räkan har en bulle i ugnen

Mysig kväll, nu blir det film.


fbk fbk heja heja fbk

Det är hockeymatch på tvn, jätte intresserad är jag verkligen extremt. Känner att hockey är min grej. Eller inte, kanske en annan dag men tyvärr är det inte idag, sorry FBK som spelar mot LHC. Inte för att jag vet vilka lag det är men det är väll skoj för dom ändå.

Zumba idag efter skolan. Kul, skönt med nått nytt. Var dock inte min dag så jag var inte super sugen på att träna men det funkade. Fast benen ville inte samarbeta med armarna så jag var ganska arg på mig själv.  

Ska nog, fördmogligen, hoppningsvis träffa en pojk later. Men just nu är jag trött som bara den så sängen är väldigt lockande.

why don't you slide

Godmorgon människor! Idag är det dimma ute och det ser verkligen inte alls varmt ut, blir deprimerad och dagen har bara börjat. Idag blir det nya koftan jag köpte igår, me like.
Slutar 3 men ska stanna kvar och vänta på Martina för vi ska gå på Zumba. Tror det kommer bli skitkul. Men ska skynda mig nu, käka frulle med mamma sen går bussen som vanligt 10 i 8. TTYL


thailandsresan men bild från cypern när där vi bodde i några dagar på grund av vulkanen på island, miss it.

why don't you slide

Godmorgon människor! Idag är det dimma ute och det ser verkligen inte alls varmt ut, blir deprimerad och dagen har bara börjat. Idag blir det nya koftan jag köpte igår, me like.
Slutar 3 men ska stanna kvar och vänta på Martina för vi ska gå på Zumba. Tror det kommer bli skitkul. Men ska skynda mig nu, käka frulle med mamma sen går bussen som vanligt 10 i 8. TTYL


thailandsresan men bild från cypern när där vi bodde i några dagar på grund av vulkanen på island, miss it.

vattenkanna

Måste göra svenska, sen blir det sängen direkt. Ledarutbildningnen var som vanligt, inte någon höjdare men det funkar.

.

Ledarutbildning, hemma vid halv 10.

true love


- ni gör mig hel.




blue

Jag har blivit helt kär i blåa kläder. Har länge velat ha ett blått linne och en blå inte så tjock kofta. En annan tröja följde med hem och även en ring från Bikbok som heter Fjodor ring. Knasigt namn. Allt för 250kr, jag är bra på att fynda helt enkelt, inse faktum mami och resten av familjen. Är iallafall skitnöjd. Är så skönt att veta vad man ska ha på sig nästa dag när man har köpt något nytt.



wheels

Har haft en jätteskön dag idag. Spanska vilket var ganska jobbigt när jag tänker efter, sen idrott vilket också var jobbigt. Sista lektionen engelska och jag ville hoppa ut genom fönstret. Men har ändå varit en mysig dag, ska inte klaga på skolan. Efter plugget så satt jag och Nanna ute i solen en stund, bestämde oss för att åka till Stinsen. Blev lite tröjor som följde med hem. Käkade på tacobar (mylove) och det var ganska kladdigt för Nannas del kan jag säga. 
bild från idag, nanna.devote.se

 


scared

E. om you make me feel so unreal that it hurts:
Är det där du på bilderna?

- Nej det är det intä

halfmoon

Kom hem vid halv 12 igår, mina fötter var iskalla. Idag ska jag ha konditionstest på idrotten och ikväll är det ledarutbildning. Vill spendera min dag i sängen och sova.


heyholetsgo

Jag har varit skit duktigt nu och läst i min engelska bok som jag ska ha läst tills imorgon. Inte för att min lärare bryr sig så jätte mycket men har prov på det på tisdag(tror jag) och har massa annat att göra i veckan. Svenska debatt på torsdag som jag ska göra ikväll för kan inte på onsdag. Måste också börja läsa min svenska bok som är 300 sidor som vi ska ha läst på 3 veckor. Inte roligt alls. Ska ta en paus från pluggandet och gå på promenad med en viss pojke. TTYL


still alive




tisdag

Dagen rulalde på, hål två timmar så jag lekte med räkan lite. Behövde en stund för mig själv med kvinnan och prata om allt mellan himmel och jord. Det är skit fint väder ute, hösten har precis börjat komma. Ska sätta mig ute och läsa lite engelska ute i höstvädret.


