sista april tvåtusennio

nu är jag hemma efter en ganska intensiv kväll. först var ajg hemma till ungefär 9 tiden. då går två figurer utanför mitt och vem skulle det va om inte anna&fia. de klagade på hur ensamma dom va och att alla andra bara sket i dom, så jag hängde med dom till fia. där käkade vi godis och tittade på twilight. träffade några brudar på vägen hem och det är i princip min kväll. helt okej och ganska skönt att man slapp springa runt efter alla hela tiden. nu ska jag sminka av mig och sen tänkte jag ta det lite lugnt med en tidning i knät.

jag förra helgen i stan med martina. tungan sticker ut om vanligt.

aniston vill adoptera


nu går ryktet om att jennifer aniston vill adoptera ett barn. jag tror att jennifer skulle passa väldigt bra som mamma faktiskt. läs mer här

lindsay

nu sitter mamma, pappa, mormor, morfar, mormors syster och hennes man i uterummet. vi ska precis börja käka sen får jag se vad jag gör. kanske en snabb sväng ut men känner inte att det är nått behov. får se om jag ringer anna & fia efter maten. hoppas ni har en rolig kväll, puss&kram

valborg

nu sitter anna och fia på min säng och leker lite med mitt smink. efter skolan drog vi hem till mig och sen ut i det vackra vädret.

vet inte vad jag ska göra ikväll, skulle  vart med marty, olivia och ellen men det blev inte så. får se om jag går ut eller inte, mormor och morfar kommer hit sen finns det faktiskt fler helger.  har inte mer att säga. ha en bra kväll! pussar

stylebystars

imorn är det valborg!! inga speciella planer eller rättare sagt inget som är spikat och klart. ska iallafall träffar bruttorna ellen, olivia & martina, får se vad vi hittar på.
men det "stora" problemet är vad jag ska ha på mig. jag har verkligen ingen aning men jag vill inte gå runt i vanliga kläder, känns lite tråkigt. klänning blir det nog eller kjol. får se va som finns att hitta i garderoben.

nått sånt här kanske... stylebystars.com

vad är du ?

ny duschad efter en flummträning. skönt att springa av sig liteeftersom jag inte va på toppenhumör innan. ikväll så tänkte jag lägga mig ganska tidigt så kan jag gå igenom so:n imorn på morgonen , orkar inte nu. ska ändå bara gå igenom g-frågorna för jag fattar ingenting...  pussar

i´m not sure if you are a friend or not

om en timme så börjar träningen, vet inte om jag ska gå eller stanna hemma. känner mig inte så pigg och jag måste plugga.
humöret är inte på topp idag så jag har inget mer att säga direkt.
HotSummerNight.jpg Hot Summer Night.jpg image by phantomsrose05

maaaaaat!!!

pluggandet gick väll sådär men nu ska jag käka så får jag väll fortsätta kämpa vidare senare.

turkos


15:44

igår somnade jag redan vid 10 direkt efter desperate. helt slut. vaknade, fortfarande helt slut. gick till skolan. vid 12 så tog hela klassen bussen till rudbeck och va där i några timmar. inte så jätte roligt men skönt att slippa sitta vid bänken hela eftermiddan.

nu ska jag plugga, och bara plugga. imorn är det so-prov och det känns som om jag kan få g för tillfället. det får gå som det går. pussar

perfect

blev så sjukt sugen på blåbärspaj med vaniljvisp så jag slängde ihop en paj och nu är den i ugnen. mums, perfekt till desperate som börjar om 10 min. har inte pluggat ett skit idga men det gör jag efter DH. lyckades iallafall plocka undan lite kläder men det är inte superfint än. ska snart ta ut pajen. pussar

ny design påväg


shout it out

hejhej! träningen gick ganska bra, det va teknik träning så vi sprang ingenting, skönt. har precis käkat och nu tänkte jag antingen plugga lite so eller så tänkte jag plocka undan lite i mitt rum, ser förjävligt ut.


cubus


fotboll

packa ihop alla fotbollsgrejer, käka lite och sen hoppa på bussen.

ojojoj!

