dooown

Svara på frågorna imorgon, ska nu duscha och sen fixa mig för kvällen. Känner inget sug för att dra på fest, valborg är överskattat men självklart är det kul. Blir kanske en grillkväll med lite nära och kära, vi får helt enkelt se vad som händer. Åkte iallafall till sollentuna efter skolan med Olivia, fikade som vanligt och fick med mig en döskallering (den alla redan har) ett linne, bh  och 3par troser. Måste duscha nu, puss!

mums

Pearl Harbor funkade inte så tittade istället på Hotel Rwanda, lika hemsk och sorglig den. Har så himla ont i mitt huvud nu så ska sova faktiskt. Puss och godnatt


Paul Wesley från Vampire diaries får stå för bild ikväll bara för att han är så snygg!

pearl harbor

Är hur trött som helst just nu. Är väldigt mycket som inte känns så roligt för tillfället både i skolan och privat så jag ska sätta mig framför tvn och titta på Pearl Harbor och gråta lite, snyft. Puss

heey soulsister

tjatja, sitter just nu i uterummet och pluggar svenska, har redovisning imorgon på boken flugornas herre. ska fortsätta nu sen så tror jag det blir en prommenad ute i det vackra vårvädret. puss


Frågestund

Känner bara för att köra på en frågestund så vi kör på det. Fråga vad ni vill!

black and white

Träningen gick verkligen super, hade iallafall kul. Eller super var att ta i, det såg mest ut som ett supermario spel hela tiden men skoj var det. Ska skypa lite nu med typ hela rotebro för det är tydligen "super roligt" enligt Räkosten och Kycklingen på vift.


tonight

MVG- på förintelsearbetet, så jävla skööönt!
VG på spanska provet del 1.
Pluggat engelska i 3 timmar.
Om 30 minuter är det träning som gäller så ska snart börja fixa mig.

Räkost i farten


räkooooost

GISSA VEM SOM HAR SOVMORGON IMORGON!? JAAAAAG. Till 20 över 9 så hinner preeeecis med direkt bussen, min morgon är räddad och jag är lycklig. Ska försöka se om senaste avsnittet av Vampire diaries funkar nu, vore lycka på högnivå isånnafall. Pussar!
jag, katten och räkosten i förrgår i skolan

YEAH

Tittar slaviskt på Vampire diaries men nu så funkar inte avsnitt 19 så jag är lite frustrerad. Kanske borde plugga lite eftersom jag har spanska prov imorgon och jag kan verkligen inte ett piss.. Men känner att jag inte riktigt orkar bry mig heller, funderar på att åka och handla lite med moderjord. Vi får se. Puss och kram!

SH

Kände för att ladda upp lite bilder så det blev så. Nu blir det svenska hollywood fruar och bella med tajta kruller! Pussar


gettin over your


thailand del 2


mr brightside

Inte min dag!

+ Klar med engelska och förintelsearbetet
+ Åt glass i solskenet med två av mina bästa vänner
+ Nya avsnitt av vampire diaries finns!!!!

- Åkte till Helenelund i troende om att det var träning
- Det var fel, fick åka hem igen för det var i Norrviken
- Min enda hörlur som funkade gick sönder
- Höll på att bryta ihop
- Fick förjävlig mensvärk

+ Jag har världens bästa pappa

closer

tjääna mittbäna!
Har ganska så brottom just nu, min buss går om en halvtimme för min träning börjar halv sex idag, känns lite tidigt när man slutar 20 över 3, tar 30 minuter hem, 30 minuter till helenelund och man har knappt 2 timmar på sig. Inte någon hit direkt men det ska bli skönt att komma ut och röra på sig.
Fast blir ändå ganska skönt att komma iväg, alla andra i klassen och då menar jag verkligen alla, sitter hemma och skriver sitt engelska arbete men inte jag för jag är redan klar. Duktigt chey eller vad!?
Ska börja klä på mig nu och sen dra till bussen om 20 minuter. Hemma igen vid 7. Pussar!
Ångrar att jag inte köpte denna vackra skapelse från Cubus förra året. Sitter vid gamla datan så därför har jag inga bilder här.


firrefisk

Dagen har beståt av endast plugg. Är äntligen klar med mitt förintelsearbete. Nu ska jag slänga mig i sängen och slagga. Inte för att det är brits på bilder just nu men kände för att lägga in en vacker bild på en av Cissis firrar.
Pussar


she is on it

Godmorgon. Gårkvällen var så bra den kunde bli, hade verkligen skit roligt! Nu ska jag plugga... Slänger in en äldre bild på mig och lilla pussykatten. Puss


save me

j.a.g.-ä.r.-s.l.i.t.e.n. -som fan...

