nyår 2009-2010

Det här blir sista inlägget för 2009. Kan bara säga att det här året har varit grymt. Underbart. Jag har lärt känna Martina, Olivia och Ellen riktigt jävla bra och det finns inget jag är gladare över. Ni är mitt liv mitt allt. Såklart ska jag fira nyår med dom då. Det blir middag hos mig sen drar vi vidare till nån och köra järnet. ÄLSKAR ER!

one love

Ska eta nu sen blir det work, work, work. Inte för att det är jobbigt. Som tur är jobbar också Alice så det blir tummen upp. TTYL

red


Förjävla dålig bild men här är mina naglar som mormor gjorde. Tipp, gelé, röd gelé x2, gelé. 30 minuter och helt klart värt det.

tidsfördriv

Egentligen borde jag städa mitt rum men känner verkligen för att bara sitta vid datorn och dega.

Har du sett din bästa vän gråta?
Ja tyvärr
Vad åt du senast?
Tunnbrödrulle haha
Senaste piercingen?
Öronen om det räknas
Har du varit med i en rättegång?
Nej
Är du polare med grannarna?
Med en av dom, mandy.
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och dålig engelska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
När åkte du bil i mer än 15 minuter?
Igår från Arlanda
Gay?
Niet
Har du täckt någons hus med toapapper?
Haha nej men med serpintiner
Har du varit på stranden?
Haha ja (?)
Minns du din/dina musiklärares namn?
Mhm
Hur är din syn?
Den funkar men har smått synfel
Har du varit på ett party?
Haha, ohyes
Skulle du kunna tänka dig simma med hajar?
Har redan gjort, fyfan va läskigt det var
Vad skulle du säga om jag va kär i din bror?
Har ingen broder men kul för dig om det var min syster
Har du varit utomlands?
YÄS, 16 gånger
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Förmodligen men det hade funnits ett skäl
Var är dina syskon just nu?
I stan
När gick du upp imorse?
Halv 1
Vad ska du göra i helgen?
Åker till Sälen med bla Marty och Olivia
Vad står det i fjärde sms:et i din inkorg?
"Okej :S skulle vilja träffa henne nångång :P " - från Jacob om Ellen hahahaha!
När var du riktigt sjuk senast?
Ungefär en månad sen
Vem är den senaste kändisen du tog på?
Bra fråga
Vad finns i din bakficka?
Jag har tights
Har du färglinser?
Niet
Vad gjorde du klockan två inatt?
Tittade på gamla Paradise hotel avsnitt
Vad är det första du gör på morgonen?
Stänger ögonen och vänder mig om
Har du druckit en hel liter mjölk på en timme?
2 liter
Vad är ditt största irritationsobjekt just nu?
Min nya tights som är lite, lite, lite, lite för små....


julklappar


Här är en del av mina julklappar. Förutom de rosa och blåa trosorna dom köpte jag själv. Fick också lila mjukisdress, pengar och lite annat + en brandvarnare av morfar haha :)

morgonpigga jävlar kan ta sig

Godmorgooon! Vaknade utav att nån underbar och morgonpigg person ringde. Inte roligt men jag har fått min skönhetssömn iallafall så det är great. Idag ska jag träffa Olivia och köpa nån klänning och lite sånt till NYÅR. Som är tomorrow. Najs, najs, naaajs. Ska duscha och sen ringa Oliviaaaa, Pussar!

sexy can i

Har tittar på 10 avsnitt av paradise hotel nuuue. Blev trötter av det men det är jääävligt spännande. Ska sminka av mig och sen sova tänkte jag. Morgondagens planer ser lite osäkra ut men jobbar iallafall från 18-22 med Alice. Puss&Godnatt


M to the andarin

Är man hungrig och uttråkad gör man det bästa av situationen. Man äter. Mandarin är gott. Desto tunnare skal desto godare. Som ni märker är jag uttråkad. Ska göra nått åt saken. Nu. Jag ska mandarin

perfection


Jag gillar den här bilden väldigt mycket. När jag var i Umeå så såg det ut såhär på hela fönstret i lördags morse så det var bara att ta fram kameran.


back on track


Kom hem till lilla Sollentuna vid 12 imorse. Var tvungen att gå upp 7 vilket inte var roligt alls. Men satte mig precis vid datan och kom på en sak jag saknat enormt mycket i Norrland. Det är musik. Hade med ipoden men änåd, ny fräsch musik. Det fanns ju inte heller några radio kanaler förutom Rix FM, roligt..!
Tänkte bara säga det men är som sagt hemma nu. Drog direkt till Sollentuna c där Marty och Olivia var. Ellen var inte med tyvärr :/ Har saknat er så sjukt jäva galet mycket. Men vi pratade, köpa julklappar till varandra och drog till Karlberg för att sola lite. Fin till nyår liksom. Men efter det drog Olivia/Katten hem. M och jag åkte till stinsen. Fick med mig ett par chockblåa string och ett par blåa sammets tights. ME LIKE.
Men lilla farmor ska åka hem nu så jag ska säga hejdå sen laddar jag in bilderna från trippen och så. Pussar!

I WANNA GO CRAZY!!