K-Fed behöver banta!
ojoj! jag tyckte alltid K-Fed va lite små mullig men nu !? han ser gigantiskt ut! läs mer på den här länken.

so long

godmorgon godmorgon. ska ta bussen om ungefär en timme och sen vid 10 tiden ska jag tillbaka till skolan. jag har väldigt ont i nacken idag. ingen aning om varför (?)
idag är det träning vid halv 5 tror jag ska åka buss dit så vi får se om det blir ett inlägg efter skolan eller inte. ska  börja fixa mig nu. puussar

i like to party



nu är so:n klar! stå sköönt, och provet är på torsdag så jag ligger riktigt bra till.

ska sminka av mig, borsta tänderna,ta ut linserna ( :S ) och så. får se om jag är uppe en liten stund till, är så trött nu verkligen. pussar!

singlet


149:- och 99:-

båda två kommer från gina tricot och jag tycker det är så himla fint med ett lite slappt linne med ett tryck på. fräscht och enkelt.

ska fortsätta med pluggandet nu så skriver jag lite senare.puss&kram

H&M´s klackar

jag har alltid gillat H&M´s skor, iallafall de flesta skorna och speciellt de med klackar. dom här pjucksen kostar 349:- och finns även i ljus orange. tänk er ett par av dom här kackarna med bruna ben och en sommarklänning! så fint !

samhällsekonomi

nu har jag pluggat i nästan 1,5 timme! fyfan, så himla tråkigt men hälften av alla frågor som man ska svara på är klara, tänkte gör lite mer sen men jag behövde en paus så det får bli ett inlägg eller två.

funderar på att ta en snabb promenix med en kompis men jag tror ingen pallar, eller ärligt så tror jag fan inte pallar heller. fint väder och så, 16 + (!!!) men jag orkar inte. får väll vara social med familjen, fast ingen är inne just nu... haha jag har verkligen ingenting att göra! får väll lägga mig i soffan och blunda en stund.
kisses

det enda som existerar i min framtid är plugg och inget annat

maten ligger i magen och nu ska man sitta och plugga. blev inget plugg tidigare idag, vilket jag inte väntade mig men man kan ju alltid önska. ska fösöka göra så  mycket som möljligt så blir jag klar.
btw så gick svenska provet idag skit men jag fick också tillbaka ett no prov ,som jag gjorde för 4 veckor sedan,jag fick VG, nästan ett +. nöjd eftersom jag inte hade pluggat mycket till det provet.
nästa prov är på torsdag, so, samhälls ekonomi, känns inte så nödvändigt...
time to work! kram!

dagens klädsel


jeansleggings&tröja(ny)- gina
väska- wedins
halsband- ice jewellry (ny)

clamour for glamour

feta digitalkameran från 1800-talet fick följa med till plugget idag. tog lite bilder under svenskan.

jag och johan( för er som vill veta är vi födda samma dag! )

gulleplutten fia i solskenet

 fanny, aldrig utan mobilen (;

anna nördkvist, söt endå.

everybody have a secret, this is mine


Violet Hill


- linnea stenberg

äntligen kan man se

kom precis hem från optikern och nu så har jag fått linser. det är riktigt stor skillnad och jag ser mycket bättre.

ska snart sätta mig vid köksbordet och plugga men först tänkte jag redigera lite bilder. kan visa sen. puss


trötter

nu ska jag läsa igenom svenskan en sista gång sen så för provet imorn gå som det går. hoppas ni haft en lika bra söndag som jag haft. pussochgodnatt

nytt i garderoben

mycket nöjd med mina köp idag eftersom så här mycket i vanliga fall skulle kosta mycket mer.