get dumb

Mamma tvingar mig att sova nu, hon har en poäng. Borde lägga mig annars är jag som ett monster imorgon på morgonen och det är inte roligt. NIGHTY

lars winnerbäck

klicka

oliviasays.devote.se


you're my babygirl


Ellen är en av mina bästa vänner och därför tänker inte jag snacka om hennes privata liv här i min blogg. Om du är intresserad av henns liv får du prata med flickan själv för jag säger nada.


marry me

Afron var inte alls lika jobbig som i torsdags. Instruktören sa att jag dansade som om jag kom från hennes hemtrakter och hon var från Afrika, det kändes lite wierd. Zumba blir det på torsdag! Måste hitta mitt gymkort som jag har tappat bort innan dess.


har svenska just nu och efter det matte i ...

har svenska just nu och efter det matte i en timme. Ska stanna kvar här och plugga lite sen vid halv 6 så ska jag och martina på afro dance i en timme.


you make me feel so unreal that it hurts


photo

 by /\nni.

sunday

Martina och Ellen kom hit en sväng så vi satt i uterummet och snackade lite, mycket om igår. Är trött, riktigt trött. Ska fixa lite tills imorgon, har tydligen orientering imorgon först lektionen, vet inte vart vi ska vara så jag är lite förvirrad. Blir Afro imorgon efter skolan också, skönt!


versus



usher


love 'em all

Gårkvällen var helt insane, det var galet. Jävligt roligt var det. Vi var massa människor hos min granne, Bengan. Bra drag, roliga och sociala människor vilket alltid sitter fint. Synd bara att vissa sitter stilla vid ett bord hela kvällen men dom kanske hade roligt. Jag hade iallafall en grym kväll!


fotograf: mahtina.blogg.se

mer

Ska läsa 100 sidor på engelska idag, har läst 50. Paus behövs, bullar behövs. Med Mer päron festis. SMARR


who can love you

HEY! Har knappt sovit 6 timmar ens men när klockan är 10-11 så kan jag inte sova längre, det bara är så. Ska upp och fixa lite frulle sen blir det duschen.

halv 4


Skit konstig bild, knasig kväll.
Kom precis hem och ska sova nu. Imorgon: Marc Jacobs nya buutik. Godnatt

dance like a freak


 

boyboyboy babyboy

Den 10 november ska jag få min första kusin. Liten bebis pojke blir det. Morbror och moster är här på besök idag eftersom mormor och morfar är så jag fick känna på "lilla" magen när den sparkade och det var helt otroligt. Längtar verkligen galet mycket till november.

you don't make me feel okey

Seg dag som bara den. Tittat på I love you Phillip Morris, bra bögfilm var det. Men inget att spendera tid på om man inte har skit tråkigt. Morbror är här och fixar stora datan, hoppas att alla bilder kommer tillbaka nu bara. Har alla bilder från 1,5år tillbaka. Nu blir det duschen.

in love in you babygirl

Godmorgon! Tittade på Dear John igår och satt och grät under nästan hela filmen, fast jag gråter väldigt lätt av sånna filmer, av alla filmer egentilgen. Men det var så galet bra, Dear John pratar vi om nu. Se den!!!
Ikäll blir jag inte hemma, det blir ut på kalas för min del. Pojkar, 3st,  som fyller år måste firas faktiskt.

manboi och jag

partyhard

Alla är ute på partaj, jag ser på film. Festfan, eller?
Blir sängen snart för min del.

hugggggge

Hugge myman!
HUGOHUGOHUGOHUGOHUGOHUGOHUGOHUGOHUGOHUGOHUGOHUGO

randomsnubbe från a&f


all night

Mormor och morfar kommer om ungefär 2 timmar, ska städa lite innan det och fixa lite andra grejer så länge.
hoffmaestro- alice, ellen, jag och josefina


spanish

Har spanska just nu, ska skiva om Argentina på spanksa och det är inte lätt. Hur ska jag kunna skriva om Argentinas statsskick på spanska om jag inte ens fattar vad det står på svenska?


friday and i'm in love

Sovmorgon gör så himla mycket faktiskt. Finns inget bättre på morgonen. Men det är inte så kul när det kommer en tjock gubbe hit som ska fixa värmepannan klockan 8 och man ska gå upp 9 och ingen annan är hemma. Blir lite sur på honom för han snackade hela tiden i telefonen när jag skulle somna om.

Har bara tre lektioner idag, historia, engelska och spanska och massa hål har jag vilket suger bajs. Men jag får väll bara leva med det. Ska gå upp ur sängen nu för bussen går om 40 minuter. TJINGTJONG


things will never change

Afrodance var SVETT. Riktigt jobbigt va det men skit roligt. Ska lätt göra det igen.

