romme imooorn då

Imorgon står klockan på 05.30. Bussen från skolan får en timme senare mot Romme. Måste verkligen sova nu men det känns som om det kommer bli sjukt kul imorn faktiskt. Blå och gröna backar är vad jag siktar på tillsammans med denna tjej även kallad Martina. AWESOME


keep us together

Hade massage första lektionen, spanska test sen och slutade efter det. Åkte till Stinsen med Johanna, Tove, Nanna och Mange. Tillbaka till skolan, hämtade upp Olivia. Åkte hem till mig och tittade på The last song och sörjde med bullar. En sväng förbi Väsjö för att hyra skidor tills imorn. Måste packa nu, fixa lite ny musik osv. TTYL

absolut

Söndagar är ofta hatdagar. Idag har det varit en kärleksdag. Duschade, gjorde detox ansikstmask, té och självklart solsidan.
Imorgon är det skola mellan 8.20 till 11.25, måste förbi banken för att få min lön också. Blir sängen inom en halvtimme, ciao!


pattern

Halva reapriset var det så 75 svenska riksdaler fick mamma punga ut för denna idag. Kortare klänning eller tshirt. Gillar den starkt, älskar mönstret.
Anonym- JC

j rice

Solna C med moderjord.

bullebyn

Finns inget bättre än att ha sovit ut ordentligt och vakna av doften från nybakade bullar. Bullar och oboy blir det till frulle!


stay

Ensam på mitt rum tittandes på Dear John med nachostallrik och hallonsoda. Kvällen slutade i tårar och dom rinner fortfarande. Sminket ska bort och tänderna borstas innan jag lägger mig i sängen. Godnatt.

 


baby you're so cool

Sollentuna med Katt och Räka. BR är favorit affären. Träffade Jeppe, Tobbe och Martin. Trevligt.
Kommer hem, mor bjuder på nötter fast jag vill helst ha middag.
Vet inte om vi ska ut ikväll eller inte. Känner inte att något känns mer/mindre lockande just nu.


love the way

Bussen till Sollentuna med Olivia och Ellen. Ciao!
ltwyl galet bra!

yesterday

Gabbsan, Ellen och Olivia kom hit vid halv 9. En timme senare skjutsade Hanna oss till Filip. Segt var det i början, inte så mycket folk men det var ändå ganska mysigt för det var många friends man inte sett på ett tag. Niklas spelade och var lika grymt som alltid även fast någon spillde alkoholhalitig dryck på hans tangentbord. Folk började rulla in och det blev sjukt bra drag. Orkade inte vara en sån som bara sitter i soffan och chillar så det var full rulle. Bussen halv 2 tillbaka mot lilla Viby. Somnade på 3.

love sex magic

Jag är helt död. Helt slut.


all the doors are closed

Kom hem vid halv 5. Badade i 45. Kvällens planer ser lovande ut, Niklas ska spela.
Middag nu!

thailandet 2010

you belong with me

Borde verkligen plugga, har engelska och samhällsgrejs till imorn. Istället sitter jag tillbakalutad i soffan och ska titta på senaste VAMPIRE DIARIES AVSNITTET. LOVE LOVE LOVE.
Suss bli frisk tills imorgon, behöver någon att prata med om vd!!!!

update: avsnittet kommer imorn, suss du kan stanna hemma....

torsdag

Skola
Konfirmandträff
Plugg

Förövrigt kan jag säga att ett flertal har kommenterat att jag äter väldigt mycket för dom har sett att jag skrivit det här i bloggen. Men äta bör man annars dör man, därför blir det middag nu!


finns inga beskymmer

"När jag var ett vårtsvinsbarn. Hans mage var krånglig det var inte så lätt. Jag var känslig och vek trots mitt tjocka skinn. Var så svårt ingen polare som ville bli min."
HAKUNA MATATA
FMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFML

logiskt

Lagade middag till mig och mamma. Middag med inspiration från Italien. Ska sätta mig och kolla igenom val papprena nu ännu en gång. Känns ganska uttjatat men det är bara att köra på. Blir film och efterrätt sen.

hyllning till jepps


always and always

Dagen har faktiskt varit riktigt bra, tills jag satte mig på bussen hem och Johan börjar snacka om nationella provet i precis haft. Visar sig att jag har skrivit HELT fel. Helt galet sjukt otroligt fel. Men känner ändå att jag inte orkar bry mig om det just nu. Ska planera en andakt till imorgon på vårteminskonfan och sen chilla resten av dagen. Jag har inte 900 sidor att läsa som Martina har iallafall, skadeglädje är den bästa.