ring- ice jewellery (10kr)
halssmycke-ice jewellery (10kr)
armband 1 (från vänster)- ice jewellery (5kr)
armband 2-ice jewellery (5kr)
armband 3 - ice jewellery (10kr)
armband 4 - ice jewellery (10kr)
armband 5- punkt shop (15kr)
armband 6- punkt shop (15kr)
armband 7- punkt shop (15kr)


skor- H&M (129kr )
bh-  H&M ( 79,50kr )
stringtrosor 1 & 2 - H&M ( 29,50 k / st)


randig tröja- ginat (149kr)
new york- weekday (150kr)

fler bilder från dagen

rubriken säger allt.







min tunga och inte läppar

min tunga sticker ofta ut...


gud måste finnas efter den här söndagen

imorse så vaknade jag 20 i 10, låg kvar i sängen en stund sen kom jag på att martina skulle hämta upp mig 20 i 11. jag flög ur sängen och hade ungefär 50 minuter på mig att bli klar. det tg 30 minuter att komma på vad jag skulle ha på mig så jag fick sjukt bråttom. vid 11 va vi i kyrkan, gudstjänst i en timme sen så vandrade jag och martina till tåget. kom precis till perrongen när tåget kom (måste varit gud för att vi va i kyrkan).

inne i stan så tog det ungefär 10-15 minuter innan jag hade köpt 2 par trosor, en bh, ett par skor och en glass. det gick lika snabbt för martina att shoppa. vi gick vidare efter en glassen som smällte så snabbt. och hittade armbadn för 15 kr/st så vi köpte tre var. sen gick vi in på weekday, vi såg den superfina new york tröjan fast i svart. frågade om dom hade den men den va slut i hela stockholm i xs eller s. gick till en annan weekday frågade om dom hade nån, expiditen sa samma sak men sen så gick hon i på lagret och tog fram en i storlek xs (!!!!) det va den sista i xs i HELA stockholm och den köpte jag, såklart! (gud måste finnas igen)sagt och gjort ännu mer påsar.

fortsatte och vi hittade en butik där ALLA smycken kostade 10kr /st! köpte armband, ring och halssmycke. hel galet var det där inne.  fortsatte till pk-huset och martina och jag va på super humör, hel galna. in på ginat, köpte varsin randig tröja med olika färger(skit fina).  sen så började vi räkan hur mycket pengar vi gjort av med, inte ngon hit siffra för en dag men med riktigt fina köp. jag hade gjort av med 700 kr och martina 500 på bara 3 timmar. haha, nöjda och glada gick vi till centralen. tåget skulle precis gå och vi hann (gud finns för tredje gången).

bilder från martinas blogg.


vi gluffsar i och ben &jerry´s.

här satt vi och käkade glass

linnea som posar som en turist.

kungsträdgården

sötnosen min!

it´s five and i´m driving home again

hemma igen efter en toppendag i staden. köpte väldigt mycket. en bh, två par trosor, ett par skor, 7 par armband, en ring, ett halssmycke, två tröjor coh glass såklart. visar bilder och berättar mer sen för nu är morbror och hans fästmö  på besök så jag ska strax äta. puss

SOOOOOL

DET ÄR 15 + GRADER OCH KLOCKAN ÄR INTE ENS 10 !!!
sommaren är verkligen här nu och det är helt underbart. bada, sola, käka glass och bara ta det lugnt vid stranden. inga prov eller läxor,inte gå upp vid 7 för att fixa sig utan ligga kvar i sängen coh sova  hu länge som helst. ååh  så skönt.

marty kommer och hämtar upp mig om en timme ungefär. sen hämtar vi upp olivia och åker till kyrkan för gudstjänst. efter gudstjänsten ska martina och jag till stan och titta runt lite i solskenet.
ha en bra dag ute i solen! puss&kram

white shirt

imorn så ska jag leta efter en vit tshirt/klänning till ett billigt pris.
skönt och fint med ett par jeansshorts i sommar.
dom här två kommer från gina och kostar 129:- och 149:- tror jag. tänkte klippa av ärmarna och sy in dom om jag köper den långämade. nu ska jag sova så att jag orkar med morgon dagen. puss&godnatt

grillkväll

nu har precis amanda och co gått hem. vi käkade fläskfilé, pommes med bearnaisesås. hur somrigt som helst och super gott. tittade sen på bilder från våran resa i indien och deras resa i australien. fikade lite och bara tog det lugnt. jag behövde en sån här kväll efter matchen, är helt slut och jag ska försöka somna snart.
morrondagens planer är gudstjänst och efter det åka till stan med marty och kanske ellen också skulle följa med.
pussar

