttbullar, Janssons, skinka, pepparkakor, lax, snickers, lussebullar och massa annat. Släkten hamnade framför tvn i matkoma och tittade på Holiday. Jude är h-e-t. Blir sängen nu för om 10 minuter är det den 24 december! Helt sjukt vad det här året har gått snabbt!

easy A

Godmorgon, dan före dopparedan idag alltid trevligt. Anders, Jos och lill Fille kommer hit snart också. Jansson  och köttbullar blir det då, fett med gott ju. Gillar julen, för det är mycket mat.

stay hard

Det blev pizza till middag också så min mage var som en degklump, mysigt! Gick till Martina. Olivia/Harry Potter var redan där. Chill kväll, te och julsånger. Martinas farmor är fräsch. Bild på HP's snygga ärr i pannan.

oliviasays.devote.se- fråga henne sjelv anonym

 


let it snow


freedom

Behöver väll inte säga att jag har jullov nu för det gör alla andra hela tiden men gör det iallafall för det känns så galet skönt! Jag har  jullov och jag är pank... Därför sitter julafton ganska bra just nu. Om bara 2 dagar, kan inte fatta det men så är det varje år. Ska käka lunch nu, har inte gjort det idag. BILLY'S!


memories

Bläddrat igenom gamla inlägg från när jag och Olivia vurpade med moppen i somras, fyfan va jag mår dåligt när jag läser det. Om nått hade hänt Olivia vet jag inte vad jag hade gjort. Läste också från i våras när familjen var i Thailand och hemresan som var samtidigt som vulkanutbrottet på Island. När mamma och jag var på Pinks konsert och en tjej från Mikas frågade om jag ville komma dit. Förra sommaren när vi var på Kåfalla. Blidö 09 när vi satt på bryggan klockan 5 på morgonen, solen gick upp och vi lyssnade på Clocks med Coldplay. Galet mycket minnen som jag sällan tänker på men som ändå betyder så otroligt mycket för mig.

allt var svävande men nu ser jag klart

Jag är verkligen helt slut. Åkte som sagt till Solna C med mormor, hittade ingenting. Gick till lägenheten och försökte mysa med lilla Fille men han bara grät idag. Så jag satte mig framför tvn istället. Somnade där och skulle lätt kunna sovit ett tag till.
Förresten ska Martina och jag jobba på jullovet, 27-29 december och fixa ltie cashflow för just nu är det allt förutom pengar i plånisen. tttttttttttttttttttttyl

lycka


done

Hollywood fruar- love it! Men Agnes Nicole är så tondöv man kan vara, tycker synd om hennes familj som måste lyssna på henne.
Har sovmorgon imorn till halv 11 och slutar 14, dvs två lektioner och båda riktigt onödiga+ mentorstid vilket inte känns så lockande. Efter skolan ska jag till Solna för en sväng förbi lilla kusinen och shoppa lite med mormor. Det blir mysi! NIGHTY


cacao


varje gång är som den första gång vi sågs

Avsnitt 11 av Rebecca & Fiona avklarat, galet balla tjejer.
Ska få nytt bankkort om några dagar, sweet.

mjuk pepparkaka är gott!

Den här dagen har känts galet seg. Har gått och väntat på matteprov hela dagen, som va sista lektionen och innan det hade vi hål i 2 timmar. Sjukt segt faktiskt. Men matteprovet gick ganska bra tror jag, kände mig helt borta i huvudet men men. Ska snart åka till banken och fixa mitt bankkort som inte funkar! Hoppas jag får ett nytt och fint! CIAO

i want to change it

Orkar inte plugga matte, bryr mig inte, inte ikväll. Vill bara sova och glömma. Jag orkar inte det här.

pour some sugar on me

Igår skulle vi först till Martin men det blev inte så. Han ångrade sig vid 8 tiden, snelt. Men jag, Martina och Olivia roade oss hemma hos mig först. Rastlösa och hungriga, inte en bra kombo. Astaggade tjejer drog till Ida vid 10 istället. Hade en sjukt rolig kväll, träffade många jag inte sett på evigheter. Halv 1 skulle alla ut. Vi skulle vidare till Marcus men nej det blev inte så, Martina och jag hoppade av bussen och glömde Olivia på. Inte så roligt för hennes del. Var hemma tidigt men var galet trött. Hade lagom ont i huvudet imorse..             


glasflaska


bella notte

Har inte blivit mycket plugg. Nanna ringde och vi pratade i 45 minuter. Städade mitt rum efter det för det såg förjävligt ut efter att Olivia och Martina var här igår. Fikade lite med päronen och ska snart åka en sväng till Stinsen/Sollentuna nu tydligen. Men matten är inte något jag priotirerar just nu, det för jul på fredag liksom vem har prov 4 dagar innan jul?
Middag tvärsöver gatan idag hos Mandy, gillar hennes mammas mat den är sweet!


