THAILAND!

Nu bär det av till flygplatsen.
Martina, Olivia och Ellen. Ni vet att ni betyder allt för mig, kommer sakna er som in i helvete. Älskar er över allt!


nasty girl

Dagen har rullat på, skrev SO och NO prov, tror att båda gick ganska så bra. Ska nu packa, fixa nya låtar och rensa ut kylskåpet eftersom att ikväll, om exakt 5 timmar så lyfter planet till THAILAND!!
Datorn följer med så det blir uppdatering från andra sidan jorden. Puss


rain

Vilker besvikelse, jag trodde det skulle vara desperata hemmafruar ikväll men nej. Skyndade och duschade mig helt i onödan. Men ska nog titta på CSI trilogin istället, känner att jag inte har någon lust att plugga just nu så el television får hålla mig sällskap.

Marcus Ohlsson » Velvet » 15

she's a lady


Hade väldigt tråkigt nu innan middagen så jag släppte ut lilla pippifågeln och tog lite bilder på henne. Hon är en riktigt sur gammal tant och skrikig så hon får skylla sig själv att hon nästan aldrig får sitta på min axel längre.


bonkeeeers

Har fått ritkigt mycket gjort nu i en timme. Sitter just nu osminkad i mitt uterum där solen lyser på och det är +25 grader faktiskt. Jag har engelska projekt att jämför USA med Sverige och ska skicka in ett utkast till engelska läraren vid 6, hälften är klart så det känns riktigt bra. Men är inte klar på långa vägar ska göra lite till och sen så orkar jag inte mer. Måste satsa mer på SO provet så engelskan får vänta lite.
Om 30 timmar sitter jag på ett flygplan påväg till andra sidan jorden! :D

brist på rubrik

Killen i 4an som gjorde den här facebook gruppen gjorde min dag idag.

Idag har varit en trevlig dag för det mesta. Marty och jag gjorde köttbullar på HKK, som faktiskt blev goda. Vi fick sluta en timme tidgare för våran engelska lärare inte var där. Så vi hann med direkt bussen hem vilket verkligen behövdes så jag har sjukt mycket plugg och inte har hunnit börja packa än. Har pluggat SO i ungefär 1 timme och ska nu göra englska som ska lämnas in innan 18.00 idag. Efter det blir det ännu mera SO. Har också NO prov imorgon men orkade inte ta hem NO mappen så det kommer nog gå utmärkt.. TTYL


dots




Två super fina bikinis jag skulle  vilja ha nu när sommaren snart är påväg. Båda från H&M

nedräkning

tjuuuhuu! har blivit väldigt lite update senaste tiden men har jätte mycket verkligen, sit mycket plugg och på onsdag åker jag till THAAAAAAAAAAAILAAAAAAAAAAAAND, sug på den du!
Fick stanna en stund i skolan efter att jag slutat, hade no labb att göra så kände att det var bättre att göra den där än hemma. Var hemma vid 5 igen, fixade middag och har nu pluggat i 2,5 timme som en galning. Som belöning så blir det svenska hollywoodfruar nu! Pussar!


suue, suueee


Med denna vackra bild på mig och Marty från helgen så säger jag godnatt. Glöm inte att det är sommartid nu! Now watch me shut this thing down, down, down. GÖDNAJT

.

Hemma igen, så galet sliten, ska plugga och sen sova. Puss

i'm not your casanova

Åh vampire diaries är mitt liv.
Matteprovet idag gick ganska bra tror jag, men man vet aldrig. Ska packa nu det sista sen vid halv 6 bär det av till björkögården, väddö, med massa människor på utbildning. Kameran och Saras högtalare får faktiskt följa med.
Pussar!


:D

VAMPIRE DIARIES!!!!!!!!!!!!!!!! Packningen får vänta!

stor längta!

