sleepy


Olivia var saknad igår helt klart... Ta med solen hem till SWEDEN, all "färg" jag hade innan gårkvällen är borta för att jag har skrubbat sönder hela min kropp för att jag va ninja turtle!


Min säng är grön, och den är skön

Åker till Solna på middag en sådan vacker söndagskväll. Dock ingen ångst över att det är söndag eftersom det är höööööööstlov.
Förmodligen blir det sista gången jag ser "lilla" magen innan mini kussen numero uno ploppar ut! Det känns helt sjukt men jag längtar så otroligt mycket. På onsdag så kommer jag förmodligen att ha en liten bebis kusin.

oldie


en dos halloween i svartvitt


bring on the comets

The last song- se den filmen ni som inte gjort det. Kan inte sluta gråta.


det ska va grönt

Jag va grön, fick panik ett tag för att hela jag var grön och alla andra var "människofärg". Det mesta av det gröna är borta nu, resten försvinner imorn för jag orkar inte fixa det nu. Bilder kommer imorn, galen kväll. Over and out....

four feathers

Det finns nog inget tråkigare än att vara sjuk. Så fort jag rör på mig börjar jag hosta. Har tittat på två filmer redan idag och ska se en till nu. Känner att det händer så mycket i mitt liv just nu.


walking on a dream


Glitter 25:-

HÖSTLOV!

Jag börjar bli galet förkyld just nu, eller så är det slutet av hela skiten. Hoppas på det andra.
Igår var det helt galet på Rudbeck för att det är Halloween. Det sprang runt människor som va utklädda till Catwoman, kyckling, varg, spöken och massa annat. Det va verkligen skit coolt för folk hade ansträngt sig för att fixa stället.
Käkade middag med Martina, Olivia och Ellen och myste lite. Ellen drog vidare till J så vi överlämnade satte oss framför tvn och tittade på kärleksfilmer (=inte bra).

niklas!♥

vi som blir arga när folk påstår att vi är arga

Hellenius hörna är slut, det betyder dusch för min del.


raise your glass

Trodde jag hade svenska imorse och var helt borta så jag tog en senare buss. Men nej jag hade matte och min mattelärare är inget att leka med, Kikki är farlig! Slutade 3 idag, sista lektionen var historia. Tittade på film i en timme om Karl den XII, Philip och jag underhöll oss med annat. Ska åka till Norris snabbt köpa lite mat för imorgon ska mina älsklingar käka här. TTYL


go green

Tre gånger kvar av ledarutbildningen nu, galet skönt faktiskt! Seg var det, riktigt segt för varken Martina eller Olivia var med så det sög hästballe.
Tänkte bara säga att om precis 2 veckor är det beräknat att jag ska få min första kusin! Sen kanske den vill ploppa ut tidigare eller senare det vet man ju inte. Sängen nu, kläder för halloween fiesta på lördag är nästan klart.



inspiration nedanför


så mycket bättre


En av favoritlåtarna just nu.

Snart så skjutsar mamma mig till Sollentuna. Ledarutbildning som gäller till 9 ungefär, då blir det Greys Anatomy.


electric feel

Sry, någon tog illa upp när jag sa att mitt och Filips förhållande var fejk, självklart inte är det fejk. Allt är på riktigt. Filip och jag ska gifta oss och skaffa barn.

Staden idag med Martina och Ellen. Ellen shoppade, jag och Martina gick efter och käkade gratismat. Som vanligt alltså. Stinsen med moderjord efter det. Ett par skor och jeans rikare. Gillar att shoppa med mamma.