2gether

Har bara suttit framför tvn hela dagen, måste skärpa mig och plugga matte nu. Geometriprov imorn vilket kommer gå skitbra, fast nee.. Men jag överlever för på onsdag är det jullov ju!


more

Mår inte så jätte bra idag men jag får väll skylla mig själv. Gick upp halv 10 faktiskt, tog ett bad och är tillbaka i sängen nu igen. Kan tänka mig att vara här hela dagen men det har jag inte tid med. CIAO

oliviasays.devote.se

tonight we're going hard just like the world is ours

Olivia är här just nu. Vi fixar oss lite och väntar på Martina. Sen ska vi hoppa på bussen med pojkarna och åka mot Väsby för lite festligheter. TAGGAD SOM F-A-N.

ursäkta min franska

Mitt bankomatkort fungerar inte, fan va fest liksom!
En sväng förbi räkan blir det nu, ska lämna lite kläder till flickan och sen blir det rush hem. Duscha, fixa, klä på sig och sen ut för ikväll blir jag inte hemma!


set me free

Åker en sväng förbi Sollentuna med Olivia, Anna och Fisen, måste inhandla lite julklppar för det är ju inte ens en vecka kvar nu. TTYL


klicka


dove

pictures from graceeeee


Töntiga tjejer som står och posar utanför San marco men jag gillar ju er typ ändå liksom.
Så jävla underbara tjejer ni är, hade galet roligt igår verkligen!


fett

Galet hur trött jag är nu, somnade nästan på bussen hem. Men det har varit skit mysigt, tack tjejer! Sängen på dirren!

shake

Rush till bussen nu!

love you seek

Blogg.se ville inte fungera igår så det skets sig med bloggningen men det spelar ingen roll nu för det är freeeeeeeedag. Ska duscha och fixa mig en blir det restaurang med gullungarna Martina, Olivia, Ellen, Josefina, Suss och Grace. Utgång på ingång. Drar vidare sen alla småflickor,(förutom Ellen för hon ska va med sin pojkvän, TRÅKIGTJEJ!) galet kommer det blir! ciao!
nukoervi
en trevlig lista jag gillar såhär på helgerna

snowman

Dörren var täckt av snö så jag fick stå och gräva bort massa snö ute i kylan. Så galet kallt! Därför blir det film nu med varm choklad!


vinterland

Det är ju snöstorm ute, nästan iallafall. Men det snöar ju sjukt mycket! Jag tyckte det va mycket snö innan men nu lär vi ju bo som isbjörnar på nordpolen och det känns inte så lockande. Lite sommar skulle inte skada nu i vinterkylan. När jag åker till Sälen 2-7 januari så åker mamma och mormor till Sri Lanka och är där i två veckor, jag hoppar gärna ner i resväskan och följer med. Fy va skönt!
Hanna skjutsar mig till skolan snart, vägrar ta bussen i det här vädret!

 


bittersweet

Börjar halv 12 wihooo, men det har jag redan sagt några gånger jag vet men jag älskar att reta Marty för att hon börjar 8.20. Så hon är redan i skolan och degar medan jag sitter hemma och har precis gått upp ur sängen. Blir dusch, frulle och sen tigga skjuts av storasyster till skolan.