det svänger

Nu blir det sängen efter ett härligt bad. Stor dag imorgon, idrott och grejer. För att inte nämna engelska nationella test. Men det är ingen big deal ju.
Disneyspellistan är min vän just nu.


valentine's day

Valentine's day blir det nu, måste spana efter lite efterrätt i frysen.

bb

Hemma, hungrig, hängig, hostar.
buffalo blues

chokladboll

Godmorgon. Har varit klar sen 20 över men min buss går 10 i så har inte gjort så jättemycket direkt. Matte första lektionen, mentorstid, samhäll och historia. Slutar 16 och hoppas att syster är hemma så hon kan hämta mig, vore trevligt.

oliven

daddy cool

Ska sova nu, även fast jag har sovmorgon imorgon men jag är sjukt trött så det känns bara onödigt att sitta framför facebook och klicka upp startsidan var 10onde sekund.

escape me

Riktigt tjockisdag. Bussen till Norrviken med Martina. Köpte chips, dipp, marabou och lite plock från karamellkungen såklart. Vi gick till kvinnan, satte oss i sängen med ovanstående mat och tittade på Narnia 2. Gick på toa och fyllde på vattenflaskorna. Tittade på Narnia 3, pausade för att öppna fönstret, klickade på play och fortsatte käka. Så vi satt där i 4,5 timme ungefär. Men det är så ledigdagar ska vara.
Kom hem för 20 minuter sen, mamma ville att jag skulle käka och det kändes inte direkt särskilt lockande efter all skit jag har stoppat i mig.

random picture från i höstas likzom

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Väntar på att Martina ska vakna, verkar ta en evighet.
Sitter och lyssnar lite på Lasse och fick fetaste flashbacks från konserten. Det var verkligen helt otroligt bra. Saknar det.

ledig

Idag är jag ledig så jag ska leka med en av världens underbaraste människor, Martina la spanjora. Först blir det lite lunch och snabbstädning av rummet för det ser ut som ett bombnedslag.

yellow

Duschen nu. Lilla Fille var här med päronen och firade storasyster som fyller 21 imorgon.

get crazy

Känns ganska tragiskt att jag bara legat i min säng i en timme med datan på magen och käkat nachos. Men det är så det ska vara på söndagar, även fast jag är ledig imorgon också! Även fast den här helgen har varit hur lugnt som helst så är det ganska skönt med en extra dag. Men nästa helg blir inte lugn inte.

loud

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu.
Tårta på Edsbergskyrkan, gratis så varför inte liksom.
Just nu känner jag mig lite fmlfmlfmlfmlfml men ska inte sitta och tjura läpp inte.

ahahhaihihihihihiahhaha-silviaa

Om en timme rullar jag över till grannen för lite babysitting, trevligt trevligt. Får se om jag drar hem eller ut efteråt, beror på när jag är finito förstås. Mange står för bilden ikväll, gullunge.

socker är mitt liv

Igår: Hemma med pappa och Hanna, 101 dalmatiner, Lillefot och popcorn.
Idag: Öppet hus på Rudbeck. Cupcake från Fredrik räddade mig. Sam's kebab, gillar inte kebab.
Nu: Parkera i sängen och chilla galet.

gypsy

Goddagens. Igår var en hemsk dag. Sånt är livet. Idag var en bra dag. Sånt är livet.
Pappa bjuder på mat nu sen kommer M, O och E hit. Syster har lovat att köpa godis och baka kladdisar. Love my life. CIAO


last one standing

Har pluggat i 2 timmar nu ungefär, känns som om det sitter ganska bra faktiskt. Får läsa det några gånger till för imorgon kan jag inte plugga. Martina och jag ska till Kummelby som läsårs konfaledare. Ska baka kladdis och parkera framför tvn lite innan det blir duschen.


en cirkels slut

Idag har varit den skönaste skoldagen på hela 2011, inte för att det har varit så många dagar men ändå. Hade spanska första lektionen och tittade på en skit konstig film, hel galen var den. Tänk er desperate housewives fast seriöst... Efter det idrott i en timme, basketmatchen hela tiden. Måste säga att jag var bra faktiskt, enligt mig själv! Sista lektionen var inställd så jag, Tove, Nanna och Johanna åkte till Sollentuna och käkade lite lunch och pratade om allt mellan himmel och jord. Bussen hem vid 2 men den slutade funka och stod bara helt stilla så vi satt där i typ en kvart. Åkte hem och gick prommenad i en timme. Älskar att det inte var moln på himlen för första gången på ett bra tag. Ska sätta mig med tékoppen och plugga nu. Kärlek till politiken, eller inte.