Mat sen efter det blir det nog förmodligen utbildning, vi får se. Måste sy en klänning tills lördag också.
söta tjejer jag ska spendera lördagen med!


du gör mig förvirrad

Jag hoppas att alla förstår att mitt och Filips "förhållande" är så mycket fejk det kan bli.


i'm outta love

Satt ute på hålet, det var verkligen underbart skönt. Matteprovet gick bra, historia renässansgrejen gick också bra. Skit nöjd faktiskt. Jag, Nanna och Tove åkte till Toves hem. Käkade B&J's och hade riktigt deeptalk, alla tre satt och grät som småbarn. Duschen nu sen blir det slaggi. Skolfoto 9.45 och samtal med mentor 15.00, vad jag ska göra där emellan är fortfarande ett mysterium. TTYL


"du väckte min kropp och själ"




Min kärlek ska brinna, min kärlek till dig.
Filip ♥ Linnea


ångest

Just nu har jag verkligen inget liv alls. Har inget plugg alls vilket är otroligt skönt för förra veckan var galen med prov och inlämningar. Jag är sjuk, har inget att göra. Inget bra på tv, tror jag. Nanna och jag hade Robot Unicorn Attack tävling. Jag vann. Vad fan ska jag göra nu? Orkar inte sitta framför facebook hela kvällen och dega, hatar sånt. Vill träffa någon rolig människa men nej jag är sjuk och måste vila. Vilket jävla liv man kan ha. Vampire Diaries är min räddning. Hoppas bara att det funkar annars blir jag sjukt ledsen.
vinter 2009

bullmaster

Men morsning! Första lektionen idrott, klädsim fast Nanny och jag var inte med så vi satt och snackade skit i 2 timmar. Hade kunnat tagit sovmorgon men den kom jag självklart på lite försent. Efter skolan så vill Martina följa med till mitt hus och äta bullar. Den snälla vän jag är går självklart med på detta. Så vi hade saft och bullkalas, mysigt. Den kvinnan är värd varenda bulle i hela världen.

vid din sida

Svenska recensionen får vara klar nu, orkar inte sitta och läsa massa text om Good Will Hunting längre. Tv-time. Ensam mamma söker sen blir det filmen Vid din sida (underbar!)

thailand 2010

heart of stone

Alla mina b-rudar var på fiesta igår. Skulle egentligen med men kände att jag inte var riktigt frisk ännu så det kändes bara tråkigt att komma dit och hosta på alla människor, trevlig tjej liksom. Så jag stannade hemma, tittade på Killers. Vanlig film som alla andra amerikanska komedier, rolig men samtidigt samma som alla andra filmer.

Upp tidigt imorse, åkte till Bromma Blocks med familjen. Verkade ganska rörigt där, inget att åka tillbaka till. Åkte till Sollentuna istället och köpte hostmedicin. Käkar kokiljana fast det stavas nog inte så men det låter så iallafall. Gjort min svenska recension i 3 timmar nu, en punkt kvar sen blir det tvn resten av kvällen. TTYL

magnus weideskog

förlåt

lalalalalaaaa

Ikväll blir det utgång, vill inte stanna inne längre. Är inte helt frisk men jag ska ut iallafall. Behöver träffa lite folk och umgås. Ska sminka mig sen tänkte jag rulla mot Martina sen drar vi ut. TTYL

shine on



Anders och Josse är här nu. Magen är sjukt stor nu, kusin nr 1 kommer om 2,5 vecka!!

vampire

Hade helt glömt bort att det hade kommit ut nya Vampire Diaries avsnitt. Kommer förmodligen vara i sängen nästan hela dagen så jag har äntligen någonting att se framemot. 


värsta draget


Björkö


Får se om jag blir hemma ikväll eller inte. Ingen lust men samtidigt sjukt sugen på att ligga i soffan hela kvällen. I-landsproblem

deprimerad

Jag blir verkligen deprimerad nu. Solen skiner och det är snö ute. Har längtat efter vintern som en galning iår, vet inte varför. Men nu när den kommer då är jag självklart sjuk och måste stanna inne. Är jätte sugen på att åka pulka och dricka varm oboy med grädde och marschmallows med lite ljus ute i mitt uterum. Det suger att sitta inne och titta på film. Speciellt när jag vet att jag måste göra det hela dagen och kvällen. Klockan är inte ens 2 och jag håller på att dö av hur uttråkad man kan va.

särbarn, ge mig snö inte värme

sjuk

Stannar hemma idag. Hade egentligen inte tänkt det men nu blev det så. Är förkyld som ett litet barn på dagis. Inte alls mysigt. Så det blir en dag med syster. Kul att stanna hemma ikväll.

