filosofen


DIEHARD2.0

Har suttit sen jag kom hem med majsuppsatsen. Nästan 9 sidor och fortfarande inte klar. Skulle behöva gå en promenad och få luft men vill bara bli klar med det här och slippa det sen. Sista inlämningen/prov innan sommaren. 2.0

don't let me go

Helt serisöt gick jag förvånad hem ifrån skolan. Min lärare i idrott sa att jag inte var särskilt bra på något men hade kämparglöd och fick VG för det! Fick MVG på svenska monologen där jag imporviserade och har nu chans till det i slutbetyg. Spanska skrivprovet gick mycket bättre än väntat. Hade verkligen flyt idag. Åkte till Sollentuna med Oliver och fikade i några timmar sen. Kom hem vid 9 och har suttit och pluggat konstant sen dess. Men imorgon är det slut med allt. Hur skönt som helst! Tillbaka till majskulturerna i centralamerika nu.

burn this place down

Idrott första lektioen i två timmar på militärbanan i Karlberg. Har sår på knän och armbågar och blåsor i händerna. Johanna vrickade foten också, lite roligt tyckte jag men inte hon. Ser ut som om jag får ig i idrott, men jag är ganska bra att inbilla mig saker så jag hoppas inte. Jag som hade börjat tycka om min lärare men nu vill jag bara slå honom. Har hål nu lektionen efter så sitter hemma och har duschat, ska ta bussen om 10 tillbaka för spanska skrivgrej. Adios
galen

carry on



Gick i en timme själv ute i lilla viby, plockade blommor och lyssnade på John Mayer. Det var ganska så fint. Nu har jag en liten vas med blommor bredvid mig. Mest för att min syster är allergisk mot dom. Men ännu mer för att dom är fina.

majs

Får panik nu. Majset har tagit över min hjärna. Måste ut och gå.


fyra från fredag


if you love me won't you let me know?

En aning sadface att dom är konfirmerade nu. Känns bara sjukt att det är två år sen man själv va på konfaläger och nu är man ledare. Festligt. Fick total blackout när jag stod längst fram i kyrkan och skulle be högt, trodde jag skulle svimma för det var så hemskt. Uppstigning om 7 timmar. Konfirmationsgudtjänst och grejer faktiskt. Hoppas på tårta efteråt. 


yeah x 3

Om en kvart kommer Marremask hit och hämtar upp mig för idag så ska våra konfirmander konfirmeras. Helt sjukt att vi har träffade dom varje torsdag i 20 veckor och varit på två läger. Ganska hemskt att man inte kommer träffas mer. Men rushen nu, har ingen aning om vad jag ska ha på mig.

koreatime

Middag i Sollentuna med Hammarx2, kalasfint! Senare blir det att fira lilla räkis som fyller 17 jordsnurr idag. Grattis älskling!!


rolling in the deep


cheese

Jag skulle döda för att få ha det här i min mun just nu.

efter regn kommer sol

Regn, hagel, sol, regn, sol osv osv. Lagar middag och grejer idag. Fett snäll jag är, har faktiskt varit ovanligt snäll idag förutom när jag lånade lite av DLs mat på subban. Jag orkar verkligen inte göra svenskan, så åker till Sollentuna.

i likelikelikeliekliekkeielekeiekekekei

Border verkligen göra svenskan nu. MEN JAG ORKAR INTE! Ställer mig ute i regnet istället. Spontant.

att somna med ett leende på läpparna är konst


vispan

Har inte pluggat någonting alls. Har istället fixat en grej till mitt rum. Vita väggar var för tråkigt helt enkelt. Rabarberpaj, vaniljvisp och desperata hemmafruar istället för plugg, ganska så mycket skönare.

obsesión

No, no es amor. Lo que tu sientes, se llama obsesión,
una ilusion en tu pensamiento, que te hace hacer cosas,
asi funciona el corazon.

en tro på framtiden

Vem langar mvg på naturkunskapsprov? JAG, JAG, JAG!!!! Blev nästan lite tårögd faktiskt, firade med att äta donut med Niklas. Ibland är Per ett arsle men ibland vill man bara krama om honom. Om jag får mvg på majsuppsatsen får jag mvg i natukunskap. Så det blir stenhård satsning på majset nu!

no hope, no love, no glory. happy endings gone forever more

Sovmorgon imorse till halv 11 men inte gjorde det livet lättare inte, glömde matkortet hemma så sitter utan matkort nu och har två timmar natukunskap senare.