det är plusgrader

Gillar att sitta i mitt rum när det bara är en liten lampa tänd med min rosa plyschdress, jag har samhällsboken uppslagen bredvid mig så det ser ut som om jag pluggar, sitter med datan i knät och lyssnar på musik, mamma och pappa kommer upp med lite passionsfrukt, té och annat gott för jag är så duktig som pluggar. Gillar sånna här kvällar. Dom är trevliga.

babylonia

Ett prov avklarat, nästa är samhällsprov. Så ikväll blir det plugg för min del. Den här låten suger stjärt men är ändå ganska najs, kanske för att jag gillar musik med arab inslag, Länk


brokad

Försov mig imorse, även fast jag hade sovmorgon. Tur att storasyster väckte mig fast ändå inte, hade varit ganska skönt att sova lite till. Tisdagar är inte favoritdagar direkt, har knappt någon rast och bara jobbiga lektioner. Historia 2h sista lektionen, prov på revolutionerna som jag tror gick bra. Fick tillbaka en inlämning, på ett av mina svar kommenterade han "Vansinnigt svar!" så det gick ju inte riktigt lika bra...

fortsätt simma

Historian sitter ganska bra nu faktiskt, behöver bara läsa om det någon gång till. Vore galet skönt att ta en promenad men det känns inte så kul att gå ut själv i mörket så det blir nog chill kväll med ansiktsmask och en kärleksfilm som man kan gråta lite till. Skönast är att klockan inte ens är mycket och jag kan bara ta det lugnt.

sysselsättning




still a chance for you

Skönt att man slutade halv 1 och sitter hemma just nu och käkar lunch. Precis en sån här måndag behövde jag, förtuom att jag måste sätta mig och göra historia för imorn är det historiaprov för hela slanten. Men känner att jag inte behöver sätta mig direkt med historian så det blir lite ansiktsbok för och sen en film. TTYL

by the light of the moon

Förtjänar nyaste avsnittet av Vampire Diaries nu faktiskt. Vore skoent med lite sommar också.

det går bra nu

Jobb kirrat i helgen. Lördag kväll ska jag sitta och chilla galet, titta på tv och se ett barn sova. N-A-J-S! Känner ändå inte för att dra på fest, dom senaste helgerna räcker gott och väl för nästa helg.
Orkar inte plugga mer historia just nu, det blir film och godis med päronen istället!


höst 09

life is a road

Känns som om jag har suttit och gjort historia i en evighet nu. Det är verkligen så galet tråkigt att läsa om hur Ludvig XVI blev giljotinerad. Vem bryr sig? Snubben är död liksom...
Allmänt dålig dag, ont i huvudet och i magen och måste spendera hela dagen med massa papper om revolutionernas tid. Känner att det här kommer bli som vilken annan söndag som helst.
Såhär känner jag mig idag och så kände jag mig igår efter 11 också.


desire

Först en dusch, inte lukta usch.

hi scandinavia

Anna ska komma förbi här en sväng, sen ska jag och Olivia hoppa på bussen mot Sollentuna och möta upp Ellen och Martina. Bussen mot Häggvik blir det till Kristina. Ikväll blire rådask säger jag bara.

fångade videor

Random bilder på random tjejer från random tillfällen. Första bilden är från 2009-08-14 och sista är från 2010-06-30.



indestructible

Min nya väska som jag fick i julklapp gick sönder igår, gillar mitt liv strakt just nu! Fem bilder från igår får ni faktiskt, snäll som jag är.



beat dat beat

Godmorgon eller kanske godeftermiddag istället. Hade en väldigt rolig men ändå konstig kväll igår. Olivia och jag fick skjuts hem till Stina vid halv 11. Var ganska mycket folk där men alla var så utspridda så det var inte direkt jätte bra drag. Nicke var dj, så jävla grym kille! Blev bättre drag efter ett tag. Tog sista bussen hemåt, Vickis fick vara sällis. Vaknade imorse. Pluggade historia. Snackade skit med Johanna. Åt lussbulle och nu godis. Ska ta en dusch och sen börja fixa mig för vad kvällen har att bjuda på.