utanför mitt fönster


sova



du gör mig glad

Renässans brevet är klart! Fick VG på mitt engelska prov. Imorgon är det fredag. Jag ska få ny engelska lärare. Mamma har bakat blåbärspaj. Livet är ganska bra just nu

indien 2009

OMG

Har varit jätte konstig dag idag, förvirrad kan man lugnt säga. Men jag tror att matte provet gick bra, fick en hostattack mit i provet. Är fortfarande inte frisk men hoppas jag är det i helgen, ingen lust att sitta hemma framför tvn i 3 dagar direkt.


illa

Har inte pluggat ett piss, onsdagskvällen har jag umgåtts med tvn och mamma. Gulligt.
Matteprovet kommer nog gå ganska dåligt men jag är sjuk så då får det göra det.
Sova nu, sovmorgon till 9 imorgon wiho!
martina på björkö

and i'm like yes

Min mamma är en ängel, hon kommer med bullar och mjölk när jag ska plugga. LOVE

after all, you are my wonderwall

Tasky update idag. Spanska provet, gick väll sådär. Skulle simma sen, trappa vatten i 12 minuter. Är lättare än vad man tror faktiskt. Efter skoli var det fotbollstunering som gällde. Bussen till Willy, käkade pancakes med hans mormor och katt. Det var mysigt.

Matte prov imorgon. Jag är körd så därför ska jag plugga lite. Måste göra historia också, den här veckan är sämst. Vill ha helg nu!


min babyboy

Tisdagskvällen är helt klart favokvällen av vardagarna. Det är Desperate Housewives och efter det Cougar Town. Kan inte bli mycker bättre.
Imorgon är det simning på schemat, ska simma 1 km och jag lär ju vara helt död då därför blir det slaggislagg nu för min del. TTYL

saknar min babyboy sture..

bredbandsbolaget

Desperata hemmafruar nu. Lennart kan pilla sig i rumpan med hans renässans beting och skit.
Behöver tvn, behöver slippa tänka.

you're my love

Är van vid att höra att mina vänner är konstiga. Har aldrig riktigt sett dom som några offer men ibland förstår jag vad andra människor menar och då blir jag rädd för vilka sorts människor jag umgås med..




LM

Paus från plugget, har 50 sidor kvar i svenskan sen är jag klar. En av sex avklarade. Spanska blir det efter maten.
Känner att mitt liv just nu är väldigt intressant...

lover
- lisa miskovsky

insane

Hejhopp. Sköndag kan man säga, helt klart. Slutade 11 men stannade kvar för jag tänkte plugga med Nanna och Tove. Fungerade ju inte rikigt så bra som vi hade tänkt. Så vi åkte till Sollentuna istället, jag fikade lite. Lyssnar på Axwell just nu, skit sugen på att plugga, eller? HAR SÅ JÄVLA MYCKET SKIT ATT BLI KLAR MED. Orkar inte


everyday i see my dream

Sitter i K korridoren just nu och har svenska, fattar ingenting. Ska skriva en recension om Good Will Hunting men vi ska skriva om helt sjuka saker så jag kör på ett blogginlägg istället. Sitter och spanar på A&F modeller, mycket roligare tycker jag.


07.57

Är förkyld idag, men ska till skolan ändå. Ska nog förmodligen stanna kvar och plugga i skolan men Nanny, och få lite info om helgen eftersom jag varit borta fre-sön.
martina och ellen f

jag är en mega tönt

Fyfan va jag är grym. Har gjort så sjukt mycket plugg idag för den här veckan som kommer är helt insane. Inte alls många lektioner den här veckan vilket verkligen kommer behövas har spanska prov, matte prov, renässans beting + frågor, recension om en film och läsa 150 sidor sen har jag en korkad lärare i engelska som kommer hitta på att hon ska ge oss nån jobbig grej som vi ska göra på en dag. Känner att jag ser framemot helgen extremt mycket. Dessutom ska vi simma på idrotten, fit for fight för bikinin, eller?


