min romeo


Josh Duhamel- mums


tisdag

Sovmorgon till havl 11 imorse, stort behov.
NT veckan nu på Rudbeck.
Aids/Hiv föredrag idag, kult.
Ligger på G+ i Historia, Lennart ligger inte på topp 3 direkt.
Satt i 2 timmar och fixade en present till Nanna som fyller år på torsdag.
Kommer klämma hennes stukade tumme i skåpet om hon inte gillar det.
Bakade chokladbolls med syster.
CSI Miami nu vilket suger men jag gillar Horatio med hans snabba brillor.
Film senare "Win a date with Tad Hamiltion"
Tisdag kväll=Onsdag imorgon=Kort dag=Nästan Torsdag=Nästan helg

lika snabb som horatio

sockerbehov

Det känns som om historian sitter ganska bra just nu faktiskt. Tror det kommer gå helt okej på provet imorgon. Ska bara läsa några gånger till sen är jag finito.
Tog en snabb paus och tittade på Svenska Hollywood fruar, går ju inte att missa! Det enda som saknas är en fet godispåse.


tortyr


Gustav III, Isaac Newton, John Locke, Pechlin... Känner att min energi för att lära sig något om Upplysningstiden ligger på noll just nu. Men imorgon är det prov så det är bara att sätta sig och kämpa igeom boken.
Jag ber och bönar att inte Lennart tvingar mig att sitta längst fram som på senaste provet. Då blir det krig med gubben.

segt

Hemma till 1 och pluggade, fick inte jättemycket gjort direkt. Så det blev en sväng till Sollentuna med Tove och Johanna och leta efter present till Nanson. Hemma igen vid halv 3. Pluggade ytterst lite, parkerade vid tvn istället. Men ska sätta mig och råplugg nu till päronen kommer hem. CIAO


who's that chick?

Godagens! Är faktiskt hemma idag. Känner att min kropp är helt utpumpad. Har ont överallt pågrund av Andreas och Stening, skitungar är vad dom är! Nej men en dag hemma med plugg och städning känns ändå skönt. Hade ingen lust att gå upp 7 imorse. 11 kändes mycket mera lockande. Men ska fakktiskt sätta igång med plugget nu, ciao!

lite kärlek från igår



push push baby

Bilder från igår kommer lite senare idag. Ska sätta mig med historian nu och plugga i någon timme. TTYL

är utan tvekan slut!

Helt galet, så underbar kväll. Precis vad jag behövde! Snabbt ner i sängen och sova för imorgon ska jag plugga och fota kusin+la familia. NIGHTY
random

heartbeat

Har legat i soffan och tagit det lugnt nu i 2 timmar, hade behov utav det. Ska packa ihop lite grejer och sen skjutsar pappa mig till Ellen där Olivia redan är. Senare drar vi antingen till Joel eller Vinne, oklart ännu. TTYL

ren magi


Högsta volym.
Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso


let it go



i'm in love

Blev en sväng förbi Martina för att hämta upp lite kläder, smink och annat skit. Blev en titt på nya Harry Potter filmen men det var tasky kvalité så efter en timme med filmen gav jag upp. Så nu blir det lite lördagsmys, kanske ska köra på en snabb klippning av håret? Tills jag vet det får ni lyssna på en av favoriterna.

helgalen

Gårkvällen var riktigt härligt. Fast ändå inte för jag hade grovt ont i magen vilket sög men det var ändå skit kul. Drog dit lite innan 10. Alex var iallafall galet taggad, sprutade öl över allt hela tiden så alla stank verkligen. Bara synd att alla skulle dra vid 2 för att nån hade kraschat en ruta. Hade lagom fräsch hår när jag kom hem, klibbigt och det stank verkligen skit. Men det var värt det!


