pure

Har ätit konstant hela dagen, får inte nog. Naturkunskapsboken väntar nu, kanske får vänta ett tag till. Tetris och grejer ju.

i'll never know

Torsdag idag då. Svenska uppsatsen ska in, den är inte klar. Annars är det ganska lugnt i skolan just nu, fast egentligen inte. Blir en sväng förbi Kummelby för lite lek med konfirmanderna med Martina efter skolan. Festligt.


idag är det onsdag

KANON DAG, KANONKANON RIKTIGT KANON!!!!! XD
Nej men den har varit galet bra, jobb kirrat umgåtts med mina bästavänner vilket var väldigt längesen så det har varit en 5 av 5 toasters dag helt enkelt. Nu blir det att skriva svenska uppsats!

araaaaaaaabi

Jag har så jävla konstig musiksmak, den här är inte ens bra men jag tycker om den bara för att jag tycker om sån här musik. Man blir glad av det. Det värsta är att jag kan låten i princip utantill.


off the map

Nu ska jag sova, imorgon är det anställningsintervju som gäller så vill vara pigg och fräsch (fat chance) Efter det så får vi se om jag åker till stan för en dejt med Martina, Olivia och Ellen eller om jag åker hem och pluggar. Det första altervativet är definitivt mer lockande och det känns mycket mer sannolikt. Godnatt!

never say never

Ser ut som om det blir den här filmen i helgen. 3D och grejer.

sommartider hej hej sommartider

Hejhopp! Härlig dag idag, sovmorgon till halv 11 imorse.
Har spelat tetris sen jag kom hem, kände att efter 1 timme behövdes paus.

right track

Pengar rullar in som de ska, helt klart. Nu blir det lite hembakat och television med mor. Adios!

million pieces

Herre min skapar vilken bra dag det har varit. Var bara tvungen att skriva det, men det har faktiskt varit en skit bra dag! Hoppas på att bli 2000kr rikare ikväll och att kanske kunna bestämma en dag för anställningsintervju på Bildsnabben. Livet rullar verkligen på. Har lite plugg att göra men just nu ska jag lyssna på Mika och låtsas som om jag inte har något plugg den här veckan.

stureboi

Fett super mega taggad på simning... Fast nä. Det känns förjävligt.

one good spliff

TACOS TILL MIDDAG. Kanske inte det bästa efter att ha tränat men det är ju förbaskat gott så vem bryr sig. Måste plugga lite spanska också eftersom det är prov imorgon, dessutom simning på idrotten.

go wrong

Om en halvtimme åker jag till Sats för lite träning, kommer bli riktigt skönt! Tittade igenom gamla bilder och hittade den här på mig och Martina från sommaren 2009, flashbacks.

build me up buttercup

Godmorgon! Skönt att man inte drack igår och inte är bakis idag. Mycket står på schemat så det hade inte varit så roligt. Men gårkvällen var helt okej, eller ärligt talat vet jag inte. Lite psykbryt ett tag men det funkade. Kom hem till innan två tiden, tog ett bad i en timme och det var hur skönt som helst! Nu blir det plugg!

sommartid nu

Vill bara lägga mig och sova nubumsdirekt. Ska göra det också. Imorgon vill jag träna, det skulle kännas jävligt najs faktiskt! Förresten är det sommartid nu, ljusare dagar är aldrig fel! Godnatt!

strobe

Håller på att sminka mig med Johanna just nu. Om ungefär en timme så ska mamma skjutsa oss till Kristina för lite födelsedagsparty! Känner att kvällen kommer bli galet rolig!

fred och kärlek!

Biljett till peace and love är nu bokat och klart. Det kommer bli galet, helt jävla galet. Deadmau5, Kings of Leon, Bob Dylan, Rebecca&Fiona osv. Längtar otroligt mycket!!!!


arabian adventure

Har kollat synen i för att få ett OK till att övningsköra. Tittade på lite målarfärg till nya rummet också, vitt helt enkelt. Nu blir det tetris battle!!!!

sex slave

Helt slut, slagg på dirren!
Myskväll hos Martin ikväll med han, Martina och Oliver. Käkade massa glass, ont som satan i magen nu. Träffade ett gäng partysugna människor på bussen tillbaka hem, kändes sjukt skönt att man bara tog det lugnt ikväll. Men imorgon(idag) blir det galet med drag!