Måndag-ledig
Tisdag- 8.20-11.00
Onsdag- 8.20-13.20, simma, spa prov, svenska bok
Torsdag- 9.00-14.50, matteprov
Fredag- 10.25-16.00, renässans beting +frågor, recension

NU- SOVA

foo fighters

Eftersom att alla mina vänner sitter hemma och pluggar ikväll ska jag också göra det. Hade tänkt att bara slappa framför tvn men gör det här nu så blir jag klar sen. Blir ett långt skönt bad sen. TTYL

don't let go


i hope you find it


Svenskan är nästan klar, historia nu.

zdag

Ledig idag och det känns sjukt skönt verkligen. Behöver vara hemma idag och fixa massa grejer. Först blir det frulle och svenska.
blidö 2009

ett grässtrå


Seg kväll, skulle egentligen suttit och pluggat i några timmar så hade jag gjort en stor del av det jag behöver göra men jag är inte så smart så jag har inte gjort det. Myste istället med min underbara Martina. Hade tänkt göra svenska, läsa, men jag är riktigt trött. Kommer bara att somna med boken i ansiktet så jag stänger av datan och slaggar lite istället. Imorgon är det fullt upp hela dagen.

lovliie.blogg.se



Inne och spanade på min underbara vän Micaela och hennes blogg där hon fotar och redigerar sjukt fina bilder. Hittade den här bilden som hon tog i midsomras, fast jag har inget minne av det men tjejen är grym.

länk

she doesn't know what she is missing


björkö 2010

home again

Trött tjeeeeej. Full fart dygnet runt. Vill bara parkera i sängen och sova nu men har inte tid med det för jag MÅSTE plugga, har tusen bajs saker den här veckan. Men helgen har varit ypperligt underhållande, eller? Nä men det va iallafall mysigt, det behövdes och jag behövde vila upp mig lite men känner mig tröttare än innan helgen. Bilder kommer senare. TTYL

björkögården


Nu åker jag till denna plats på jorden. Hoppas att det inte blir förkallt och att det finns lite täckning iallafall.
FÄZT eller vad liksom... Nä. Helgen ska ju trots allt spenderas med Jesus så ingen fest här inte.
See you on sunday, kanske tidigare. Man vet inte. Mobilen är med iallafall. Puss så länge.
Extra puss till Räkan och William!

samtal mellan mamma och mig för 5 minuter sen

- Linnea är du packad nu?
- Ja det är jag.
- Va bra, då kan jag vara lugn.

crymode

Har inte börjat packa ännu, åker om 1,5 timme. FESTFAN, eller?

helgens planer



miami 2 ibiza

Börjar halv 11, slutar halv 2. 2 timmars lektion 1 timme lunch. Tveksamt om det är värt att gå idag men måste hämta lite grejer för jag har galet mycket prov och inlämningar nästa vecka och det är z-dag på måndag så jag är ledig då.
Frulle med en trött syster väntar nu.

fuck you

Kanske vore bra om jag började packa lite nu, åker imorgon vid halv 6 tror det. Kommer leva på mjukiskläder och godis i en hel helg. Fan va fräscht. Lyssnar på denna låt just nu. Får mig att må bra!
http://musicisamonster.net/wp-content/uploads/2010/08/fuck-you-cee-lo-green.jpg

geting

heeeeeeyholetsgo!
Den här veckan har gått så sjukt segt tycker jag. Trodde igår att det var fredag men nej. Idag trodde jag det var onsdag. Allt är bara knasigt just nu. Fick tillbaka historia prov om medeltiden, fick precis vad jag väntat mig VG-. Väntade i 1,5 timme på Martina sen gick vi och köttade på gymmet för vi är största biffarna på hela Rudbeck, lätt!
Nu blireeee mat

sommar 2010

du lyser upp min dag

Människor som har lite humor och lite självförtroende är alltid välkomna i mitt liv. Sånna som gör att dagen blir lite bättre och att man skrattar inombords. Träffade en sån här människa idag i tjejernas omklädningsrum, liten vilsen kille.
Ledarutbildning nu!

