funnypack

Middagen var trvligt trevligt. Kom hem packade lite, drar till Romme imorgon och kommer hem samma dag. Puss och godnatt ska upp 5 imorgon, yes..

martypartys pics





Bilder på brudarna igår + Ellinore och Lydia!


PPM- polsk påsk middag

Gårkvällen var GALEN! Men sjukt härlig. Har 2 bulor, Carolina armbågade mig en gång och William hoppade på mig med en pilatesboll så jag flög inte i väggen. Hahah men det var härligt. Träffade nytt folk och det var en lyckade kväll helt enkelt.
Snart ska familjen iväg på polsk påsk middag med släkten. Jag är inte polack nej men mammas kusins fru är så. Jag kommer få umgås med Elsa 3år och Iris 1,5 år för Hanna ska dra vidare och jobba. KULIGT. Pussar!

Mina nya homiesssss


cuando floresca

Hey! Olivia och jag tog en sväng förbi Kista och Stinsen. Träffade på Linn och Ellan dom små sockertopparna. Köpte en turkos mockakjol, ett svart bas tröja och lite nya underkläder. Så kläderna för kvällen är fixade, ska käka och sen kila över till Marty där jag slaggar ikväll. PAAAAARTY! Funkar inte att ladda upp bild nu, visar bild på kjolen senare. Pussar!


ta mig tillbaka


Egypten x 2, Nice 09

yeah

Rummet är dammsugat och fint nu. Ska käka lite lunch sen drar jag och Olivia ut på äventyr.
love.


summerlove


Ge mig sommar nu, orkar inte med det här skit vädret längre! Tänk en strand, +30 ungefär. Himlen är blå, stranden är riktigt fin och så kommer det en kille som joggar. Gärna lite i slowmotion som på filmer. Han har värsta musklerna och lite blöt och håret fladdrar lite med vinden.... GE MIG SOMMAR NU!

Men iallafall så måste man ju köpa lite sommar kläder så allt ovanför  får gärna följa med hem. Speciellt den blåa bikinin, ringen, skorna, kofta, ja allt egentligen. Snälla ge mig sommar, behöver det..


freeloader

Usch vilken hemskt kväll. Har verkligen inte gjort ett skit, orkade inte ens gå fram till tv och sätta på en film så jag tittade på Lets dance och nyheterna. Kul. Jag får verkligen ångest när jag sitter hemma på helgerna. Men som tur är finns Martina på andra sidan mobilen, alltid villig att smsa nu när hon fått comviq haha. Känner mig extremt uttråkad, funderar på att borsta tänderna och sen slagga. Men man vet aldrig lär förmodligen se en film eller nått. pussar!


Skulle publicerar igår men internet funkar inte riktigt..


HOT STUFF

Mitt huvud funkar inte riktigt idag. Martina och jag åkte och simmade, blev bara 250 meter sen satt vi och chillade i bastun. Svimmade när jag skulle gå ut och var helt borta. När jag vaknade så sa jag "Oj, jag råkade somna" trodde verkligen att jag hade gjort det. Men men kom hem iallafall.
Fick också VG+ på NO provet, jävla slarvfel.... SO provet tror jag gick bra också. Ska byta om till min mjukisdress och sen käka Kyss!
snygg brud till vänster, avsvimmad brud till höger!!


come and join the party

Pluggandet har väll gått ganska så bra, jag behövde en paus så då tänkte jag skriva ett litet inlägg. Men det finns inte mycket att skriva just nu dock... Olivia och jag har bestämt oss att vi ska börja träna 3 ggr/veckan ungefär. Jag bestämde mig idag att jag vill börja spela fotboll igen. Saknar det verkligen och känner att det är lättare att komma iväg och röra på sig om man är motiverad så nästa onsdag blir det första fotbollsträningen på några månader.
Men nu ska jag fortsätta plugga. Kyss


snart helg!

Hellooo, dagen har gått som sjukt snabbt, förmodligen för att vi bara hade 4 lektioner och jag vara bara med på 3. Sista lektionen fick vi skippa så vi hann med direkt bussen hem, skönt. För en gångs skull är man hemma innan det är mörkt så det är härligt. Ska jag plugga järnet för imorgon är det SO prov, första världskriget som gäller. Vill verkligen höja mig i SO till MVG, hade suttit fint. Nu kom Marty så ska kila! Puss&kram!

everything is not what is seems

Hejhopp gummisnopp! Efter plugget drog jag och Hanny till staden och fikade lite. Träffade mor och far, käkade middag och sen var det Snabba cash som gällde. Tycker filmen var helt okej, inget jag känner att jag verkligen vill se igen tyvärr. Ni som inte sett den, vänta tills den kommer ut på dvd och hyr istället. Var inte riktigt värt pengarna även fast päronen betalade. Det som var mest positivt var väll att JW var schnygg hehe...
Nu ska jag duscha och sen sova, kanske hinner läsa SO en gång. Sovmorgon imorgon som gäller, sköööönt. Behöver den där extra timmen


loves fred

NU ÄR DET PARADISE HOTEL! WIHOOO! godnatt :D

SAY OH AH

TJO! Öppet hus på DAGY var det som gällde, för det första kan jag säga att killarna kändes med lockande än skolan. FARLIGT SNYGGA! Men självklart är det inte det jag går på men lockande haha! Kändes som om bra skola men inte riktigt som jag tänkt mig kanske.. Men man vet aldrig. Nu blir det att ladda in liea nya låter till iiiipoden och sen vid 10 är det PARADISE! WIHO! WIHO! WIHO! WIHO! WIHO! WIHO! WIHO!