Såhär snygg va Oliver ikväll.


get up

FREDAG IDAG!!!!!!! Galet hur jag har längtat efter helg den här veckan! Party rock anthem på hööögsta hela tiden. Woopwoop, drar till skolan och gör ekonomiprov nu!

M&M

Levt på M&M idag, favorit. När det var två påsar för 40 svenska riksdaler och en M&M kortlek ingick kunde jag inte låta bli.
Tänkte titta ett avsnitt av Stylisterna och sen sova, ekonomi prov imorgon.


GRATTIS!!!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA NIKLAS PÅ 17ÅRSDAGEN!!!!


some say love

Johanna drog precis, mycket snack lite verkstad helt enkelt. Även fast det kanske inte blev jätte mycket ekonomi plugg så gjorde vi lite andra saker men dom håller vi för oss själva tills imorgon.
Lill Fille kom hit vid 2 också och nu är hela Fillefamily här, middag och grejer väntar. Riktigt kalas faktiskt! Så länge får ni njuta av denna vackra bild på mig och Johanna.


i have fallen in love

Onsdagar är verkligen sköna dagar för min del, börjar halv 11 slutar halv 1. Efter skolan ska jag och Johanna hit och plugga lite ekonomi ute i mitt uterum, så skönt att vara där när det är fint väder.


kiss me - sixpence none the richer


twinkle

Håller på att skriva CV nu, måste söka lite jobb. Sommarjobb och/eller kväll och helgjobb.
Men det blir paus en stund och en tripp till Ikea med mamma och mormor.


happy ending


addiction

Volleyboll på idrotten idag, mitt lag var grymma helt enkelt. Speciellt Paula som offrade sig så mycket att hon började blöda. Annars allmänt seg dag, insett att jag har mycket mera plugg än vad jag trott så ska sätta igång med det på en gång faktiskt. Inom en snar framtid så kommer lilla mormor hit också för att städa huset i en vecka och baka. Hemmabakade snickers i mitt hjärta och snart i min mage.


malibu moment

En sväng förbi BK, förbi Sollentuna. Mot Töjnan för träff med Stening. Tillbaka hem. 4 timmar och mycket promenad men riktigt mysigt. Nu blir det 3an och Wild Child.


donken nu med m och o


1,5år sen

hej. hejdå.


En bild säger mer än tusen ord.


party rock anthem


boys boys boys

Sitter och lyssnar på Gaga, flashbaaaaaaaaacks. Så jävla grym konsert att det är sjukt. Kommer hon till Sverige igen är jag på plats utan tvekan.
Ska börja fixa mig för kvällen, planerna ser mycket lovande ut.


tjena ögonen

Godmorgon! Riktigt skönt att vila igår, känner mig aspigg och sjukt sugen på lite kalas ikväll!
10.00 imorse var det Sollentuna trafikskola som gällde. Satt där i 3 timmar med ma och pa och lyssnade på Tor, trevlig gubbe. Ska städa mitt rum nu och sen käka lite lunch.

sängen nu va


Stor dag imorgon


.

Skiter i idrotten och i att träna efteråt, stannar hemma och vilar istället.


mystisk

På samhällslektionen var det redovisning, gick bra. På NKA lektionen var det redovisning, gick bra. Tandis efter det, gick bra. Käkar lunch nu, kunde inte gått bättre. Om en halvtimme ungefär skjutsar syster mig tillbaka till skolan för lite idrott. Slutar efter det så jag tänkte gymma ett tag faktiskt, ovanligt!


piggelin

Idag fyller lilla pappsen år så ett stort grattis till farspågen!! Detta ska nu firas med världens godaste choklad grej som man kan äta hur mycket som helst av.

så himla pigg idag.

moster bertas äpplemums

Torsdagar är helvetesdagar. Tur att jag köpte lite Moster Bertas Äpplemums igår i Sigtuna.

det var det jag hade att säga

Hemma efter en heldag med munkar, bullar, isbrytar båten Oden, Sigtuna och Johanna. Vill helst slänga mig i sängen och sova men det går inte.