älska som vi



Nej det har jag inte, vet inte om du syftade på Andy/andreas i just det inlägget men nej verkligen inte. Han är min syster boyfriend. Trevlig prick är han.
Men nej jag har inte något pojkvän just nu. Vet inte om jag vill ha någon heller men det betyder inte att jag inte tycker om nån för det. Orkar inte att alla måste sätta etiketter på allt jämt.

fire

Steve Talley och Ryan Gosling. Sjukt lika, sjukt snygga. Ge mig den första så är jag nöjd sen, min blivanda man.

written in the stars

Hann med 20 över 1 bussen mot Viby så var hemma vid halv 2. Underbart!
Har inte mer att säga just nu, pannkakor med Hanny och Andy. Puss


oi oi oi oi, latino el mundo

Idag slutar jag 13.20, skööööönt. Fast alla mina nära och kära slutar en timme tidigare så det suger bajs men halv 2 är inget att klaga på. Ska hem och städa, packa och kirra massa ny musik. Måste sminka mig nu sen dra till bussis.

vem dancar kuduro - lucenzo feat big ali


nolife




Jag har inget liv, sitter och terrar folk på facebook.

high on life

Pojken gick precis hem. Han gör att jag har mycket att plugga nu på kvällen men det är värt det. Mat först sen plugg. Pappa har köpt 4 trisslotter, minst en miljon ska det stå, annars blir jag ledsen.
Kvällpromenad med mina ladies senare om dom inte ska låtsas att dom är duktiga flickor som behöver plugga.


tisdag

Historia prov idag - gick inte så jättebra...
Men ska käka lite sen umgås med w-w-willy.
ge mig helg, fast inte helgen som kommer utan nästa helg

tasky

Jag är så galet dålig på att plugga. Har suttit 3 timmar framför tvn och pluggat en halvtimme. Har historiaprov imorgon och det kommer gå piss. Men jag känner bara att det inte är mitt största problem just nu så jag orkar inte ta tag i det. Trött tjej går till sängen, ttyl

sjukt frääääscha tjejer, morgonbussen is the shit

för dig ska jag göra det tusen gånger om


temptation

Måndagar är värsta skoldagen för min del. Idrott i två timmar, spanska, engelska, svenska och sist matte.
Martina och jag försökte intala och själva att vi skulle hem till mig och plugga. Vi åt och lekte framför facebook som vanligt alltså. Men har prov på medeltiden imorgon så jag måste plugga ikväll.

i like the way

Har inte gjort mycket plugg, somnar så fort jag sitter stilla så det sket sig. Istället har jag sprungit runt i huset och städat för att försöka hålla mig vaken men det funkar inte så bra. Kommer inte ihåg senast jag var såhär trött. Det blir duschen och sen slagga på en gång.


söttjejsomjagsaknarenormtmycket


here we go again

1 timme av mitt liv ska jag leva med mina historia böcker och alla hundratusentals papper. Lennart kan pilla sig i rumpan. FUN


ge mig värme


Någon mer än jag som är trött på det halvtaskig vädret och hellre åker till värmen? Det är inte skit kallt men det är inte tillräckligt kallt för att ha tjockjackan på dagarna. Jobbigt läge liksom, så det skulle sitta fint med 5 nätter i Alanya, Malta, Gran Canaria eller liknande och bara känna lite värme, shoppa lite och få lite bränna. Det skulle sitta fint just nu, istället för denna halvtaskiga kyla och bara massa moln (bara för det är det inte ett moln på himlen just nu) Men jag får väll sukta lite mer tills nästa sommar då jag åker till Ios!

loca

Trodde vi skulle ta tio i bussen men nej tydligen inte så jag stressade i onödan. Men är hemma hos räkan igen och hon bäddar sängen så jag parkera vid datan, ovanligt.
Igår så käkade jag, Martina, Olivia och Ellen middag här med lille Oscar. Mysigt liksom. Farligt taggade tjejer drog till Jeppe vid 10 tiden. Det blev bajsinajs kväll, alla var glada och taggade speciellt Martina. Helt galen kväll var det! Snälla flickor som vi är stannade kvar och städade.
Inte lika pigga var vi imorse men Martina var fortfarande sugen på fäzt så det blev lite knasigt. Ellen ville hoppa i sängen så vi gjorde det. Sängen gick sönder... Men är nästan hel igen!

räkhoppet


you belong to me

Igår var så galet underbar kväll. Längesen jag haft så roligt och bara levt i stunden. Ska till sollentuna nu med räkan och katten, berättar med laaater.