Imorgon är det sovmorgon som gäller! Börjar 10.25 så jag kan sova rikitgt länge, behövs. Efter skoleliskoli blir det en sväng till Sollentuna, räkis ska köpa nått att ha på sig i helgen så jag och Marty är sällis till flikkan. Blir middag sen med päronen, mormor och moffe.
Time to sleep.


räkan är rädd för måsar

tröst

otaggad tjej, tröstar mig med bullar.

Sandra Freij » Perfect » 1
Sandra Freij » Perfect » 4
Sandra Freij » Perfect » 12

lookbook

Vaknade imorse och var förkyld, inte alls kul. Kändes som om hjärnan skulle sprängas under matteprovet, men det gick bra, väldigt lätt. Fick tillbaka engelska bajs, min engelska lärare är inte omtyckt. Slutade 3, syster kom hem som gör varma mackor till mig just nu. Senare blir det afro dans med Martyparty, tjing


hungrig tjej

Tråkigt dag som faen, inte värd att skriva mycket om. Skola, leka med Martina, Sollentuna med Olivia och M, ledarutbildning. Nu blir det sängen. Matte prov imorgon första lektionen och jag har glömt matteboken i skolan så har inte kunnat plugga, skojigt. Godnatt toentos


apple&blueberry

Gick hem till Martyparty, rullade mot Tobbson där Andreas och Vicks också lekte. Träffade Will.i.am också. Vi åkte hem till mig, dom tiggde bullar, dom fick inga bullar, dom åkte hem. Så har jag spenderat min kväll. Nu blir det sängen, är skit trött och imorgon händer det mucho mucho. Sweet dreams!

- linnea stenberg, 2010


nudie


Kameran fungerar verkligen inte alls just nu, vet inte vad felet är vill bara kasta den i marken och sparka på den. Så det blir extremt dålig kvalite. Men iallafall, en smygg titt på mina nya jeans, ME LOVE.

vouge japan

Camilla Åkrans » Vogue Japan » 1
Camilla Åkrans » Vogue Japan » 2
Camilla Åkrans » Vogue Japan » 7
Camilla Åkrans » Vogue Japan » 6

friluftsdag

Dagen har ändå inte varit så extremt jobbig, det var inte kul men ändå ganska chill. Sprang runt i regn och lera i 3,5 timme. Inte riktigt min grej men det funkaaaaar. Lekte mest med hästar och kossor i nån hage.
Martina är påväg hit, kanske Räkan och Katten också. Det blir förmodligen bullar som vanligt.


Räkan posar

daddy cool

Det blev flummigt hos Martina. Nostalgi listan på spotify spelades på högsta. Farliga tjejer.
Imorgon är det friluftsdag som gäller för alla ettor på Rudbeck, vi ska typ gå en mil eller något sånt så det är väll chill. Hellre det än friidrottsdag. Mami har gjort pannkakor till mig som jag ska ha med imorgon. Har skit ont i magen så är inte sugen på något annat just nu känner jag.
Ipoden ska laddas och lite ny musik ska in i min lilla rosa älskling sen är det sängen för min del. ttyl

lick shot

Sitter at Marrrtys place, hon skulle eta och Ellen skulle också hem och keka så nu sitter jag själv och leker med la webbcamerera. Det är sweet liksoom.

can't handle me right now

Allt gick bra imorse på Karolinska, trodde det var AL och jag trodde det var hjärtat dom skulle kolla men det var hjärnan eftersom dumgubben på vårdcentralen trodde jag hade epilepsi. Men allt gick bra iallafall.
Hade två lektioner, engelska och svenska, helt onödig dag faktiskt. "Tränade" med Marty men båda var lite sega så vi gav upp och åkte hemåt istället. Nu blir det en sväng hem till Murtan med RÄKARN.


this,this is my life

Ska snart åka till AL och kolla så att allt är okej med hjärtat eftersom det inte pumpar tillräckligt mycket eller nått sånt. Efter skolan ska jag och Murtis träna men mitt knä gör sjukt ont idag vet inte varför så vi får se. tttttyyyylll

scary

Sjukt nervös, ska till Astrid Lindgrens barnsjukhus imorgon. Rädd tjej. Men jag får sovmorgon och slipper orientering och spanska så det funkar ändå.
William, Räkis och Vinne

valet 2010

Valet 2010, har aldrig varit såhär insatt i politik tidigare. Blir rädd för Sverige att folk faktiskt röstar på SD, finns ärligt talat inga ord.