ÅKER TILL THIALAND OM 5 DAGAR!!!!
sug på den du.

fraaaance 09


it's friday

Godmorgon. Vaknade precis och trodde klockan var kvart över 7, dvs min buss skulle gå om 20 minuter men nej så var det ju inte. När jag hade sprungit upp och börjat klä på mig så ser jag att klockan inte alls är kvart över 7. Inte direkt sättet man vill starta dagen på. Men jag tänkte gå upp ändå och göra en riktigt smarrig frulle.
Idag så har jag matteprov, vilket inte känns jätteroligt men det funkar nog. Sen blir det hem direkt och packa fr fulla muggar. Ha en bra fridaaaaaaay!

ball_brud

Har packat en hel del och nästan har nästan lämnat alla tulpaner är ute ur huset nu. Det ändå som egentligen är viktigast har jag inte orkar röra, så matteboken fick vila ikväll och så hoppas vi att det går bra på provet imorgon. Nu ska jag duscha och sen sova. TTYL

oh happy day....

Har bajsont i huvudet men måste ändå packa. Skulle egentligen träna ikväll men jag har inte tid alls och mitt huvud känns färjävligt så det kändes inte så smart. Ska också gå ut med tulpaner ikväll, packa tills helgen och plugga till morgondagens mattprov... Vilket liv man kan ha.
Olivia, jag och Martina på björkögården i höstas dit vi ska igen.


the man in the mirror

Ledarutbildningen var väll trevlig, alltid kul att träffa människorna. Men jag känner mig sjukt trötter efter dagen och imorgon har jag sovmorgon så jag tänkte lägga mig nu och sova ut riktigt ordentligt!!
Förutom detta så tänkte jag bara berätta att jag har mystiska små prickar som ser ut som båmärken på min arm... Skit konstiga, ungefär 30stycken pyttesmå... scaaaaaary. Slängkyss!


plättar

Hade spansih som sista lektionen idag så jag, Martina, Olivia och Ellen fjäskade lite för Santiago så vi fick gå lite tidigare för att vi skulle hinna med direktbussen hem. Självklart så är bussjäveln tidig så vi fick springa från stationen vi var vid nästan, (men bussen bara körde...) till nästa station och bussen åkte framför. Konstigt nog hann vi med bussen, längesen jag sprungit så snabbt kan jag säga.
Ska äta lite plättar med mor min och sen bär det av till stinsen med Martina och Olivia. Ikväll är det ledarutbildning som gäller också. Pussar!
Har på mig halsbandet jag fick av Olivia A i lördags, tack gullunge!


cougar town

Cougar Town är ju bara för underbart, helt klart värt att titta på!
Ska duscha nu och sova för imorgon är det engelska nationella uppsats som gäller, jippi!
Pussar!

Sara och jag är fullt normala.


hm.. vackert

Pappa kom hem mitt mtt nya pass nyss.
Finns inte ord att beskriva det med... Jo ett.
Fyfan....
Det är inte snyggt om ens päron till och med garvar så nej, det är riktigt fult.


old pic

Tjatjatja! Hade musik prov idag, vilket gick oväntat bra tror jag faktikst. Så det var trevligt trevligt. När vi skulle åka hem är cphelvetejävlafittbajskuk tåget INSTÄLLT så vi fick sitta där och vänta vilket inte var roligt alls. Men jag och mina små kissemissar åkte hem till Martypartys hem och käkade mat och nördade oss. Tittade på Rapport och en dokumentär om Andra världskriget, väääldigt intressant.

Ska försöka hinna med plugga lite matte och packa innan 9 för då är det Desperata hemmafruar! Slängkyssar


garden collection


H&M Garden Collection gör att jag vill ha sommar nu!

våren


Pluggar till musikprovet imorgon. Känner just nu att det kanske kan gå ganska bra så jag ska försöka plugga lite till. Jag ska kunna säga vilket låt det är, kompositör och under vilket epok den är skriven genom att bara lyssna på en låt. Nu snackar vi klassisk musik, Mozart, Beethoven osv. Den delen av provet kommer ju gå lite sämre...


wipeoooooout

Om 5 minuter är det Wipeout. Det ska firas med ballerina kladdkaka och mjölk. Sen blir det ett bad.
Nytt besöksrekord idag också, awesome!


damn girl

Tack tjejer för igår och alla presenter!!