YUMMIIIE!


18 and life

Provet idag gick faktiskt oväntat bra tror jag. Kändes som det iallafall. Sista lektionen var helt onödig, satt och läste i en hel timme i en helt obetydlig bok. Men men, drog hem till Erki efterååååt medans dom andra tre drog till Ellen. Kom hem för 15minuter sen, har precis lagat pasta så det är fram med ketchupen som gäller sen bär det av till Danderyds öppna hus med dom andra tre+ mami. Ska träffa Carolina där också, inte sett kvinna på år och dar! Måste rusa nu! Puss!

PARTY HARD OR DIE TYING!

SJUKT GALET HÄRLIGT UNDERBART TAGGAD HELG!!

Marcus Ohlsson » The Sunday Telegraph » 1
Marcus Ohlsson » The Sunday Telegraph » 5

veckan som kommer

Måndag - PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA till NO prov på tisdag. PARADISE HOTEL PÅ TV!
Tisdag -
DAGY öppet hus 18-20,  (NO prov genetik) PARADISE HOTEL PÅ TV!
Onsdag -
Bio, Snabba cash, med family! och såklart plugga...
Torsdag- PLUGGA. Kungstensgymnasium Öppet hus 
Fredag - SO prov. Träna ? HELG! PARTY! HELG! PARTY! HELG! PARTY! 
Lördag - HELG! PARTY! HELG! PARTY! HELG! PARTY!
St Eriks gymnasium öppet hus
Söndag - Dega och packa, drar till Romme dagen efter.

Så här ser min veckan ut än så länge. Mycket att göra vilket jag tycker om. Att bara sitta hemma känns inte lockande. Ska läsa engelskan en gång till sen slagga. Pussar!

monday

Måndagar är ingen favorit direkt. Sega och långsamma. Efter skolan var det bara att åka hem. Träffade William påvägen, tattare som han är så tog han lite godis sen så drog han iväg. Men skulle iallafall försöka plugga lite idag men det funkade sådär. Jag har verkligen ingen energi alls att sätta mig framför NO boken och läsa. Tror ändå att det kommer gå ganska bra imorgon på genetik provet.
Tittade precis på film och ska nu duscha sen så är det snart Paradise!!! Så om 2 timmar sitter jag bänkad framför tvn med en godispåse och den som ringer eller smsar då har inte mycket att se framemot imorgon.. Puss&kram

brist på bilder

mongo-mango

Statestiken stiger och det känns toppen.

Har inte gjort mycket ikväll. Tittade på sluten av The dark knight (vill se hela helt klart!) och även lite av Blåsningen, kan bara säga att pappa höll på att dö av garv. Härligt att nån i huset tycker det är underhållande iallafall. Familjen bestämde sig för att se Johan Falk filmen, jag förstår inte vad det är som är så bra med dom filmerna (?) Det är ju komiker som ska spela serious polis liksom...
Inte min grej så jag bestämde mig för en dusch och toppa håret lite, lite fräschar vilket behövdes. Har även filat och målat naglarna, röda fick dom bli och snart är hela kroppen insmörjd med Body butter mango från TBS, FAVORITEN! Ska lägga mig innan halv 11 tänkte jag. Annars blir jag så sjukt trött imorn och jag behöver lite extra energi den här veckan då det är mycket som är inbokat i kalendern.


BIGSIS

Grattis på 20-årsdagen storasyster! Älskar dig så sjukt mycket.
GRAAAAAATTIS!


like jesus

Godmorgon! Igår så var jag sällskap åt Anna en stund när hon jobbade men det blev inte så länge. Drog hem till Martina med Ellen och Olivia kom efter ett tag. Hade lite panik ångest över kläder så jag lånade Olivias spetströja, älskar den. Men sen vid 10 ungefär drog vi 4, Marcus, Sebbe och Adam till Joel där det var människor jag aldrig sett. Lika gamla som mig men har aldrig sett dom, vissa kände jag såklart men alla killar såg likadana ut hehe. Men kvällen blev väldigt rolig ändå. Hände sjukt mycket knasiga saker men det var bara härligt!
Nu ska jag plugga, yeeeay.. Matte, Engelska, NO. Puss!

seeemst

Rudbeck hade som sagt öppet hus idag, det var väll bra. Funderar på fred och konflikt inriktning faktiskt. Olivia och jag åkte till Sollentuna men det var så mycket folk så vi drog hem till henne och käkade korvstroganoff oc tittade på senaste Wallander.

Ska ta med lite smink och så se bär det ner till Anna, snacka lite med henne sen drar jag mig åt andra hållet Viby till Martina sen får vi se vad som händer. Pussar.