söndagsångest

Shoppingtur med mor, ett par jeans rikare vilket behövdes.
Övningskörde, jag kan blinka med blickers och nästan växla till 3an.
Nu ska jag nörda mig framför datorn och sen blir det lite plugg.


vinrött


Den här vill bo i min garderob, 250:-


tú y yo ala fiesta, toda la noche

Igår var en knasi kvell.
Började med att jag, Marty, Suss och Grace drog till Danne. Lite folk där, inget drag alls så vi drog med nästa buss mot Viby där det skulle vara fest men det var tydligen bluff eller nått liknande så jag, Murt och Oliven gick till M. Käkade lite och drog sen hem till mig till mitt uterum med Johan, William, Tobbe och Vicksoon. Vid 3 hade alla dragit utom W, satt och filosoferade och somnade en stund vid halv 5, mamma väckte oss vid 6 och pojken gick hemåt. Skit konstig kväll men mysig.


jag martson and sussy i fredags

nothing else i can say


listen boy


yesterday, ikväll köra vi igen men en aning lugnare men fortfarande fullt ös!

14.30


Gårkvällen var knasiii, först va vi hos Vincent ungefär 20 pers. Trevlig pappa han hade, snygg broder. Jag, Martina och Olivia drog oss mot Viby efter ett tag och resten drog på fest i Väsby. Träffade massa människor men alla drog hemåt så jag umgicks med William, Andreas och Calle, mysigt. Hemma vid 3. Ska till Stinsen nu med mamma, ttyl.

fredag!

Drar ut ikveell med Martyparty, RäkARN, Kissemissekatten Oliven och SUZIE!
IKVÄLL KÖR VI, det här behöver jag!

festfan


Nu blir det skoli, bussen går om 15 minuter så jag fick lite tid över och tänkte skriva ett inlägg. Men har inte särskilt mycket att skriva. 10.25-16.00 är det skola som gäller idag. Efter det hade jag tänkt åka till Sollentuna c och kanske köpa ett par jeans. Ikväll blir det feeeest, vi ska umgåslite med Vinne, Hugo, Victor och co. Det blir sköööjigt. Festfan. Nej men ska fixa det sista sen rulla mot bussen

drop it


Godmorgon människor! Jag sov på två kuddar ovanpå varandra så min nacka mår nooot goood today om vi säger så. Frulle time nu, sen blir det lite fix fix och tio i 10 bussen.  Sovmorgon i mitt hjärta

finally!

Spenderat kvällen med Martina, Tobbe, Kabby och Andy även kallade "kickboard crew". Det var sweet och en aning töntigt. Insåg att mitt liv var extremt tråkigt när jag sa till pojkarna att dom inte har något liv, tillbaka fick jag att mitt liv måste vara värre eftersom att jag sitter och tittar på dom som inte har något liv. Det kändes inte särskilt bra men Martina fick skratta lite så det var ju kul för henne.
Tänkte först lägga mig men kom precis på att jag har avsnitt 1 säsong 2 av VAMPIRE DIARIES att titta på!! Såååå nu blir det vampyr frossa för hela slanten.



bilden säger allt



this is how we party

this is how we party



räkbarnet ellen

Nu blir det lite pluggeliplugg hade jag tänkt. Ska bada och göra lite engelska, det blir naajsibajs. Imorgon är det FREDAG, helg förfan. Sovmorgon dessutom, kan det bli bättre? Tvek säger jag bara. TTYL


räkARN i farten på östermalm.

friends

Vänner, bullar, oboy och regn. Mysigt

nana-banana

Grotesk bloggning idag. Men så är det ibland. Allt är kirrat nu, bara engelskan kvar men funderar på att skita i det och sova istället. Det vore veldigt skönt. Imorgon slutar jag 14.50, funderar på att göra något skojigt eller bara dra hem och sova, käka lite bullisar och fläska som alla andra dagar i veckan. Förmodligen blir det det andra. GODNATT GEEKS


johanna, jag och tovsan, bild från nanna.devote.se

onsdag

Min kropp är helt slut nu, over and out. Aerobics basic var inte BASIC, helt klart.
Nej men jag har galet mycket att göra denna vackra september kväll och det är inte att sitta framför datan så jag ska bara sätta på lite nostalgi musik på spotify sen är det bara att försöka hinna med alla grejer på 1,5 timme. Städa Nissy, rummet, plugga historia, läsa minst 3 kapitel engelska, fixa lite låtar och lite annat små fix.

midsommar 09

bullis

Kl 18 är det aerobics som gäller för mig och martyparty. Tills dess käkar vi bullar.