Helluuu! Har inte mycket att göra. Hanny och jag har spelat super mario galaxy och mahjong i princip hela kvällen. YOU KNOW YOU GOT TO BE MINE!!! Lyssnar på skönaste musiken just nu och taggar till nyår. CAN YOU FEEL IT IN THE AAAAAIR!

fashion baby

Kom precis hem från stan med mor, mormor och Hanna. Annars har inte mycket hänt idag. Bytte min rosa jetset klocka till en vit med guldur och strass. Me like. Ska fika nu som alltid och sen spela wii med Hanny. Imorgon är det tisdag och då bär det hemåt till Stockholm igen!! :D

the weddingplanner

Hola! Syster Hanna ville skriva ett inlägg eller två innan så hon fick göra det. Vi ligger och tittar på bröllopsfixaren nu på 3an. Typisk mig film, romantisk och sorglig.
Har även gjort nagelförlänging ikväll, eller mormor har eftersom att hon jobbar med det så nu har jag långa klarröda naglar. Pausen är slut så ska fortsätta titta. Kyssar


Hej amanda k!

jag saknar dig med
// H

nördy

Hej Martina, Olivia och Ellen!
Jag saknar er, kom och hälsa på oss snarast. Jag vill höra lite smaskiga historier. Puss storasysster Hanna.


bildbomb från året.

Har blivit väldigt lite bilder senaste tiden så jag tänkte lägga in lite bilder från året som har gått. Har ju ändå bloggat i ungefär 1 år nu, några dagar mindre. Därför kör vi en bildbomb på det mesta som har hänt under året. Bilder från januari till november från allt mellan att Ellen lärt sig göra tacos och till bröllop, konfirmation, student, indien, frankrike, blidö, spexfoto, fotboll, amerikansk fotboll, i taket lyser stjärnorna, orientering och galet mycket mer. Enjoy!







replay

Idag är det den 27 december och om 2 dagar så dra familjen hemåt igen.
Igår kväll så satt jag, Hanny, mor och den äldre generationen av mami och snackade om allt möjligt i 3 timmar ungefär. Pratade bla om Hagamannen, invandrare, Thailand och lite annat. Men skönt var det iallafall. Somnade väldigt tidigt vid halv 1 ungefär men det är härligt då är man pigg idag.
Vi tänkte åka till "staden" idag men vädret är förjävligt. Det är snö 20cm ifrån fönstret på första våningen och det snöar galet mycket. Så idag blir det en till innedag med wii och mat.


vi gör det igen

Hejhej! Har spelat wii sports den största delen av dagen. Jag är kung på tennis, säger bara det. Men känner mig lite uttråkad så jag tänkte skriva ett inlägg. Inte för att det finns mycket att skriva om men det kan vara lite trevligt att göra något annat än att sitta framför tvn hela tiden. För datorn är ju så mycket bättre Linnea...
Fuck att jag glömde kamera sladden till datorn hemma. Då hade jag kunnat visa lite bilder och så men neaj. Men jag kan ju berätta lite om mina julklappar faktiskt. Gör en lista det är lättast att läsa än en tjock text och då behöver jag inte skriva så mycket.

- Rosa jetset klocka
- Glansig väst att ha utomhus
- Gråa mockaskor
- Svart tröja med paljetter
- Oliv handcreme och bodylotion
- Nagellack från Mavala
- Nagelset med olika grejer (buffer, borste, nagelbandsolja mm)
- Mjukisoverall i lila
- Shepherd tofflor, rosa
- Röd matchande bh och string

Sen fick jag lite andra grejer också + presentkort och pengar för 4000kr.


Mina gråa mocka skor som jag har suktat över lääänge

tjugosjätte december

Hola! Imorse åkte pappa och farmor hem till farmors syster i .... vet inte hur man stavar det men men. Tanterna i huset bestämde sig för att ta en promenad så jag, syster, mor och mormor gick till Ica. Trevligt, trevligt. Gick från Carlslid till Ålidhem för er som vet, för er andra så är det ungefär 2 km fram och tillbaka lite mer kanske. Men trevligt var det iallafall.
Träffade mamis kusin där, eftersom att hon jobbar där så hon + 3 barn (mellan3-10),man och mormors bror och hans fru kommer hit och ska fika sen. Annars har inte mcyket hänt här. Vi spelar wii, tittar på tv, äter, bajsar och sover. Yes så ser mina dagar ut. Har också målat mina naglar i ett nagellack jag fick i julklapp. Mexico från Mavala. Riktigt fint, mörkt lila med lite glitter. Som ni ser är jag rastlös, skriver om allt jag kan komma på. Men nu blir det fika och film haha. Pussar!

Saknar Martina, Ellen, Olivia, Jacob och en annan lite extra. Pussar på er

systemkamera

Anonym om outside my window:
Du använder systemkamera va? Hur har du lärt dig ta så bra bilder?


Svar: Yes jag använder systemkamera men den jag har tycker jag inte särskilt mycket om. En Pentax k200d.
Själv tycker jag bilderna inte alls är bra. Men det är bara att testa sig fram. Redigera bilderna lite, det är oftast det som gör en bild bra. Inte för att jag är expert verkligen inte men att redigera lite gör det alltid lite snyggare.

Nu när vi ändå är inne och snackar om min systemkamera så tänkte jag bara säga att det finns hur mycket som helst att fota här i norrland. Inspiration som satan. Har tyvärr inte sladden till datorn med mig så jag kan inte visa några bilder för er men det blir bildbomb när jag kommer hem.