Idag har jag pluggat och städat mitt rum och... inget annat. Sjukt härlig dag faktiskt men ändå så har den känns lite smått tråkig men jag överlever. Ska göra engelska nu och sen är jag klar med plugg för dagen så då blir det televisions tid med min vackra family. Pussar


girls just wanna have fun




dead or alive

Godmorgon! Blir inte många inlägg idag inte för har väldigt mycket att fixa för kvällen. Så puss och kram ha en treeevlig lördag!
THAILAND NÄSTA!

make it a better place


Det blir en promenad med Olivia nu, har sjukt mycket att prata om. Pussar!

jag vill ha blåa ögon

Dagen har rullat på riktigt snabbt. Fick tillbaka svenska läsförstålse och det gick ganska så bra. Hade också vattenskrig med Olivia och Ellen vilket måste sett riktigt roligt ut. Men dagen rullade på snabbt och efter skolan så åkte jag och Ellen till hennes hem där vi svullade riktigt ordentligt och tittade på sex and the city. Men var tvungen att kila hem för jag skulle gå ut med vackra tulpanblommor... Ska käka nu och sen så hoppas jag på att Katten vill hitta på nått ikväll. PUSS

22.11

Fick ny tränare idag på fotbolls träningen. Ibbe hette han, skön kille. Smala fingrar och små händer. Jag och mina andra tränare tyckte han påminde lite om en lemur. Ifall någon undrar. Ska fila naglarna och sen sova. Pussar!


basic element

HKK utvärderningen är klar och nästan NO labben också. Ska käka lite snabbt nu och sen börja röra mig mot helenelund där det är träning som gäller! Puss!

Bärkompott med kanelcrème
min och maartys vackra efterrätt som vi gjorde på HKK


put your lighters up

Hade en mesig sovmorgon imorse men den behövdes ändå. Men har sjukt mycket nästa vecka så ska göra lite nu så är jag klar sen. Pussar!


seegt

Uppdateringen är seeemst men sånt är livet. Är knappt hemma något så då blir det ingen update. Men dagen rullade på. MVG- på So debatt, VG på evolutionsskit. Helt klart nöjd.
Praktik var det ikväll som gällde för mig och katten. Vi chillade mest och gjorde armband, fick med mig 6st hem och 3 sålda tulpanbuketter så nu har jag sålt 23!!!! Är jag grymm eller vad!? Fick också med mig en grå-vit randig tröja med hem till billigt pris.
Ska fila naglarna och sen slagga. Pussar!
Krya på dig knasboll, saknar dig !

destiny

Nationella idag- gick bra och dålig. Men har ingen aning egentilgen.
Åkte till Sollentuna idag efter skolan igen men idag följde också Olivia med. Fick med mig ett nitarmband så nu har jag 4-5 stycken tror jag. Men det är fiiiiiiiiiiint. Ska duscha nu och sen blir det Dating in the dark, Desperata hemmafruar och COUGARTOWN som är min nya kärlek. Men Desperate är fortfarande en favorit. Men skit samma vem fan bryr sig? BYE!


extrem brist på bilder så det blir en gammal goding.


hang on

Tjenare folket! Åkte till Sollentuna med Beckman och Marty efter skolan, fixade lite smått och gott på Lagerhaus, mycket fint blev det.
Sitter just nu och gör HKK utvärdering tills imorgon, känns superroligt.. Men får se det positiva, imorgon så blir det efterrätt på HKK vilket känns riktigt skönt! Ska försöka bli klar med det här nu så att jag kan få ett liv snart. Pussar!


goodnight sweetheart

Nu blir det sängen för min del. Är trötter och imorgon är det måndag. GODNATT


with you

Blev väldigt lite plugg och mycket Mandy idag men jag gillar det. Ska nu ut med mina vackra vänner Martina och Tobbe. Sunday is soon over, and then it's monday again...
Marcus Ohlsson » Velvet » 4
Marcus Ohlsson » Velvet » 7
Marcus Ohlsson » Velvet » 9
- Marcus Ohlsson

