love, love, baby, love


äkta och ren kärlek till er.

Är hemma hos räkan nu och fixar det sista för kvällen. Jag är på galet bra humör så kvällen blir nog kanon.
NU KÖR VIIIIII! Förresten ligger koftan min i kylen, vet inte varför...?

zerooo

Kom hem en kjol rikare, en lite rundare mage och mindre pengar på kortet. Men det går inte att ladda upp bilder, vet inte varför så det blir ingen bild idag iallafall. Om ungefär 1,5 timme så ska jag dra ut med mina små flickor. Blir Edsviken ikväll hos en liten pojke, hoppas att kvällen blir lyckad! TTYL

spenderar dagen i stan

Snart så drar jag och min lilla räka Ellen till stan och käkar lunch och myser. Hoppas på att Martina och Olivia kommer också sen eftersom dom har kommit hem nu! Tjingtjong!


save tonight

Igår blev det ingen uppdatering inte. Jag tänkte tvätta alla fönstren på övervåningnen men när jag tvättade andra fönstret så fastnade mitt finger samtidigt som jag skulle snurra fönstret åt andra hållet så mitt finger "fastnade" på väggen samtidigt som fönstret kom i världens fart och körde över det. Har nu ett djupt köttsår, lika stort som min lillnagel på tummen. Jättesvårt att förklara  hur det gick till men det är inte en vacker syn iallafall. Så jag hade ett fet jävla plåster på tummen igår och ett tiger plåster på benet. Men det är en annan historia.

På kvällen så åkte jag, Ellen och Erik till en plats jag inte vet namnet på men det ligger vid Edsviken iallafall. Fanny och William kom och gjorde oss sällis. Det tog 2 timmar för oss att komma dit för vi hade gått av fel busshållplats och senare fick vi vänta 40 minuter på nästa buss. Dessutom så fick Fanny åka i en kundvagn för hon hade stukat foten.
När vi kom dit så träffade Cissi, Paloma, Hanna, Towe och massa andra. Men räkbarnet Ellen och jag drog vidare in till stan. Sprang runt, och vi sprang verkligen, för att hitta en donken/BK/sleven som var öppen. Hade tidigare ringt eniro och frågat om donken vid centralen var öppen hon sa nej, men det var fel, den var öppen. Så vi sprang dit köpte 2 cheeseburgisar, stor pommes, smarties mcflurry och mellan sprite. Take away på tåget tillbaka var någonting nytt och sjukt smarrigt. Får bli en tradition men med lite mindre mat kanske..

Dagen planer är än så länge icke planerade, mitt räkbarn är i stallet och kissekatten Olivis och chickenticka Martina är på Blaaajdö, kommer hem imorgon!! TINGELING! SAAAAAAAVE TONIGHT.


mysig söndag


Morbror och moster var över en sväng på lite fika och middag, blev också 3 kamp och tv tittande på matchen mellan England och Tyskland vilket var mer spännande än jag hade trott. Senare på kvällen blev det film, Break up, riktigt dålig. Ska sova nu för imorgon ska jag putsa fönster. TTYL

"nu äre partyparty tjejer!"

Godermorgon! Kom hem igår eftermiddag men har inte orkat ta min tid och sitta framför datorn. Men min midsommar helg har verkligen varit kanonbra! I torsdagskväll så kom vi fram till Arholma med båtelibåten. Den kvällen så myste vi mest, gick till en jättefin uteservering på ett berg som hade utsikt över hela solnedgången och käkade glass. Fredagen, midsommardagen, var väldigt rolig. Inte för att vi gjorde någonting speciellt men det var ändå sjukt roligt. På kvällen när alla låg och sov så kommer Ante och drar upp draperiet till mitt och Micaelas lilla sovrum och skriker "NU ÄRE PARTYPARTY TJEJER!" sen går han därifrån. Lagom nykter kille kan jag säga. Han sov på en luftmadrass och var tvungen att pumpa upp den flera gånger mitt i natten för det var hål i den. Så när han hade väckt oss så går han tillbaka och börjar pumpa madrassen igen men han var lite för full för det så han somnade.
Men det har verkligen varit skit roligt och jag tror jag tagit närmare 700 bilder så några av dom lär ju komma upp här. Micaela hade tagit över 1100 bilder, förstår inte hur kvinnan lyckas. Innan jag slänger in lite bilder får ni spana in hennes blogg här. Tjejen är grym på att fota!!