in the club

Idag är helt enkelt ingen bra dag, har så otroligt ont i magen och dessutom ska man umgås med NKA läraren Per hela dagen. Det blir helt enkelt choklad köp för att överleva dagen. Efter skolan så ska jag leka med bondtölpen Johanna. Gillar denna låt ganska så stark för tillfället.


baby let me love you, let me love you long time

Desperate Housewives var det ikväll ju, premiär och grejer! Det gjorde min tisdagskväll helt enkelt.
Imorgon ska hela naturkunskapsgruppen in till Stockholms Universitet och spana på något skoj. Ska sola efter med Johanna också, måste spana present till farspågen för han fyller år på torsdag. Adios amigos.

.


ring ring bara du slog en signal


Den första ringen köpte jag idag på hålet, har letat efter den överallt och den har bara funnits i andra färger och i helt fel storlek. Men nu sitter den perfekt  bredvid mina andra ringar. En grå enkel kofta fick också följa med hem, var i stort behov utan en grå kofta så det var ganska självklart när den bara kostade 200svenska riksdaler. Den andra ringen fick jag i lördags av mina bästa vänner då vi firade mig på Guru, fick också ett jättefint armband men det lånade mamma tydligen...

en liten förälskelse




XD

Idag är det inga sura miner


Idag är vi glada! Känner mig som en xd gubbe, så himla cool med solbrillor inne också.

ASSFLASH

Det har faktiskt varit en ganska bra måndag jämfört hur med dom brukar vara. Hade livräddartest imorse, gick sådär men fick upp Bengt efter några minuter. Även fast han var gjord av plast var han hemskt tung! Hade hål efter det, umgicks med lilla Gabbsan. Spanskalektionen... Kom fram till att Martin har ADHD, han behöver piller helt enkelt. Lunchdejt med Gabbsan, Martina och Räkmaster. Räkan var lite busig och drog ner mina byxor med trosor och hela köret. Som tur var så var det bara Erik och co bakom oss. Svenska sen, fick tillbaka en grej som vi gjorde innan jullovet (?) och jag fick MVG, FEETT STOLT!!! Bild sista lektionen, bröt ihop och började gråta. Glömde mina ringar i bildsalen. Tove hämtade dom, kvinnan är en ängel. Hemma igen, käkade bullar med Amanda och bakade sen chokladbollar också. Fett smarrigt. Chillat galet ikväll, inte suttit framför tvn eller datan. Vet inte vad jag har gjort riktigt. NIGHTY..

Lite såhär idag, fast det var jag som flashade hela arslet för 20 pers. Vilket party det var då!


så himla snygg såhär på morgonkvisten


Åker till skolan om typ 10 minutos. 
Ska försöka hitta en lekkamrat efter skolan, vore ju lite mysigt.


superwoman



Lekt med Amanda ikväll, skit längesen vi sågs så det var supermysigt. Tände lite ljus och bara chillade. Imorgon har jag livräddning första lektionen, skitskojigt kan vissa tycka. Jag är en av dom som inte tycker det. Har hål sen efter det så det blir typ 2,5 timmes hål. Nu blir det sängen.


popular yeeeeeah

Glada tjejer satt på tåget påväg hem med två stora påsar var. En ljusrosa underbar långklänning och ett par ljusa jeans följde med hem. Dessutom en glasskål som jag ska ha mina ringar i och en jättefin ljuslycka. Evigt kär i klänningen, perfekt till sommaren när man är brun.
Blev en sväng förbi Kofi och fikade lite. När vi gick mot tåget så hörde vi Eric Saade stå och sjunga sin tragiska låt "Popular" och i samtidigt stod det miljoner småtjejer som skrek. En upplevese helt enkelt, inte en positiv dock.


bananen

Nanna ringde, vi bestämde att vi åker in mot staden för lite shopping och sällskap. Förmodligen en matbit också för sånt gillar vi ju.

kurmanci

Gårkvällen var hur mysig som helst. Jag, Martina, Olivia och Ellen åkte in till Odenplan. Käkade helt otroligt god middag på indiska Guru(ÄT DÄR!) Vi satt där i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Fick ett armband och en ring som jag är förälskade i. Dessutom följde en 200g hederlig Marabou hem också. Ellen åkte hemåt medan vi andra tre åkte hem till mig. Käkade 400g och drack varm oboy. Tack så jättemycket för igår tjejer!!!