Slänger in en bild på en likadan kamera som min. Har dock ett annat objektiv 18-200 tror jag det är. (?)

bilder från i lördags


Tod inte många bilder när vi var hemma hos mig i lördags men vi hade inte tid helt enkelt. Var så jävla galet och roligt så vi glömde kameran. Men några bjuder jag på. Varsegod päronen och alla andra. Tog alla bilder från Marty för jag har inga egna.

juldagen

Hejhej! Sitter och spelar wii med hela släkten nu. Igår var riktigt lyckad. God mat och fina julklappar. Det är mycket snö och det finns inte så mycket att göra direkt förutom wii. Fick reda på igår att vi ska åka hem den 29 och inte den 28 så jag blev inte så happy direkt. Men jag överlever, träffar ju inte släkten så ofta så det är faktiskt ändå ganska trevligt. Hanna och jag ska åka snowboard nån dag, simma och åka till "stan". Umeås stad är inte mycket jämfört med Stockholm. Finns Kappahl, H&M, Sisters och Glitter i princip + donken. Tänkte lägga in lite bilder från helgen strax så att ni och min kära familj kan få se. Pussar!

sunday bloody sunday eller små negrar i sanden?

Om ungefär 2 timmar så åker jag till flygplatsen så nästa inlägg blir i Umeå. Ha en trevlig jul om vi inte hörs imorgon! GOD JUL!


outside my window


Så här fint var det igår morse utanför mitt fönster. Jag älskar verkligen snön och igår blev jag helt galen. Hoppade runt i snön, ner i snöhögar och Martina bara skrattade åt mig. Men härligt är det med snön och iår är det första året på 3-4 år tror jag som det är snö här hemma under julen. Men jag ska ju inte fira jul hemma, åker till Umeå ikväll med familjen och farmor. Det blir mysigt. Kommer fortsätta blogga där lite då och då så sluta inte läs bara för att det är jul.
Åker till stan för att kirra dom sista julklapparna! Puss

ingen annan man än han


Om det finns nån som vet hur man gör musik är det David Guetta


collide

Ni gör mig oslagbar


helgens mest spelade låt

Nu var det mer än ett dygn sen senaste inlägget men jag har inte varit hemma särskillt mycket.
I söndags så åkte jag, Martina, Olivia och några killar pulka. Blev inte mycket pulkaåkning direkt, 2 gånger ner för backen sen drog vi hem till Tobbi och glodde på American Pie. Var hemma vid ungefär halv 1 igen.
Igår hade jag avslutning och efterlängtat lov fick man, så galet skönt! Olivia, jag och Martina åkte till stinsen där jag träffade några från min gamla klass så vi snackade lite. Vi tre köpte lite julklappar och fikade. Var hemma vid halv 8-8 ungefär. Käkade middag och drog snabbt hem till Olivia med Ellen. Träffade Marty påvägen. Vi drack te och tittade på Wallander, skytten. Fast det var med Ellen som tittade. Martina satt vid datorn och Olivia och jag diskuterade trosor. Kom hem vid 12 och slängde mig i sängen för jag var så trött.
Idag ska jag kanske åka och julhandla dom sista paketen med min syster men vi får se. Annars blir det städning och så. Kisses!


ride ooon

Nu ska jag, Martina, Olivia, Vickis, Tobbe och några fler åka pulka tydligen hahaha! Ha en bra söndagskväll!

sweet dreams

Nu ska jag etaa, är sjukt hungrig. Nacos igår kväll, nacos inatt, hamburgare idag. Hungrig på riktig mat-


osociala jävel

Önskar att det var jullov nu, får jullov imorn. ONÖDIGT! Vi ska inte ens vara där i 5 timmar så jag förstår inte riktigt. Kunde vi inte bara fått våra betyg i fredags och sen så var det klart liksom. Men det blir great.
Det ända jag har ångest för över jullovet är att jag ska till Umeå. Visst saknar jag alla där uppe men vi ska va där i en vecka. Vi kommer sitta framför tvn och äta hela tiden. Spela lite Wii och äta. Så ser dagarna ut. Ska vara där i nästan en vecka som sagt och jullovet är bara 3 veckor så det känns lite sorgligt. Ska inte klaga nu men jag vill ju vara hemma och träffa alla kompisar, vem vill inte liksom...?


fjärde advent

Idag är det fjärde advent och på torsdag är det julafton. Har ingen julkänsla alls, ingenting. Men på onsdag kväll åker jag iallafall upp till Umeå till mormor och morfar. Firar jul där med familjen, morbror+moster och farmor.

Igår så käkade jag + 8 andra tjejer middag här. Vi åt nacos och stämningen kunde inte blivit bättre. Senare kom det lite folk och fan va härlig kväll. Mycket hände, mycket som jag inte riktigt kan få in i min hjärna ännu men det kommer väll med tiden antar jag... All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories. Säger bara det. Sen så sov Martina, Olivia och Carolina här, trävligt värre. Vaknade vid 9 av att solen lyste in i fönstret, kuul.
HEYHEY YÄYÄ HEYHEY YÄYÄ 

 

Camilla Åkrans » Vogue Japan » 2
Camilla Åkrans » Vogue Japan » 2

crazy

tja, gårkvällen var galen berättar mer sen ska in till stan med katten, martina och carolina nu. Puss!