yesterday

Godmorgon människor!
Gårkvällen spenderade jag och ungefär 15 andra hos Erik. Killarna tittade på VM och jag, Martina, Fanny och Erik (räknas som tjej) myste med dom små kissekatt ungarna han har. Efter ett tag så drog alla ut men jag har ingen lust att sitta ute så jag gick hemåt och tittade på Blue mountain state istället.
Idag så åker jag ut mot Norrtälje för att fira midsommar med Michaela och co. Vi ska åka båt hela helgen, sova i båt också vilket jag tror kommer bli skitkul. Så dagens schema är att packa. Skulle träffat min plutt en snabbis innan jag åker men han jobbar inte i Viby idag så det sket sig. TTYL


marängswiss

Igår: Efter middagen igår så rullade jag och lilla Martina till Norrviken för att köpa lite bränsle till oss. Planen var att grilla vid torparängen med lite människor. Filip och Alex följde med oss som små snälla pojkar ska. Vi satt där på gräset och hela "yo-yo-yo-din-mamma-gänget" rullar in. Så vi tog våra små rumpor och pallrade oss tillbaka till Viby. Våra vänner Ellen och Olivia var för långsamma för att vänta på. Vi bestämde att vi skulle åka till Edsbergsparken/badberget. Sagt och gjort. Därborta så träffade vi först Coffe, Andreé, Rasmus och sedan Robin och hans kära vänner. Några av oss åkte till donken för att köpa lite maräng swiss. Det slutade med glasskrig. Vid halv 1 åkte jag och mina små flickor hem till Olivia och myste lite, var hemma vid 2 ungefär.
Idag: Vaknade halv 12 av mitt underbara alarm. Vid 1 tiden så satt jag på edsbackas gränsmatta och hade picknick med Olivia och Martina. Solen stekte som aldrig förr så vid 3 ungefär bar det hemmåt igen. Tog bort min nagelförlängning och det gjorde bajs ont. Så ska strax måla dom hade jag tänkte.
Ikväll: Ser ut som om det blir chillerill kväll. Antingen ute och grillning eller hemma hos någon. Vi får seeeee.

Slänger in bilder från igår, inge märkvärdiga allt men kameran var med och då blir det lite bilder.


coola cheyen väntar på bussen.

notera den snabba cyklisten Olivia i bakgrunden.

filip var lite pömsig men inte jag och murtan.

filip, alex och jag i väntan på bussen tillbaka mot hemmabyn.

påväg till donken för köp av marängswiss.

du har en fogel

TJENA TJENA, ÅRETS SOLBRÄNNA!
Eller inte, har spenderat största delen av dagen ute i solen men inte har jag fått mycket färg av det inte. Hoppas på att mamma snart kommer hem och ger en snäll kommentar om min påbörjade sommar bränna. Tänkte vara en snäll flicka och göra middag nu men det är tveksamt om jag orkar, kylen är nästan tom och jag är tom på fantasi så jag tror jag går ut i solen istället.
Vaxholm juni 2010

you look kind of cute

Mitt internet har krånglat som satan så därför har jag inte uppdaterat under dagen/kvällen.
Spenderade min kväll hos Olivia med Martina, Erik och Ellen. MYSIGT. Tjejen med flätan/Olivias granne var inte så glad. Hon skulle upp klockan sex imorgon/idag och tyckte vi lät för mycket.
Lite bilder på det som följde med hem från Karlstad. Sista halsbandet är några veckor gammalt. Tröjona tror jag gick på 315kr tillsammans...?
 

lilla fridisen

Halvadagen har spenderats i sängen och soffan. Vaknade halv 1 och det tog inte lång tid innan jag oh storasyster satt nere i soffan framför tvn. Tittade på Sweet 16, det var en knubbig tjej som skulle lära sig breakdance. Gav mig ett skratt för livet lilla knubbisen.
Annars har inte mycket hänt idag inte, har städat och tvättat lite. Redigerat lite bilder från helgen. Kameran krånglade så det tog ungefär en halvtimme att ladda över alla bilder, irriterande.
Tänkte käka lite mellis nu annars kommer jag dö innan middagen. Lägger in en bild på lilla Frida.