i wanna go crazy

Eric Broms » Elle » 5
Eric Broms » Elle » 1
Eric Broms » Elle » 7

hey hey

Godmorgon! Har inte riktigt känt för att sätta mig framför datan tidigare idag och skriva ett inlägg så första för idag får bli nu.
Igår så var det återträff för konfan, var ungefär 10 konfirmander där vilket var riktigt tråkigt. Vi ahde skit kul men det var synd att så få kom. Men roligt hade vi ändå. Var hemma vid halv 12 ungefär, sjukt sliten var jag så det blev sängen strax efter det. Vaknade vid halv 11 ungefär. Har nu städat, pluggat och tagit fram sommarlådorna för nu är det bara 2,5 vecka tills jag åker till THAILAAAAND! Ska bli så himla sköönt.
Dagens planer är att plugga lite till, sälja tulpaner (jippi) och träffa Maaandy. Puss&kram

OLM

Tar bussen om 20 minuter till Lasse gården för en återträff med folket från konfan. Härligt, hade inte orkat göra något annat ikväll så det blir perfekt. Puss


onormal brud

Har hunnit sälja 6 buketter tulpaner idag faktiskt! Sjukt stolt över mig själv för jag tycker det är skit pinsamt att knacka på hos grannarna och fråga om dom vill köpa blommor men det är deras problem att dom är grannar med mig. Har också hunnit klippa mitt hår lite, bara toppat hemma för jag hatar frisörer, har mina anledningar. Nu blir det dusch och sen fixa sig för kvällens planer. Kyss


i know that i love you

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one 
I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part

"i'm okeeeeey"

Jag vet inte om jag ska gråta eller skratta. Fixade mitt pass imorse och det var inte vackert. Min bild... Vill inte ens tala om den och min signatur.. Äh fyfan. Ser värre ut än förra gången jag skulle skriva min signatur och då var jag 11 nu är jag 16 så det känns sådär... Till och med pappa började garva åt den så då förstår ni hur illa det var. Helt sne och bokstäverna ser förjävliga ut. Men om 5 år får jag fixa ett nytt haha.


seeexymama!


shut it dooown!


4 vackra bilder från igår.
Amandas bilder
Gårkvällen var riktigt rolig, lite upp och ner på slutet men den var helt klart bra! Massa människor, nya som gamla vilket var superroligt.


"hoo hooo, Joohan Glaaans!"

Såg Johan Glans idag också kom jag på. Haha, självklart så fick jag impuls att skrika lite efter honom men det lät riktigt förjävligt. Ni vet när rösten är skakig och det låter som man är i målbrottet. Precis då skriker jag " Hoo hoo, Johan Glaaans!" Men nej jag hörde inte min pippfågel röst tyvärr. Häftigt att han är i lilla sollentuna iallafall, han kanske till och med bor här???

just an ordinary day

Hallooojsan! Dagen har rullat på som vanligt. Hade friskis och svettis pass med 9a,b och c. Inte seriöst en enda stund och det var riktigt roligt. Fick sluta en timme tidigare så jag och Martyparty drog till Stinsen. Träffade Felicia och Towe så vi umgicks med dom, blev ganska riktigt rejält flippat men det var härligt. Nu är magen full av mat och godis och snart blir det middag, känns inte så lockande.
Kvällens planer är en kväll med Marty och Cissi. Får se lite mer vad som händer senare. Pussar!


let go

Träningen gick superbra, synd bara att vi är så få :(
För ett tag sen fick vi reda på att vi skulle sälja tulpaner med klassen för att åka på klassresa, ska försöka sälja 12st tills den 21mars. Idag på fotbollen så fick jag reda på att vi ska sälja tulpaner där också! Så till nästa torsdag ska jag sälja minst 7 för fotbollen och samtidigt sälja för skolan. Men det löser sig. Får sälja till grannarna, då får dom känna sig lite tvingade hehe. Puss och godnatt!


