pride

Dom senaste dagarna har varit riktigt knasiga kan jag säga. Men jag har haft så sjukt galet roligt, träffat nytt folk och "gammalt" folk så det var verkligen varit underbart.
Mor och far åkte in till stan för att spana in pride festivalen, jag vaknade precis innan dom skulle åka så jag orkade inte följa med. Istället lovad jag mami att städa och jag har hunnit med sjukt mycket på galet kort tid. Dammsugat hela nedervåningen, städat förrådet, tvättade flera maskiner och slängt ett par skor. 

Gaymasen, värd att läsa.
 

i like it

Jag orkar faktiskt uppdatera så mycket. Sommarlov i 3 veckor till och den tiden ska jag inte spendera framför datorn inte, trååååkig att göra det när det finns underbara vänner att umgås med istället för en lysande skärm och ett tangentbord.

Igår hände det farligheter, ikväll blir det farligare!


favoriten just nu


orphan

Tjingeling! Igår så drog jag och min lilla räksallad till Sollentuna hem till en tjej som hette Madde. Kände en person och det var Antonio så början var det lite trist men kvällen blev riktigt lyckad faktiskt. Räkan och jag var lite trött så vi drog hem ganska tidigt runt 2 ungefär.
Vaknade imorse av att pappa väckte mig vid 12 och tyckte att jag skulle gå upp. Några timmar senare så gick jag hem till Johan och plaskade runt lite i hans pool. Tittade sen på en film, Orphan, som var riktigt jävla äcklig. En riktigt ångestfilm var det. Men ändå värd att se.


giulia dammi il tuo amore

Sitter och tittar på flyg och hotell till nästa sommar. Då bär det av till en av Greklands öar Ios. Kommer bli gaaaaalet!! 
 

take me away

Idag fungerar ingenting för mig. Livet är inte alltid lätt men det är väll meningen att det ska vara så.

Har sovit 12 timmar inatt men är fortfarande trött, knasigt det kan bli ibland. Funderade på att träffa Tobbe en liten stund men tönten ska åka och gymma snart så jag skiter i det. Tror jag stannar hemma idag och kör en film med bulle dag, alltid uppskattat av mamma men inte lika uppskattat av vågen...


Min bärbara lilla dator mår inte så bra...

Min bärbara lilla dator mår inte så bra just idag så vi kör på mobilinlägg istället. Päronens kompisar anna-lena och stefan har kört hit från avesta (för er som inte vet kommer jag från avesta och har bott där) för att fira mamma ikväll så det har varit fullt hus här sen igår vid lunch och kommer vara några timmar till. Vid 9 tiden så behövde jag en paus från alla gamlingar och gick en promenad med lilla räkan/ellen. Jag var i behov av att komma ut från huset ett tag. Har mest käkat tårta och små knäckebrödsbitar den senaste timmen så det kanske är dags att ge upp och lägga mig och sova. Varför ska jag sitta uppe och vänta på att tiden ska försvinna iväg genom att käka mat.. Dessutom är jag väldigt trött så att det är onödigt att sitta och kämpa för att hålla sig vaken. Godnatt alla miljontals läsare, tjingtjong!


i have been thinking about you

Nu jävlar ska uppdateringen bli bättre! Den här helgen har varit lite busy, busy så därför har det inte varit mycket bloggande. I fredags så var det tjejmiddag hos Erika. Hade det skit mysigt och vid 10 tiden så drog jag och 5 andra tjejer hem till Lukas där det var lite människor. Fick lite ångest vid halv 2 tiden så jag tog tåget hemåt. Olivia och Ellen följde med mina underbara små apor. Tog en lång promenad med Erik till 3 tiden.
Igår kväll så hade mami lite vänner här på födelsedagsmiddag. Micaela kom också så jag var inte ensam som tur var. Såg filmen Stulna år med bla Angelina Jolie och Brittany Murphy. Knasig film men den var ändå skit bra. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, mer gäster kommer vid 4 tiden så vi får se om jag blir hemma idag igen. Funderar på att se Alice i underlandet en gång till bara för att jag inte har nått att göra. Fååår seee, tjingtjong

Frankrike Nice 2009

grattis lilla mor

Godmorgon folket!
Jag är en extremt morgontrött person, kan ta 5 timmar för mig att bli "normal" igen. Ser ut som ett vrak med håret åt alla håll, ögonen är halvtstängda och jag hatar att prata. Kan ligga i sängen i 1 timmar och göra ingenting bara för att jag inte har orken att gå upp riktigt än. Idag är en sån dag tyvärr och jag vaknade för 1 timme sen så jag kommer nog inte vara på humör på ett bra tag.