R to the udbeck

Olivia och jag tar 10.50 bussen till Rudbeck för att titta runt där lite och kanske hinna träffa Jacbo en stund. Puss!

be a work of art

Efter skolan åkte jag, Martina och Olivia till Sollentuna. Fikade på Waynes och pratade om en hel del. Gick runt lite, fick med mig 2 halsband och 2 armband + deo och present till big sis.
Blev lite födelsedag middag med familj+mammas sida av släkten för att vira Hanny. Så jag har bara varit hemma och chillat ikväll men det kan vara skönt det också. Känner mig lite uttråkad just nu, ska slagga för imorn är det öppet hus på Rudbeck. Vill inte börja där men det kan vara bra att jämföra med andra skolor.

Ser knappt mina halsband men det lilla/korta är från H&M och det långa från Accessorize


prutt


Har som sagt fått sparken för er som inte kan se står det ungefär. Vi har fått in nya värdaroch vill i första hand ha de som går på Vibyskolan/Runan. Därför finns du inte med på detta schema. Tack för att ni har gjort ett bra jobb på Vcafe! Vi ses! / Vcafe
Haha älskar därför finns du inte med på schemat du har gjort ett bra jobb tack och ajdö. Men kände ändå att det inte var så jätte lockande jobb så det blir nog bra.

Har plugget hela dagen i princip. Pluggade med Martina efter skolan, gick bättre för min del än för henne haha. Pluggade nu efter middagen också. Känns jävligt skönt nu för nu är jag inte efter i NO eller Matte. Vilket känns grymt då jag har NO prov på tisdag och Matteprov veckan efter.

Känner också min extremt mogna rubrik men jag har dålig fantasi och det får ni helt enkelt ta :)

Ska ta en dusch och sen slagga, bussen imorn 07.35. Jippi! Puss&godnatt

.

Orkar inte med ditt jävla spel längre. Precis när jag började tro och lita på dig så förstör du allt. Det finns ingen mer energi att ge dig, finns inte ett piss som jag har att ge. Ändå så vill jag inte släppa dig för det kommer göra så ont. Finns inget att ge, finns inget att ta. Du är bara skit och ändå vill jag bara vara nära dig. Just nu känns det som om jag kommer bli sårad vad jag än väljer så varför inte välja den väg som är lite mindre smärtsam. Lite lättare för hjärtat, utan dig. Hur ska jag någonsin kunna lita på dig igen? Att jag ens trodde på ditt skitsnack från första början. Allt var bara skit och jag behöver inte mer av det. Vill inte släppa men vill inte hålla fast. Vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska säga. Just nu har jag inte ett ord att säga till dig.


finns inget att säga

Trött, arg, irriterad, pms, sur, ledsen. Det är mening att jag ska sova godnatt

so nice!

Om en halvtimme så drar jag och Marty på ledarutbildning, Olivia kommer lite senare. Kyss!

Olivia min lilla chipmunk! :D

usual one

Usch vad jag hatar att vara sjuk. Känner mig jättepigg men eftersom jag fortfarande käkar pencillin så är jag sjuk enligt mamsen. Men jag ska iallafall på ledarutbildningen ikväll så imorn är det tillbaka till skolan som gäller. Vad har hätn förutom det? OLIVIA HAR FÄRGAT HÅRET! Utan att säga nått.. Snyft , nej men det är säkert skit fint. Ska börja fixa mig lite så att man är lite fräschare till utbildningen. Puss!

23.22

Nu blir det dusch och sen ska jag sova. Får se om det blir skola imorn eller inte. Pussar!!

knasigt

Tittade igen några gamla bilder och hittade den här snygga bilden haha! IRONI

Men iallafall, till saken. Undrar vart den här underbart sköna kofta har tagit vägen? Får ta ett snack med min kopia fast 4 år äldre när hon kommer hem. KNAS. Allt bara försvinner, mina chinos tights med lackdetalj och nu min kofta.. Hm tror det bor nån liten dvärg eller nått under min säng som tar allt...

angel


Fick den här änglen av Kim, Olivias mami, som konfirmationspresent.


Snowdogs

Har precis sett Snowdogs, hur gullig som helst. Men det finns inte mycket mer att göra än det faktiskt så det blir nog en till rulle nu. Puss


godmorgon, godmorgon hör fåglarna sjunga glatt

Godmorgon! Idag känner jag mig piggar men är fortfarande hemma från skolan. Orkar inte gå ut från mitt rum riktigt än bara, tycker det är så skönt att vara här själv en stund så att hjärnan hinner vakna.

Idag blir det deg dag. Ska nog plugga lite matte också så att jag inte kommer efter med det. Annars så finns det inte mycket att göra idag. Dricka vatten och saft, det är det jag lever på. Frulletime med big sis nu puss!

now you're in new york


Den här tönten ska tydligen åka till New york och bara lämna resten här hemma.. Inte okej Olivia! SNÄLLA TA MED MIG I BAGAGET! Buhuuu, vill också åka utomlands och jag hoppas för päronens del att dom bokar en resa till Thailand snart..

PARADISE!!!