india

Är färdigfixad för en kväll på indisk restaurang med dom absolut bästa tjejerna som finns. Vi ska fira att jag ha fyllt år så det blir kanoners. Får se vart kvällen tar oss efter det.
Bussen går om 10 så det är bara att börjar klä på sig.


change

Det har varit fullt ös i mitt lilla hus sen klockan halv 9 imorse. Håller på att byta rum med Hanna så att jag får det största rummet för hon är endå aldrig hemma nästan. Dessutom får jag en inbyggd garderob i väggen och en spegelvägg. Ganska så najs. Lunch behövs nu, energin är slut.

whitelightmoment

Persisk mat var gott, annolunda men gott.
Tittat på film ikväll med päronen, blir nog sängen snart faktiskt.

trusted you

Syster och jag tar bilen till Ulrik. Andreas joinar tåget mot staden där mor och far ska plockas upp för lite middag på persisk ikväll. Feta planer!

kex

Skönt med fredag, skönt att jag fick sluta halv 1 idag också. Inte varje dag det händer. Istället för skolans äckliga kebab så blev det lite filé med bea hemma istället. Så mycket godare.


kan inte sluta skratta!


hola

Torsdagar kommer utan tvekan bli dom jobbigaste dagarna för mig i period tre. Har bild, svenska, spanska, samhäll och natukunskap. Skola 8.20-1600. 16.30 ska jag befinna mig i Kummelby och leka med mina konfirmander i 2 timmar. Är verkligen helt slutkörd just nu men glad ändå. En marabou som jag fick av Niklas igår ligger och väntar på mig nere vid tvn. Dagens höjdpunkt!

beso

Missadeg bussen imorse så det blev inget smaskigt till levnadsläran. Men har ätit 2 tårtor sen jag kom hem. 6 mysiga vänner följde med mig hem och hade tårtkalas. Riktigt mysigt, tack så jätte mycket! Duschen och slagg sen. Helt slut idag.

cookie

Börjar halv 11 idag men ska ta bussen om 20 förbi Ica och köpa något till min levnadsläragrupp, så snäll är jag faktiskt. Karl och Jonte ville att jag skulle baka men nej så det blir något köpt istället. Endast för deras skull så blir dom inte glada blir jag sur!

1717171717171717171717171717171717171717

17 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!! Bara ett år kvar till 18 woop wooooooop. Tårtkalas efter skolan idag!


tomorrow liksom

Har köpt massa grejer tills imorgon. Martina, Nanna, Johanna och Niklas ska komma hit och käka tårta och umgås med mig. 17år inte inte lite men samtidigt så obetydligt för inget ändras liksom. Man blir bara ett år äldre, gammal typ. Televisonen väntar på mig nu!

don't worry be happy!!

Hann bara komma hem, dricka ett glas juice innan moderjord ringer och säger att jag ska klä på mig för en tripp förbi Maxi. Inhandla lite ingredienser för min tårta imorgon och lite annat smått och gott för morgondagen. Sjutton är en stor siffra.

GRATTIS CALLE PÅ 17ÅRS DAGEN

three little birds

Helt vanlig dag förutom sista lektionen. Naturkunskap med Per/Pär kommer lätt bli favoritlektionerna.

lightning bolt

Känner mig mycket bättre nu, kanske för att jag legat stilla och tittat på film i 2 timmar. Såg Percy Jackson för tredje gången tror jag. Så skönt att krypa ner i sängen med hemmagjorda snickers och titta på film. Helt klart en favorit.
Hade bara tre lektioner idag. Spanska, svenska och bild. Alla nya för den nya perioden. Mitt schema kanske inte är det bästa direkt men det funkar. Tre dagar med fullt schema och på onsdagar har jag bara 2 lektioner.
Nu blir det middag och sen blir det nog sängen ganska tidigt faktiskt.