bild från i somras

seek bromance

Åkte förbi Nanna en sväng efter skolan för att spana in lite kläder för kvällen. Men niet, kvinnan är för liten för mig så det blir en snabbis förbi systers garderob för hon är inte hemma=fritt fram. Men ikväll är det lokalfiesta i lill Viby. Fett med drag liksom juuuu. Nej men jag är faktiskt jävligt sugen på att dra ut ikväll. TTYL


and i'm like yes

Idag ska Nanna och jag hålla i två friskis och svettis danser på idrotten, skit nervös! Blir nog en sväng hem till samma tjej efter skolan kanske också för spaning på lite kläde men vi får se.
Fick förresten VG på matteprovet, skit nöjd för det var bajssvårt. G på historia provet, nöjd eftersom att jag inte hade pluggat något. Fett med glad tjej liksom. Rush till bussen snart.
ge mig sommar


mohombi

Ingen bloggning idag inte, fullt ös hela tiden. Skola mellan 8.20 till 16.00. Åkte hem till mig med William och åt lussebulls. När mamma kom hem åkte vi till Solna. Var meningen att vi skulle bli där 1 timme men det blev 3 istället. Det blir en dusch nu och sen bums i sängen för jag är shet sleten.

låt ditt liv bli rosenrött


for you i will

Det är storm ute idag! Vilket inte är någon nyhet direkt men ändå. Slutade halv 1, pluggade lite med Nanson. Åkte till Sollentuna en sväng men hittade inget. Ska fixa lite käk och andra små grejer sen skjutsar pappa mig till Sollentuna. Ska träffa Martina och fixa lite små grejer. Efter det blir det ledarutbildning, näst sista gången.

dance with somebody



Imorgon blir det snö hela dagen, fiesta! Skola mellan 8.20-12.30. Ledarutbildning mellan 19.00-21.00. Där emellan inga planer, känns ju inte så kul liksom men jag hittar väll på något bus. Ska försöka undvika sömnbrist imorgon så ska gå och lägga mig nu. NIGHTY

teeth

Nanna gick precis mot bussen. Så galet duktiga tjej som är klara med båda idrotts danserna.
Det blir en dusch sen så ska jag och Mamma förmodligen till Solna en sväng. Annars blir det att ta en promenad förbi Josefina för att hämta upp lite kläder och annat.

paradise

Historia provet gick piss dåligt. Ska leka med bananen nu och göra lite plugg. TTYL


she will be loved


Historia prov imorgon, ingen lust att plugga. Jag orkar inte tänka på det just nu.

Malin: Ärligt talat vet jag inte helt säkert vad som har hänt och hur det gick till. Men tänker inte skriva ut vad jag har hört här i bloggen heller. Men det är hemskt att det ska behöva bli såhär...

Har varit en hemsk dag idag. Alla på hela skolan har varit ledsen och det är så otroligt sorgligt att veta varför. Det ska inte behöva vara så här. Våra tankar går till dig och din familj Martin. Vila i frid.

on the edge


saga africa

Har fikat lite och fixat mig, mamma hämtade Hanna vid tåget så nu ska vi tre åka till Ikea och Barkaby Outlet. När jag kommer hem blir det städning av rummet och historia plugg om stormaktstiden.

påsklilja



white snow

Igårkvällen var bara konstig och lite udda. Så vid 12 drog jag, Martina, Olivia och Anna hem till mig och gjorde inte så mycket förutom att dricka té.
Tittar på första Harry Potter filmen just nu, ska plugga lite och sen ska mamma och jag förmodligen till Ikea.
vaxholm 2010


right from the heart

Är på piss humör nu men ska ut iallafall, allt är bara så knasigt och krångligt fast det är jag som gör det så. Behöver komma ut och träffa folk. Så det blir 20 över bussen med Olivia för att möta upp lite trevliga flickor i sollentuna och sen dra vidare. TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTYL


LIKE A G6

Suttit i 2 timmar och pluggat, har fått sjukt mycket gjort. Sånt som jag egentligen skulle göra imorgon, vilket betyder att jag har mindre att göra imorgon. SKÖNT. Belöning - ett långt bad med ljus och lite mysig musik.

apple&blueberry

Tjejerna kom hit igår istället. Vi bakade chokladbollar och käkade popcorn och peppisar. Super mysigt och väldigt behövande. Men dom gick hem ganska tidigt för alla skulle upp tidigt imorse. HLR för hela slanten i 6timmar nu. Men det var ändå helt okej faktiskt. Torkel var min vän. Förresten har mamma nu köpt sina första tassels, inspiration från tassels drottningen Maria Montazami såklart.
Ska sätta mig och plugga nu faktiskt, sorgligt men sant. Historia är det som gäller till 1800 sen blir det mat och utgång. TTYL