PARADISE HOTEL!!!! :O
Så nu har jag avreagerat lite, behöver prata med mina brudar tomorrow ändå. Annars har inte mycket hänt. Jag har sovit 4 timmar sen 6tiden. Jag har fått sparken från vcafe, hahaha! Klockrent, frågan är bara vart jag ska få mina pengar ifrån nu? Men det löser sig.
Ska vara hemma imorgon också så jag behöver inte lägga mig så där jättetidigt vilket är skönt. Är ganska pigg efter min lilla tupplur. Funderar på att se lite avsnitt från The City eller The hills, vi får seeee. Pussar!

klänning till våren


-Topshop, Ginatricot, Bikbok

Jag ska köpa en riktigt fin vår/sommar klänning, eller en snarare flera. Gärna med små blommer eller något som gör att klänningen blir lite mer speciell. Jag vill ha alla tre ovanför, hur fina som helst. Måste köpa en klänning snarast!


tranbärsjuice taste shit!

Är man uttråkad så är man. Har snart druckit 2 förpackningar tranbärsjuice vilket är inte gott. Varför gör jag det då då? För att bli frisk såklart. Orkar inte sitta i min lilla håla längre, har knappt gjort det i 5 timmar ens och är hur uttråkad som helst.. Inte okej. Får slagga tidigt ikväll men det går ju inte för det är PARADISE HOTEL! :D

ps. klaga inte på bilderna, är man uttåkad så är man!


hey man

Tjatjaaa! Efter två lektioner i skolan så smsade mami mig och sa att vi skulle till vårdcentralen på en gång så det var bara att åka dit. Fick recept på pencillin så nu blir det att käka piller. Har bara degat hela dagen och tittat på filmer men det är så galet skönt. Dock lite uttråkande när man känner sig ganska pigg. Tror jag blir hemma imorgon också men man vet aldrig. Puss!

ikväll

Har jag sett en jätte konstig film
Har jag inte pluggat något alls
Har jag ätit 5 mackor
Nu ska jag sova
Får se om jag går till skolan imorn eller inte.
Puss och godnatt

-.-

FY!!! Orkade verkligen inte plugga så jag sket i det. Var tvungen att städa mitt rum för det såg ut som en bombnedslag egter att jag och Olivia fixade oss här igår. Men hur smart får man vara Linnea, jag måste plugga nu istället vilket känns förjävla tråkigt. Ångrar att jag inte gjorde det förut då hade det varit gjort. Men rummet är fint iallafall.
Kan säga att det blir en tidig kväll ikväll. Känner mig inte helt 100 så det blir nog film, förmodligen Hitta Nemo eller nån annan tecknad film. Kyss

I'm going crazy

Idag är det söndag, dvs måndag imorgon. Känns inte kul att behöva gå upp halv 7 imorgon igen, usch usch usch. Men måndag imorn betyder alltså att det är den härliga plugg dagen idag. Så jag ska sätta mig och göra engelskan nu. Fast det som är bra med att det är måndag imorgon är det är Paradise hotel då! LÄNGTAR

Camilla Åkrans » Numéro » 5

bilder från igår, en väldigt liten del av 325 bilder


style of eye!

Gårkvällen blev riktigt lyckad! Jag hade hur roligt som helst och alla var helt speedade. Det börjde med trerättersmiddag och sen så blev allt helt flippad. Tack Andrea, Paula, Martina, Olivia, Ellen, Katta, Amanda, Lisa, Pillis och Malin för en underbar kväll!! Bilder kommer senare idag!

party hard or die tying


Nu börjar det blir mörk ute eller rättare sagt det är kolsvart. Så det är dags att börja fixa sig för kvällen. Martyparty, Pussycat och Milkshake hoho kommer hit och vi ska fixa oss sen drar vi till Andreeeew. Have a nice saturday night!
klänning- att. skärp-h&m, klocka-jetset

circle circle dot dot

Naglarna är nu mörkrosa och jag ska snart åka till Sollentuna med mami och Hanny och titta på lite saker som kan tänkas behövas i huset. Pussar!


jeans is the shit

Hade tänkt köpa nya jeans idag men så tänkte jag om och tittade in i garderoben och provade. Rensade min garderob för några dagar sen. Såg då att jag hade 9par jeans som jag nästan aldirg använder! Onödigt så jag provade alla och många satt riktigt bra. Speciellt ett par som jag hatade förut men älskar dom nu från Fornarina. Hur sköna som helst och jag älskar färgen. Även ett par jeans fick bli shorts till sommaren och fler gamla jeans kommer blir det kan jag säga. Så det blir inga nya jeans för min del just nu. Kanske senare när våren kommer köper jag nya men nu får de jeans jag har duga. TIME FOR LUNCH!
OLIVIA RING MIG :D


look like kingkong

Godmorgon människor. Idag är jag riktigt slut i huvudet. Känner att jag helst vill vända mig om och sova igen men när jag har vaknat kan jag inte somna om. Så är det bara.
Smsar lite med Emilito (konfaledare) som är i Nya zeeland. "Det är bara 25 plus nu på natten" Men jaja, kom hem så ska du få känna -25 istället..
Sur? -Nej
Avundsjuk? - Vad annars...
Men självklart saknar jag människan också, som dock kommer hem om 4 månader ugnefär.