:D

Har duschat nu coh ska börja fixa för kvällen med bord och så! :D FAN VA NAAAJS!!


LEEEEEEEEEET'S GET LOOOOOUD!

Igår så var jag, Martina och Olivia hemma hos M och tittade på senaste Harry Potter filmen. Den var helt okej, inte dålig alls men ingen film som man vill se om och om igen. Men rolig är den iallafall så titta på den.

Igår så la jag mig tidigt, ville vara pigg tills idag. Jag och Olivia ska ta bussen som går 10.50. In till Karlberg, sola och sen handla mat tills ikväll. Då blir det tjejmiddag här hemma hos mig så kommer det 9 brudar. Det blir naaaajs!
TAGGA!


pingpongkungen

Sista skoldagen idag, inte för att den var speciellt nödvändig men jaja. Har avslutning på måndag vilket känns onödigt. Ska hem till Martina snart och bara vara där och chilla ikväll. Pussar!


stop this beat is killing me

Godmorgon! Sällan det blir morgon inlägg nu när det är vinter. Jag har varken ork att gå upp eller göra något annat så det blir ofta stress till bussen så jag hinner aldrig. Men idag har jag tid, mycket tid. Trodde vi skulle ta bussen som går 07.30 men var inte säker så jag smsade Olivlia och hon sa att bussen går om ungefär en timme. Gör verkligen inte mycket alls just nu, lyssnar på David Guetta och är inne på facebook. Så mycket har jag att göra, kuuul.
Pussar!


Olivlia, jag och Martina på björkögården


han känslomässigt störd, egoistisk och kall.


Gillar denna låten starkt. Gammal men grym.


answer

Anonym undrade hur många besökare jag har dagligen. Igår hade jag 47 och i förrgår hade jag 42 så det ligger mellan 40-50 ungefär. :)
hahahah! syster hanny och jag i somras i frankrike :)

moneeeey

Det går verkligen sämst med julklappshandlingen för min del. Men framåt går det iallafall vilket är bra. Har köpt 2 julklappar och behöver köpa minst 10 till... Det är jul om 1 vecka och då måste jag köpa minst 2 julklappar per dag. Det är bara att köra på.

Fick sluta en timme tidigare idag så jag, Katten och Marty drog till sollentuna c för lite shopping. Dom är lika desperata som jag just nu efter julklappar. Fick med mig hem till papsen och syster. Vi satt egentligen mest och fikade, i 1,5 timme satt vi där men vi kunde ju inte gå för det kom riktigt snygga killar och satte sig på andra sidan "rummet" hahaha. Träffade även Maria och Johanna som jobbade på dagiset jag och Martina praoade på. Jätteroligt faktiskt. Trevliga prickar.

Var hemma vid 6 ungefär och lagade vegetarisk middag. Får 125kr om jag lagar mat så det passade bra nu i juletider. Men samtidigt vem gillar inte pengar ? ;)


vinteeeer

Ingenting fick följa med hem inte. Synd det för det hade verkligen behövts...
Resten av kvällen ska jag bara chilla och fixa lite för morgondagen. Kommer nog inte sitta så mycket framför datat ikväll, känns inte så lockande. Vill bara ta det lugnt, dricka te och kolla på film och sen sova. Pussar!


:O

Hola! Hade spanska sista lektionen är vi bara åt pepparkakor och gjorde julkort. Jag, Martina, Olivia och Ellen åt upp hela burken haha. Hade svenska innan det så då såg vi bara på film vilket var skönt. Fick tillbaka mitt elektronik prov idag också, fick VG med ett (-) så jag är grymt nöjd. Trodde ärligt talat jag skulle få G- men det gick bra.
Jag, M, O och E blev mulade av alla killar i klassen så vi såg ut som snömontrer. Jag blev inte så jäteblöt men dom andra tre hade sjöar under sig. Två killar gick förbi mig och Olivia så hör jag precis efter hur dom säger " dom såg döda ut..." hahaha.

Ska åka till Kista C nu med M und O för lite julklappsköp vilket är i akutbehov! Pussar!

good girls go bad

Käkade middag hemma hos Mandy så det är därför det inte blivit inlägg tidigare idag. Snälla bildfröken bestämde sig att jag skulle få MVG i slutbetyg i bild! UNDERBART! 10 poäng mer bara sådär.
Skit glad såklart, då kommer Micke och bär ut mig i snön. Jättasnällt! Såklart räckte inte det för honom han ska släppa mig i en snödriva så mina strumpor blev DYNGSURA.... Har haft blöta strumpor tills 8 ikväll ungefär, not funny.

