midsommar



PEACE AND LOOOOOOOOVE

Sitter på tåget påväg mot Borlänge nu, ha det så bra här hemma alla nerdddddddds. FYFAN VA TAGGAD JAG ÄR!

nedräkning

Åkte och fixade det sista inför Peace and Love imorse. Gick direkt hem till Oliver efter det och har varit med honom tills nu. Kommer sakna honom galet men det kommer bli så jävla roligt! Borde sova nu, bussen går halv 9 och jag ska upp 7.


midsommarkrans


orkar inte blogga

Hemma igen, packa upp, packa ner. Hejdå!


thank you

http://www.youtube.com/watch?v=w2u33fb1Et4

Arholmaarholmaarholma

Åker snart till Arholma för att fira midsommar även fast det spöregnar och det verkar göra det hela helgen. Kommer hem lördagkväll och då är det bara att börja packa för på måndagen blir det tåget mot Borlänge.

happiest girl in the world

Priest var ju sämst, började med tecknat i början och jag fattade inte om det var ett skämt eller inte. Förövrigt sög det med 3D också, det ska va vanlig bio helt enkelt. Åkte hem till Oliver sen, chillade galet till 5-halv 6 ungefär drog vi till Statoil och köpte glass och korv till frulle. Tillbaka till Oliver igen och sov i några timmar. Somnade direkt när jag kom hem igen men nu blir det packa. Drar till Arholma imorgon och firar midsommar där.


priest

Drar till stan och käkar middag med Oliver ikväll, går på bio och ser Priest efter det. Jag kommer skita ner mig.



but then i see my baby

Kom hem igår vid halv sju tiden på kvällen. Har haft det skitskönt, sol och 30+ varje dag. Brun och grejer också. Känns skönt att ha lite färg till midsommar och peace and love. Drog direkt till Josefina för att fira henne en snabbis. Vidare till Martina med Tedan och sätta upp tält, gick sådär. Drog hem till Oliver istället. Bilder kommer senare.

hailie's song


dance, sing, work and party


made for an angel

Tack Johanna, du är en av mina absolut bästa vänner!

snälla bli min igen

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

turkiet

Så opigg och fräsch man kan vara. Har sovit 3 timmar inatt och om en timme åker vi mot Arlanda. Kommer hem den 20 juni, ADIOS!


för dig ska jag göra det tusen gånger om

Hade skitmysig med mina småflickor igår. Käkade massa godis, drack cola för första gången på rikitgt länge och njöt av det faktiskt, tittade på jägarna, käkade kladdkaka vid 4 tiden och somnade vid 5. Lite freakshow i mitt rum var det imorse men dom drog ganska snabbt och Oliver ersatte dom. Tänkte ta bussen till Sollentuna, missade tre stycken. När vi väl är på bussen så träffar vi Marre och Olivia och precis samma sak hade hänt dom utan att vi hade snackat. Lite småläskigt. Köpte glass, fika, drog hem till Oliver, hade vattenkrig och bara myste galet. Kom hem för en liten stund sen så ska packa klart nu för om 10 timmar flyger jag mot Turkiet!


on the street

Blir myskväll med Martina och Olivia ikväll. Köpa massa godis, chips och annat gott och bara prata hela kvällen. Flickorna sover sen här.

du vill, vill du?

Känner lite panic at the disco just nu liksom. Panik men glad, arg men lycklig. Vet inte var kvällen har för planer för mig ännu, är planlös. Men innan nånting skulle eventuellt hända ska jag äta grillat med Hanna och hennes vänner. Mor och far är borta så musiken är inte på lägsta volymen ikväll.

polarbröd

Gårkvällen var ganska så bra faktiskt. Hela kvällen var bara konstig men jävligt rolig. Busade runt med Mange och Matte för det mesta, käkade rabarber med socker och frysta polarbröd. Hälsade på Simon en snabbis också. Sista bussen hem där man träffade storasysten som såg lagom sliten ut.
Ska söka sommarjobb nu, vore trevligt om plånboken kunde få en påfyllning.

i'm in miami bitch

Tänkte först gå på bio och se pirates 4 med pappsen ikväll, men det blev inte så. Åker till Joel med Oliver istället.


resten av ditt liv


a higher love

Igår drog vi till Torpanängen och umgicks med resten av Sollentuna kändes det lite som, sjukt mycket folk. Men vid halv 1 blev myggorna för många och det var inte så varmt längre så drog hem till Oliver och myste där istället. Blev bussen med Martina och Olivia förbi naked juice bar och prat. Satt i solen i världens skönaste hängstol och filosoferade tillsammans med myrorna och myggorna.

life life liel lifelfieflefie

Känner mig stor som en elefant, käkade lika mycket middag som en häst. Tar bussen nu med Josefina och Olivia mot Rotan en snabbis. Vidare mot Norrviken eller Edsbergsparken sen, destinationen är inte helt hundra än liksom.

önskar jag var en flygare ibland, ganska najs


what the fuck

Så jävla sweet med sommarlov!!! Åkte till sollen och köpte jordgubbar osv med mina fina vänner. Käkade lite kebablunch och drog sen till badberget och badade. Grym dag helt enkelt. Sliten tjej somnade ute i solen när jag kom hem i två timmar, bränt ryggen nu ye. Men vem bryr sig för det är sommarlov!?

ettan, check!