nickääboy på nyår

silvvvvvvia

Chillerill dag idag. Allt har bara varit jättekonstigt men ändå härligt liksom. Mandariner till lunch gör susen! Historia arbetet är inlämnat, skönt! Kom hem och gjorde lite historia för har prov tidigt nästa vecka igen så det var lika bra att göra lite på en gång.
Har precis duschat och sen ska jag och Olivia ut, Martina kommer senare!
Siiiiilviaaaaaaaa ahahahahhaahhaa

lokalfest i märsta förra helgen

sofi needs a ladder

Känns väldig kul att prata med Ellen i telefonen fast hon pratar inte med mig utan hon pratar med lilla hästen istället. Ellen och Middan får står för bilden nu.

phazing

Lite deppmode idag men känner ändå att det är bara att leva vidare. Min lilla bebis!
Matte, mmmmmm.... Åkte hem till mig med tjejerna och käkade lunch, tittade på the notebook också. Historia och Samhäll. Åkte till Kummelby, är vårtermins konfaledare varje torsdag med Martina. Fest i kyrkan liksom. Film och bullar nu, det är min enda lycka just nu.

.

Nisse är död, åker till Arlanda och lämnar mormor.

she's a discodiva

Fy va skönt! Historia betinget om norden under 1800 talet är nu klart, dvs all historia för denna vecka. Nästa tisdag är det historia prov, fest liksom...

think pink

Galet chill dag förutom idrotten. Ny lärare och vi körde basket, jag var helt slut efteråt. Engelska grejsimojsen var idag också, gick bara bra. Nanna kom till skolan efter att ha varit på andra sidan jorden, brun tjej! Fick en body lotion från VS av henne, tror jag är lite kär i henne bara för det.
Åkte till Sollentuna med Hanna och mormor, ett par skor rikare. Tror jag ska behålla dom men inte helt säker än. Måste sätta mig och råplugga nu jag kommer inte hinna göra historian imorgon. TTYL


do you wanna be an indian?

Idag slutar jag 12, måste ändå hem och plugga...


without love we are birds with broken wings


ellen och jesper i höstas, fyfan va söta ni är tillsammans

jag är ett dopamin barn

Har inte gjort mycket plugg, läst 10 sidor i engelska boken. Jag orkar verkligen inte. Måste sluta käka så mycket socker får så mycket sockerkickar och sen blir jag helt slut. Men en bulle skadar aldrig... Film och bullar, engelskan får vänta.

belong together

Första skoldagen 2011, vet inte varför men det lät bara jobbigt när Sandra sa så idag.
Kan berätta att jag fick mvg på matteprovet, 19 av 21!
Dagens bästa kommentar idag var när skolsköterskorna sa att man inte ska sitta framför datan eller tv innan man går och lägger sig. "Men vad ska man göra dårå?" - Johanna.
Kladdis med Martina och Olivia efter skolan, gillare. Plugga engelska nu, fest liksom.

we got the fun

Eftersom man ska upp tidigt imorn till skolan ska jag sova ganska snart faktiskt, galet trött. Inte najs med 2,5 timmes hål imorn.

no control

Gårkvällen var verkligen grym. Mötte upp ungefär 20 tjejer på tåget mot Märsta. Johannes hade fyllt 18 och bjöd över 300pers. Det var verkligen helt galet, längesen jag hade en så konstig men samtidigt otroligt najs kväll. Tack så sjukt myckt Erika för biljetterna. Grym start på 2011, underbart slut på jullovet.


jag är bäst

1101 på traffic rush... Jag skakar

kissemisse

Pratade precis med mamma i tele som är i Sri Lanka med mormor. Kändes lagom skönt att titta ut genom fönstret och det ligger snö överallt. Vore inte helt fel att åka tillbaka till Thailand nu, bli lite brun och fräsch och sen komma tillbaka till alla bleka människor.



can't be wrong

På två timmar har jag fått sjukt mycket gjort, plockat undan i hela huset och gjort hälften av historian som är tills fredag. Har engelska jag måste göra tills tisdag också, läsa 150 sidor. Orkar inte just nu, behöver bara en paus. Det blir bad och ansiktsmask.