 


find your freedom in the music, find your jesus, find your kubrick


ett strå

Jag, Martina och Olivia hade först tänkt att vi skulle gå och se nya Harry Potter filmen. Men det fanns nästan inga platser kvar så det blir en myskväll men film, godis, bulls och skitsnack istället. Lika skönt det! Ska upp ganska så jätte tidigt imorn för det är HLR som gäller med ledarutbildningen. Ska käka nu och sen hem till Olivia.
M-A-T

ciao bella

Extremt otaggad på skola imorgon, extremt taggad på fredag! Behöver vila upp mig känner jag, inte okej att somna på lektionerna. Men har HLR på lördag halv 10- 16 med Olivia och massa andra trevliga människor så det blir nog inte versta fiesta imorn men fredag är alltid fredag. Funderar på kanske en hemma ikväll med galsen. Men vem vet, mycket kan hända tills imorn.
Det dåliga med att period 2 har börjat nu på Rudbeck är att jag inte har sovmorgon på fredagar längre och att jag slutar 4 alla dagar förutom onsdagar. Men det blir sängen nu, TTYL

you will never be mine

Idag går livet väldigt segt känns det som. Slow motion skulle jag vilja kalla det. Somnade på historia lektionen också, inte bra men det behövdes. Kom hem, pluggade lite men det går långsamt. Trodde klockan var över 8, jag hoppades rättar sagt på att den var mer än 8 för jag är helt off. Skulle inte klaga om jag fick gå och lägga mig på en gång men måste hinna plugga lite.


it's a lie

Har suttit hela kvällen och fixat CV och sökt jobb på Ica i Sollentuna och Maxi. Ska söka fler jobb imorgon men nu blir det sovstund. Matte prov imorgon första lektionen, borde pluggat ikväll men det får gå som det går. Godnatty! Förresten! Jag har hört rykten från Johanna att mikorfonkåt finns på älskade spoti nu så det är bara att lyssna dygnet runt!


jag har makten


misery

Sitter hemma hos Nanabanana nu med Toce och myser lite. Vi hade tänkt plugga matte men den har inte blivit så jätte mycket gjort direkt, mest spanat in alla snygga kläder flickan tog med sig hem från London. TTYL


- nanna.devote.se

fjärt

Har ett stort problem. Nästa sommar ska jag vara konfaledare. Vill tillbaka till kåfalla där jag själv var konfirmand. Samtidigt som det är konfaläger på Kåfalla är det Peace&Love... Det här suger apskit.. Vill verkligen göra båda men det känns skit jobbigt att behöva välja bort ett av dom. Tröster mig med vampire diaries och bullar.

hasch i spruta

Min pappa har konstig humor, men ibland lyckas han.



the fame monster

Seg dag men bara två riktiga lektionen, den första på morgonen mellan 8.20-10.10 och sen mellan 14-16. Hade mentorstid men det va det mesigaste jag varit med om. Men åkte hem till mitt häftiga hus där en elak liten fågel sitter på sin pinne och skriker dag ut och dag in. Olivia var lite sällis, vi lyckades plugga för en gångs skull faktiskt. Cred till oss.

10 sekunder sen

"Nu har jag köpt en väska, och jag är så jätte glad!" - my lover Maria Montazami.

finito, nästan

Har äntlingen kommit igång med mitt svenska tal. Började skriva om en sak men ångrade mig sen och ska snacka om dagens kropps ideal stället. Har bara själva avslutningen kvar nu så är jag klar med den här skiten. SKÖNT. Men matte prov på torsdag och jag förstår verkligen ingenting. Förut var jag grym på matte men verkligen inte längre. Så jag ser ju verkligen framemot matte B...
Ung och bortskämd nu!

maggie

Måndagar brukar inte vara extremt jobbiga, men idag var det värsta dagen på länge. Känner mig helt slutkörd, massa plugg, massa annat att fixa. Jag orkar bara inte. Men jag måste, fjärt också. Svenska talet står först på listan, fortfarande inte valt ämne så det känns verkligen skit bra. Innan jag ska börja med svenskan måste jag käka. Dör av hunger.
Mange/Maggie/Magnus ville att jag skulle skriva något om honom, han är... snäll.
mange in the middle