Drog till stan med Ellen, Olivia och Marty, O och E solade sen drog vi till BK i ovädret och käkade lite pommes höhö. Ut i snön igen och åka hem. Vidare till andra sidan gatan för att käka lite. Mandy och ajg körde lite GH. Kom hem för en liten stund sen ska duscha och sen soova. Ska ta med riktiga tjockisvantar imorn för då är det KRIG!
Pussar!


i miss my converse

Det är sjukt kallt ute säger jag bara. Var jätteskönt med en promenad med Ellen och Martina. Ska fika lussebulle och sen sova. Lägger in en gammal bild från i mars tror jag :)


crazy

Ska på promenad med mina tjejer nu, ni är underbara!

new shoes


Var verkligen i akut behöv utav nya skor så mamma och jag åkte till stan efter skolan. Hittade dess snyggingar på Din sko för bara 349kr så jag kunde ju inte tacka nej. Inga skinnskor vilket jag egentligen behövde men var so sagt i akut behov.

filmtips


Nu på 5an, hur gullig som helst. Helt klart värd att se!


pärlor på rad


Var uttråkad tidigare idag så jag gjorde mig ett lite speciellt halsband. Tycker det blev riktigt fint och unikt. Säkerhetsnålen är ungefär lika som stor som ett finger om någon undra. :)


HEY HO LETS GO


Är man uttråkad så är man, finns inget att säga om den saken.


silver


Snygga silverringar på många fingrar vill jag ha.


3

Det blev inget som fick följa med hem för min del men julklappar blev det till mormor och farmor iallafall. Har städat Nisses bur och käkat lussebullar, mums. Funderar på att städa mitt rum lite och bädda sängen? Låter som en bra ide. Pussar!


söndag!

Godmorgon människor! Gårkvällen blev verkligen lyckad, helt galet.
Ska duscha nu och sen åker mamma och jag till stinsen för jag behöver verkligen nya vinterskor.
Pussar!


gammal bild

lalalala

OFTA!? Klockan är 02.10 och jag har haft 7 läsare redan. SUCK ON THAT!
BTW KVÄLLEN HAR VARIT NAJS! Ska slagga nu pussar

all i wanna say it that NU KÖR VI!

Hahahah, desperata lilla umit..

Ska sminka mig sen drar jag och Marty till ***** och senare kommer Katten !


BOJANGLES!

DET ÄÄÄR LÖRDAG! VAD GÖR VI PÅ LÖRDAGAR, DET VI ÄR BÄST PÅ SÅKLART!


BABY TAKE IT DOWN

Jag orkar inte bry mig om dig längre. Du tar bara massa energi och jag orkar inte leva med det.
FUCK YOU!

lick it

Har dragit på mig lite kläder och drar till Olivia nu, vi ska åka nånstans kanske träffar Andrea och Paula får se. SJÄLVKLART följer blåa knook klockan med!
Pussar!


HP

Godmorgon! Är trötter idag, har legat i min säng i en halvtimme och bara inte orkat gå upp men nu är det brunch som gäller så det är bara att gå ner och vara trevlig mot lilla familyn. Pussar!


Haha, Olivias humor. Inget att leka med inte.


OH HAPPY DAY!

Kom hem för en liten stund sen, inget speciellt har hänt ikväll men ändå så har det gjort det. Ellen om du ser det här sms fort!! :D OH HAPPY DAY!
Ska slagga snart, skönt och de´t känne som om jag kommer somna snabbt. Hjärtat är lite lättare efter kvällen och det behövdes. Puss&Godnatt!

det snöade idag!

Ska duscha nu sen ska jag börja fixa mig för utgång! Btw så snöade det idag och snön ligger kvar på marken!


TBS

Hejhej! Livet är toppen, fick MVG på ekonomiprovet idag och VG på idrottsledar uppgift som Ellen och jag hade, vi körde rockringsrace och någonting till. Haha skitkul såg det ut iallafall. Nöjd med skolan idag faktiskt och har sett fram emot helg hela veckan verkligen fördet behövs. Ikväll behövs och imorgon också för min hjärnas skull haha. Drog hem till Katten efter skolan med Martina. Vi fikade äppelpaj med vaniljvisp, M-U-M-S! Fick också en present av Olivias mamma från TBS, hon är verkligen världens snällaste och underbaraste!


bjud på dig själv


Lilla Olivia är fotograf, vet inte riktigt om hon lyckades så bra med att få fina bilder på mig och Marty. Jag säger inte att bilderna är vackra på mig men vet ni vad. Jag skiter i det för jag vet att mina vänner och min familj tycker om mig ändå :) Bilder från nån random kväll för några veckor sen.
Puss & Godnatt


kär i läppar

Tjabbatjenamittbena! När klockan var halv sju hade fortfarande ingen människa kommit hem och jag orkade inte göra mat så jag körde på heliga rester från igår. Smarrigt var sjukt hungrig och det går ju inte.
Satte mig framför tvn som vanligt, hade läst SO en gång men jag känner mig inte helt bra i huvudet ikväll så det blev tvn. Såg en jättekonstig film men ändå bra Eagle eye. Vet inte riktigt, se på den men det var ingen så där super duper film liksom.
Har läst SO lite nu men jag känner att min hjärna är på off läge så det kan jag ju bara glömma. Istället ska jag fila naglarna och måla om dom, trävligt!

S-s-santinoo!

Hola! Sitter just nu vid köksbordet och pluggar SO tills imorgon, känns riktigt bra faktiskt hoppas bara att det går lika bra. Ska gå och träffa Ellen en snabbis snart och prata lite med henne, Olivia och Martina. För övrigt så fick jag MVG- på min andra del på spanska provet. GIssa varför? Jag fick 9,75 av 10 poäng och jag får MVG-?!?!? ------ Hallååååå?? Visst skit glad för att det var MVG men han kan ju inte ge minus för en fjärdedels fel? Knasigt men nöjd iallafall. Fick 0,75 fel på hela provet så det var bra. Vem räknar 0,25 egentligen på prov?
 