on my way

Skönast är att vakna när ingen annan är hemma, helt underbart verkligen!
Mina fötter har aldrig gjort såhär ont förut, blåsor över hela främre sulan. Inte en vacker syn. Har dessutom två jätte stora blåmärken på mitt smalben och ett av dom är en bula som jag sa igår men nu har det svullnat upp ännu mer. Känner att mina ben fick ta lite smällar igår men det var så otroligt värt det.
Ska städa lite nu för huset ser hemskt ut, efter det måste jag plugga som aldrig förr. Men först frulle!

saknar sommaren


sommar 2009

jag har cidermage och blåsor på fötterna, inte skönt

Mina fötter värker så galet mycket, 10 cm i 9 timmar är inget att leka med! Var tvungen att gå barfota till stationen för jag hade så ont. Imorgon kommer jag ha fetaste blåsorna och ett grymt stor bula på benet, undrar om man kan säga bula om det är på benet? Iallafall är det en utbuckla. Berättar mer imorn, ska sova nu. HELT SLUT, waka waka, färger i en vind(pocahontas), king of africa, iäm in miami bitch. Slagg nu, ciao!

 


untzuntzuntz

Nu drar jag, Martina, Ellen och massa andra tjejer på lokalfest i Märsta. Kvällen kommer bli helgalen! C-iao!

energy

Helt underbart att träffa lilla Ellen igen, mycket prat lite verkstad kan man säga. Men fick med mig vad jag behövde. Ska duscha nu och sen blir det stress på hög nivå. 10 i 7 bussen för ikväll är det lokalfest som gäller!

din mamma

Sovit i 12 timmar inatt, känner mig som en ny människa jämfört med den senaste veckan. Blir en sväng förbi Sollentuna med mina närmaste för lite fixa och köp av makeup.

what the fuck

Precis hemma från en galet härlig vecka. Blir duschen på en gång! Såg att dom inlägg jag hade suttit och kämpat med för att det inte skulle bli helt tomt här inte ritkigt funkade men har fixat det. Dusch, middag, sova.

smile on your face

Förstår inte riktigt varför nån skulle vilja se vad jag fick i julklapp men tydligen så ville nån det. Orkade inte ta kort på allt men här är lite iallafall.


2010 trean

SEPTEMBER
En månad som var ganska lugnt, umgicks väldigt mycket med mina vänner och hade en härlig månad.




Hoffmaestro hade konsert på Grönan, helt underbart! Drog vidare till Alex sen och kvällen var verkligen lyckad!


- Tove och jag åkte buss, bussen körde på en unge och jag tappade min systers parfym men hon tror mig inte men det är sant!

Umgicks mycket med Vinne och co, livet var underbart.


Bengan hade fest, skönt att jag hade 20 meter att gå för att komma hem sen. Gillar att vara festens granne.


OKTOBER

Cecilia hade fest och det är alltid roligt där, synd bara att sista bussen går 12.


Jeppe hade fest, så galen kväll verkligen! Den kvällen så försvann allt och jag bara gjorde det jag kände för och mådde underbart. Inga bilder från kvällen bara från morgonbussen påväg hem.

Åkte hem till Ellen efter det, hoppade lite i hennes säng som gick sönder.

Åkte till Björkögården, lärde känna Jeppe bättre, sjukt glad för det!


Halloween fest hos Jay-B. Galet najs även fast jag var lite sjuk men det var vad jag behövde för att bli frisk. Ninja Turtle i mitt hjärta.


NOVEMBER
Första november fick jag mina första lilla kusin Filip. Världens sötaste!

Fest hos Joel, snökrig med Andreas.

DECEMBER

Musikal med familjen, en av dom bästa jag sett.


Malin hade fest och det var skit roligt verkligen. Synd bara att inte Martina, Olivia och Ellen fick komma, det hade gjort min kväll underbar.


Middag med världens gulligaste tjejer på san marco.


Fäzt hos Ida, det var najs och det var verkligen en kväll där jag bara släppte allt och körde.


Jobbade med Martina + 20 andra ungdomar på skolverket, var faktiskt väldigt roligt.


2010 part dos

MAJ
Olivia fyllde år så jag gav henne biljetter till Lady Gaga. Ni som inte gick ni missade något kan jag säga, helt underbart! Det bästa var nog att det satt två bögar bredvid oss och när det blev boys, boys, boys så ställde dom sig upp och skrek, inte sjön utan skrek texten.
En kväll hade vi lite mys middag hemma hos Olivia, det blev lite galet som vanligt och jag tog fram matoljan och vevade lite. Skulle jag inte gjort för det blev olja över hela väggen som inte gick bort. SKOJ!