Ska käka frulle sen ska jag spana in gymnasieskolor som verkar vara något. Kram


love u

Har chillat och mysit hos Ellen hela kvällen, riktigt skönt faktiskt. Vi hade en del att prata om så självklart blev det mycket snack om allt mellan himmel och jord. Är jättetrött nu så jag ska faktiskt slagga. Pussar!

gb glass

TJATJA! Just nu mår jag riktigt grymt. Har tagit en dusch och känner mig redo för en kväll med brudarna. Förtuom att humöret är på topp och livet är great så känns det som om morgondagen kommer blir riktigt, jävla bra. Det bir tjejmiddag hos Andrea med massa härliga flickor. Tummen upp helt klart!
Kåfalla sommaren 2009. Minnen...

bye


Har precis pratat med min snygging i telefonen, som tyvärr åker till Norge imorgon.. Tråkigt men har nått att se framemot efter helgen då. Har duschat och ska slagga nuuu. Kyssar!


working 9 to 5

Seeg kväll, jag har bara lyssnat på gammal musik hela kvällen och då menar jag gammal. Dolly Parton, Bruce Springsteen och alla andra gamlingar. Men det var ganska skönt. Behövde vila upp mig lite. Ska duscha och sen slagga för imorgon blir det vanligt 07.35 bussen... Puss&godnatt!

Dagens längtan

HELG! VILKET ÄR IMORGON! HELG=PARTYTIME MED MINA SNYGGINGAR!

När det blir lite varmare ska jag använda min päls som en galning, loveli!


polsk afton


Är sjukt uttråkad så jag slängde ihop lite bilder.. Haha, ser ut som en alien men men, man måste bjuda på sig själv, man lever ju bara en gång. Nu blir det polsk afton, dvs städa enligt mor min. Kyss

ge mig sommar!

Galet chill dag i skolan idag. Svenska, SO, lunch, IUP, Idrott coh LV. Fast LV lektionen är bara onödig faktiskt. På lunchen så var allt bara jättekonsigt, fast på ett bra sätt. Johan, våran lärare tog min apelsin när jag tittade bort. När jag tittar tillbaka sitter Olivia och äter en apelsin, klart som fan trodde jag det var hon så jag försöker ta apelsinen men hon var inte beredd att jag skulle göra det så hon tappar apelsinen. Båda ska titta ner på den och vi krockar. När allt bara går fel så börjar jag skratt-gråta vilket alla andra tycker är jätteroligt medan jag är offret. Annars hände inte mycket idag, idrottsläraren var ovanligt trevligt (Vi tror han skaffat flick/pojkvän, oklart om han är hetro eller homosexuell än...) Efter plugget så träffade vi Mathilda och Linnea. Galet längesen jag träffade dom. Men det blev bara en snabbis. Olivia, jag och Marty åkte till Sollentuna för att träffa Jockääää. Skön snubbe. Kom typ nyss hem för en halvtimme sen så jag har käkat lite dinneeeer. Ska ha polskafton här i huset nu, Puss!

American Apparel, Sheer Dress, Ebay Win


can you meet me halfway?



There is where i'm gonna wait for you...

knas

Kom precis hem från en promenad. Fötterna är iskalla och känns som klumpar. Känner mig både lättad och lite förvirrad eller rättare sagt lite borta/vilsen. Lite trött liksom. Asså jag känner mig verkligen jätteborta. Det var hur skönt som helst att snacka ut även om jag hade velat säga mer men jag fick ut det mesta. Jag behöver en macka och mjölk och en film. Asså jag är helt tom i huvudet. Tror jag ska sova sen eller titta på film.. Puss&godnatt

movietime

Det är pinsamt vad lite filmer på bio jag har missat senaste tiden! Har inte sett New Moon, 2012 eller Avatar. Är också väldigt sugen på att se Snabba cash, verkar som en riktigt favorit. Jag och mina brudar hade bokat biljetter till premiären av New Moon men vi glömde hämta ut biljetterna, eller Martina och jag orkade rättare sagt inte. Haha men fler chanser kommer ju.
Jag, Martina, Olivia, Ellen, Anna och Fanny tänkte gå på Avatar i helgen men det verkar som om det blir nästa vecka isåfall :)

gymnasieskolor

Satt på toan nyss och insåg att om nästan precis 1 månad så är det preliminärval för gymnasiet. Jag har verkligen ingen aning alls vad jag ska välja. Jag har hela tiden tänkt  jag tar det när det riktigt valet kommer men det är inte länge tills dess heller.
Har funderat lite och jag känner att det inte kommer bli Rudbeck, inte som första handsval iallafall. Möjligtvis som fjärdehandsval eller något sånt. Varför? Jag känner att jag vill komma bort från Sollentuna, träffa nya människor, börja om på en ny start. "Rudbeck är så stort så man träffar nytt folk hela tiden" Fine, visst det gör man säkert. Men om man träffar den här nya personen känner den ändå nån som man själv känner sen innan. Det är det jag är så förbannat, jävla trött på. Kan man inte få träffa nya människor som inte vet nått om en, som inte hört allt skitsnack i Sollentuna.

Förmodligen men jag är inte alls säker blir Danderyd mitt första handsval men man vet aldrig. Varför? Det är nära men ändå en bit bort. Det är helt nya människor, vet en tjej som går där och bara 3-4 stycken som jag känner sen innan som har funderat på att gå där. Det är en stor skola med många elever vilket jag tycker vore ganske skönt med omväxling. Gick på en skolan förut där det bara var 300 elever. Från förskola til 9an. Inte så roligt. Började på Gillbo i höstas där det är mycket mer folk, händer saker hela tiden och det är mycket roligt. Man lär känna fler människor och då spelar det ingen roll om man tycker illa om nån.