-indien 09

kvällens planer

ska börja fixa mig nu, torka håret och klä på mig.
ikväll skulle jag egentligen gått ut men vi ska ha gäster, men det blir roligt. jag får väll kanske ha kameran i handen.
tänkte inte ha på mig nått speciellt, jeansshorts och en skön långärmade tunn tröja.
ha en bra kväll, pussar

vattenglas


-bilder jag tog på hannas skiva.

lindex tuffar till sig

jag har aldrig riktigt gillat lindex. inte gillat deras kläder, deras affärer eller deras reklamer. men nu så va jag inne på deras hemsida och  tittade lite och det lindex har fått ett mycket bredare sortiment än vad dom haft innan. fanns verkligen hur mycket som helst jag kunde tänka mig att köpa och till ett billigt pris skadar ju inte. titta in själva på lindex.com och säg vad ni tycker.

Bälte BrunSpetshandskar SvartSandal SvartSolglasögon Brun

Mc Donalds

hittade en riktigt hemsk sida som jag tycker ni borde läsa. jag hade ingen aning omatt det var så här. usch

mitt i sommarens soliga dagar

matchen gick riktigt bra! vi vann med 6-0 mot lidingö, det va rätt åt dom. de snackade massa skit om oss och om deras egna tränare till och med, haha.
i bilen påväg hem firade jag,moa, ollie och lisa vinsten med kexchoklad, mums. det va vi värda. vi såg också en motorcykel med registreringsskylten frihet. skit cool. och en hund som stack ut huvet ur fönsterrutan på bilen så hela skinner fladdrade, riktigt söt.
har precis duschat så jag tänkte ta det lite lugnt vid datan ett tag, ladda över lite bilder från kameran och så.
ha en trevlig dag ute i vårsolen. puss&kram

fashiontoast

jeansjackan

finns inte en människa ute på stan som inte springer runt utan jeansjacka. enligt mig tycker jag det är så fint så därför tänkte jag visa lite olika modeller på jeansjackan.


alla tre från monki, den ljusaste är min favorit!

räfflat

har hunnit med mycket på morgonen. käkat frulle, fixat alla fotbolls kläder och hunnit göra om ett par jeans till shorts. ska visa bild senare efter matchen så att bilderna blir bra, annars blir dom bara skit och det är ju inte så roligt.
Bubbleroom / H Denimshorts
inte mina jeansshorts, dom här är från bubbleroom

match mot lidingö

nu är det match saom gäller! det blir roligt att skutta runt på gräset med resten av tjejerna.
matchen är i lidingö så vid 11 tiden ska papa och jag hämta upp moa, ollie och lisa.
ska käka lite frulle nu. pussar

LC

jag kan inte sova, vilket är det jag behöver mest just nu, inte bra... vad ska jag göra???
Lauren Conrads nya klädkollektion!

there´s nothing else I can say

tjeeeena. är hemma igen efter en helt okej kväll.hur trött som helst är jag så det ska bara bli ett snabbt kort inlägg tänkte jag.
ikväll var jag med martina, ellen och olivia. vi drog runt lite i samhället. drog till väsby och träffa folk, en kille från värmland som skulle va med i idol imorn sjöng för oss, (jätte duktig). om han är med i tv ska jag visa en bild på honom. vi 11 drog vi till BK för ellen och jag va hungriga. hemma vid halv 12 och nu väntar sängen efter att jag smsat med fia lite, har lite att snacka om förstår ni.
hoppas ni haft en bra kväll. pussar


nya favoriter!

hittade lite nya låtar på youtube. Aly&AJ har skit bra låtar tycker jag! älskar dom.  