FÄZT


Är hos jesper, ända bilden på datan. FETT NÄÄJZ LIKSOM!!!

camera

Min kamera funkar igen, eller den funkar normalt nu igen rättare sagt. GLAD TJEJ!

let it go

Gårkvällen var knasig. Åkte runt mellan lite olika ställen men alla var lite halv tråkiga. Så jag, Ellen och Jesper tog taxi till Viby igen. Drog hem till William och var där istället.

Har massa plugg att göra tyvärr och det är ingen hit direkt. Ska köpa lite middag senare med mina flickor sen ska vi käka hos Räkan ikväll, det blir mysi.

men fest råååå

Sitter hemma hos räkan AB och feeeeestar galeeet. Väntar på att martyparty och kissekatten ska komma hit sen är det fest som gäller ikväll i sollentuna. FREDAGFÄN


gamlingar

underhållning


Facebook är en extremt underhållande hemsida. Allt möjligt hittar man där. Hittade denna skit snygga bild på min gamla rektor på Vibyskolan även känd som Patrik Eide. Trevlig prick den där killen. Förtjänar ett eget inlägg tycker jag. Killen påminner så sjukt mycket om en tecknad liten figur från ett barnprogram som hette rasten på disnet channel. Gus tror jag han hette den mobbad lilla killen från programmet.


gus längst till vänster


white snow


Hade spanska sista lektionen, redovisning om Argentina. Gick sådär men Tanja var skitgrym, hade gått bajs utan henne.
Behöver en timme eller två i soffan sen ikväll blir det utgånggggggggg!!


nightmare

Idag är det FREDAG!
Sovmorgon idag till halv 11 men mamma väckte mid vid kvart i 7 iallafall, så jag blev inte så jätteglad men somnade om. Är skti pigg idag för jag somnade vid 11 igår. Drömde att jag var i thailand med familjen, mormor, morfar, morbror och moster och att det kom en tsunami, fyfan va rädd ajg va när jag vaknade.
Efter skolan kanske det blir en sväng förbi stan med mami för lite skoshopping, sweet!



thailand 2010

afrodance

Helt slut, sjukt svettig. Afro är verkligen jobbigt och galet roligt. Underbar intruktör och alla kör verkligen allt. Ny favorit träning. Roligare än att sitta på en cykel och trampa på i en timme. Afro nästa torsdag igen!

Har massa plugg att göra så det är bara att sätta igen. 1 timme nu sen hoppas jag att jag är klar. Historia, spanska och kanske svenska också om jag hinner. TTYL

min afro kvinna

medeltiden suger

Hade engelska prov idag, hade helt glömt bort det men det gick ganska bra tror jag. Slutade 3 och det spöregnade ute så min underbara syster kom och hämtade mig i regnet. Har massa plugg att göra så sitter och göra det nu, förstår ingenting alls. Bajs på Lennart... Vid 6 är det afrrrrrro som gäller med Martyparty. Ska fortsätta med historian nu, tjingtjong
nanny och tovis

jag bär tyngden utan rymden

Uppdateringen har varit tasky senaste tiden. Mycket plugg, mycket annat så tyvärr har bloggen hamnat på sidan lite. Men snart är det helg så blir nog ändring då. Slutade 13.20 och det var fotbollstuneringen i simhallen så det var ganska mycket folk när jag och Martina skulle träna. Ingen hit direkt att springa runt där i träningskläder just då. Åkte hem till William sen, hema vid 8 igen. Tittat på tv hela kvällen fast egentligen behövde jag plugga men orkar inte, ska sova nu.

cypern 2010


kruka

Hittade inte den nya saxen så toppade på någon cm på håret. Men det känns ändå extremt skönt att få det gjort. Ska fortfarande klippa lite mer men inte just nu. Har fortfarande hur mycket plugg som helst så det är bara att köra. Spanska redovisning på morgonen och sen diskussion av engelska boken. Ser extremt mycket framemot min kväll. TTYL


klippt

Har gjort spanskan, engelska och svenska är det jag ska spendera resten av min kväll med. Först, cut my hair.


ciao bella


Sista lektionen på tisdagar som är två timmar historia är inget att leka med.