be my baby

Skjuts av kines Kalle hem vilket var otroligt skönt, en aning trångt i bilen bara med det funkar. Bara man slipper kylan så gör jag allt. Men fick vara massör i en kvart att att fixa en plats till mig och Martina men jag är ju snäll(enligt levnadsläraren är jag ond!?) så jag offrar mig för laget. Har ingen lust att sova nu. Börjar ju halv 12 imorgon så det känns onödigt att sova nu liksom när jag kan sitta uppe några timmar till utan att se ut som ett spöke imorn. Men frågan är hur länge jag kan vara vaken för mina ögon vill blunda hela tiden. Så det blir nog snart jag börjar röra mig ditåt. Sov så gott alla noerdos där ute. Som en sista bild för denna vackra dag offrar jag Carolina och Ellen, saknar dig kvinna så galet mycket. SÅ JÄVLA SNYGGA!

korvunge

Emil kommer och hämtar mig och Martina nu sen åker vi mot källan. Finns inte mycket mer att säga om kvällens planer.

just an illusion

Camilla Åkrans » Vogue China » 2

Camilla Åkrans » Vogue China » 8
Camilla Åkrans » Vogue Germany » 3
Camilla Åkrans » Vogue China » 10
Camilla Åkrans » Vogue Germany » 6

fyfan säger jag bara

Vaknade inatt av att jag slog armbågen rakt i kanten på en tavla som hänger ovanför min säng. Den börjarde gunga fram och tillbaka på väggen så jag försökte få den att sluta men då ramlar den rakt ner på mig istället och den är inte liten! Sov med bulle på huvudet så håret var ju lagom snyggt, plattången fungerade inte heller vilket inte kändes så jättebra. Springer som en gris till bussen för jag ser den men massa bilar åker mellan mig och bussen så jag blir tvungen att tvärstanna. Flyger rakt upp i luften och fallar platt på ryggen, kärringen som satt i bilen stannade bara och tittade på mig genom fönstret hon ville verkligen inte hjälpa till. Kändes roligt. Som tur var satt bara Martina och Philip på bussen. På bussen kommer jag på att jag har glömt min engelska artikel hemma och min engelska lärare är inget att leka med. Spanska första lektionen, Tove och jag skrev ett arbete. När vi hade suttit i 2 timmar och skrivit sjukt svåra saker på spanska hänger sig datan när vi ska spara. Tillbaka i spanska klassrummet så får jag veta att jag fick IG på hörförståelse. Nästa lektion idrott, hade betygsnack. G... Niklas den jäveln som aldrig är med på idrotten får VG, fast han inte gjort dansuppvisning vilket jag har och fick VG på den. Som tur var slutade jag halv 1 men det hade inte förvånat mig om jag hade tappat tallriken i matsalen.
Annars har min dag varit ganska bra typ.. Drog hem till Martina efter skolan. Åt mat, pratade, planerade helgen om några veckor dvs nyår, åt, lekte, gick hem. Behöver sova, min rygg mår inte bra efter min spurt till bussen imorse...


FML på hög nivå

Idag är jag självmordsbenägen. Så hemsk dag och den har inte ens börjat.


and i'm like yes

Jag tror jag svimmar av spänning! Sista avsnittet var det bästa på hela säsongen utan tvekan. Kan inte vänta tills nästa säsong kommer, måste tjuvtitta lite på nästa avsnitt. Men det får bli en annan dag, måste läsa engelskan en gång och sen blir lite zzzzzzzz. ciao!

up saw liz

Desperata hemmafruar om 20 minuter! SÄSONGSAVSLUTNING!
Måste fixa varm choklad och lussebulle tills dess, vilket tar typ 1 minut men inte om man ska gör det med omsorg. Bild från 2009.


back to the start

KLAR MED ENGELSKAN! Artikeln, frågorna, verb, måste bara läsa på lite och läsa boken men det går snabbt. Fan va skönt!
Nu väntar fläskfilé och pommes frites, det förtjänar jag faktiskt!

Anonym: nej det är min gullunge Niklas som är så sjukt duktig på att fota!

hey now

Insåg en sak idag när jag hoppade av bussen nu påväg hem. Alla går åt ena hållet förutom jag, verkligen alla och idag var dom många minst 15 stycken. Kände mig väldigt ensam och det är alltid så när jag går från bussen hem. Enda sällskapet jag får ibland är Bengan ellen Granöö. Men det är extremt sällan. Samma sak gäller om jag går av på nästa busshållplats vilket är lika nära mitt hus. Alla går ett håll och jag går själv, sadface...
Måste plugga nu, min engelska lärare tycker verkligen om att pressa oss med massa skit hela tiden.