svar på tal

Anonym om OHHAPPYDAY!:
varför är du glad? :)

- Jag är inte glad, jag är överlycklig. Jag ska få en kusin. Inte vilket kusin som helst utan min första!

eyeneye

Har inte bloggat i helgen för jag har varit på vift i Vääärmland, rättare sagt Karlstad och ännu mera precis Hammarö. Trevligt, härligt, mysigt, roligt och mycket mer var det.
Träffade min lilla flicka Olivia Höglund som jag inte sett sen april förra året! Blev extremt många bilder på lillasystern Frida 1,5år bara för att hon är hur söt som helst. Dessutom fick vovsingen Wilma vara med på lite bilder. Så senare/imorgon blir det bilder från helgen. 
Fick med mig 3 nya tröjor hem och ett halsband jag har varit förtjusad i ett bra tag. Kan visa lite senare.
Tingeling!

OHHAPPYDAY!

FYFAN VA JAG ÄR GLAD! FYFAN VA JAG ÄR GLAD! FYFAN VA JAG ÄR GLAD! FYFAN VA JAG ÄR GLAD! FYFAN VA JAG ÄR GLAD! FYFAN VA JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD IDAAAAAAAAAAAAAAAAAG!

Har väntat så länge på denna underbara dag! Vill bara gråta av lycka! Ska fira med bullar och storasyster!


gamla tanten


Tessan, Ellen, Martina, jag (inte så charmig) och Olivia på avslutningen.

Idag har jag kommit fram till att jag börjar bli gammal. Man är inte liten längre och livet var en lek. Idag var jag som sagt på Grönan, skit kul, men det jag skulle komma fram till vara att det första vi gjorde var att åka Vilda musen. Och den var inte lugn... När vi sitter där som fyra fågelholkar och skriker så öppnar jag min käft och skriker "Jag är för gammal för det här". Darrade som en gammal tant efteråt och det blev inte bättre av uppskjutet/katapulten. Så det här med tivolin ligger på hyllan just nu, det räcker med glass och lilla bergochdalbanan för mig.


svävar på moln

Nu ska jag sova! Efter ett besök hos min lilla tränare Cicci så tog jag och Sandra bussen mot Viby igen. Åkte hem till en pojke som jag inte tänker nämna namnet på hihihi.. (vem eee haaaan?!) Nej men jag är på skit konstigt humöt just nu och imorgon gäller Gröna Lund för min, Ellen, Olivia och Martinas del. SLÄNGKYSS

tjockö

Anonym om påväg mot sollentuna:
- vems hus var ni i på tjockö? och var hela eran klass där?
Vi var i Madeleines sommarstuga. Yes hela klassen var där. Blev våran klassresa ungefär. Alla bilder är Ellens.
 

påväg mot sollentuna

Blev ingen bakning, det blir en blomma istället. Ska hoppa på 20 över 7 bussen tillsammans med Sandra för att bege oss till våran tränare. Kom precis på att ingen av oss kan vägen dit... 
Ellen och Martina på avslutningen i fredags


kärlek på menyn

Dagens folket! Hann inte uppdatera imorse innan jag åkte för jag skulle städa och tvätta och fixa mig så jag hann inte, och hade inte heller någon ork direkt.

Jag, Martina och Olivia tog 11.34 tåget mot staden. Gick runt och dom två små flickorna hittade lite kläder som följde med hem. Jag gick där bredvid dom utan påsar i händerna tyvärr. Vi köpte lite jordgubbar och åkte och satte oss vid Kaptensudden. Min nya vän högtalaren följde med så vi satt och käkade jordisar och solade.
Paloma och Cecilia skulle varit med men den ena försov sig och den andra umgicks med sin lilla pojke.

Bilder kommer senare, nu ska jag baka muffins eller liknande till min tränare! TTYL

bikinin åker på!