the time of times

Badly Drawn Boy – The Time Of Times

Enligt mig, en av dom bästa skådespelarna som finns. Se Definitely, maybe och Kärlek på menyn. Ren förälskelse.


hellre veta än bli förvånad

En av tre är klart. Levnadsläran är finito nu, slutkursuppgift. Vore ganska så sweet med ett mvg men man vet aldrig med norrländska Sofia i rött krulligt hår och fräna boots. Svenska bok 1 och 2 väntar nu. Känns förjävligt att behöva plugga när himlen är blå och jag vill bara sätta mig på ett berg och blicka ut över en sjö eller ett hav. Tillbaka till verkligheten, tillbaka till boken "En islänninga saga" Älskar mitt liv.

my name is johnny

Ger en bild från i lördags, resten finns på facebook. Nu blir det plugg för hela slanten.


220211

Var hos Erik och Emil igår, var ju ganska så skojsigt. Drog hem till Oliver efter det. Sov 4 timmar inatt så humöret är inte på topp just nu. Fotboll i 2 timmar första lektionen imorn, köttigt. Saknar det.


hej, vilken underbar dag de e

Ska olja in HELA altanen nu, snällt barn man är.



it's not right but it's ok

Hej!/ Marremask
Rullar mot Töjnan nu för lite party hos Emil och Erik. DET BLIR NAJZZZZZZ

blomma från zara

Söndagens köp kanske blir kvällens klädsel.



white noise

Igår cyklad jag och Olivia ner till Norris med småpojkarna och myste lite. Drog hem till Oliver. Cyklade hem med utsikt över soluppgången, ganska så jättefint var det. Morgonsamtal och macka med mammi, standard. Men nu är jag själv hemma, så ska städa för mitt rum är rena bombnedslaget.

just like the ocean

Godmorgon godkväll, tjenahoppsan tjenahejsan. Olivia och jag ska leka med våran vackra vän Tobias denna fina fredagskväll. Riktigt mysigt ju. Inte varje dag så det blir ju trevligt. Ha en bra fridaynight!


svärmorsdrömmen tobias lundberg


today i didn't feel like doing anything, but i did YE

Dagen startade ju inte jättebra, spanska hörförståelse och det gick bara äckligt dåligt. Coopertest efter det, förbättrade mig med 1,5 minut sen i höstas även fast vi fick springa längre den här gången. Äntligen gillar min idrottslärare mig, kanske om jag har tur. Blev mjukglass och bussen hem. Solen i 2 timmar så är helt off i huvudet. EFterlängtad dusch nu.


run the world girls

Igår tvingade Marremask ut mig på promenad. Vi tvingade sen ut Olivia att följa med oss. Blev allt från skratt till gråt till damp osv osv. Allt kan hände med dom där två.

Idag är det film första lektionen, så jag och flickorna tar med frulle dit vilket blir mysigt. Sista lektionen är det Coopertest på g så just nu håller jag på att ladda lite ny musik in i pooooden. Tjingeling!


oliviasays.devote.se


barbra streisand

Ganska så jättesweet dag idag faktiskt, förutom på konfaträffen. Kände mig lite ledsen att det var iprincip sista träffen med dom små innan dom konfirmeras. Helt sjukt att jag har spenderat över 15 torsdagar med dom och varit på 2 läger. Knasknas. Svenska plugg nu, ligga ute i kvällssolen och läsa Elsas Mode. Inte helt fel.


glää

Lekt med Oliver och Martina efter skolan. Nu börjar Greys som räddar min kväll.

http://www.youtube.com/watch?v=Widfun4HjPY

she will be loved


happyface

Även fast det regnar och har varit pissväder har det varit bästa dagen den senaste veckan. Lilla räkan följde också med till staden. Käkade lite lunch, sprang runt lite i affärer och bara hade det allmänt mys. Middag och bonde söker fru med mammi och hanni.


tjockt


Gårkvällen var bara random. Spenderades med mina vänner Martina, Martin, Oliver och Aram. Matade lite ankor, käkade på donken och drog sen hem till mig för lite te och struntprat i uterummet.
Frulle och lite sånt nu, 10 i 1 tåget till stan för dejt med Olivia och Marremask.

dagens homies

marremask

Drar till Marre nu, ledig imorn faktiskt!