ångest

Har inte gjort någon svenska, har ätit bullar. Great!


dum av dig

Lille Fille drog precis hemåt. Gulligare unge finns inte, fast lite synd att han sover hela tiden. När han inte sover då äter han, medvetslös.
Måste skriva svenska talet ju, vet bara inte om vad. Inspirationsbrist på hög nivå.

amazing


jag börjar pensla, jag flyter med känsla


Fan va glad jag blir, dom spelar Septembers verision av microfonkåt på radion nu.
Snart kommer lillkussen hit med sina pears, blir lite fika. Luktar nybakat i hela huset. Värsta smarrigt ju. Efter det blir det att fixa med massa bilder som ska skickas till Micaela och göra mitt svenska tal. Måste bara komma på nått att snacka om. Ska hinna städa lite också innan dagen blir natt. TTYL


t-ove


Måste bara säga att den här tjejen, min underbara vän, är sjukt snygg och helt underbar. Glöm inte det din snyggefan. Ni hittar hennes blogg här.


i throw my hands up in the air sometimes

Igår så käkade mina små pussinutt töntar Ellen och Olivia här. Improviserad mat = helt ok. Efter det var det lite fix fix, ingen annan var hemma i huset så musiken var på högsta. Skit taggade tjejer drar hem till Malin och Linnéa i Helenelund. Alla var skit taggade så det blev riktigt lyckat. Träffade massa gamla ansikten också, alltid trevligt. Synd bara att alla skulle dra vid tolv halv ett nångång. Lek och bus påvägen hem med pluttpojkar, Marty och Oliven. Var hemma lite innan 2, tror jag. Direkt i säng. Inga bilder från igår tyvärr så det blir en bild från en annan härlig kväll.


silvrig dragkedja

Present från moderjord idag. Låg i soffan och hon kommer inte med en ett par skor. Kändes inte helt fel. Gillar'em

maybe not

Åker till Sollentuna med Olivia och Josefina för lite fika. Slänger in en bild på Josefina med hennes skitsnygga tröja. 


bara fisa, waka waka


Går till bussen om 10. FREDAG VAFAN.

i hold the love and you hold the key

Fredag. Egentligen jätte trött och skulle inte klaga på om jag fick stanna hemma och sova.
Meeeeen det är fredag bara en gång i veckan så inte ska man sitta hemma och deppa.
Utgång med Martina och Olivia ikväll till Gabbi.
vilket charmtroll jag är.

ilsken som en flodhäst med nageltrång

Dagens problem: Facebook länkar med monster som gör att man börjar skrika för.


cloud

Hade bestämt mig för att ikväll ska jag ligga i sängen tidigt, vet inte om det kommer bli så direkt. Hade tänkt bada men det blir en dusch. Måste göra engelskan och städa lite snabbt i mitt rum för det ser inte bra ut just nu.

smartast på historia lektionen

Min historia lärare får mig att känna mig extremt smart. Historia är verkligen inte mitt ämne, det jag kan handlar om andra världskriget och det ska vi ha först i slutet av kursen. Förut frågade han någonting om en bok med alla gamla historier från araberna och en av dom var en Disney film. Ingen fattade någonting men självklart skriker jag ut svaret för jag vet vad det är, Aladdin. En av stunderna i mitt liv som tonåring då jag kände mig som en liten femåring igen.

Känner mig inte smartare direkt utav att sitta bredvid Philip som kan ALLT. Jag menar verkligen allt! Medan Philip är värsta underbarnet sitter jag där bredvid om en fågelholk. Idag frågade Lennart vem Brad Pitts fru var, ingen svara så varför inte offra sig för Lennarts påhopp? Känner att jag har visat honom min enorma kunskap om världens historia, verkligen! Definitivt MVG utan tvekan.