Kom hem för 1 timme sen. Åkte till Norrviken, handlade lite mat och tog med ett paket också! HAPPY GIRL. Så morgon dagens klädproblem är fixade. Har massa plugg att göra nu så jag kommer förmodligen inte vara så social mot dator på några timmar.

converse


converse töntar- nanna, johanna, jag och tove


Pratar med Räkan i telefon. Ska duscha nu och sen klippa mig, ungefär 5 cm ska bort om inte mer.

bullmaster

Senaste dygnet har inte varit roligt kan jag säga. Allt går bara fel och idag fick Erik offra sig lite för min skull. Martina och jag drog hit efter skolan, såg Happy Potter 1, såg senaste filmen (6an tror jag det är) igår. Käkade bullar till båda filmerna. Någon jävel tycker jag käkar mycket bullar och var tvungen att kommentera det. Kände mig tjock för en stund men fan, bullar är kanske min tröst så klaga inte. 
 

bilder från i lördags hos cissi





for you i will


Bild på nya ringen som jag köpte i veckan, Nanna den lilla härmapan köpte likadan, fett elak tjej....

fina flickor


stress

Ska städa, duscha, plugga och rensa garderoben på en timme nu. Kommer aldrig hinna med allt men det är bara att kötta. Efter det kommer Tove och Nanna hit för lite skvaller och bullar.


tjockö

1221

Gårkvällen började lite tråkigt men blev helt klart grym. Först var vi massa tjejer hos Cissi, alla var lite halv taggade. Sen kom det lite fler folk och det blev riktigt bra, hade en grym kväll. Kom hem vid 2 så det blev ganska tidigt ändå men var riktigt trött och ville bara dra hem och sova. Bilder kommer senare. Nu blir det frulle


loerdag

Är jävligt tagga nu, LÖRDAG FÖRFAN!

wonderful life

Ikväll ska jag hem till min älskade och saknade vän. Liten flicka, stort hjärta.
Ska käka lite, sminka mig och hitta nått att ha på mig som är största problemet just nu. TAGGAD TJEJ


cypern 2010, vill vara brun igen.

you and me

140 sidor att läsa tills måndag, hälften avklarat. Ska städa mitt rum lite, sen ska jag leka med the one and only kittycat. Eftersom det är lördag så tycker jag ni ska söka på dance chart på spoti för lite trevlig lördags musik.



thailand 2010

God knows i want to break free


Gårkvällen var sådär, var inte taggad alls. Kom hem till nån Robin, trodde vi skulle vara hos Vinne men nej tydligen inte. Det var inte särskilt kul där så vi åkte till Filip istället men när vi kom dit skulle alla dra på en gång. Jag, Martina och Olivia drog till Johan istället och myste lite med pojkarna. Kvällen var helt enkelt ganska tråkig men funkade ändå. Nu blir det frulle, dör av hunger!

desert walk

Drar till Vinne nu, ciaaaao!

when i see the stars, i think of you


brooklyn blurs

Jag vill dra ut ikväll och bara köra med mina tjejer. Släppa loss och bara vara allmänt galen. Göra något galet så att kvällen blir minnesvärd. Det vill en del av mig göra.
Men känner mig alldeles för trött, sova i min säng och titta på en film som man gråter till. Vet inte vad det blir, förmodligen det första men känner inte för att leva livet just nu.

sky is the limit

Inget att säga. Är bara på dåligt humör, men ikväll kör vi.


i lost a friend

Den här veckan har gått sjukt fort, idag är det fredag och helg. Så galet skönt. Men måste ändå plugga i helgen tyvärr, känns tråkigt som bara den men det är bara att köra på. Ska käka lite frullis nu sen gå mot bussen.
söta flickor lyddi och ellinor

RSS 2.0