Bildbrist så det fick bli en bild på 2 av mammas tusen orkideer.


fight for this love

Rörde mig mot gullungen Martina efter skolan med Olivia. Vi tog det bara lugnt och hade våra skrattanfall som vanligt. Ska snart på träning och efter det blir det att plugga NO... Pussar

saaaaandra mitt hjärtegull!


torsdag


Idag är det torsdag vilket betyder sovmorgon och träning ikväll!


true love

Sminket ska bort och tänderna ska borstas sen är det sängen som gäller. Har sovmorgon imorgon så den ska jag försöka utnyttja och somna tidigt. Pussar

you make my day

Hellooo. Skolan har rullat på riktigt bra, Olivia is back in sweden igeeen vilket jag gillar väldigt mycket. Gjorde spanska provet idag, fick MVG- vilket jag är riktigt nöjd med med tanke på min insats. Efter skolan så åkte jag och mina tre små älsklingar hem till mig och åt lite tårta för att fira mig. Mycket mysigt. Drog vidare till Sollentuna med Martina och Olivia. Dom hade en liten överraskning vilket var Jacob. Härligt härligt att träffa men lilla korvunge en stund innan utbildningen. Såklart vilket ni reda listat ut blev det utbildning efter trevlig mat och roliga vänner. Fika med massa människor också. Alltid roligt att träffa Malin, Olivia, Kalle och co.
Insåg att alla varit väääldigt snälla och generösa idag. På vägen hem till mig så träffade vi William som var super glad och bjussade på ett halvtkakpaket vilket inte var likt honom men men, gott var det iallafall. Ska nu fixa lite ny musík och sen röra mig mot sängen. Pussar!

everybody is looking for love

The pussycat is back! Yes Olivia är hemma igen. Saknar tönten som satan!! Hon är min lilla ögonsten trots allt. Ska lägga mig nu för imorgon är det spanska prov som gäller. Men tänkte lägga in lite bilder på några grejer jag fick av min familj idag. Fick ett likadant linne fast rosa också, solbrillor, trosor, pengar och lite annat. Är riktigt nöjd. Det är nästan bättre att inte önska sig så mycket tycker jag. Blev ändå nöjd och mycket skorna, linnena och solbrillorna är perfekta i Thailand. Puss&godnatt!!


sue suuue!

Nu blir det Desperata hemmafruar i min egensydda pjamasshorts som jag gjorde på slöjden. Fick förövrigt MVG hehe. Pussaaaaaaaar


espanol

Tyvärr blir det ingen dating in the dark för mig ikväll. Måste plugga till spanska provet så att jag ändå kan det någorlunda bra. Ska ta mig ett bad och läsa igenom det. Pussar

16 ååååår!

Idag invigde jag dagen med presenter från min snälla familj eftersom att jag fyller 16 idaag! Så ett stort grattis till mig och till Johan som också fyller ååår. Även mitt ex från förskoletiderna ;) Berättar mer senare ska umgås med min family nu. Pussar från föredetta 15åringen!

L-O-V-E

Plugget har gått såådäääär. Nej ska inte ljuga det har gått skit. Har inte gjort ett piss men jag börjar känner mig lite febrig så jag ska vila istället. Vill verkligen inte bli sjuk igen. Skulle förstöra så mycker känner jag. Ska ta mig en kvällsfika och sen sova tror jag faktiskt. Känner mig schliten idag så det blir tidig kväll. LOVE

mission one

Hemma från skolan nu. Blir plugg för hela slanten, ska kirra MVG i spanska utan fusk... Good luck!

do you know where your heart is?

Jag har ju faktiskt samtal imorgon när det är spanska så jag orkar inte plugga faktiskt. Istället så tänkte jag faktiskt lägga mig snart, ta bort sminket och så. Kan vara bra att ha en lång natt sömn eftersom att jag ska upp halv 7 imorgon då det är skola igen. Känns inte roligt men samtidigt så är det bara 3 månader tills det blir sommar lov och 2 av dom veckorna är jag i Thailand. Tror inte jag sagt det innan men den 31 mars åker jag till Thailand. Så himla skönt! Men godnatt allesammans.
 
spola fram till 00.25

off and on, bringing back last night

NO arbetet är ÄNTLIGEN klart! Nu har jag "bara" spanska provet kvar, jippi.. Trodde jag var klar med plugget men nej tydligen inte. Kanske dags att sätta igång så att jag blir klar nångång. Puss


x 2


Lite fler bilder från i fredags. I LIKE IT!

hur dum får man va?