Kvällen har verkligen varit super mysig! Martina och jag kom till café 60 lite innan dom andra. Cecilia och Paloma kom och slog sig ner bredvid oss. Var riktigt längesen jag träffade dom små trollen så det var skit kul. Olivia kom och umgicks med oss också. Morgondagens planer är 11.20 bussen för att åka till Djurgårn och ha picknick med dagens umgänge, hoppas att vädret blir bra, vilket det verkar bli så bikinin åker med!

hej! sitter på café 60 med martina, ceci...

hej! sitter på café 60 med martina, cecila och paloma just nu och fikar. skit mysigt är det, planerar lite för sommaren. Olivia är Påväg hit också snart så det blir super. Saknar min lilla räkunge ellen så himla mycket, hon är på träningslager och imorn när hon kommer hem ska hon få en fet, blöt puss. TTYL


blä

Fick världens olust att blogga. Därför så slänger jag bara in en bild och käkar middag istället.

you can look but you can't touch

Godmorgon solstrålar! Idag är jag mycket piggare än igår. 

Martina och jag tänkte åka till Sollentuna igår men båda missade bussen så vi tgo en sväng hem till mig och tittade på film med bullar. Kvällen såg nästan likadan ut den också fast Olivia kom in i bilden och jag somnade.

Ligger fortfarande i min säng men ska försöka ta mig ner och göra lite frulle. Senare idag ska jag till MQ för att kanske, förhoppningsvis få sommarjobb där.
bildbrist, kör därför på en gammal bild

hemma från tjockö

Min kropp vill bara falla ihop. Har haft en helt underbar helg med 9A. Ingen ork att berätta nått nu, ska lägga mig och sova till en film nu. Pussar
ulriksdal 2009

9AAAAAA

Snart så drar jag och alla andra i 9A till Tjockööööööööööööööööö!!!!!!! Ha en bra helg, det kommer jag helt klart ha!! 


sue suuuuue

Igår var riktigt lyckat. Vi käkade middag hos Henke, 15 pers ungefär. Badade jacuzzi och i hans pool. Kom lite mer människor och kvällen blev verkligen lyckad. Bilder kommer nog efter helgen. Åker till Tjockö imorgon efter avslutningen med hela klassen och kommer hem på söndag igen. Tror att det kommer bli skit roligt faktiskt. Men jag har inte börjat packa ännu så jag tänkte göra det nu, fast jag har tappat bort packlistan så de är väll inte direkt super. TTYL
häänkypänky

för du är såå yeah, yeah, wow, wow!

Vaknade imorse av att det är skolavslutning på Vibyskolan (20 meter ifrån mitt hus) och någon liten tjej sjunger jätte falskt och verkligen skriker i micken. Kände för en stund att jag vill slå ner henne även fast hon inte kan varit mer än 10 bast.

Om lite mer än 1 timme så har 9an på Vibyskolan avslutning. Min gamla klass alltså och därför så ska jag kila ner och... Vettefan vad jag ska göra, tigga lite tårta men jag har gått med dom sen förskolan tills nian började så det känns som om jag måste gå ner på nått sätt.

Efter det ska jag och Ellen köpa lite mat till kvällen. Vet inte hur många vi blir men det blir middag hemma hos Hänkypänky och sen så blir det nog lite poolpartyyyyyy hoppas jag på iallafall..

åka, åka flak


Lite bilder från igår när vi var hos Felix. Orkar inte ladda upp fler för det tar så lång tid. Kommer kanske fler senare.


bildbomb

Bilder från när vi var hos Johanna idag med klassen.

commander

Dagen har bestått av bad, bad, korv, bad. 399 bilder har jag laddat över till datan nu så det blir bildbomb senare idag /imorgon.


hos Felix för 4 timmar sen

ninisen

Har haft en helt onödig dag i skolan idag. Lämnade in lite böcker och hade Jeopardy med klassen och städade lite. Hade gått att göra allt på knappt två timmar men fick istället vara i skolan i nästan 7 timmar. Kändes extremt onödigt.
Fick värsta kicken och började städa när jag kom hem. Tvättade och städade i 2 timmar ungefär. Gick på en lång promenad med Sandra sen i ungefär 1 timme. Satt hemma hos henne och drack te sen och pratade om allt. Hon har två små ninisar som såg exakt ut som mina små ninisar jag hade förut. Lilla Teddan och Freddan. Var nära på att fälla en liten tår faktiskt.
Ska slänga ihop lite badkläder för imorgon så är det mentorsdag och hela klassen ska bara chilla och bada. Pussar!