Andreas är också en snel ven
.


skoli

Även fast jag har svomorgon försvover jag mig, GREAT!

22.41

På torsdag har jag sovmorgon till halv 12! Hur skönt är inte det liksom!? Sovmorgon imorgon också till halv 11! Men ska ändå lägga mig tidigt faktiskt, lite extra sömn skadar aldrig speciellt när man ser ut som ett spöke på morgonen. Bjuder på 4 bilder från i lördags hos Malin. NIGHTY 


Will you tell me once again how we are gonna be just friends?


hang with me

Goddagens!
Lite luciafirande i skolan idag. Såg inte ett skit och det var inte så mycket att höra heller, men dom var duktiga ändå. Jag hade aldrig ställt mig däruppe på scenen så en applåd får dom iallafall. Hade hål i 2 timmar efter lunch dvs ett rent helvete. Finns inte ett skit att göra men en mozarella macka räddade mig. Slutade 1600, hemma en halvtimme senare. Satt och pluggade med syster, gick bättre än vad jag hade trott. Hon + jag + seriöst = ej en bra kombination, i många fall. Efter middagen en sväng till Sollentuna C med mor. Julklapp till mormor och morfar k-irrad skönt! Borde egentligen sätta mig och plugga lite till men datan är mer lockande faktiskt. TTYL

norröra 2009

lucia

Ingen har väll missat att det är den 13 december idag, det vill säga Lucia. Mamma väckte mig med att hon sjöng, kanske inte den vackraste stämman men ändå. Ska klä på mig och sen ta med täcket ner till soffan och fika lite lucia frulle med familjen.

turn it up

Alltid en trevlig överraskning att man får en vännerförfrågan på fb från en gammal vän.
Hittade förresten världens snyggaste ormring idag inne på smycka, synd bara att man var tvungen att punga ut 600kr för den. Men den var verkligen en drömring. Så jag ber till tomten att den ligger under granen om 12 dagar!!!!


don't dream it's over

söndagsånget- en lista som är ett måste på söndagar.
Åker med päronen för lite inhandling av julklappar!


okkkkkkej

Anonym: kan du inte visa bilder på hur ditt rum ser ut?


hallelujah

Blir en sväng förbi badrummet nu, det vill säga en dusch. Så länge bjuder jag på denna härliga bild från i somras, älskar Hugo på bilden, och en underbar liten låt klicka HÄR

g-alet t-rött t-jej

Planerna ändrades snabbt igår. Drog hem till Nanna där Johanna var också. Vi drog till Malin i Edsviken där det var inte så jättebra drag men det drog igång och blev en lyckad kväll. Fast jag satt mest och snackade med alla kändes det som, vilket jag alltid gör men det var ändå jävligt roligt. Påvägen hem träffade jag Jacob och Jenni, trevligt att se lite folk man inte sett på länge. Var hemma vid 2 ungefär, lagom pigg tjej.
Bilder kommer maybe senare, beror på m-m-m-m-m-marcus!


S&M



Duschat, käkat, sminkat mig, panikletat efter kläder. Väntar på ett samtal från en söt liten tjej sen så ska jag, Martina och Olivia hoppa på bussen mot Ted. Känner att mina senaste helger har varit alldeles för sega så ikväll blir det fullt ös utan tvekan!

light

Har faktiskt möblerat om lite i mitt rum, men det ser typ likadant ut fast bara bytt vägg. Behöver ett större rum nu, har så otroligt mycket grejer och det är inte lite trångt. Ska försöka byta med Hanna men tveksamt om det kommer gå.
Amanda + familj är här nu för lite fika. TTYL

medan vi faller


closer

Sviken av sin egen far. Vi skulle åka till Sollentuna och fixa massa, julklappar och min telefoni men nej. Gubben åker själv och lämnar mig ensam i huset. Men jag har ju faktiskt sällis av mitt lilla ADHD djur och pipfågeln.