Problem på höög nivå! Har min data precis vid sängen så nu när jag pluggar sitter jag i sängen. Blev lite trött på allt snack om sniglar och vad det nu står i NO boken så jag tänkte att jag skulle bara lägga mig bakåt och vila lite.
Var det smart?
- Nej!
Nu är jag fast här och har inte någon lust alls att sätta mig upp och göra klart NO. Det ska lämnas in imorgon och just nu känns det som om jag har en låång bit kvar att göra. Tyvärr NO boken och Jessica(NO-lärare) Ni gör mig inte motiverade till att göra NO.

crazy shit


Tar en paus från NO arbetet och tänkte lägga in lite bilder från i fredags. GALEN KVÄLL men tyvärr blev kameran  lite bortglömd men några bilder till ska jag nog kunnde klämma fram lite senare. Back to evolutionen, yeees....

telling the right lies


Är hemma nu igen. Blev riktigt stressigt imorse mamma väckte mig vid halv 2 och vid 2 skulle vi vara hos grannen. Ändå hann jag duscha och sminka mig, nytt rekord tror jag. Men iallafall hade dom världens sötaste unge, Carla hette hon, 7 månader. Isblåögon och hår som stod åt alla håll, såg ut som ett litet troll. Men jag ska plugga NO nu, har evolutionsarbete tills imorgon. Puss&hej


this is my life my friend

Nu ska jag över till "nya" grannen och fika med päronen och försöka fixa ett barnvaktsjobb kanske eftersom att jag fick sparken från mitt förra jobb haha. Sitter vid den gamla bärbara nu så har inga bilder därför lägger jag in en bild från gamla goda tider när benan var vid öronen. Pussar!









kär i kärleken

Blev ingen direkt utgång. Jag och brudarna var riktigt slitna från igår så vi flippade lite för våran trötthets-energi. Ellen hade sovit 1 timme så hon gick hem lite tidigare men Martina och jag tittade på The notebook och åt piggelin. Mina ögon är i princip helt stängda nu så jag ska slagga. Puss&godnatt


hell yeah


Ut på äventyr, puss


weird

Nästa vampire dairies avsnitt släpps den 25 mars!! HUR SKA JAG KLARA MIG!? Buhuuuu...

kolla himlen! :O


6 mars


Känner att jag inte orkar plugga så därför blir det ett till avsnitt av Vampire Dairies!

kärlek vid första ögonkastet


Linnet ska bli mitt. Resten får extremt gärna också följa med hem. Skorna ska jag nog köpa när snön börjar smälta bort. Är trött på vanliga vita tygskor så till våren kör vi på ljusrosa istället, kanske ett par vita också vem vet.

all the crazy shit i did last night


Godmoooorgon! Gårkvällen var super! Sjukt roligt var det verkligen. Bilder kommer nog senare nu ska jag käka frulle. Puss


sunshine day

Anna är största nörden jag känner. Sitter hemma hos henne nu, Fisen var här innan men hon drog nyss hem. Vi skulle egentligen på promenad men det blev inte så och kan ju barä säga att jag inte är förvånad direkt. Ska snart börja röra mig hemåt och börja fixa mig för kvällen. Jag, Martyparty och Beckman ska ut med lite andra människor Pussar


you make me feel invisible...



förälskad


VAMPIRE DIARIES ÄR KÄRLEK!


inget att rekomendera

Martina och jag tog en tripp till Sollentuna. Ingen hit direkt, glömde plånboken hemma och båda var helt slut så vi satt mest i "oasen" och åt geisha och drack vitamin well reload. Jag tycker den smakade medicin så inget att rekomendera. Skulle tagit svarta vinbär istället...


i wanna love you...