vaxholm

Vid 5 tiden åkte mamma, pappa och jag till Vaxholm. Strosade runt på gatorna där och käkade middag på Kabyssen. Var verkligen supergott.  En måsjävel var skit nära på att bajsa på mig, ingen roligt upplevese men jag är glad att han siktade på marken istället.


glass

Åt glass hemma hos Olivia idag med henne och Martina. Överraskade henne när hon sov, tror aldrig jag sett henne så vilsen fakiskt.

only you

Har tagit över 200 bilder idag så det blir bildbomb om ett tag!

make it on my own


Ni gör det komplicerat.

sveeeeriges nationaldag

Godmorgon! Vaknade vid halv 1 idag och har solat lite och käkat våfflor ute i solen. Men tror inte att så mycket av dagen kommer spenderas i solen inte, det blir nog städ dag för mig tror jag. Dessutom är det Sveriges nationaldag vilket ingen har missat tror jag. Så det blir nog en sväng förbi stan lite senare med familjen tror jag. TTYL

how to dance

Efter en sväng på Stinsen så åkte jag hem, käkade lite och drog vidare hem till Martina. Vi gick ut och träffade Ellen och Olivia och gick hem till Tobbe sen. Satt i tights och tjocktröja men humöret var ändå med. Hade riktigt kul tills del blev bråk, då drog vi hem så jag kom hem för ungefär en kvart sen. Bilder från Williams kamera kommer nog senare.
Tänkte lägga mig nu för mina ögon är inte så pigga direkt.  
April i Thailand, Ao nang


happy in the club

Godmorgon alla glada! Är pigg som få idag, men inte tillräckligt pigg för att hinna fixa mig för bussen som går 20 över. Därför får pappa skjutsa mig. Jag, Olivia och lilla Martina ska till stinsen för att leta efter något som kan följa med hem. Dock har jag inga pengar just nu så jag ska leta sommarjobb. TTYL
innan balen i torsdags


sweet

Gårkvällen var riktigt rolig, speciellt i limmon och under middagen men hela kvällen var ändå kul.
Hade jätte onödigt dag idag, fick veta att jag höjt mig i svenska till MVG, trodde inte Gunilla skulle vara så snäll.

Michael, Martys broder, tog studenten idag så jag och Olivia åkte dit och käkade lite smarrens och satsade på musiken. Träffade sen Kalle och Jansson och satt och snackade med dom i 2 timmar. Tror det blir sängen snart för mig, ska till stan imorgon. Puss


Martina, Ellen, Olivia och jag precis innan våran rosa limmo kom.

NU KÖR VI

Ikväll är det bal som gäller! Rosa limmo är fixat med lite champagne och jordgubbar! TAGGAD_CHEY_94!

let me go

Är verkligen på toppen humör just nu! Har haft en riktigt bra dag. Efter spanskan åkte jag och Olivia och fixade våra naglar, blev gele förlängning. Har fixat hår, sytt in klänning mm idag för imorgon är det 9ornas bal!! Ska verkligen bli skit kul! Ska gå med lillpojken Raoul.
Ska duscha och sen sova. Pussar!
underbaraste som finns

desperata

Är superförkyld just nu, känns som ett getingbo i mitt huvud.
Jag och mina små flickor åkte hem till Ellen efter att jag varit där och lämnat mitt SO arbete. Klippte ihop våran spanska film och nu är allt skolarbete klart för år 9!! Filmen blev... underhållande.
Men nu är det desperata hemmafruar säsongsfinal så jag tänker inte spendera tid här!

give you freedom

Hej hopp gummisnopp. Åkte hem efter våran tidiga lunch idag som var vid halv 11. Fick åkte hem och göra om mitt SO arbete för det var lite som var kopierat så nu är det fixat och jag ska ta bussen som går om 20 minuter för att lämna arbetet, fixa spanska film och lämna in NO arbete också. TTYL


RSS 2.0