Alex och Coffe hade 18års fest. När jag tänker tillbaka på 2010 kommer den här kvällen vara något av de saker jag tänker på först.


Ellen fyllde år och vi fyra käkade middag på Riche och hade en supermysig kväll. Verkligen minne från 2010, dock inga bilder fårn den kvällen.

JUNI
Månaden började med att det var bal på Gillbo. Rosa limmo i mitt hjärta säger jag bara, det var det bästa med hela kvällen faktiskt.

Åkte till Vaxholm med päronen och chillade galet.


Badade mycket hos Felix med underbara människor.

Hade skolavslutning och åkte till Tjockö direkt efter det.
Firade midsommar med Micaela och co på Norröra.

JULI

- Åkte till Umeå(mormor och morfar) med päronen, det var mysigt. Chillade galet och köpte muchos kläderos.
- Var på fest i Sollentuna hemma hos en tjej som hette Madde, två av dom mest galna kvällarna på hela sommaren.

AUGUSTI
Lars Winnerbäck konsert, överraskning för Marty eftersom hon hade fyllt år. Fan va bra det var!


- Olivia och jag åkte moppe och kraschade precis framför en buss, hemsk dag men fortfarande en minne.

Augusti var en riktigt fest månad, gillare!



- Började på Rudbeck, ångrar inte mitt val en sekund det är helt otroligt bra!



2010 del unooooo

JANUARI
Året började med nyårsafton och det var helt galet. Var med dom bästa man kan tänkta sig och hade verkligen en helt otroligt kväll/natt. Lite roligt att det slutade med att jag och Olivia satt hemma hos mig och drack te med min mamma och vi var inte direkt jätte nyktra.

Direkt efter nyår, den 2 januari, så åkte jag, Martina och Olivia till Sälen med massa andra ungdomar från kyrkan. Det var så galet roligt, dom galnaste personerna jag känner är kyrkmänniskor och det var inte ritkigt den bilden jag hade av dom innan jag blev konfirmerad.

Slutet av januari så var det fest hos min älskade Ellen. Carolina var också där, saknar tjejen,  och allt var bara underbart.


FEBRUARI

Det jag minns av februari var att vi var hos Johan som hade fyllt år. Annars kommer jag faktiskt inte ihåg nått mer från februari tror jag.


MARS
Jag fyllde år, hade tjejmiddag och det var kul men lite segt. 2011 blir det ingen tjejmiddag inte, då blir det förmodligen fest istället. Grillfest på sommaren, mmmmm marabou!


APRIL
Jag åkte till Thailand, var där i två veckor och det var galet najs! På hemvägen så var det ju askmolnet som var över Europa. Vi landade på Cypern, flög till Grekland, buss genom Serbien, Makadonien och andra länder på våran kontinent. Det tog nästan en vecka längre att komma hem. thailand
cypern

Slutet av april var det mycket fest, fredag och lördag fullt ös. Förstår inte hur jag hade all energi då, hade jätte mycket i skolan och så fort jag inte var i skolan var det fest på gång.

Mer av 2010 får ni senare!


car wash

Har nästan packat klart nu, bara lite kvar med det fixar jag senare. 500 låter ska in på touchen nu och sen ska högtalarna laddas. Ska åka till Ica och köper lite godis, redbull, tidning, tugg och annat nödvändigt för trippen till Sälen. Ber till gud att jag inte träffar någon nu, det vore inte roligt. Varken för mig eller för dom. Ciao bella!

nyår 2010-2011


i'm in miami bitch

Insåg precis att 2010 inte hade kunnat slutat bättre, de sista timmarna liksom och de första av 2011. Jag var med mina bästa vänner, alla var så galet taggade, Nicke var en grym dj cred till killen, jag fick vad jag vill och vi hade rosa Moët! Love the feeling! Fick aldrig riktigt känslan av att det var nyår, men det var najs ändå!

love it!

Jag är lycklig nu. Helt underbar känsla, en milstolpe i livet helt enkelt. Nästan. Helt galen kväll. Blir slagg nu. Imorgn är det den första sen den andra åker jag tidigt på morgonen till Sälen med Olivia, Martina, Mange, Nicke och massa andra mysiga människor.
Borde drick lite vatten nu men vill bara sova så vi skiter i det. 2011 förfan!

RSS 2.0