 
 



one in a million


höhö

ingen svenska har blivit gjord. målade och filade naglarna istället vilket är mycket bättre. (;

give me a kiss

hejsan hejsan. kom precis hem från skolan och just nu sitter jag och äter fil med hemma gjort musli, mycket godare än köpt.
jag tänkte göra lite svenska nu i ungefär en halv timme sen hoppa in i duschen lite snabbt och fixa mig.
ikväll ska jag vara med olivia, martina och ellen. vi ska först hem till olivia sen ut nånstans. berättar mer sen.
pussar

tre

188078_p42249361188027_94031187293_coachimg_1519
tre fina bilder från lookbook. 
tyckte om dom här tre lite extra så därför delar jag med mig av dom.

it´s all about house music

förlåt för den hemskauppdateringen idag och för min dåliga humör. är lite piggare nu efter träningen.
hinner inte skriva mer, måste plugga,  mycket bättre uppdatering imorn, jag lovar.
puss&godnatt

lookbook

spanska och so har jag till imorn, har inte gjort ett skit sen jag kom hem men sånt är livet, får väll börja nu annars blir det aldrig av. puss&kram

!

igår efter träningen var jag så trött! vid halv 11 var jag hemma, duschade en timme sen däckade jag i sängen. därför orkade jag inte skriva nått igår, förlåt för det.
dagen har inte varit så där jättebra. inget jag vill berätta här men det är därför jag kanske inte är på så bra humör.
egentligen MÅSTE jag verkligen plugga men ajg orkar fan inte med det nu. därför titta jag på tv med hanna nu. pussar fårn linnea

se upp! fettot kommer!

som rubriken säger, här kommer  fettot. gick ner till vcafe för en stund sen för mitt sötsug gick över till att bli sur så det va bara att springa ner med lite pengar och köpa godis. skönt att ha en kiosk så när hemmet ( 50 meter) i nödsituation, och det här va en sån situation! köpte med mig allt möljigt, så olle  (jobbar där) fick gå upp till skafferiet och hämta mer, haha.
det värsta är att om 30 minuter kommer ollie och hämtar upp mig till träningen och jag har en hel klump med godis i magen. inte så, men jag får överleva. ska byta om nu så skriver jag när jag ommer hem vid halv 11 ungefär igen. pussar från linnea

clap your hands

det tar så lång tid för bilderna att laddas över så ni får nöja er med tre bilder från studentskivan som va i måndags. kommer kanske fler sen coh så tänkte jag visa vad jag hade på mig men för just nu verkar det inte gå framåt så snabbt...
int eså mycket att se men det är tre bilder iallafall.


!"#¤%&/()=?

jävla skit bord!
slog precis i knät i bordet, ni vet där det gör så jävulskt ont. bajsont gör det. sånna här onödiga saker som att bita sig i tungan, hicka, slå sig på kärringknölen eller smalbenet, nått sånt riktigt onödigt är något som jag hatar. onödiga små skit saker som gör att man bli på dåligt humör och det känns som om allt bara försvinner ur huvudet.

känns ändå som om snubben på bilden har kommer ha lite ondare än mig efteråt...


TM

taylor
hur cool är inte taylor momsen på den här bilden?
eller man kanske ska säga hur cool är inte burden jämt?

äppel päppel

sitter vid matbordet och käkar lite mellis, a-fil coh små äppel bitar, ni som inte provat, gör det.
idag hade jag extremt lust att åka nånstans och shoppa men eftersom det är både spanska och so till fredag får det vänta+ att det är träning ikväll.

dagen har rullat på som vanligt. inget speciellt har hänt så det finns inte så mycket att berätta direkt.
ska försöka komma igång med läxorna nu annars börjar jag aldrig. puss&kram

lunch

just nu sitter fia och jag hemma hos mig och tittar på hairspray. börjar 1 igen med gympa så det är skönt att vara hemma och ta det lite lugnt.