Sitter på bussen påväg hem och vi körde pr...

Sitter på bussen påväg hem och vi körde precis på en unge.


teenage dirtbag

Hål i två timmar, värsta superseriösa workouten med martyparty. Blev lite ledsen när några homies tittade på oss som om vi inte hörde hemma där för det gör vi. Nu jävlar är det stenhård träning i tre månader! Beach 2011, Ios 2011 säger jag bara, och man får drömma. Har använt en timme av mitt liv och studerat lite historia, det var tråkigt. Ska spendera ännu mera tid med plugg fast istället lite engelska. FUNNY

teenage dirtbag - wheatus, sök på spoooti


längtar tillbaka


thailand 2010

don't stop believin

Har pluggat matte i en timme och fixa lite ny musik. 40 st låtar har jag just nu på min ipod för att allt har försvunnit så måste börja om. Ska sova nu, imorgon är det svenska som gäller i 2 timmar och sista lektionen historia i 2h. Rolig dag.
Snart blir det höstläger igen

klenis

Inatt vid 4 så börjar några hundar skälla utanför mitt hus. Ni vet nrä en stor fet hund är arg och agressiv så lät det när den skällde. Hörde några röster som skrek och hunden började gny. Jag trodde det var hundslagsmål. Efter det så blev det tyst en stund, tittar ut genom fönstret och ser att det rör sig lite i buskarna på tomten. Efter det så skriker en röst "Händerna på huvudena!" Jag får grov panik, trodde han som skrev skule skjuta av dom andra personerna deras huvuden. I all panik så hoppar jag bort från fönstret och gömmer mig bakom väggen för jag tänkte att ser dom mig skjuter dom mig. Jag var så galet rädd. Jag sprang in till mamma och pappa som också var vakna. Det var några killar som polisen hade tagit fast och hunden var polishund visade det sig. Men när man är nyvaken men ens fantasi flyga iväg.


önskar att jag alltid var såhär tuff.

fick största suget efter vinter


vitt och transparent

Jag hann ta en bild innan kameran dog. Sämst bild men jag gillar den ändå. Jätte transparent, jätte söt och hur billig som helst. 40 svenska riksdaler, helt klart värt pengarna. ME LIKE

ferró

Åkte hem till Martyparty med räkis efter la escuela, det var coolt. Paket från H&M väntade när jag kom hem, en skjorta och en transparent blus. Skoent nu vet man vad jag ska ha på mig imorgon. Visar senare liksom för snart är det mat och jag är hungrig. Smarr.

i'm crying in the rain

Oscar Falk » PLAZA MAGAZINE » 3

she is so beautiful

Inatt hände en skit äcklig grej, jag höll på att skita på mig för att jag var så rädd. Men berättar om det när jag har slutat.
Har haft orientering nu på morgonen, när jag bytte om så var mina brallor skitiga. Jag blev skit sur och tog bussen hem. Ska fixa nya byxor och sminka mig sen är back to school som gäller. Idag ska jag leka med mina småbarn efter skolanYEY
Andreas, Richard och Robban


you know i know

Jag orkar verkligen inte gå och lägga mig för det betyder att jag kommer vakna upp och det är måndag vilket i sin tur betyder att jag har orientering i två timmar det första jag ska göra på morgonen. Men ska borsta tänderna och sen blir det sängen faktiskt, duktig chey
stenrik fredvinkel är koool

det gör ont

I dina ögon är dom säkert roliga.
I dina ögon är dom säkert dina vänner.
I dina ögon är dom säkert underbara.
I dina ögon är jag säkert bara en gammal vän.

I mina ögon är dom groteska.
I mina ögon är dom hatobjekt.
I mina ögon ser jag dom ta dig ifrån mig.
I mina ögon ser jag dig försvinna utan att komma tillbaka.

fan va snygg jag är.

Kom precis hem från Bodypumpen och jag mår hur bra som helst verkligen. Kroppen känns alldeles rensad och fräsch. Fast inte särskilt fräsch utanpå men inuti. Galet skönt, duktig tjej. Det känns verkligen i alla muskler att det var jobbigt, inget att leka med helt enkelt. Ska käka en banana sen blir det duschen.

rubriken syftar på bilden

bodypump


Drar på bodypump nu, imorgon har jag orientering och jag kommer ha lagom träningsvärk.


weekend


Fyra bilder från igår, inget märkvärdigt.