mondaymorning

Godmorgon människor ute på jorden. Sovmorgon idag som sagt och det har varit underbart. Vaknade ändå ganska tidigt för jag har hostat hela natten så gick upp vid halv 9. Musiken på högsta och har försökt sjunga men det låter inte vackert med min inte så friska röst. Riktigt skön morgon.
Bussen mot Rudbeck går om 20 minuter så det blir ett glas juice och sen gå ner mot Kornettvägen. Skola idag till 1600 efter det står det inget i kalendern så får se vad som bjuds på. Förresten så är Räkan i skolan idag. Har inte varit med henne sen nästan 2 veckor tillbaka. Har saknat den lilla flickan så otroligt mycket så det är galet.
ADIOS AMIGOS


stay

Imorgon börjar jag halv 12. Inte helt fel såhär efter lovet. Men jag behöver verkligen dom där extra timmarna med sömn, vill inte komma och vara sjuk imorn.

i'm in love and i can't get enough!

Den här låten gör mig verkligen glad. Lyssna på den några gånger innan ni dömer den. Helt kär i den! Btw borde den vinna hela skiten och gå vidare till stora finalen!

replaced

Hemma igen.
Igår bajsade Filip ner sig under dopet så att det blev en fet fläck. Tyckte det var lite roligt. Innan var han fisfille nu är han bajsfille.

snö upp till höfterna

HOLA.
Det är full rulle här i lilla stugan i Umeå just nu. Pappa, Hanna och Andreas kom hit igår så mansligan sitter framför tvn och tittar på sport och den äldre generationen kvinnor sitter vid nagelbordet och gör förlängning. Syster min sitter framför tvn och sover med gubbarna och jag sitter här i min säng framför datan. Allt är som det brukar här i Umeå förutom att om ungefär 1,5 timme åker vi till Nordmaling för lilla kusinvitamin Filip ska döpas. Inte varje dag det inte!


maj2009

eight below

Det är ju inte mycket som händer här i de norra delarna av Sverige direkt. Är fortfarande ganska förkyld så sitter och tittar på skid VM och det är den enda sysselsättningen för dagen. Norrmannen Northug kan ju ta sig, kaxiga tön. Fet fest här ju!

vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Mysigt här i Norrland, lilla kusinen Filip är gosigaste bebisen på jorden. Vill bara squeeza honom.
Mat hela tiden, har börjat äta som en rejäl man och det här är bara första dagen. Rullar tillbaka till skolan på måndag morgon.

slå den du

IDAG STOD JAG 2 METER IFRÅN REBECCA & FIONA. Ganska så ballt.

umeeee

Om 40 minuter åker mami och jag till Arlanda. Flyget mot Umeå är det som gäller.


rosenrött

Låter som en kråka när jag pratar. Var med Martina och Olivia i kista idag, en snubbe vände sig om och såg lite fundersam ut när jag pratade. Kändes sådär.
Jag skulle kanske varit hemma igårkväll egentligen för idag mår min hals inte alls bra. Men stunder av kvällen var det värt det även fast jag ibland inte kunde prata alls.
Imorgon på morgonen åker jag och mamma till Umeå. Pappa, Hanna och Andreas kommer senare. Lilla kusinen Filip ska döpas så det blir massa mat och gos med lillen.

name

Ska umgås med Martina och Olivia denna onsdag. En dag kvar till jag åker till Umeå. En vecka tills jag fyller 17.

ce jeu

Har suttit i soffan hela dagen, tittat på film och stylisterna på kanal5. Inte för att det är särskilt bra men det gör att tiden går lite fortare. Blev desperat efter att tiden skulle gå ännu fortare så tittade på 101 dalmatiner men det var ju mysigt.

Nästan klar men bussen går om 45 minuter så ska sätta mig och göra en sista kur mot mitt halsont innan jag försvinner ut i det mystiska svarta Viby. Farligt ställe... Det blir jag, Martina, Olivia, Suss och Josefina som drar ner till Norris på lite partey. Tror inte att det blir så sent ikväll dock men man vet aldrig.
marcus y los gangsters

synapse dynamics

Cafe 60 igårkväll med Martina, Olivia och Suss. Blev promenad hem från Norrviken och det var inte så varmt direkt. Vaknade imorse och hade jätteont i halsen, har suttit och tittat på film hela dagen i massa filtar och täcken. Får se om det blir utgång ikväll eller inte.

RSS 2.0