fine

fan va stolt jag är över mig själv nu!
har suttit och kämpat med so:n i ungefär1,5 timme för att hinna till Desperate och det gjorde jag även fast jag inte är helt klar men har gjort mer än hälften. så sjutk skönt att man snart är klar !

jag älskar desperate housewives!

gud vad jag älskar DH. sitter just nu och garvar åt alla små saker som är så extremt roliga!

jag öppnar dörren och väntar

vill ni veta en sak...
i helgen ska jag shoppa som en galning! extremt mycket ska följa med mig hem för jag är trött som fan på min garderob och det är inte roligt. nu vet ni det så därför tänkte jag lägga in lite av  sakerna jag vill ska följa med hem.

såklart skadar det inte om andra saker också "råkade" hänga med hem men det är ungefär det jag vill ska finnas i garderoben efter helgen.

linser på g

linser blir det nästa vecka, om allt funkar. min syn hade blivit lite sämre sen i höstas så det bli bra med bättre syn. endags linser kommer jag börja med sen kanske det blir månadds linser, vi får se.

tänkte lägga över bilderna fårn igår nu och visa ikväll förmodligen.


working at the car wash


sovmorgon

idag ahr jag som sagt lite längre sovmorgon är resten av klassen. skööööönt. medans dom sitter i bildsalen och har en av skolans sämsta lärare sitter jag hemma och tar det lugnt.

idag efter plugget blir det att rusa hem, plugga lite sen vid 4 tiden åker mamma och jag för att kolla upp linser till mig. är lite skraj för ollie sa att hon grät när dom skulle stoppa in linserna i hennes ögon... men det ordnar sig tror jag.
 have a nice day, limpan

jag älskar bilden


tummen upp

skivan var faktiskt rolig. trodde det skulle kännas jobbigt att var mindre men det funkade faktiskt. vakterna frågade om jag var under 18 eller inte så jag blev jävligt glad. käkade kyckling och lite smått och gott. om ni blir bjudna på en skiva, gå! det va  verkligen jätteroligt. synd att dom under 18 måste åka senast 10...

bilder kommer senare.
bästa med skivan förutom att det va kul, är nog att jag fick extra sovmorgon imorn tilll 10!! så jag hinner nog med ett inlägg innan skolan. pussar&kramar


studentskiva

nu fixar vi det sista sen åker vi in till stan. ska klä på mig nu så jag skriver senare när jag kommer hem.

bläääää

förlåt för den extremt dåliga kvaliteen men, bblää, skit samma.
längesen en outfit kom upp här i bloggen därför fick det bli en med eller utan bra kvalite. 


oh

kom precis hem från plugget. sista lektionen (elevens val) så fortsatte jag på min klänning och den är snart klar. tycker den är ganska fin ändå.

ska käka mellis och göra lite matte och so. sen blir det att börja fixa sig för kvällen. det blir nog bra.


more action, more fun


allt det här hade mer än gärna varit i min garderob just nu, perfekt till sommaren.
nu blir det sängen tror jag, om jag inte ska städa bort lite till i mitt rum, ser förjävligt ut...
puss och godnatt!

it´s okay to murder as long as you don´t get caught

kvällen spenderades med mamma i soffan med ben & jerry´s och wipe out såklart.
tänkte lägga mig tidigt ikväll för jag känner att jag är lite trött och sen ska man ju på studentskiva imorn så det är bara att köra på. förmodligen följer kameran med(om den funkar) så då blir det bilder.


all you wanna do



en av mina favorit bilder som ni redan sett och kommer se igen.

gudstjänsten va helt ok. olivias mamma skjutsade mig, olivia och martina till kyrkan. det var dop och jätte många småbarn som var riktigt söta. träffade felicia, amanda och karin där. sen fick man fika där också så vi fikade lite, åkte hem till mig och satt ute i mitt uterum och snackade lite.
vid halv 4 så åkte jag och mamma iväg för att hämta moa och lisa till träningen. det va inte så jobbigt för vi var bara 12 pers så det va en skön träning. hemma igen så hoppade jag in i duschen och käkade.
är inte på bästa humöret nu (blir inte bättre av att det är måndag imorn) så mamma och jag ska ligga framför tv resten av kvällen och pappa är iväg nu för att köpa nått gott till oss.
hoppas ni haft en bra dag.
kramar