I fredags var det hoffmaestro för hela slanten, det var grymt. Åkte sen med Martina, Ellen, Bysan, Viktor, Josefina och några till mot Sollentuna hem till Alex. Där var det lite folk och det om fler och fler hela tiden. Galet rolig kväll, bra drag, roliga människor från hela Sollentuna. Riktigt lyckad kväll.
Igår/lördags så drog vi hem till Stenrik Fredvinkel som han själv kallas sig. Sjukt mycket folk kom men det blir inget drag coh jag var inte på toppen humör så rullade mot Henke istället. Inget drag där heller direkt så vid halv 2 var jag hemma igen.

Internet=trasigt=mobilbloggning. just nu ...

Internet=trasigt=mobilbloggning. just nu funkar ingenting känns det som. Allt är bara ren sörja. Allt är bara korv, bajskorv rättare sagt. igår va allt lök, inget drag direkt. Berättar mer när datan funkar igen nu ska jag dö lite eller sova. Senare ska jag på bodypump och bränna kalorier, sweet. Tjingtjong


fuck



back up plan

Morbror och moster är här på middag, därför är det lite taskig bloggning. Har faktiskt suttit och gjort mitt historia hemprov, eller iallafall mycket av det. Vet inte om jag blir hemma ikväll eller inte, känner mig inte helt fräsch i huvudet just nu tyvärr. Maten väntar, tjingtjong

lyssna

scatman


your love is real

Ni vet den där killen som man tänker att han, han ska jag få en dag. Som man verkligen suktar efter. Han är en "someday guy". Man vill bara att det ska vara den stunden just nu, nu pratar vi inte kärlek nu snackar vi känsla. Men den här killen får ens dag att bara bli så galet bra, bara titta på honom så blir man glad. Han har något extra som jag inte kan sätta ord på. Allt bara försvinner när han är i samma rum som en. Allt bara stannar och det enda som rör sig är han, i slowmotion som i en film. Allt är bara underbart.
Tills drömmen spricker och den här killen kommer fram till en och frågor om sina problem med tjejer och vad jag tycker han ska göra.  Självklart är jag en bra vän och säger det som är bäst för honom, och kanske lite för mig också. Men grejen är den att när man har suktat efter den här killen så länge så kommer han och frågar om sina jävla problem om andra tjejer. Jag kan vara din problem tjej, bara jag får vara en del av ditt liv. Då vet man att det aldrig kommer bli nått, det är ungefär som om han står och säger rakt upp i mitt ansikte "Jag är gay, hitta nån annan". Så tyvärr min drömkille är ute ur mina framtidsplaner men han är fortfarande en trevlig fantasi och det kommer han vara ett bra tag till. Det jag vill få fram är, killar prata med era killvänner om tjejproblem eller en tjej som ni vet att ni verkligen är SUPERSUPER tajta med. För det finns inget mer jävligt än att den perfekta "someday" killen pratar om andra. Det förstör bara och allt liksom kläcks som ett rått ägg och rinner ut. Förstört ligger det där på golvet som en sörja och ingen plockar upp det.

Marcus Ohlsson » Velvet » 3
Marcus Ohlsson » Velvet » 6
Marcus Ohlsson » Velvet » 7
Marcus Ohlsson » Velvet » 11

highway man

Varför är jag vaken nu? Borde sova.. Gårdagen var så JÄVLA GRYMMMMMMMMMMMM!

i just need somebody to love


superduperfly!

Idag är det FREDAG!
Fy så skönt säger jag bara. 3 lektioner idag, sovmorgon till halv 11. Hoffmaestro ikväll efter det så blir det lite röj.


carro ge mig din pastasallad en gång till

Jag har ont i magen, så fort jag äter gör det korvont. Stressmage är det tydligen. Jag behöver helg nu.

i can't look at you

Marcus Ohlsson » Velvet » 7
Marcus Ohlsson » Velvet » 1
Marcus Ohlsson » Velvet » 2
Marcus Ohlsson » Velvet » 5

brun tjeeeej!