Inte för att det hände mycker igår kväll verkligen inte utan för att jag gick upp 8 imorse, spelade match 40min x 2 och har ingen kondition kvar alls! Förresten förlorade vi..
Har hur mycket plugg som helst, är helt dränkt i papper och böcker, vill bara bajsa på mina lärare. Jobbigast av allt är att min mamma inte fattar hur trött jag är och nu mitt i allt plugg som hon inte verkar förstå hur mycket det är ska hon försöka få mig att söka sommarjobb!? Orkar verkligen inte vill bara lägga mig på sängen och gråta av trötthet...

Negativ tjej man kan va ibland men det skiter jag i. Ska höja volymen, städa mitt rum, lägga mig i ett hörn och sova. Sen drar jag till Cissi för jag blir bara trött och irriterad här hemma just nu. Hoppas på att kvällen räddar mitt liv annars så vet ni varför jag slutat blogga.


MAAATCH!

Nu drar jag till Rissne och spelar min första match sen i höstaaas! KROSSA RISSNE! Pussar


b-b-bonkeers

HOLA! Åkte till Sollentuna c med mina vackra vänner Martina och Olivia efter skolan, träffade Filip x2. Fika lite och pratade om bla balen! Känns riktigt roligt faktiskt.
Hade högklackat idag och mina fötter var inte roliga så jag köpte mig ett par tygskor för 160kr. Lätt värt så nu är klartm behövde ett par platta och lätta skor. Perfa!
Ska ta 20 över bussen ut mot äventyr så ska nu fixa mig lite. Pussar!

07:26

Nu drar jag till skolan i min Rolling Stones tröja och min gamla skinnjacka! TTYL

finally!

FYFYAN! Är så galet trött ju! Har jobbat med engelska arbetet i 3 timmar och är ÄNTLIGEN KLAR! Ska bara göra en powerpoint och sen är engelskan ett minne blått. Nu ska jag sova innan jag svimmar för imorgon så ska jag och lilla Ellen ha vårat friskis och svettis pass på idrotten. Pussar
80-talet is the shit!


grått är flått


Idag efter simningen/räddningen i simhallen så åkte jag och Olivia till sollentuna. Träffade lilla erkan på bussen som jag inte sett på evigheter, tråkigt tråkigt. Men vi små flickor var riktigt slitna gick in i 5 affärer och sen blev det en chai latte och bussen hem igen. Fick hem denna fina skinnjacka som var på rea för endast 199 svenska riksdaler!?!? För mig är det pangpris!
Igår klagade jag på att jag bara har korta vårjackor som inte är över höfterna och jag har kommit fram till att jag gillar det så.
Förutom det så har inte mycket hänt idag, Ellen kastade en livboj på Erics näsa så han började blöda näsblod.
Men nu måste jag plugga, träningen gick bara bra. Back to förintelsearbetet och dess värld.


YES

Träning nu! När jag kommer hem igen blir det plugg och lite bilder på min nya skinnjacka!

bilder från thailand del 1

Någon vacker anonym människa där ute i världen ville att jag skulle lägga upp bilder från thailandet, självklart så gör jag det då. Får se om jag lägger in fler, isånna fall blir det en del 2

reeekbebis

Men tjenare tjenare, någon där ute som vill skaffa rekbebisar med Olivia?

Matte nationella gick faktiskt väldigt bra tror jag. Kändes som om det flöt på ganska bra så jag hoppas det går bra. Har nu So så ska skrivca lite på mitt förintelse arbete så att jag blir klar med det nån gång. Om ungefär 1 timme så ska hela klassen dra till simhallen och träna livräddning, känns inte så skoj men jag är iallafall inte blek så det är bra.

Ikväll är det träning som gäller vilket ska bli skit roligt, var jätte längesen eftersom jag varit borta.


praktik

Nu blir det krubb och sen så skjutsar mosarn mig och martyparty till sollentuna för kvällen praktik. Självklart åker skönaste tröjan från Zara på och min nya favvo halsduk från Thailandet. Puss på rosa skinkan!

i want to break free

Inte min dag det vill säga en godispåse fick följa med mig hem såklart. Dagen har varit bra men har bara inte känt mig på humör. Fick också MVG på mitt So prov som jag gjorde innan påsklovet. Sjukt glad för det, räddade nästan min dag kändes det som. 

Idag så bestämde vi också vad vi ska ha för skoltröjor. På framsidan ska text " Vaafö just refreshesh?" och en bild på en refresher. Bara för att våran lärare som är från norrland alltid säger vaafö och inte varför och inte kan uttala refresher. 