:S

brottom! ska på tränign nu och har sjukt brottom. gudstjänsten va bra och så berättar när jag kommer hem. pussar

back to curch

godmorgon alla männsiskor. idag är det gudstjänst som gäller och det är  min första, har lite problem man måste gå på 5 stycken coh det är bara tre kvar. jag kommer sitta själv där i kyrkan och glo, inte så roligt.
idag är det match men jag kan inte spela för jävla gudstjänst som jag måste gå på... urk.
olivias mamma skulle skjutsa oss dit så dom kommer om ungefär 30-40 minuter, så jag måste fixa mig nu. hoppas ni får en bra dag!
pussar från limpan

mafioso

min syster ska ha studentskiva på måndag, temat är maffia och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig, någon som vet något så skulle det vara väldigt snällt om ni sa till!!!

hemma kväll

kvällen har spenderats hemma. har inte mått bra alls, vid 4 tiden ungefär fick jag riktigt ont i magen och det höll i sig i 3-4 timmar. inte roligt alls. egentligen hade jag tänkt träffa martina och gå ut men så blev det inte nu, synd men det finns fler kvällar ute.

tänkte bara säga att hudkrämen jag köpte var faktiskt bra. luktade också väldigt gott så om hudkrämerna börjar ta slut i hemmet kan ni prova den.

tänkte läsa nya veckorevyn nu som pappa köpte till mig för att jag mådde dåligt, tack för den. nu kan jag underhålla mig lite längre.
pussar från linnea

Grattis Suri

Grattis på födelsedagen Suri!
idag fyller Tom Cruise och Katie Holmes umbersöta lilla flicka 3 år! ett stort grattis till sötnosen
Grattis på födelsedagen Suri Cruise!

give it up

kom hem från stinsen för en liten stund sedan. hittade ingenting men jag fick en tid hos optikern på tisdag för att prova linser vilket är bra.

eftersom jag var i indien under påsken fick jag inget påskägg och jag har försökt tjata till mig ett vilket inte gått så bra men idag när mamma och jag var i mataffären fick det bli en hudkräm  eftersom min är slut och jag vill inte bli torr och börja flagna när jag äntligen blivit brun. så helt tomhänt blev jag ju inte.  
kameran är fortfarande paj så mobilen fick duga idag.

nu tänkte jag fortsätta med min städning av garderoben så  att jag blir klar nångång. pussar från linnea












finally

garderoben är inte klar på långa vägar, men den får vänta. mamma och jag ska till stinsen snart och fixa linser till mig och kolla på lite andra saker kanske, vi får se. pussar

release me

idag så finns det mycket att göra. så det är lika bra att börja på en gång tycker jag.

titta på linser med mamma.
städa mitt stökiga rum.
vårstäda garderoben (ska bli skönt!)
+ mycket mer

ska försöka fixa lite andra saker också men det är mindre viktigt.
städa garderoben är verkligen ett måste, har hur mycket skit som helst som jag aldrig använder. om jga inte börjra nu blir det aldrig av. have a nice day, puss


bilder från indien

just nu får dom här bilderna räcka.  kan lägga in fler om ni vill senare, just nu orkar jag inte.
















call him insane

godmorgon männsikor! hoppas ni hade en bra fredag kväll igår. min kväll var helt okej. martina kom hem till mig vid halv 8, vi fixade oss och drog ut vid 9 ungefär. åkte vidare med bussen till sollentuna vallen och träffade lite folk. det var inte mycket som hände så vi tog bussen tillbaka med anna igen. var ute lite i viby och vid 11 gick vi hem. käkade nacos framför tv och jag va riktigt sliten så jag sov i en timme medans martina tittade på film. det va i princip min fredag kväll.