firework

Sorgligt. Ligger i min säng och inte gör ett skit, kan inte somna så sitter och lyssnar på firework. G-alet bra! Men ska försöka blunda nu igen. NIGHTY


het som en bastu

Känns lite hemskt att behöva säga att jag har suttit framför min television hela denna fredag kväll och inte gjort något annat. Känns ännu mera hemskt att säga att klockan inte ens är 12 och jag ska faktiskt sova nu. Men samtidigt otroligt skönt att bara få sova. Fast först ett avsnitt av Rebecca&Fiona. TTYL


change

Mitt internet har funkat riktigt dåligt senaste dagarna så det har inte blivit någon uppdatering. Men det har inte hänt så jätte mycket, köpte lite julklappar, fikat, tittat på film, har MR dag i skolan och lite annat skit.
Men tror att det blir hemma kväll ikväll faktiskt. Känner mig bara trött så det känns inte så lockande att dra ut. Kvällen är ung, vi får se. TTYL

rubrik

Har varit hemma idag, sjuk. Haft extremt magont, har knappt ätit någonting. Inget att leka med. Missade också sista gången av ledarutbildningen, känns ju sådär.
Men hoppas på att jag är frisk imorgon, klarar inte av en dag till utan mat framför tvn. TTYL

FML

Fyfan vilken pissdag. När man kommer hem och öppnar brevlådan finns det ett litet brev från svenska kyrkan där. Trevligt tänkte jag, men nej.
"Tyvärr har inte du blivit antagen som konfirmationsledare till sommaren 2011" blablabla. 1,5 år för vad? ett brev där det står sry en annan gång ganska, eller så kan du leka med 6åringar på söndagar istället? Nejtack. Bitterfitta jag är just nu jag vet men så galet irriterad. Deppigt värre, barnfilmer är alltid bra. Bolt och Bortspolad (tack Johannas lillasyster!!!!)
Imorgon är en ny dag, sista ledarutbildningen. Känns så ovärt att gå på den faktiskt men det är bara att gå dit med ett leende. NIGHTY

spanska nu


heyholetsgo

Min dag började inte direkt på bästa sätt. Vaknade vid 7 och var helt klar vaken, precis när jag gått upp ur min säng kommer jag på att jag har sovmorgon och kunde inte somna om på ett bra tag. När jag kommer till skolan och går i H korridoren så är det snö under mina skor och den ena foten flyger åt sidan så hela jag åker rakt upp i luften och fallar pladask på höften. Lagom skönt liksom. Var dessutom själv så det känns inte direkt super kul, var bara att ställa sig upp och gå igen. Härlig morgon!
Alle bjöd på lussebullar idag också, Philip och jag fick skit på historian för att vi ritade på varandra. Han var lagom fin i ansiktet av all bläck.

alla som inte dansar

Skit mysigt i stan, förutom att det var snorkallt ute men det funkade ändå. Fick med mig lite påsar hem iallafall.
Åkte förbi Sollentuna för en fika med Martina och Ellen påvägen hem. Vid 6 var alla lagom slitna så vi drog hemåt. Ska sätta mer nere i soffan och se Prince of Persia med pappi nu. CIAO


forever and a day

Måndag idag, Z dag på Rudbeck. Skönt att vara ledig lite extra.
Om ungefär en timme ska jag gå mot bussen. Amanda och jag ska in mot staden och köpa lite julklappar och umågs, längesen.


everybody

Hela kvällen har jag suttit i mitt rum, käkat godis och tittat på flera filmer, grymt skönt faktiskt.Ska borsta tänderna och sen sova, imorgon blir den en sväng till stan med Amanda för att spana in lite julklappar.

right direction

Riktigt slö dag idag, typisk söndag. Har inte gjort ett skit. Suttit framför datan och fixat lite med massa bilder som försvann för längesen men som är tillbaka nu, ren lycka. Över 1500 bilder hade jag som försvann så jag hade lite panik ett tag men nu har det löst sig igen. Planerar att sätta upp lite svart vita foton i mitt rum på vänner och andra grejer som jag har fotat. Måste bara fixa riktigt papper och inte sånt här skitpapper man har i vanliga fall.


låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu men det blir ljusare igen


tänd ett ljus

neon music

Har fortfarande inte gått upp ur sängen, typiskt mig att ligga här i flera timmar och bara stirra upp i taket. Mamma fick komma upp med frulle för att jag inte orkade gå ner. Men ska upp nu, ta en dusch och sen parkera vid "stora" datan i vanliga fall kallad en stationär data. Måste skriva en önskelista till min moder för hon glömmer vad jag vill ha i julklapp om jag pekar på det i butik. Vet vart jag ärvt mitt taskiga minne ifrån iallafall.

bring on the comets

Flickorna gick hem vid två igår. Tittade på det senaste Grey's avsnittet efter det, big love! Dagens planer är lite osäkra, men samtidigt kan jag lika gärna sitter hemma idag och slöa för jag är ledig imorgoooooon. Så otroligt skoent.
Frulle nu!