Nu blir jag irriterad min relativt nya granne håller på och fixar med gardinerna och hon har gjort det i 45 jävla minuter! Ta hand om din bebis istället kvinna!
Insåg precis att jag förtjänar att se ett avsnitt av Vampire Diaries så självklart blir det det! :D


it doesn't really mather what you say


Rumpaaa, det är ingen träning idag bara jag som inte fattade det verkar det som. Men men sånt är livet. SO debatt saken är iallafall klar nu, funderar på att göra NO också så att jag börjar bli klar nångång. Verkar som en bra ide Linnea. Men vi får se. Puss

cuando flooresca

Godmorgon! Somnade vid 6 imorse och vaknade vid 12 men jag lever ändå. Idag ska jag plugga, plugga, plugga och  senare träningen. Förvänta er inte bra uppdatering idag. Annars kan jag berätta att jag längtar tills imooorn!!
Pussaaaaaaaaaaar


VP

Har precis sett ett avsnitt av Vampire Diaries, tror jag kissar på mig snart vad spännande det är! Börja titta på det om du inte redan gör har bara varit 4 avsnitt än sålänge. Men nu ska jag sova eller se ett avsnitt till? Puss&godnatt


nää


Det blir ingen deg kväll för mig ikväll inte. Så jag Martina och Beckman drar ut ikväll. ORKAR INTE SLÖA. KYSS
Beckman, Katten, Marty und moí


there's no halo around my head no

Det gick sådär med pluggandet. Ärligt talat gick det skit. Skrev ungefär 8 meningar på mitt No arbete men det går framåt iallafall. Istället har jag chillat som en galning framför tvn med mamma och hanny vilket var betydligt roligare, kanske inte så smart men helt klart skönare. Tänkte vara duktig och städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag. Så länge får ni lyssna på snyggingen jag såg igår i staden.


chokladpralin

Nu blir det plugg för hela slanten!
saknar dig snygging!

härligt härligt men farligt farligt

Vi drog oss hemåt mot beckmans hus istället och fläskade oss. Käkade liite för mycket godis så nu är magen alldeles uppsvälld och det är not funny.. Men tänkte sova nu, har mycket att göra imorgon.
* Plugga
* Städa mitt rum
* Tvätta
(* Träna?)

Annars säger vi grattis i efterskott till Emiiilitovich, 53 minuter försent.

tjockisdag

Det blev inga fynd i staden för mig inte, bara en tjockare mage och en fattigare plånbok. Men det var helt klarrt värt det. Magen blev tjockare när jag kom hem då mami proppade i mig med mat. Men jag gillare!
Ikväll blir det nöördkväll med Beckman hos Martyparty. NÄZIGT!
Puss och kram ge mig helg!

Vi ÄR vackra! Nördarnas nörd är i EGYPTEN, i miss you geek!


just set them up


Godmorgon människor, om ungefär 50 minuter går bussen så jag börjar få lite brottom men slänger iallafall in ett inlägg. Ska till stan med Carolina, Marty och Ellen. Har inte träffat någon friend på en hel vecka så det kommer bli galet roligt. Måste sminka mig och fixa håret men såhär ser jag ut idag iallafall med min newyork tröja, kofta, nitarmband, jetset klocka och lacktights. PUSSAR!

look at me nooow

Planet var 2 timmar sent!!! Men det va ganska chill ändå mamma och jag satt och snackade om verkligen allt möjligt så det var mest mysigt. Men är inte trött för det, är så sjukt taggaaaaad! Jag ska inte åka till karlstad på onsdag. Båda tummen upp och ner men men får göra det en annan gång. Hade inte riktigt hunnit är så sjukt mycket efter i skolan nu.
Men ska slagga imorn blir det 11.50 bussen mot staden med Ellen, Marty och Carolina.
Btw åker Olivia till egypten inatt. Saknar dig redan bebis har inte sett dig på en vecka, ta med solen tillbaka!!
PUSS&GODNATT nu ska jag tracka Emil lite mer bara för att han fyller 20 och inte har en 1a först i hans ålder. LOVE

brudarna jag ska va med imoooorN!


GOODBYE

Nu ska vi börja packa och sen åker vi hemåt igen! See you in the hood of viby höhö.


jag ogillar verkligen rubriker..

GODMORGON! Vaknade för en liten stund sen och har bara chillat framför tv. Men ikväll så åker jag hem igen, vid 8 tror jag planet går men det är säkert försenat. Men innan dess så ska jag bada bubbelpool och plugga. Även fast det är lov måste jag plugga, inte roligt men men, livet är hårt. Pussar

RSS 2.0