Men det var en sak jag kunde svara på idag faktistk, ingen annan, förutom Philip såklart som kunde svara på det. När slutade stormaktstiden? Fan va stolt jag var för att jag kunde svaret, så otroligt glad för ingen annan kunde. (utom Philip) Kommer inte helvetes gubbjävel med en efterfråga om VARFÖR det tog slut. Fågelholk, igen. "Det var någon som dog typ..." Väntar på ett påhopp från gubben. Gissa vad han svarar? "Det var jävligt många som dog".
Nej mina historia kunskaper är inte dom bästa och kommer aldrig bli. Men jag är jävligt bra på andra saker. Som att äta. Därför blir det lite bulls och oboy nu. TTYL

he lives in you



Såg 2an på en gång. Efter tre timmar med Lejonkungen behövs mat.

ursäkta men du verkar lite ung

Lejonkungen är ju bara för underbar. Har suttit och gråtit och fått rysningar. Självklart ska jag se 2an ikväll. Utan tvekan.



lilla lady

Det känns otroligt skönt att få komma hem innan det är svart utanför fönstret. Hade tänkt plugga lite men har ingenting med mig hem så det blir nån gammal disney film istället. Förutom det har jag inte så mycket mer att säga. TTYL


vp

Ledarutbildning- alltid lika underhållande...
Åkte baklänges på bussen påväg hem, hade ätit för mycket choklad innan så jag mår inte så jättebra just nu. Nytt vampire diaries avsnitt har kommit nu, så det blir lite té och vampire innan sängen ska användas för ännu en sömnlös natt.
Torsdag imorgon, betyder att jag slutar 3. Tio i rättare sagt. Tror jag ska försöka få lite plugg gjort då faktiskt, men det är länge tills imorgon och jag lär nog ha ångrat det innan jag ens åkt till skolan. TTYL

you gave love a bad name


tar en bit emergency chocolate

Slutade halv 2, nya engelska läraren är mycket bättre än Kirsten. Förövrigt heter hon Rosanna. 
Åkte hem till William efter skolan. Skräckfilm är inte min grej.
Imorgon kommer Tove hem från... Gran Canaria eller Spanien? Dåligt minne, så många som varit/är bortresta just nu.
Nanna hade med sig presenter från London. Nöd choklad, bh och en skitfin ring. Tack hjärtat!
Ledarutbildning ikväll mellan 7-9. Ska käka i Sollentuna och snacka massa skit om folk med Olivia och Martina innan.



she will be loved

Ny mobili. Eller ny är fel att säga, verkligen fel. Snarare "ny" skulle jag säga och många andra. Inte för att den är värsta high teck mobilen inte men jämfört med senaste två tegelstenarna är det inget att klaga på.
Ska fixa lite ny musik och sen duscha. Efter det blir det parkering vid tvn för resten av kvällen faktiskt, sliten.


tisdagar är inte lätt

Jag tycker snön är fint, vem gör inte?
Men jag gillar fan inte snökaos.

Seg dag. Snö överallt. Men eftersom min syster är så snäll skjutsade hon mig imorse vilket gjorde att jag hade torra strumpor hela dagen istället för att behöva gå på tomten till bussen med blöta strumps denna vackra snöiga tisdag. Sista lektionen på tisdagar är riktigt jobbig. 2 timmar historia med Lennart. Lennart = stenciler i mängder och gamla filmer med gubbar som läspar.


mikrofonkåt



Septembers verison av Petters mikrofonkåt är ju helt underbar. Kär i låten, kan inte sluta lyssna på den.

united as one

Martina och Olivia kom hem efter skoli, drack té och pratade om allt som hänt senaste veckan när O har varit i Spanien. Behöver henne här hemma verkligen. Åkte till Solna för en snabb titt på lille Fille. Har aldrig sett något sötare. Pytteliten kille, vill bara hålla om honom den lilla skrutten.


all the things i still remember

Det blev ingen sovmorgon inte. Men våran idrottlärare var ändå sjuk så vi hade ingen lektion. Sjukt onödigt!
Har svenska just nu och ska skriva ett informerande tal, frågan är bara om vad? Ingen inspiration just nu... Blir lite lek med Martina efter skolan sen ska jag förmodligen till Solna och träffa lill kussen för första gången!

the hills are alive woth the sound of music

Lonely mother searching är nu slut. Sadface.
Men på spaning med Briget Jones står nu på tur.