Imorse väckte pappa mig halv 9, just då vill jag slå honom rikitgt jävla hårt. Men självklart offrade jag mig för min mamma fyller år idag så jag gick upp för hennes skull. Men jag valde att inte sjunga för att minska smärtan för min familj så mycket som möjligt. Ikväll kommer det lite gamla tanter och gubbar hit för att fira moderjord. Micaela håller mig sällskap och lilla vovsingen Elliot så det blir kanon.  Hon fyller 47 så nu kallar hon sig själv för 47an, så grattis på dig lilla mor.


random bild från indien 2009

americano

Bloggen är lite off just nu men det blir mer update snart jag lovar. Ikväll är det tjejmiddag hos Erika sen blir det utgång, förmodligen till Karlberg man vet aldrig. Tjingtjong!

hallonröd

Bloggen har blivit lite bortglömd det senaste dygnet, men så går det när datorn är segare än segast. Blev en sväng förbi Sollentuna Centrum idag med Olivia. Fick med mig ett par jeans, en tunnare tjocktröja och en bikini. Allt för 500kr så jag är mer än nöjd. Tänkte ta min nya hallonfärgade bikini och gå ut och sola lite.


paaaarty in the u.s.a

Gårkvällen började bra, blev bättre, lite sämre, ganska mycket sämre och sen bra igen. Jag, Martina, Olivia och Suss åkte hem till William där Rickard och några andra var och rökte vattenpipa. Vi var där ett tag och det var faktiskt ganska så rolgit även fast vi var få. Sen drog vi vidare till Marcus där det var lite mer människor och jag hade det skit bra så det blev en lyckad kväll. Hände lite incidenter men livet gick vidare. Var hemma igen vid halv 4.

Ska strax käka mat och sen ikväll så ska Martina firas för hon fyller år idag!!! GRATTIS MIN ÄLSKADE LILLA MURTIS

födelsedagsbarnet!

coolkid

Nu har man kommit hem från Umeå och just nu sitter jag hemma hos Martina med kissekatten Olivia. Ikväll ska vi ut och fira lite för imorgon fyller Martina ååååååår!!!! Så ikväll kilar vi ut, tjingtjong folk. 
olivia är baaaall

walk and talk like a beaver

Nu ska fader min och jag åka ner till lilla staden här i Umeå. Det som ska följa med hem är ett usb för lite filmer att ta med hem, present till mami och förhoppningsvid lite kläder till mig också. Ikväll åker jag hem! TJINGTJONG!

min lilla räkis och murtis

all night long

Resten av kvällen ska spenderas framför den älskade tvn här i norrland. Vid 22.00 så är det säsongspremiär för Sex education på tv 3 och direkt efter det vid 23.00 är det två avsnitt av Sex and the city på samma kanal. Jag tror inte en kväll i norrland kan bli så mycket bättre inte eller jo men det duger iallafall.


blommigt


Moderjord och jag åkte till Strömpilen idag, ett väldigt litet shoppingcentrum här i Umeå. Fick med mig denna godbit från H&M garden collection för ynka 50-lappen!!! Förra året så hittade jag en bikini från Matthew Williamson kollektion på H&M på rea det också. Förstår inte hur det kan finnas kvar stl 34 på rea! Men det är någon som är en fördel med att ha sina morföräldrar i Umeå. Imorgon ska far och jag åka till " stan" och kanske lyckas göra lite mer fynd hoppas jag på och present till mami som fyller år i helgen. Tjingeling!


ansiktsboken är bra att ha

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och då är ingen hemma i huset, kände mig ganska övergiven. Det är ganska molnigt så jag tror att det blir en dag inne eller så blir det en sväng ner till "stan". Eller så blir det svullo dag framför tvn. Har inga bilder alls här upp så slänger in en från ansiktsboken på mina älsklingar!
 

släktträff i stavträsk

Back on track!
Har varit lite nere ett tag och samtidigt så åkte jag till umeå så kände att det blev bra med en liten bloggpaus. Men nu kör vi igen! Man lever bara en gång.

I helgen så har jag och min underbara släkt på morfars sida varit i Stavaträsk på släktträff. Släktträffar kan vara något av det värsta jag vet men inte med norrlänningar. Morfar har 8 syskon så vi var sammanlagt 109st på träffen iår och då saknades det ungefär 50 pers. Jag har helt enkelt en kaninsläkt men det är inget nytt. Inte för att jag hade bästa kontakten med någon av dom men det var ändå helt ganska roligt. Myggen där uppe är mördarmygg!

Har levt på jordgubbar dom senaste dagarna, jordgubbarna i norrland är faktiskt mycket godare än dom hemma. Lilla morbror har fixat lite nya filmer till mig så jag har precis sett Date night och den var mycket bättre än vad jag hade trott. Värd att se en söndagkväll helt klart!
Antingen så blir det en sväng på cykeln nu eller en till film. Tjingeling!


Är i umeå tills tisdag. Ingen blogglust.

Är i umeå tills tisdag. Ingen blogglust.