"jävlar nu är man snabb" - olivia

Ellen, Martina och Olivia är här. E ska träffa J to the esper nu så hon lämnar oss resten av töntgänget.
Svullokväll är fett. CIAO


bite the dust

Drar en sväng till Solna nu, ciao!

i want to break free

Musikalen igår var verkligen grym! Dom som inte sett den har verkligen missat något. Ser minst en musikal per år med familjen men den här var verkligen speciell och sjukt roligt. Skulle lätt gå och se den igen.
Frulle nu och sen ska vi till Solna för att var barnisar till lille Fille.


hell yeah


dirty situatoin


rock you

Idag är det NT show vid 12. Har bara en lektion efter det så vi får se om vi blir lediga eller inte, man vet aldrig med Eddo.
Efter skolan ska jag direkt till stan. Möta upp päronen och Hanna. Vi ska käka på café Milano vid kungsan och sen vidare till Cirkus och se musikalen We will rock you. Får se om jag drar ut senare eller stannar hemma. TTYL

glöggen heter blossa

Spenderat två timmar av mitt liv framför Ecplise. Så mycket bättre än tvåan faktikst. Tvåan är seg och tråkig. Kul att man den överträffade ens förväntningar.
Förövrigt kan jag bara berätta att min morgon åktur med SL var inte direkt helt lyckat. Oväntat att SL inte funkar som det ska när det är vinter... Men Josefina var sällis så jag överlevde. Trots att vi gick i buskar och mina skor läckte in, J har strumpbyxor så hennes ben var en aning röda. Men det var väll mysigt.
Fika, tv sen dusch och ner i sängen.
Innan jag slänger ihop datan ska jag bara säga grattis till min gullunge Nanna som fyller 16 feta år idag.

nanna

fett

rebeccafiona.se/blogg


and i'm like yes

FYFAN VA JAG ÄR GRYM!
VG på Lennart Weimars historia prov! 87% rätt, 2 poäng ifrån mvg-. Så galet stolt. Firas med pepperkakor!

luminary ones


luminary ones

en helt vanlig onsdagskväll sådär

Tog fram saxen och körde ett snabbt klipp av håret. Åkte och köpte färg så snart är det färgat och klippt. 21:00 är det Grey's för fulla muggaaaaaar!
En chokladkalender följde med hem också, chokladen var en nitlott....


toksnurr

Åkte till den stora staden efter s-kolan för en sväng med moderjord. Hitta julklappar, fast mest till mig vilket inte riktigt var planen. Nyårsklänning funnen, LYCKA! Känner att jag ska fixa allt till nyår tidigt iår för det var stress på hög nivå förra året. Så nu är det kirraaaat.
Maten väntar i mikron, mikrofood is the shit. När man inte orkar laga mat, annars suger det, förutom Billys MUMS.

shit in my pants

Ska ha idrott om en kvart. Är skit nervös för om jag och Nanna ska ha vårat friskis svettis pass eller inte. Ingen vet. Skulle kännas sådär, eller rättare sagt ganska piss om vi skulle ha det nu för jag har glömt allt. Vore skönt att ha det på fredag.
Slutar halv 1 så det blir en sväng in till staden för lite julklappsinköp med lilla mor. TTYL

första december!!!!

Första december idag! Ingen nyhet direkt men för att ingen vilsen själ därute ska missa det var jag tvungen att skriva det. Första december betyder lite mer än 3 veckor till jul. Behöver verkligen köpa julklappar känner jag!!! Panik.
Men iallafall, första december betyder julkalendern. Men nej jag har ingen iår,måste springa och köpa en chokladkalender på närmaste ica idag! Självklart ska jag se första avsnittet på tv som börjar kvart över 7, vilket är typ nu. Hotell Gyllene knorren heter det iår för er som vill veta, intressant. CIAO


snart ett år sen....!? vad hände med året som gått?

 


RSS 2.0