Sovmorgon imorgon, fast egentligen inte.
Är sjuk och har idrott första lektionen.
Betyder att jag stannar hemma till halv 11.

gårkvällen hos oliver

Hade skrivit ett tjock inlägg men det försvann så nu blir det lite kort.
Drog till Ellen vid nio igår tillsammans med Martina. Vi mötte upp Suss och drog till Oliver. Ganska segt i börjar men folk bjöd på sig själva riktigt mycket efter ett tag. Alla tjejer drog vid 1 tiden, alla killar började bråka så vi drog hem. Härlig kväll ändå trots allt bråk. Alla bilder från igår är hemska, men var bara tvungen att ha första bilden på Maggie.

lycka

Svenska uppsatsen är äntligen klar! Otroligt skönt känns det faktiskt. Har för mig att det inte är så jätte mycket plugg den här veckan men man vet aldrig. Dagens/veckans höjdpunkt, kanske till och med period 2 är att vi inte har Kirsten längre i engelska. BEFRIELSE. Gud va skönt att inte ha ångest över engelskan längre. Hoppas bara att det inte blir en till katastrof lärare, frågan är om det går bli så mycket sämre än Kirsten. Tveksamt.


going back to my roots

Idag är det verkligen inte min dag...
Inatt sov jag sjukt dåligt, vaknade säkert 5 gånger och kunde inte somna om. Gick upp vid 12 även fast jag var helt slut. Parkerade vid tvn och mådde verkligen skit. Förmodligen lite feber idag vilket känns skit tråkigt eftersom jag trodde att jag äntligen skulle vara frisk. Måste sitta och skriva en uppsats och uppxät oxh identitet nu. Hade skrivit en sida men så sa min lärare att jag har skrivit helt fel så måste skriva om allt nu. Känner att jag vill bara sätta mig i ett hörn och titta på en gråtfilm med choklad. Nu måste jag verkligen ta tag i svenska skiten. TTYL


ta mig hit där jag kan tänka

hot dog

Mysig dag men Nanna Banana i Kista. Blev mest snack lite verkstad.
Käkade lite födelsedagsmiddag med familjen för mormor fyller år idag.
Ska hem till Ellen nu tillsammans med Martina och sen ska vi vidare. TTYL


nanna är största tönten

Dagens planer var först att åka till Solna och städa upp Anders och Josses lägenhet. (som nu lilla Filip ska flytta in i) Men mormor och mamma fick åka dit själva. Ska träffa min underbara lilla vän vid namnet Nanna som har varit i London i 5 dagar. Det blir lite fika och lite shopping hoppas jag, bara pengarna finns på kontot är det inga problem.


förlåt



ont det gör ont men det går

Har ätit för mycket godis... Ont i magen. Det här suger.

Cool tjej den där Lena Philipsson, eller?

toy story

Planen var att åka till Sollentuna med Martina och Ellen på halloween fest ikväll. Men det blir hemma kväll istället med godis och film. Hade sjukt gärna velat följa med men jag känner att jag är inte riktigt helt okej än. Dessutom har jag varit sjuk i snart 3 veckor och börjar äntligen bli frisk så det känns lite onödigt att kanske bli sjukare igen. Såg precis att det är Toy story om en timme på televisonen så det blir awesome. Är galet trött på att sitta hemma hela tiden men jag orkar seriöst inte vara sjuk längre.

pengar till behövande barn

Jobb är kirrat under mellandagarna. Martina och jag ska jobba i stan med massa andra ungdomar så det blir sweet. Pengarna är verkligen i behov!

vinrött





249:- JC


såpbubbler

Tio i elva bussen blev det. Gick upp nio vilket kändes jätte tidigt men kunde inte somna om så det blev en lång frukost med Cosmo. Vi gick runt lite, köpte en vinröd tröja som jag har letat efter i evighet. Käkade lunch på Kofí och pratade om sommarminnen och lite nyårsplaner. TTYL

himmel ock pannkaka



Jag tycker himlen kan vara otroligt vacker och då kommer kameran fram men det är finare i verkligheten, det är det alltid men jag tycker ändå det är sjukt fint. Med denna bild säger jag godnatt och hoppas på att jag är frisk imorgon.

she will be loved

Blev en sväng till Kista efter lasagne och rulltårta. Ett par strumpybox rikare, woho! Robinson med familjen och ännu mera tårta.
Nu blir det lite feel good musik och sen in i duschen. Upp imorgon för lite stadsvandring med min älskade Ellen Beckman Maggan Däckman.

the prince and me

movietime.