"dansa, dansa, dansa är kul men jag föredrar att supa"

Bjuder på lite bilder från igår. Hade verkligen en kanon kväll så tack alla tjejer och speciellt Carro som fixade allt!


Martina och jag kämpade länge med den här tårtan och måste säga att jag är grymt stolt!

hot-n-fun

Har vä'ldigt bråttom nu, min buss går om 25 minuter och jag är låååååååångt ifrån klar. Så det blir stress stress stress nu för fulla muggar. Martina och jag ska ta en sväng till Sollentuna för vädret är inte kanon idag. Kvällens planer blir att fira Carolina i Täby. Hot-n-Fun med N.E.R.D. spana in deras låt.


ALORS ON DANSE!

FRISKFRISKFRISKFRISKFRISKFRISKFRISK. Stannar inte en sekund till i detta hus, tjingtjooooooooong

Tjingtjong, sitter nere i soffan och med m...

Tjingtjong, sitter nere i soffan och med mamma och mobilbloggar när det är reklam på tvn. Tittar på dagens man med carolina gynning och det är nått ni också borde titta på. Är fortfarande ganska så sjuk men det är lite bättre nu iallafall. Känner att det inte finns så mycket att blogga om eftersom jag bara sitter framför tvn hela dagarna och halvsover. Men imorn hoppas jag på att jag är frisk så då tänkte jag träffa Ellen och Martina. Pussar


sjukling

Uppdateringen har varit riktigt taskig de senaste dagarna. Förlåt för det men mitt internet vill inte direkt samarbeta så jag vet inte varför det går så extremt långsamt. Får väll börja blogga från den stora stationära datan snart. Men vad bar hänt senast jag bloggade? Jag har blivit sjuk, har feber och riktigt ont i halsen vilket inte är kul alls, speciellt inte på sommaren. Iförrgår så var vi hemma hos Felix och det var jävligt roligt. Badade i pool och jacuzzi och bastade bastu så det var riktigt skön kväll. Har legat ute i solen på mage och nu är ryggen bränd så det är väll dags att vända på sig andtar jag. tjingtjong.

she got it

Var idag i stan med Martina, Olivia och Carolina som jag inte träffat sen mars tror jag det var senaste. Så det var skit mysigt även fast alla var jätte slitna. Vi käkade lite lunch på Kofí och pratade om allt som hänt de senaste månaderna. Sprang förbi H&M och alla fyra kom ut ur butiken med en påse i handen. Fick med mig 8 ringar för 150kr så det var kanonpris och dessutom 6 färgglada armband. Ivkäll är sista kvällen som jag, Martina, Olivia och Ellen är hemma alla fyra på ungefär en månad. Så vi ska mysa lite med varandra. TJINGTJONG
Bild från vintern 2008-09


nu kööööööör vi !


pink and blue

Idag har jag lekt lite med mina vänner Martina och Olivia och ätit vatten melon. När jag gick ut nian så fick jag en ring av mina päron och syster. Kunde inte bestämma mig innan vilken jag skulle ha så idag åkte mami och jag och köpte denna. FISFISPRUTTPRUTT, nu ska jag umgås med kissekatten.
 


alors on danse

Idag har jag badat och solat med några trevligt vänner vid namn Martina, Olivia, Tobias och några andra töntar. Ikväll drar jag ut på rackartyg, tjingeliiiiiing!
Marty och kissekatt på nyåååååår!

bajsbarn

Long time, no see.

Vad har hänt de senaste 30 timmarna då?

Jag har klippt och färgat mitt hår, blev lite ljusare och lite kortare. Blev sugen på att klippa ännu kortare men det får vänta. Nu är topparna iallafall fräscha. På kvällen så blev det fezt hos Jacob. Hade verkligen sjukt roligt även fast små mindre roliga händelser skedde så var kvällen kanonkul, fem av fem toasters. Var väldigt trött så det blev tidig hemgång redan vid 2.

Vaknade halv tolv, trött och sliten. Träffade Erik en stund som skulle vara min hjälp med kläder. Det var han dålig på. Nu ikväll har jag, Martina, Olivia och Ellen firat Ellen att hon har fyllt år. Var ett bra tag sen hon fyllde år men vi är bra på att fira födelsedagar lite senare. Hennes far hade bokat bord på Riche, en restaurang på Stureplan och han/restaurangen bjöd på allt. Det var verkligen sjukt gått, ät rimmad lax och gino om ni går dit! Jätte trevlig personal, speciellt Anders som blev våran lilla homie under kvällen. Det var ett gäng sjukt snygga killar där så när jag och Marty frågade Anders var toan var så skrek han över hela bordet med 15 snyggingar. "Tjejerna måste bajsa, 94orna från Sollentuna måste bajsa!" Väldigt pinsamt men kvällen var verkligen hur underbar som helst. Tack så jätte mycket tjejer!
TJINGTJONG,
tar för lång tid för att ladda upp en bild så jag skeeeter i det.

RSS 2.0