kameran funkar nu igen så ajg är överlycklig. ska ladda över bilderna nu och sen lägga in några här tänkte jag.
pussar linnea

dance!

skit kameran funkar fortfarande inte, är riktigt sur för det och börjar få lite panik över vad jag ska göra nu.

medans kameran får vila lite så har jag suttit i mitt rum med öppet fönster och solat med ett kallt glas mjölk, saknade mjölk så himla mycket i indien att det inte är sant. trodde att det inte skulle vara jobbigt men de sista 5 dagarna var kall mjölk och kall mat den enda man vill äta.

kvällen ska spenderas med marty och hon ska sova här också, vi ska nog hoppa på bussen och träffa lite annat folk också. får se hur det blir men jag är taggad!

183298_09041712210360523495415
bild-lookbook

j-j-jeans


funderar på att skaffa mig ett par jeans nu så att man blir lite fräsch till våren. funderar mellan dom här två. tycker båda är riktigt coola. känns ändå lite onödigt att köpa jeans nu innan sommarn när man ändå aldrig använder det men kan va bra att ha. vilka tycker ni?

baker street

eftersom kameran krånglar lite nu så får ni vänta ett litet tag till med bilderna från indien, ska försöka fixa det idag iallafall. sålänge bjussar jag på en av mina favorti låtar just nu, helt underbar måste jag säga.

friday night

morsning läsare. hemma igen efter en ganska så lugn dag i skolbänken. mellan lektionerna satt man såklart ute i solen och myste med flickorna. jag älskar att sommaren är påväg.

sista lektionen var spanska, jag skulle göra spanska prov på eftersom jag varit borta. fick vg+ och jag hade helt glömt bort att jag skulle göra det idag så jag är riktigt stolt.

nu tänkte jag fixa med bilderna från indien så att jag kan lägga in några som jag har sagt. senare blir det en tripp över till marty för att hämta min väska som inte orkade hämta igår, hehe. får se vad som händer ikväll, pussar från limpan


bild jag tog i vintras på en promenad med martina.


five, four, three, two, one...

efter skolan gick jag hem, skulle slå av larmet som vanligt. slog fel kod och hela huset börjar tjuta. jag fick panik och sprang runt, hade ingen aning om vad jag gjorde, ringde pappa och efter några minuter så blev det tyst igen. höll på att börja gråta en liten stund faktiskt.

 drog till marty sen, gick hem till olivia och sen tillbaka till mig. vi satt hemma hos mig och svullade med ice age på tvn. dom gick för en liten stund sen så nu ska jag börja laga mat med pappa sen ikväll blir det träning.
pussar från linnea

i know how it hurts...

nu rullar jag till plugget, bara 2 lektioner kvar av dagen så det klarar jag nog av.

181872_img_3492 
bild- lookbook

gisele bundchen

Vill du veta Gisele Bundchens fitness-knep?

the one

nu ska jag duscha sen blir det lite smink och efter lunch tror jag att jag ska gå till skolan, får se om det blir så men just nu ser det ut som om det är plugget som är nästa sak att göra.

synd att man kommer hem till skolan igen, hade inte klagat om lovet varit några dagar längre, vem hade det?
snart är det iallafall sommarlov och jag får väll ta och klara mig till dess.

back on track

japp, nu är man hemma igen. kom i och försig hem vid halv 5/5 ungefär men då var det bara sova som gällde.

allt va super där, 40 + och nästan inte ett moln på 2 veckor! köpte väska, klänning, smycken och två skräddarsydda klänningar också. är nöjd med mina köp eftersom ett armband kostade mellan 4-10 kr ungefär och en klänning kunde kosta 100. ska visa bilder på det sen och även lite bilder från indien.

ska käka frulle nu, skriver mer sen, pussar och kramar från limpan

india!!



taxin är här om 20 minuter nu, ska fixa det allra sista sen drar jag to india. ska försöka skriva så ofta som möljigt därifrån. hoppas ni har det bra här i sverige. kommer sakna alla vänner så grymt mycket!

RSS 2.0