det här va ju tråkigt

Det verkar som om jag har blivit ännu sjukare inatt. Det här suger verkligen... Hade planer på att träffa underbaringen Cecilia idag men vi får se hur jag mår. Just nu så ser det ut som en dag framför tvn.

there can be miracles when you believe


nästa

Sjukt sugen på chokladbollar så det blir bakning nu innan Bonde söker fru!

jag bråkar hellre med er än älskar någon annan


usual

3 påsar kläder, 4 påsar med all möjlig skit mindre i mitt rum.
Allt det har jag inte använt på ett bra tag. Därför åker det i soporna nu! Det bästa med att jag har städat är mina smycken. Har ett helt fönster med smyckeshängare, små lådor med smycken mm. Har rensat där nu och slängde iväg massa skit så nu är det mucho bonito.
De kläder som ska slängas ska ersättas med nya, synd bara att jag inte har så mycket cashflow just nu. Behöver skaffa ett jobb... Men jag är för lat för att söka så mamma och pappa får offra sig ett tag till.

MAT - jag gillar ris


empire of the sun


let's get it on

Igår rensade jag mitt rum i 3 timmar. Halva garderoben är klar, bokhyllan med smink och massa annat skit är också klar. Lite lådor, andra halvan av garderoben och mina smycken ska nu rensas. En stor papperskasse med saker ska slängas och 2 påsar med kläder och jag har fortfarande mycket klar. Det känns som om mitt rum kommer vara helt tomt efter dagen. Måste bara säga att jag tycker jag är värsta duktiga tjejen som gör det här trots att jag är sjuk.
nanna och tove raggar på snel hest


kvällens underhållning



ge mig jul


workingninetofive

Blev ingen powernapp här inte, bullbak med mormor istället. Lika mysigt det faktiskt. Medan bullarna är i ugnen tänkte jag faktiskt rensa mitt rum lite. Det finns så otroligt mycket skit där inne som jag aldrig använder, som jag inte ens vet finns så då kan jag lika gärna slänga det. Så det blir fullt ös nu.
TJINGELING

babystenis

Igår vid halv 11 kom lilla Filip till världen. Han är så sjukt söt verkligen. Vill bara krama om honom. Mormor och jag är som två 10åringar som precis fått en ny Barbie.
Ska sova en stund, sen blir det bulls och fika med mormor. TTYL


rave'n'roll

Fortfarande ingen kusinvitamin har kommit ut men det verkar som om det börjar dra ihop sig nu till förlossning. Förstår inte hur jag ska kunna sova faktiskt, men jag måste för att bli frisk.
Knarkat hostmedicin, té, halstabletter och nässpray hela kvällen. FUN!

take me back to pink


laktosfri


losing you

Mammas kompis Lina är här med sin lilla 6 veckors bebis. Det känns helt insane att en sån liten varelse kommer vara med i jul. Känns som om det kommer bli ganska mycket bebis inlägg närmaste tiden.
MOVIETIME- fortfarande inte helt frisk

jag är cool


kusinvitamin

Men tjenispenis på er! Har varit vaken sen 9 men det har hänt så sjukt mycket saker idag så det känns som klockan är minst middagstid. Mamma väckte mig imorse och berättade att morbror och moster hade åkt in till akuten för att vattnet hade gått. Dom åkte hem igen men är där nu igen och allt är igång nu verkar det som. Eftersom att man inte får ha mobilen på inne i sjukhus så har vi inte hört nått mer. Det känns helt sjukt allt, vi va där igår liksom, 2 timmar efter att vi åkt så går vattnet. Helt sjukt. 10 dagar förtidigt så jag är inte riktigt helt inställd på att lillen skulle komma idag. Kan inte beskriva hur glad jag är nu verkligen, min första lilla kusin.
Min mormor är bästa mormorn som finns, imorse när hon fick veta att värkarna var igång så bokade hon flygbiljett på engång och kommer hit ikväll. Pratade med henne i telefonen för en stund sen och hon var verkligen överlycklig. "Snart kommer lilla bebisen och snart kommer lilla mormor".

Jag vet inte vad jag ska göra, det är bara att gå och vänta nu och det är otoligt jobbigt kan jag säga. Det känns som om tiden har stannat men jorden snurrar. Allt är bara sjuk och jag är så otoligt glad att jag inte kan beskriva det.


RSS 2.0