Haha påminner om min spanska lärare lite fast han har lite stubb också.


Raoul är bäst

Sitter i skolan nu och ska snart ha IUP. Ellen och jag ska ha idrott lektion imorn så vi ska planera det. Har bara IUP, idrott och livsviktigt så det är bara tråkiga skit lektioner men det är bara att köra och sen hem och plugga. Puss!

morgonkvist

Godmorgon godmorgon! Känner mig riktigt pigg idag även fast jag knappt sovit 6 timmar. Börjar 9 idag så det är lite sovmorgon vilket alltid är skönt, måste ändå ta bussen 08.27 så det är lite synd men det är bättre än 07.37. Ska sminka mig och käka sen drar jag, puss!

i gave my all for you now my heart's in two

Nitott, det var tydligen säsongslut förra gången så det var ingen Greys på TV, tittade istället på I hennes skor men måste säga att Greys är lite bättre men det funkade. Ska borsta tänderna och slagga sen, Puss&godnatt!

Snyggingen Olivia i New York

today it's wednesday

Nu blir det te och Greys Anatomy, onsdagens höjdpunkt!

egoboost

Pluggandet har väll gått sådär, men helt okej ändå. Bara jag kommer igång så är det bara att köra. Har ändå fått ganska mycket gjort, känns nästan som om jag skulle kunna göra provet imorn vilket är grymt bra. Har inte mycket för mig just nu behövde en paus så jag har suttit och roat mig framför webbcam. Ser ut som att jag har bränt mig i ansiktet riktigt snyggt. Enjoy

krossad ruta

Deprimerande inlägg innan men yes så ligger det till just nu faktiskt. Tänkte faktiskt sova en stund nu för jag är helt slut sen ska jag plugga SO jippi.. Btw så krossade Axel och Raoul en ruta idag, haha ifall nån undrade. Puss

I WANT


omogna små skit ungar

Idag har både varit en bra och dålig dag. Fick MVG på första delen av mitt spanska prov idag som jag inte hadr pluggat till. Sen när vi skulle gå hem så har nån jävla idiot unge! dragit i min jacka så att den hängaren i nacken på jackan har nästan gått sönder! Vafan är problemet !? Dom har gjort det på Martinas jacka också fast den hade gått sönder helt. Jävla skitungar fan va jag längtar till gymnasiet! Ska tröstäta nu

last christmas

Skoldagen gick great. Hade NO prov och det gick bättre än jag väntat faktiskt, svarade på alla frågor! Hade aldrig trott det men vi får ju bara vänta och se om det var rätt också. Hade musik också, jag kan faktiskt spela hela last christmas på gitarr, lärde mig på en lektion. Hade engelska sista lektionen, vi ska skriva en berättelse och jag blev klar så jag satt och ritade lilla Nisse haha. Han blev dock mycket tjockare än vad han är påriktigt.

Efter skolan så åkte jag, Martina, Olivia och Ellen hit. Vi åt pepparkakor, nötter och drack julmust. Sen så tittade vi på Harry Potter, fången från azkaban. Vi är speciella men det vet vi redan. Har också hunnit plugga SO och sammanfattat 20 sidor(!!!) tittade också på Deperata hemmafruar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Säsongsfinal eller vad säger man, men iallafall syster min måste komma hem snart så kan vi se nästa avsnitt soon. Puss&godnatt

Hahahahah


like i care about you

Någon kommenterade och sa att jag hackade på människor med prickiga stumpbyxor. Att det var "läskigt" att bära det men det kändes acceptabelt att ha på sig det när Kling har det. Om det var så det lät var det verkligen inte så jag menade. JAG tycker bara att folk ska ha sin egna stil och jag vet själv hur svårt det kan vara att känna sig accepterad och tycka om sig själv för det är inte lätt. Om någon tog illa upp så menade jag det verkligen inte, och du som kommenterade istället för att vara anonym skriv ditt namn istället eftersom att du hackar på mig. Har jag gjort nått mot dig? Jag vet inte ens vem du är... Skriv ditt namn och börja hacka på folk då istället, annars är det bara onödigt. Om du ens måste hacka på folk för det är ännu mer onödigt.

snyyygg

Har precis haft musik och jag har lärt mig spela gitarr en hel låt! Lite grym eller kunde inte ett ända ackord innan. Ska käka om 5 minuter sen blir det bild 2 timmar och sen NO prov haha det kommer gå så bra !

runaway bride

Har inte blivit mycket plugg idag kan jag säga. Har prov imorn men har bara läst igenom häftet en gång, jag orkar verkligen inte. Tittar på runaway bride och pausen är slut nu så ska fortsätta titta.Puss

prickiga strumpbyxor...