Det blev inget direkt super seriöst pluggande inte. Satt ute i en halvtimme och läsa lite engelska. Jag fick faktiskt en rand!! En rand av solen liksom, det är mitten av september och man kan sitta ute och bli brun!? Nästa gång solen tittar fram så är det raka vägen ut för mig som gäller, även fast det blåser lite och är kyligt så är det bara att köra.
Tar cykeln hem till Martina nu för lite skvaller och kanske en lite fika. Tjingtjong

desperado



Jag behöver lite mat, sen är det plugga som gäller och efter det ska jag träffa Marty och Olivia! 
btw, snygg kille har börjat i min mattegrupp, allt fokus på matten är nu borta.


skånefruar

Skånefruar istället för Hollywoodfruar, Finnefruar, Norrmän osv. Finns hur mycket som helst av alla blonderade, opererade 40+ tanter i världen. Självklart ger man det en chans.







sockersug

Två tjejer som är sugna på lite mellanmål är ingen bra kombo. Idag menar jag inte mackor eller liknande som mellis. Idag snackar vi speciellt mellis, idag snackar vi om bakelser. Därför ska vi baka nu. GÖTT

bristpårubrik


Dagens räddning: Proviva Active
Skoladagen rullade på som vanligt. På idrotten skulle de som tyckte att orientering inte var deras grej skulle gå igenom det igen. Läraren trodde vi var efterblivna på rikitgt. Knasig lektion var det men det var goda äpplen på äppelträden bredvid iallafall. Slutade halv 2 så åkte till Sollentuna en sväng. Träffade massa människor överallt. Köpte en dagkräm från TBS, vitamin E som jag är helt klart behov utav. Ska vara social med Murtan nu en stund innan kvinnan ska kila hem. TTYL

leoopard


Ska kila till bussen nu. Spanska i två timmar, Idrott en timme, Eng en timme sen är det sluuut på onsdagen. Ska förbi Sollentuna och köpa en ansiktskräm för skit vädret är här nu och min hy börjar bli torr som bara den. TJINGELING

halva veckan kvar

Godmorgon! Idag är det onsdag, halvdag som gäller. Halva veckan snart avklarara sen är det HELG som gäller och detta betyder HOFFMAESTRO PÅ FREDAG. GALET TAGGAD TJEJ!!!!!!!! Det kommer bli helt galet underbart, ska dit med mina underbara vänner Martina,Olivia och Ellen.


kiss me

10 sidor kvar av engelskan sen är det bums ner i sängen för min del. NIGHTY

klagomål

Har spenderat min kväll med underbar engelska boken. FIFÄN säger jag bara. Min mage känns som en uppblåsballong, tråkig värre. Min engelska lärare/ Fluffy är jooobbig tant som inte kan engelska och inte heller ren svenska, mest danska. Ser ut som lilla ninisen nedanför

tomatisopi

Igår somnade jag vid 19 sliten tjej, därför var det taskig bloggning. Men det var helt klart värt att sova 12 timmar imorse. Var med på Ellens mentorstid idag för dom hade vikarie, lite random. Åkte hem till Murtis efter skolan med Räkan. Räkan börjar flippa loss så det blev ganska galen eftermiddag.
Just nu käkar jag lite middag, tomatsoppa från Arla. Favorit. Måste sätta mig och läsa 30 sidor på engelska vilket känns bläää. TTYL


jag och mina vänner


shithead

Måndagar är riktigt pain in the ass dagar för min del. Idrott 2 timmar, spanska, engelska, svenska och sist matte. Inte alls roligt schema när man börjar 8.20 och slutar 16.00. Ont i hela kroppen och huvudet dunkar som f-a-n. Mår skit men måste ändå plugga ikväll, känns bläää. Ska sova en stund nu sen blir middag.
ge mig twister


ta mig tillbaka



jag, ellen och olivia. blidö 2009

on the road home

Nu ska jag sova, imorn är en ny dag. Konditions test på idrotten, jag kommer inte vara med. Mina muskler är döda och imorn kommer en hemsk, grotesk träningsvärk. Glöm idrotten fröken lilla, jag ska inte vara med och springa. NIGHTYYNIGHT

glad chey!

Har beställt lite kläder så snart är garderoben lite större vilket jag tycker väldigt mycket om. Blev en transparent skjorta och en rutiiii + en transparent liten tröja, sweeeeet.


du är något av det finaste jag har.