Det är bara så galet knas att imorgon slutar man ettan. Då har man gått ett år i gymnasiet och det är bara två år kvar sen står man där med studentmössan i handen och ett riktigt fet flin i ansiktet. Det känns bara sjukt.
Fyfan va den här sommaren kommer bli bra!!

ett hjärta med en rosa nyans


electric feel

Marre drog med en till Edsbergsparken igår. Galet mysigt och skrattat hur mycket som helst. Kom hem vid 1 och somna på dirren. Idag mår jag sämre än jag mått hela veckan, låter som en gammal kärring när jag hostar. Härligt om man är sjuk när man ska till Turkan på måndag. Men innan det blir det sommarlov!!!


one day i'll fly away

Jag har aldrig förut känt mig så hemma men samtidigt så borta. Jag har aldrig känt mig så säker på vem jag är men samtidigt tappa den jag en gång varit. Jag vet inte vilket håll jag ska gå åt, höger eller vänster. Framåt eller bakåt, eller bara stå stilla och se vad som händer. Leva i en värld där jag slipper välja, bara följa med strömmen. Inte för att det är det jag vill, men det skulle vara enklast. Jag skulle vilja flyga iväg och inte vända om, bara gå vidare till nästa ställe utan att se tillbaka. Utan att känna något från förr, bara börja om.

come on barbie let's go party

Den här dagen kan helt seriöst inte bli bättre. Fick mvg i både bild och svenska, inte alls väntat i bild så blev verkligen skitglad. Åkte till donken med halva mentorsgruppen + några andra offer, var tvungen att fira med nya mcflurry ballerina kladdkaka såklart. Efter blev det en sväng förbi Toves pool där vi chillade galet i några timmar.

förgyller dagen



longboard

Idag säger smhi att det blir 27+ idag, inte helt fel ju! Har bara två korta lektioner idag, som inte ens är lektioner utan ska bara få veta betyg. Vore ganska så skönt med ett mvg i svenska och naturkunskap, då blir det att fira med en glass.

scotty doesn't know

Det var ju ganska så fint väder så vi var några människor som tog vårt pick och pack till badberget. Marre och jag köpte jordisar och marshmallows. Helt ärligt sög det faktiskt, sen var jag med Oliver så då blev det bra igen. Nu blir det slagg för imorn ska jag till skolan en sista gång i 1an, om man inte räknar avslutningen vilket man inte gör för det är ingen skoldag enligt mig.  


6 juni

Marre x2 med jordgubbar, glass, sol osv. Åkte hem till mig, Räkmaster och Jeppe joina. Pizza till middag nu, dagen till ära.  


lilla lady

Förkyld och grejer så stannade hemma igår. Mår inte bättre idag men orkar inte sitta hemma så jag drar till Marre nu för lite nationaldagsmys med flickan.

x4

Ni är ganska så goa.



siggen

Den här dagen har verkligen varit hur underbar som helst. Åkte till Sigtuna med Mange, DL, Martan, Ebba, Johan och Felix. Dom åkte och badade medan jag träffade gullefjunet Johanna. Vi åt glass, tittade på hennes nya hus (snygg far må jag säga), träffade hennes första puss, träffade en liten bebbe, tände ljus i kyrkan och chillade galet bara. Käkade en till glass med dom andra igen och körde lite longboard/shortboard. Ganska så mysig dag helt enkelt.


välkommen in

Godmorgon godmorgon, Maggs frågade om jag ville följa med till Sigtuna och träffa Johanni. Självfallet. Så det blir tåget om en timme för sol, glass och mys i siggeliggen, bondeplace numero uno.

en kärlek som blir oändlig

Den här kvällen har bara varit underlig. Från toppen till botten, från botten till toppen och nu blire Lejonkungen med marabou och mjölk, den kan helt enkelt inte sluta bättre än såhär.  
lyckligtjej

blessed

Drar till Ida ikväll med dom här två, loerdagskvellkalaskulyeeee.

du har en fogel

Igår var vi först hos Jeppe och kröka, badade lite i poolen en halvtimme innan bussen skulle gå. Blev stressigt som satan för jag doppade huvudet och håret blev blött och sminket rann överallt, men lätt värt det. Hade skit roligt i vaxmora, Niklas spelade och grejer. Polisen kom, alla drog. Skithungrig så drog hem till Oliver, enda anledningen. Har spenderat hela dagen i staden med Amanda+familjer, riktigt mysigt.

no regrets

Tar bussen snart mot Jeppe där lite folk ska föra innan vi drar på lokalfest i Vaxmora. Fullt ös ikväll, det blir galet!

what are words

Solat och badat med den här koreanen idag. Det var ju lite mysigt.

pirates

Såg första filmen med pappa, nu måste jag se tvåan annars kommer jag inte kunna somna.

don't be a drag just be a queen

Käkade tidig middag i stan med tjejerna, riktigt mys liksom. Funtar på att stanna hemma och köra på en kladdkaka med film med familjen.

make a wish

Igår åkte jag och Olivia till ruddan där våra vänner satt och kröka sen kom det några civilare och hällde ut allt. Olivia och jag satt och käkade godis och flinade åt dom, bättre än bio helt enkelt. Men annars var det ganska tråkigt så Oliver och jag drog hem till honom och tittade på the notebook, fäller en tår bara jag tänker på den filmen. YEYEYE.


några armar och ben

Skola, Oliver, mat. Nu hänger jag mig själv i väntan på att Olivia ska jogga klart.


RSS 2.0