Känner också att St erik är lite lockande men jag vet inte. Det ligger ganska nära Fridhemsplan och det tar inte så jättelång tid att åka dit då. Vilken kan vara skönt. Det verkar som en bra skola och det finns många av de program och inriktningar jag är lite mer intresserad av.

Även Jensenskolorna, Kungstensgymnasiet som är en ganska så liten skolan och Psykologigymnasiet verkar ganska lockande känner jag. Vet inte än vilket som blir mitt första val men jag tror det lutar åt Danderyd faktiskt.. Men det är länge tills det riktiga valet, känns det som iallafall.

tummen ner

Holaaa, que tal? Soy un chico lala. Det är en låt för er som inte vet. Skolan gick bara bra, lite segt men ändå helt okej. Efter efterlängtade plugget åkte jag, Martina och Olivia till sollentuna c för att köpa lite presenter till Paula och Andrea. Kan inte skriva vad för jag vet att om läser det här hihihohohehe. Men det blir iallafall tjejmiddag för den ena fyler år på söndag och den andra fyllde år i november så det blir najs.

Vi fikade lite i sollentuna också. Espresso house var ingen hit kan jag säga så om man ska fika där, satsa på Waynes istället! Hittade massa fina grejer men köpte inte en ändå så det var lite sad. Massa pengar försvann men fick inget med mig hem liksom förutom en lite tjockare mage.
Nej ska inte klaga, istället ska jag lägga mig och vila lite tror jag. Har bajsont i mage börjar tro att jag är laktosintollerant faktiskt. Så det ser ut som en laktosfri vecka för min del så får vi se om det blir bättre.


20 minuter kvaaar!

Rummet är galet fint, eller iallafall garderoben. Alla kläder är vikta eller så hänger dom fint. Hade en anledning att städa garderoben. Har tappat bort mina svarta tights med "skinn"knän.... :( Dom var mina favoriter och jag har verkligen ingen som helst aning om var dom kan befinna sig. Kanske hos Olivia, eller nån annan vem vet. Men men, om 20 minuter är det paradiset gånger 2 så det är bara att ta på sig favorit myskläderna och bänka sig framför tvn snart. Olivia om du undrar så är din kamera fortfarande inte här, kolla med dom andra tvååå. Kyssar!



tisdag kväll

Har rensat ut alla (15st haha) gamla låtar ur mobilen och nu är det nya fräscha vilket är underbart. Ikväll verkar bli en chill kväll, kanske en snabb promenad eller nått. Förbi Olivia isåfall för hon ska färga håret!! Det blir säkert superfint. Annars ser kvällens planer ut som vanligt, duscha och städa lite på rummet. Förstår inte det blir stökigt varje dag... Bor nog en liten dvärg under min säng eller nått haha.
Men efter det blir det självklart(!) PARADISE HOTEL. Ni som såg igår såg ju att Francesca kom tillbaka till paradiset. Jag tror i framtiden kanske bara för att göra det ännu mer spännande så kanske Andreas kommer tillbaka.. Vem vet? Åh, längtar till 22.00!!


Programledaren Tilde står för bilden


neeerdy

Tjatjaaa! Sitter på mitt rum och nördar mig med Martina Tönt Obiols. Speedade är bara förnamnet. Känner mig väldigt suger på en macka... hm.. Tror det blir det. Förutom det så har vi på bara 2 dagar fått 5 prov närmaste månaden. Känns underbart roligt kan jag säga. Mer kommer förmodligen.. Martina är tillbaka från sin kisspaus så nu ska vi nörda oss lite mer. Puss!

!"#¤%&/()=?``*^^

Dumma äckel maskinen till dator hade hängt sig. Jag fattade ingenting och jag suttit med en hängd dator i över 2 timmar. Men Olivia hjälpte mig så nu är allt bra. Ni vet när man känner så som den klantigaste människan i världen och man vill bara gråta så kände jag mig. Men nu är naglarna målade med Mavala freshy så jag ska slagga. Kyssar på babyrumpan!

PH

Vattengympan var tummen upp. Ska måla naglarna och sen sätta mig framför tv för snart är det Paradise Hotel!

första skoladagen

Första skolandagen har gått bara bra. Känns som att det snart är sommarlov men det är väll ungefär 4 månader om inte mer men jag är bara galet sugen på bra väder, poolparty och sol! Skulle sitta fint nu i vinterkylan. Efter plugget drog jag, Martina, Olivia och Ellen hem till M. Vi tänkte göra nått ovanligt men nej så blev det inte. Det blev gamla vanliga hederliga mackor, te och tv. Lite näsblod för Olivias del också, jag råkade (tydligen?) smocka till henne lite och köra kalsongrycket fast med sting. Kan säga att hon inte verkade njuta så mycket som jag hade hoppats.. Haha! Men men, jag förstår henne.

Tänkte åka på tantgympa, det vill säga vattengympa. Måste hålla igång nu när jag slutat på fotbollen för några månader sen vilket jag inte varit bra på innan. Så vid halv 8 drar jag och mami till simhallen. Kyssar!