.. Jag kan verkligen inte säga att det är fult för jag älskar det, så galet snyggt verkligen. Det ändå jag tycker är lite synd är att Kling kommer med ett par och hon säger att hon älskar dom, nästa dag kommer alla med dom gåendes på gatan. Jag har tyckt det är ballt ett längre tag men har aldrig riktigt hittat dom där men lagom stort mellanrum mellan prickarna så till slut orkade jag inte leta längre. Nu finns dom överallt verkar det som. H&M, Lindex, Topshop och det förvånar mig inte om Gina tricot kommer med ett par när som helst om dom inte redan har. Ett annat par strumpbyxor som jag länge velat ha är leopardmönstrat. Har nu köpt ett par som är påväg hem med posten och de är GRYMT snygga, både till fest och till vardag, ME LIKE! Strumpbyxor med det lilla extra gör mycket och det gillar vi.

bodies

Vet ni vad. Det är NO prov imorgon, jag måste plugga men jag satsar på G i teknik den här terminen så jag pluggar efter middagen istället när padre har kommit hem. Istället för att plugga har jag ätit upp alla bragokex vilket är tragiskt men sant. Därför ska jag ta det lugnt tills det blir middag och lyssna på musik och tagga tills helgen. Jag vet det är måndag men man kan tagga ändå!? Så jag ska lyssna på lite grym musik och bara dega framför el dator. Så länge får ni lyssna på Robbie Williams - Bodies. Gillar den stark även fast det inte är värsta partylåten så bir jag lite smått taggad av den. Puss


do it with pride


Mina fina armband jag gjorde på praoen och min klocka, tyvärr tycker alla den ser ut som en tidsmaskin haha. Rosetten hade jag i håret idag, hittade den igår kväll. Senast jag hade den var på skolavslutningen, har inte sett den sen dess.

Efter skolan gick jag, Martina och Ellen till ICA. Blev så sjukt dugen på kex så en brago förpackning fick följa med hem.
 
Erkänn att det är fint!? Jag borde fått MVG faktiskt, kämpade som en jävla gris men det här. Haha min fina syslöjdskudde, vackert...

Dagen har rullat på som vanligt, vanlig måndag, vanliga lektioner, vanliga rasten, extra mörkt efter skolan, extra trött efter skolan, extra osugen på plugg. Livet är inte lätt men om det var det skulle det inte vara värt att leva. Ska äta brago, dricka mjölk och plugga tills NO provet imorn. Puss!

Naima

Kom precis hem, jag, Hanna och Martina gick till katterna för att ge dom lite mat och så. Ska duscha först sen blir det plugg. Har test imorn och det kommer inte gå sådär superbra kan jag ju säga. Men jag överlever. Puss&Godnatt!


söndag


Fin bild där man ser extremt mycket.


Jag hade fel, helt fel. Det gick inte alls att plugga med katterna. Vem kan motstå 5 kattungar liksom? Men lite fick jag gjort och det var verkligen lite. Annars har inte mycket hänt idag inte. Synd att söndagar är som dom är, folk pluggar/städar/chillar hemma bara för att dom inte orkar röra på sig. Kul liksom, ska inte säga att jag är annorlunda men grejen är att jag pluggar på söndagar som iprincip alla andra men jag kan bara plugga ungefär 1timme då. Men äh skit samma, ska käka nu dör av svält. Besos!


Frulle

Godmorgon! Har fixar lite på designen som ni kanske ser, textsnitt och så. Idag så måste jag plugga. Tänkte dra hem till Olivia och sitta där och plugga faktiskt. Eftersom ingen är där och jag aldrig kan plugga när det går folk omkring mig så blir det nog bra. Tänkte käka frulle nu och titta på julkalendern, har inte sett ett ända avsnitt måste ju se ett iallafall. Puss

Temat vinter

Gjorde en ny header lite snabbt, vad tycks? Den förra kändes så tråkig nu och behövde en lite mer vinter aktig. Men nu måste jag sooooova, puss&godnatt!

Linas kvällsbok

Jag älskar att jobba på vcafe. Inte för att det är roligt att vara där direkt nej men amn behöver verkligen inte göra någonting alls. Jag satt och tittade på Madagaskar och Linas kvällsbok, vad får jag för det, 350kr. Så yes, jag gillar att få in lätt förtjänta pengar. Det är verkligen inte ansträngande men ska slagga iallafall. Imorgon så ska jag plugga och försöka bli klar med det. Pussar!

Måste bara säga att till er som inte sett Linas kvällbok, gör det. Första gångerna tyckte jag den var ganska dålig men jag har insett att dom som gjorde filmen är genin, det är en riktigt bra komedi.


working 9-5

Tjaaa! Sitter på vcafe nu för jag jobbar som sagt ikväll. Martina och Anna gör mig sällskap så vi försöker hitta min NO/matte läraren på UMO's hemsida för A sa att hon jobbar där. M och jag ska till Olivias pussycats sen och gosa med dom. Puss!

Sonia Rykiel för H&M


Jag älskar underkläder så därför får ni se mina favoriter från Sonia Rykiels kollektion för H&M. Puderrosa och svart känns snyggare och fräschare än randigt som hon också har gjort några underkläder i. Titta själv på hela kollektionen här.

mycket frost = snö!