Åkte hem med bara Marty för dom andra svek oss... Träffade istället lilla Maxi-boy vilket alltid är trevligt. Ska plugga nu i 1,5 timme sen ikväll blir det praktik i Onsdags källan med Maarty. Pussar

Thailand, nyår.
jag och storasyster



cypruuuus

Har pluggat SO och skrivit ett arbete om förintelsen som en galning idag. 2 sidor skriva på bara ca 4 timmar. Lät väldigt lite nu när jag skrev det men vafan har kämpat som en galning med dom där två sidorna så jag är nöjd. Tyckte att jag förtjänade lite underhållning nu eftersom jag pluggat så mycket så jag kokade lite te och läste en helt underbar blogg. Tjejen är helt seriös i sin blogg men jag kan inte låta bli att garva så nu ska jag fortsätta att underhålla mig själv denna tisdagskväll och sen blir det Desperata hemmafruar!
Cypern 2010

necklace


Det här fina Linnea halsbandet fick jag idag av underbaraste Martina, Ellen och Olivia. En lite försenad födelsedagspresent som kommit precis när jag hade åkt. Tack så jättemycket gullunge! Ni är bäst!

i'm in sweden bitch

HELLOOOOO!
Är nu hemma igen efter en sjukt lång resa. Orkade inte skriva efter att vi lämnat Koh Samui och åkt till Ao Nang så jag sket i det. Men det var super i Ao Nang, firade thai nyår där med vattenkrig, var faktiskt mycket roligare än vad det låter. Shoppade lite och bara tog det lugnt. Men Koh Samui var helt klart bästa stället. Skulle komma hem torsdag kväll förra veckan men blev inte så pga vulkan utbrottet på island. Så vi fick åka till Cypern istället. Inte helt fel det, +28 och sol. Men fick bara vara där i två dagar sen så fick vi flyga till Aten. Från Aten så blev det buss till Belgrad i Serbien. Gick ändå helt okej faktiskt, men efter 23 timmar så var det inte lika kul längre. Så i söndags kväll så sov vi på ett hotel i Belgrad och vid 2 tiden igår så fick vi flyga hem igen till Sverige. Var hur skönt som helst att komma hem. Det var riktigt jobbigt att åka runt i hela europa för att komma hem.
Tog en lång promenad när jag kom hem med Marty, Olivia och Ellen och pratade om allt som hänt. Så galet roligt att träffa dom igen, 2,5 vecka utan dom är förjävligt kan jag säga.
Så idag blev det skolan igen för första gången på nästan 3 veckor. Fick göra nationella munligt med Axel och Micke. Bästa kommentaren kom från Axel "I like balls". Vi snackade om ifall man tyckte om workout eller ball games. Fick tillbaka lite prov. VGpå musikprovet och VG- på kemin som jag inte hade pluggat någonting till så det kändes bra.
Ska nu fortsätta plugga eftersom jag är lite efter så nu blir det SO och förintelsearbete för hela slanten. Bilder från thailandet kommer senare. Pussar
mitt hår har blivit skit blont, syns inte riktigt på bilden men det har blivit mycket blondare.


replay

Shabadikaa, eller något liknande, hej på thai är det iallafall. Idag är jag lite smått sliten, solen lyser hela dagen lång och idag så råkade jag svimma och föll ihop platt på marken. Men mami och hanny kom precis hem med lite gott från affären. Ska nu duscha och sen så blir det middag om 2 timmar ungefär.
Kjolen jag skulle köpa igår var för liten så det var deprition på hög nivå.
Shabadikaa då.


koh samui

HELLO AFRICA!
Det är så galet underbart skönt här i thailand. Det är varmt, det finns ett varmt hav, det finns shopping, god mat (knubbis) så himla skönt är det! Just nu bor vi i koh samui (kom hit igår kväll), en ö som det en evighet att åka till från koh lanta, vilket inte var något jag vill göra om. Men vi ska vara här ganska så länge, bara ta det lugnt och shoppa. Skulle egentligen till Bangkok men det är ju bara massa bajs där så det blir inte av tyvärr. Hotellet är så sjukt fint! Det är som paradiset verkligen!! Måste lägga in lite kort senare inte nu, ska duscha och sen ska vi ut och käka och shoppa. Blir mer update nu är tidigare för hotellet har fri internet. Pussar!





koh lantaaaaaaaaaaa

HOLA! Sitter just nu på balkongen och målar naglarna. Det är 40+ och så galet skönt! Idag var vi och snorklade med mina sysslingar som jag aldirg träffat innan vi åkte hit. Trevlig prickar är dom. Igår så chilade vi bara på stranden, första dagen och självklart brände jag mig. KÖpte ocksåe en bikini och ett par flippisar, Man måste ta av sig sina skor innan man går in i varje affär så orkade inte ha mina gladiatorsandaler längre kände jag. Men ska nu åka och käka, klockan är halv 6 här så. Uppdaterar mer imorgon! bilder tar så sjukt lång tid att ladda upp så orkar inte! Puss&kram!


RSS 2.0