Haha sexiga bilder från vinterlägret när Murtan och jag lekte lite i snön. Lägg märkte till mina extremt långa ben på sista bilden.

ohyeeaaah!

Vet ni vad, imorn börjar plugget så nu ska jag sova faktiskt. En termin kvar av 9an/högstadiet/grundskolan hela jävla köret sen blir det GYMNASIET, faaaan va naaaaaajs!
Gammal bild från november

open your heart to me

Nu blir det duuuusch och sen städa mitt underbart vackra rum. Kyss

bodies

Fick värsta energikicken och kände att jag ville skriva ett inlägg så då finns det väll inget annat att göra än det.
När vi kom hem igår så satte vi oss framför tvn, drack varm oboy, käkade mackor och tittade på porr. Ingen hade energi att hämta fjärrkontrollen och byta kanal eller.....? Haha men roligt hade vi iallafall.
Vid 4 somnade vi och vaknade vid 2 ungefär. Ellen hade då redan gått för hon skulle till stallet. Vi som var kvar tog oss en macka eller två. Bestämde att vi skulle gå promenad, Martina skulle bara lämna sina saker hos sig så skulle vi mötas hos Olivia. Olivia satt fastvuxen vid datorn och jag vid katterna när Marty kom så vi stannade där och myste med pussycatsen istället. Minst lika mysigt. 
Runt 4 tiden så var jag tvungen att kila hemåt, byta kläder och sen åka till Solna med familyn. Morbror och moster bjöd på mat och värme för vårat hus är ISKALLT! De bjöd även på ny tv, 58 tumm bara sådär. Men det var nått fel på den så imorn ska dom köpa en 60tumm istället.. Våran 47tumm blev genast pytteliten medans deras vardagsrum blev som en biosalong. Kan bara säga att jag kommer åka til ofta och titta på film haha.
Blev genast jättekissnödig så jag får väll spurta till toan en snabbis! Pussar!


one love

Hola! Igår var vi hemma hos en kille som hette Simon, skön snubbe med sköna polare. Vi var väll 15-20 pers ungefär, i början var det lite trögt men det släppte efter ett tag och när det var som bäst ska man såklart åka hem. Men härlig kväll var det iallafall. Popcornkrig, imma på rutorna, hela militär styrkan och Simons ex dildo. Allt på en kväll som blev sjukt lyckad enligt mig. Blev dock inga bilder men många minnen. Kyss!

saturday niiiiiiiight!

Nu drar jag och mina älsklingar ut på rackartyg!

swimming

Har inget att göra, väntar på att Olivia ska komma och hämta upp mig så ska vi åka och simma. Idag har jag möblerat om i mitt rum, inget står där det gjorde förut. Känner mig sådär nöjd, min garderob är största klumpen förstör allt. Men ska kila nu pussar!

.


tjääääää!
Jobbade som sagt med Fanny igår. Fick veta det ena och det andra kan man säga. Den senaste veckan har varit väldigt konstig och lite smått jobbig faktiskt. Känner att jag behöver en paus ett tag så jag kommer nog inte uppdatera lika mycket som innan. Pussar!
Bruden jag slaggade hos inatt. DU är underbar!


it's time that we let the world know

Har precis käkat lite middag. Var hos Marty innan det och stinsen innan det. Fick med mig en klänning till sommaren hem för inte ens 50lappen så det var den värd. Fixade också min jetset klocka så att den är rätt storlek. Vi skulle egentligen färga hennes hår men vi käkade och chillade istället. Om en kvart börjar jag jobba med Fanny, hemma igen vid halv 1 Puss
klänning- ginatricot (vad hände med deras kläder?) sammetstight-bikbok, nagellack-depend, klocka-jetset


paint it black


Läppglansen köpte jag påväg hem från Sälen för 15kr/st och nagellacken är alla julklappar. Så nu är naglarna målade ett bra tag framöver. Tror att det blir blåa naglar idag faktiskt eller mavala freshy eller mexico.. Svårt val...

DJ BABY

Godmoooorning folket! Tittar på lite filmer från vinterlägret där jag blir ner rullad i snön av Jacob och Oscar. Kan erkänna att det ser sjukt roligt ut men det var inte lika roligt att bli genomblöt om och om igen. Haha, filmerna finns på ansiktsboken(facebook). TTYL

klockers

Klockan är inte ens halv 2 och har redan 16 unika besökare, and i like it. Glöm inte att kommentera också!

DU ÄR MIN!


Mitt nästa köp blir dessa fina armband

kom med kom med på vandringfärd i vårens glada skeeeeeen


Tjenamittbena.
Gick hem till Olivia vid 9 ungefär där Ellen va och Martina kom lite senare. Vi hade väldigt mycket att prata om så det blev en te kväll med 3 påsar popcorn haha! Kom precis hem och känner mig lite smått uttråkad just nu (titta bara på rubriken)  men men, får snacka med Olivia på msn och måla naglarna så blir det great


slö dag

Idag har vart slöaste dagen på länge. Vaknade vid 2, fixade frulle och sen satte mig framför tvn. Har suttit där hela dagen och nu är det mat. Vill verkligen röra på mig känner jag, får väll ta en promenix senare eller nått. Pussar!

trötter

Jag har bara sovit 2,5 timme på 40 timmar så jag tänkte sova nu och vara lite piggare imorn. Puss&Godnatt

MY DICK- BIGGER THAN A BRIDGE. YOUR DICK LOOK LIKE A LITTLE KID'S




Bild från vinterlägret, haha klockren bild. Ska slagga


vinterlägret 2-6 januari

Tänkte berätta lite om lägret nu. Eller lite och lite, ganska så utförligt. Har inte mycket bättre för mig.