mockingbird

Skulle egentligen sluta fyra idag men gick hem efter tre lektioner. Hade ingen ork eller lust att stanna kvar och lyssna på Evas tjat så det blev bussen hem för lite fika i solen med Desperate Housewives istället. Mycket skönare, mycket mera värt.


i lördags hos a-n-n-a


på tv just nu


painting flowers

Kom precis hem från Tobbson, Olivia joinade våran bullfika-med-film-dag också. Det var trevligt.


you make me wanna run

Igår var en riktigt trevlig lördagskväll. Först kom lilla släkten hit och käkade lite middag. Vid 8 tiden gick jag mot Anna för lite tjejmiddag med massa tjejer. Alla drog vidare sen till Rosén för lite festligheter och det var ju trevligt. Två kalasbilder från Marre. Blir promenad med henne och Tobbson nu.


YE

Martina är påväg hit snart, fixa lite och sen dra till Anna för lite tjejmiddag osv.TJINGTJONG

don't hold your breath

Mormor och morfar är här nu. Senare kommer fler från min norrländska släkt hit på lite kaka och grillat. Därför måste jag fixa mitt rum lite, ser ut som en grisstia.

you're my universe

Hur skön kväll som helst. Tog ett långt bad och lyssnade på norrländska favoriten Brollr Jr. Han var varit mitt sällskap denna fredagkväll. Suttit i mitt rum, nersläckt och tittat igenom massa gamla dagböcker och annat. Lite sorgligt men mycket skratt.
Tror att det blir sängen nu, lagom sliten och imorgon är det två födelsedagskalas som vankas. Kanske tre. Vi får se.

frädag trätånde

Fredag den trettonde idag, namnsdag och grejer denna inte så vackra fredag. Vaknade med att mamma kom inte med en påse, lite pengar och marmelad, en aning random men gott som satan! Sam första lektionen, VG+ på ett arbete, NK där vi prata om majs och jag har i läxa att kolla upp vilka djur som äter majs. Perki är en trevlig lärare. Spanska sen med lite prov och grejer. Härligt att Margareta säger "Det här ser bra ut Linnea" sen skriver hon om allt som jag skrivit. Kände bara YE. Stinsen på lunchen med mina vänner. Idrott där vi fick tillbaka våra prov, VG. Kista med Olivia efter skoli, presenter till diverse folk inhandlades. Middag med mor och syster. Desert med jordisar och glass. Än så länge har den här dagen varit jävligt grym, tänker inte förstöra det.

Ellinore- den är från Bikbok för 250svenska riksdaler tror jag om jag inte minns fel.

obsesion

När Olivia slutat åkte jag och Oliver till sollentuna med la chica de korea och sen vidare till Stinsen. Kom precis hem så nu är det tillbaka till verkligenheten, plugg för det är spanskaprov imorn.

ledig sådär mitt i veckan

Känns förjävligt att behöva sitta och plugga hela jävla dagen när man är ledig. Känns som om spanska funkar ändå, fast det gör den inte. Men skitsamma, nu blir det lunch med Oliver. ADIOS

sol, vind och vatten. höga berg och djupa hav

Ledig imorgon, men dagen ska spenderas med skolböcker iallafall. Kalaskul! Bild från idag

blått

Det var meningen att jag och Mange skulle bada idag. Men vi + Nanna och Tove parkade uppe på ett berg och åt glass med utsikt över Edsviken istället, mycket mysigare. Sen knasade allt med bussarna så jag drog till Stinsen där Tove och Nanna umgicks med mig. Hittade en klänningen med virkat som jag letat efter i år och dar. Den blåa får vi se om jag lämnar tillbaka eller. Insåg att jag måste rensa min garderob också. Mat nu!

vore sweet att vara där igen!



you're dead to me

226648_160231050705587_100001560784711_403468_277458_n_largeTumblr_lkmwunbn4y1qcbyvko1_500_largeTumblr_lkylp5cjom1qd5ab3o1_400_large
Tumblr_lgqoj3hfci1qh9wkro1_400_large


i love you

Grattis på 17årsdagen lilla Olivia. Glöm aldrig hur underbar du är!

flickorna på tv2

Övningskörde efter middagen, gick ju kanoners. Fick motorstopp mitt i en korsning, tur att det var en liten.