Spenderat en del av kvällen med Ellen min lilla älskling i mitt uterum med te och prat.

i need somebody

Igår så åkte jag och Olivia till Andrea, där var det lite folk och det kom flera hela tiden. Det va kul men inget drag direkt så vi åkte hem till Dennis som hade 18-års fest. Träffade Cecilia, Paloma, Tanja och lite annat folk. Folket var trevliga och alla bara körde, galet roligt men var tvungen att gå hem ganska tidigt eftersom jag gick upp 9 imorse. Matchen gick sådär, dom vann men det var skit kul att spela igen faktiskt. Ska snart på promenad med Oliven och gå en sväng runt Viby för att lämna kläder till folk.
paloma, jag, ellen, marty och jesper

dead

Jag är helt död nu, ska sova sen kanske jag kan tänka mig att skriva ett inlägg om inte hela min kropp är förlamad pga träningsvärk.

ikväll kör vi, imorn dör vi


flickan är frisk


friday night

Igår hände inte mycket. Träffade Jaaaacob och Kalle med Murtis. Jacob körde hem oss. Drog hem till Andreas där det var folk, kul inte super kul men kul. Satt mest och umgicks med mina gossar hela kvällen väldigt skönt det. Var mest tjejer där och alla dom rullade hemåt vid 1 tiden  förstår inte varför men det blev ganska dött då så jag, Martyparty och Tobbe gick hemåt, parkerade på gatan och pratade en stund innan Tobb följde mig hem. Var hemma vid halv 3 och jag var riktigt trött efter en dag i skolan så det blev sängen för min del.

Imorse väcket far mig vid 11, vi åkte till outleten i Häggvik. Hittade ingenting alls så vi tog bilen och åkte hemåt igen. Har suttit och gjort min engleska intervju klart nu så tänkte fortsätta vara duktig och plugga lite till, läsa engelska och sova lite. TJING


min vän johan och jag för några veckor sen.

fotboll förfan

Imorgon har jag match, yes ni hörde rätt. Jag ska spela match, fotboll imorgon klockan 10 är det samling i Järfälla. Jag kommer ligga helt död på gräset efter 5 minuter men jag ska köra det bästa jag kan. Det blir skoj, fast helst vill jag köra ikväll, sova imorgon, vakna upp och sova lite till sen. FAN IMORGON ÄR DET KÖTTA SOM GÄLLER, eller iallafall försöka knuffa till nått fläskberg som springer runt på planen och kanskekanskekanske lyckas få tjejens magfett att gunga en aning. Om jag har tur hinner jag springa därifrån innan hon kommer efter mig men chansen är liten. Men imorgon är det kötta som gäller.


young dad



you are so ugly when you cry

sms drottningen Martina är på lite besök hos mig, käkar lite plommon och vindruvor och lite annat gott. Dagen har rullat på bra, riktigt trött annars allt varit kanoners. Ikväll ska jag spendera lite tid med Martina, Kalle och co. Det blir skojigggggggggt.


waaaoow

Sovmorgon idag till halv elva, denna dagen ser redan bra ut.
Igår gick jag runt Viby en sväng själv. Ute i ungefär 40 minuter och körde powerwalk, hur skönt som helst. Träffade min historialärare, lite scary...
Sjukt trött tjej går upp, ska sätta ipoden på laddning. Tänkte bara lägga mig på golvet och vila en stund för jag var så trött. Men jag somnade i min dörröppning på golvet. Knasigt.
Ska sminka mig nu sen så är det bussen som gäller. TTYL
Oliver und moí

viva la vida

Nu orkar jag inte mer spanska och engelska, Fluffy och Eddo för nöja sig med det här faktiskt. Ska nog gå en lång promenad med gummisar och ipoden. Time to think about all this shit.
liten tjej i januari 2007

pluggpluggplugg



Jag har försökt plugga så därför har jag inte bloggat så mycket idag. Ska nu skriva en intervju på engelska om denna vackra kvinna.

nissepisse

Anonym om i wanna know your name:
    vem är nisse?? är det något husdjur?
Nisse egentligen Nils är min guldhamster som är ungefär 2 år tror jag. Lägger in en bild från dagen jag fick honom. Plutten


fläsk

Kladdkaka och film är det som gäller ikväll.

ge mig helg

Hade kort dag idag. Spanska, idrott, lunch, englesk och sen raka vägen hemåt. Har fått TRE engleska läxor tills nästa vecka, kuligt. Hade test förra veckan i engelska, gick väldigt bra så det känns jävligt skönt för jag är inte något engelska-fan direkt.

Hemma ligger storasyster och sover som en stock. Skönt för mig för jag orkar inte vara social just nu. Har städat lite och fixat lite. Tänkte faktiskt lägga mig framför tvn och spendera min sista timme innan päronen kommer hem med  One Tree Hill.


sunshine


RSS 2.0