I lördags så träffades alla 50+ledare i Sollentuna vid halv 9 för att åka buss mot Sälen. Grymt bra drag på bussen. Käkade på donken i Borlänge, ingen hit. Framme där vi skulle bo vid ungefär 4 halv 5. Åt middag vid halv 6 vilket var väldigt tidigt tyckte vi, korv var det också vilket jag inte är så jätte förtjust i. Lekte maffia och spelade pingpong resten av kvällen. Erik, Philip och Anton kom förbi en sväng till mitt, Olivia och Martys rum vid 1 ungefär och snackade i en timme om allt mellan himmel och jord.

På söndagen var det första "skiddagen". Uppstigning vid 8 och åkte iväg med bussen till backen vid 9. Ganska så lugn dag ed toppen väder. Åkte hem till stugorna vid halv 4. Duscha, basta och det var en riktig hit. Lite trångt men sjukt härligt. Jag var riktigt sliten, somnade vid halv 1 faktiskt men det var härligt. Var pigg och kry på morgonen därpå.

Måndagen var ungefär som söndagen. Men vi var som galna hundar i backen. Åkte hela tiden upp och ner, ner och upp. Härlig dag men verkligen helt underbart väder. I tjejhuset fanns bara en dusch och det fanns 3 "tjejduscher" i killarnas hus så vi 3 drog dit. Duschade, sprang ut i snön och bastade med killarna. Kan säga att efter snön var man inte så sugen på att springa till tjejernas trånga bastu medans killarna hade en som var mycket större. På kvällen blev det spökhistorier. Har aldrig varit så skraj som jag var då på länge. Martina lilla bebis började nästan gråta. Haha sötnos. Tror inte mycker mer hände den här dagen..

Tisdagen var sista dagen i backen men det var -20 så vi åkte till ett fik högst uppe på hundfjället. Satt där och fikade i 2 timmar, Martina berättade spökhistorier och jag somnade haha. Åkte 3 åk den här dagen, resten av tiden åt vi. Bastade, ut i snön, basta, käka, spökhistorier och gudstjänst. Oscar skulle hämta cola och monsters för vi skulle dygna den natten så Olivia och jag fick följa med och vara packåsnor. Vi var vettskrämda och det blev ju inte bättre när Oscar skrämde oss ännu mer. Vid 2 så drog jag, Martina, Olivia och Erik till vårt rum, snackade i 2 timmar. Världens skönaste kille förövrigt. Vid halv 4 så drog vi flickor till bastun där Jacob, Oscar och Johanna satt med kläderna mer eller mindre på eftersom bastun inte var på. Oscar ville vara lite busig så han lyfte upp mig och bar ut mig i snön. Efter 3 gånger orkade jag inte kämpa emot 4 gången var ändå ingen ide haha. Kläderna var genomblöta men Jacob och Oscar var nöjda. Satt i bastun till 8 ungefär. Hade vait vaken i 24 timmar så jag somnade i ungefär en kvart.

Onsdagen eller idag var sista dagen, sorgligt. Var bara städa från 9-halv 11 sen var satt man på bussen påväg till Sollentuna igen. Var hemma vid halv 6 tror jag.





here i'm, this is me

Nu är man hemma igen i lilla Viby, känns trist. Hade så galet roligt i Sälen med människorna. Förut trodde jag att kristna var tråkiga och "lydiga" men tvärt om. Det är dom galnaste jag vet och asså det är helt enklet sjukt. Bilder kommer senare förmodligen från Marty/Olivia eller Niklas kamera. Berättar mer sen. NU BLIR DET PARADISE SOM JAG MISSADE IGÅR EFTERSOM DET INTE FANNS NÅN TV. PUSS

sexy mamas

Har bara inte orkat blogga idag så att ni vet. Har mest packat och chillat galet. Somnade vid halv 6 igår kväll/morse. Mamma väckte mig vid halv1 så det blev en kort natt. Gick en promenad med mina flickor för en stund sen, behövde prata lite om gårdagen.
Men ska slagga soon, åker ju till Sälen tomorrow med bla Marty och Livia :D Puss&Godnatt. får se om jag mobilbloggar där annars kommer jag hem den 6 januari!
Haha emma får stå för bilden ikväll!


1 JANUARI

Godmorgon! Kan bara säga att gårdagen var hur jävla grym som helst. Började med att jag, Martina och Ellen käkade hos mig. Olivia kom efter ett tag sen så drog vi hem till Henke där det var ungefär 15-20 pers. Alla drog till Viktor ganska snabbt där det kom ännu fler. Fan vilket drag det var, helvetes sjukt härligt. Åh det hände så mycket som jag inte vill skriva här men gör det nog ändå senare. Nu blir det plättar haha pussar!

RSS 2.0