Graaaaattis Oliver på 17 årsdagen!!


dundundundun sparris

Blogg.se suger ju bajs helt enkelt. I söndags så badade jag, pappa och Hanna. Stolt över att jag var först i vattnet. Pluggade svenska och var hos Oliver en el noche. Idrott första lektionen idag, "sprang" 2,2km upp för väsjöbacken, ner för backen springa 600m och 2 gånger till sen. Var ju lagom mysig efter det. Lilla mormor kom hit idag också, efterlängtade hemmabakade snickers tog hon med sig.

i lördags påväg till ida


maaaaaaaaaaarrrrrrre

Allt har varit asrandom ikväll. MEN DET VA NAJS SOM FAAAAAAN. Gillar 50+ snubben som skjutsa oss hem sen. SATC 2 nu, sen sovaaaaa.

i just came to say hello

Allt var helt upp och ner, sen blev det bra. Då blev jag glad. Och nu är jag sjukt sugen på att dra ut ikväll och bara köra galet. Ska först till Olivia och fixa mig med tjejerna, sen ska vi vidare till Ida i Edsviken. GALETTAGGAD!

the weather is sweet

Har varit vaken sen 8 imorse. Känns som om den här dagen aldrig kommer att ta slut nu. Årets första kubbmatch mot syster också, torsk för min del. Årets första våfflor och rabarbkräm i uterummet. Ska sätta mig och plugga en stund även fast solen skiner.

fredagsparty

Det här har seriöst vart den värsta fredagen i mitt liv känns det som. Dom enda som gjort något positivt av den är Mange och pappa. Lägger mig nu, orkar inte vara vaken längre.

känner lite såhär

Bajsa och dö, tack och adjö.

samhäll

Sitter och har samhäll just nu. Egna datan är med idag för vi håller på att skriva en egen uppsats om kriminalitet och brott. Det går ju sådär men det är sol idag så skit samma. Fredag också! Inte varje dag inte!

johanniiii

fyfan va skönt

Har känt som som en stor ballong hela dagen. Det räckte inte med skola utan skulle förbi kyrkan sen i två timmar också. Men det var sjukt roligt för konfirmanderna skulle hålla en egen andakt och alla hade panik.
Borde egentligen sätta mig och plugga men jag behöver ta ett bad och vila lite istället.
Bara för att den här var så sjukt ful var jag tvungen att lägga upp den.

i might lose my mind

Vaknade imorse och kände att jag inte orkade tränga mig på 520 med alla andra rudbecksbarn. Tog ett bad och tar bussen som går om 10 istället, så mycket skönare.
Efter skolan blir det kummelby, konfaträff som alla andra torsdagar.


bild från lägret i helgen. mahtina.blogg.se

lose yourself to someone else


lionking

Snäll pappa man har som har hjälpt en med svenskan nu. Cirkus 1,5 sida är inprintat i datan nu som handlar om favoriten Lejonkungen.

Svenska hela långa dan


dagens: watching the stars- brolle jr


miss understood

Imorse när jag vakna hade jag grov träningsvärk efter idrotten dessutom så var det snöstorm uteså morgonen startade riktigt bra. Vinterjackan åkte på även fast det är maj, är det snö så är det. Naturkunskapsrprovet gick inte inte sådär alls jättebra direkt. Tröstade mig med Oliver efter skolan som precis gick hem så det blir en dusch nu och sen sängen direkt.

you are my sunshine

Har i princip suttit och pluggat konstant sen jag kom hem. Om jag inte får VG imorn på provet kommer Per inte se framemot de närmaste lektionerna. Hjärnan är överarbetad så det blir sängen nu..



beautiful people

Igår var det halvårskalas hos lillkussen Fille som kan sitta och rulla runt nu. Sötaste ungen på jorden. Satt och pratade med Mange och Niklas resten av kvällen. Slutade med att jag satt och grät med en glasslåda i handen. Idag på idrotten hade vi amerikansk fotboll/rugby, slutade med ett sår i pannan och en spark i magen. Men det var värt det. Spenderade lunchen med mina vackra vänner Martina och Martin utomhus så började det snöa. Kändes ju sådär lagom roligt nu när det är maj och grejer.
Ska sätta mig och plugga nu, naturkunskapsprov imorgon.


London



give me everything tonight

HOLA. Har haft en jävligt bra helg känner jag faktiskt. Tänkte säga skönt att vila upp sig men det är ingen vila alls med konfirmander inte. Råkade somna en sväng idag för jag var så sliten. Men det har varit riktigt mysigt på lilla Drakudden. Snart blir det slagg. Bilder från Murran kommer laterooo kanske, kanske inte.

RSS 2.0