Det var riktigt mycket frost ute i förrförrgår tror jag det var. I torsdags var det iallafall oc det såg nästan ut som riktigt snö för att det var så mycket. Men såklart försvann det morgonen efter och jag försov med samma morgon. I tordags så hade 8orna nobelfest och vi var ungefär 15-20 pers som severade. Först så ville jag bara dra hem men vi "kökspersonalen" hade riktigt roligt och efter att alla hade käkat så blev alla helt galna och dansade som galningar. Till och med Göran, 60+ lite rund, hur underbar som helst. Så kvällen blev lyckad. Vii fick dock bara 1 timmes sovmorgon men jag försov mig så jag kom en timme efter att vi skulle vara där. Skönaste SO läraren, han frågade vart jag hade varit jag sa att jag hade sovit han sa inte mycket om det bara okej. Sen gick han. Så han får en tumme upp.

Rummet är fint, iallafall finare än innan så nu ska jag göra lite NO och sen ska jag och Martina till Olivlias pussycats och mysa med dom :D
Pussaaaaaaar!

saaaaay

Hoooooooooooooooooola! Dagen består av städning, plugg, mata katter och jobb. Kul lördag... Som tur är ska Martina och Ellen vara med mig ikväll när jag ska jobba + att det faktiskt är Madagaskar på tv ikväll, eller den börjar 20 över 6 tror jag. Så det blir great!
PUSS

Martina får stå för bilderna idag.

tänk att äta popcorn

Martina- Jag vill också på bio, tänk att äta popcorn!
Hahaha bebis! Så söt!

cuando flores

Har inte blivit många inlägg senaste tiden. Men det här blir inget längre inlägg nu heller, tänkte bara säga att ikväll blir det bioooo, Trubbel i paradiset.  Pussar

wake up in the morning


Jag är trött och orkar inte skriva ett inlägg om morgondagen, duktig som Martina är lägger hon sig tidigare än mig och har redan skrivit det så jag kör på print screen hehe. Lat, jag vet men det får man vara ibland.
Ska sova nu, pussar!

nu..

Onsdag kväll betyder te och Greys ! CIAAAAAAAO.


knokk

Så här ser den nyaste accessoaren i min garderob. Klassisk men speciell som Olivia alltid säger.


singel och sökande haha


Redigerade ihop 2 bilder lite snabbt nyss, tycker den blev ganska ball ändå. Lite läskig men ändå häftig.

Idag var jag som sagt på Natur historiska, jättre, super kul hade vi.. Bäst var när jag, Martina, Olivia, Ellen och Raoul satt och fikade. Dom andra hade lämnat honom så han fick vara med oss lilla plutten. Om nån är singel satsa på honom, hur snäll som helst.  Haha.Vi försökte fixa ihop honom men en och annan gullig tjej på våra kontaktlistor men jag vet inte riktigt, får fråga honom imorn om det hände nått ;)
 
Efter det så drog jag och Jacob till staden. Vi åt brownie med mjukglass, tittade på julklappar åt oss själv mest och jag köpte min fina klockan och han en halsduk. Han är också en underbar kille om du är singel haha. Nej nu ska jag sluta leta efter tjejer till mina killkompisar och käka istället. Ciao!

Ny klocka!


Min nya klocka. 199kr, me like it! Visar bättre bild sen.


bodies

Tar 20 över 9 bussen och slutar 2 idag. Hur skönt som helst. Ska till stan med Jacob sen. PussaR

:D

Ska ta en snabbdusch och sen blir det sängen. Eller förresten, orkar inte duscha nu gör det imorgon istället :) 
Jag är verkligen så sjukt, jävla, underbart glad just nu, kan bara säga att jag längtar tills det blir helg...  Puss och godnatt !

Ball tjej asså.. ;)

sorgligt

Underbara storasyster har fått ett jobb. Hon är sällan hemma nu men nu ska hon vara borta måndag-torsdag och jobba... Det kommer bli så himla tomt här.. SAAAAAD
Frankrike 2009

future

2-3/12 - Elevens val
2/12 - Vara med Jacob
3/12 - Servera på 8ornas nobelfest
4/12 - Bio förmodligen, fika med Olivia, Martina, Ellen, Carolina och Fanny (?)
5/12 - Jobbar
9/12 - Utbildning
12/12 - Jobbar
18/12 - JULLOV!
23-28/12 - Umeå
24/12 - Julafton!
31/12 - Nyår, firas med Marty, Olivia och Ellen såklart!
2-6/1 - Vinterläger
8/1 - Jobbar

Såhär ser december och början av januari ut för mig, mest för min egen del för att jag ska komma ihåg :)


jag ser det snöar

Hejhej! Idag det somsagt första december vem har missat det? och det snöade också! Jag blev så galet glad när det var snö utanför fönstret när vi hade bild.
Dagen rullade på, jag var skitsur för jävla pms. Inte roligt alls och alla var tvungna att påpeka det. Efter skolan så drog jag, Marty och Olivia till Kista iallafall. Väskan som jag visa för några inlägg sedan fanns (!) så jag blev överlycklig och tänkte köpa den men nej, jag har glömt pengarna hemma. Great, smart huvud dära. Så det blev ingen väska.
Bestämde mig för att lämna tillbaka mina stövlar jag köpt och köpa ett par lite grövre "kängor". Det blir super hoppas jag.
Ska vara social mot Jacob nu, Puss!

                                                  Jag vill åka utomlands nu,nu, NU!!


Maaaat

1 december redan, men hinner inte berätta om dagen nu gör det om ett tag ska käka först puss!

RSS 2.0