nedräkning

3 dagar tills det är bal.
4 dagar tills betygen sätts.
9 skoldagar kvar.
11 dagar tills skolavslutning.
11 dagar tills Tjockö.

no money

NO:n är nu klar! SÅ HIMLA SKÖNT!
Snart är nian slut och i höst är det gymnasiet som väntar. Känns riktigt roligt att börja på en ny skola, nya människor och bara nytt. Det blir nog kanon.
Funderar på att gå en prommenad eller något liknande, får se hur det blir med det eftersom att jag inte känner mig särskilt frisk direkt.

monday

Sitter i skolan nu och väntar på att Olivia ska bli klar i träslöjden. Har fått reda på två slutbetyg idag. MVG i engelska och syslöjd!! Sweeeet. Något som inte är lika sweet är att jag ska cykla hem i shorts nu i det kalla vädret och göra NO när jag kommer hem. Känns verkligen inte alls skoj. Dessutom så har jag gått och blivit lite förkyld, min näsa är alldeles täppt och jag har jätte ont i halsen så det är nog bra att jag inte tränar idag. Får se om jag tränar imorgon om det är bättre i min hals. TTYL

nothing important

Har solat som katten idag. Hade hotpants vilket inte var särskillt smart. Baksida låt ser ut som en randig glass. Vit, beige, brun. Inte någon vacker syn.

SO arbetet om Israel-Palestina är nu äntligen klart. Har faktiskt inte jobbat så jätte mycket med det idag ändå, max kanske 2 timmar.

Imorse när jag vaknade hade jag världens träningsvärk. Det gör ont vad jag än gör. Märks att jag inte spelat
match på ett bra tag. Mage, nacke, rygg och ben, känner mig som en gammal 90åring. Det är inte kul att ha träningsvärk i magen och samtidigt vara lite småförkyld. Nyser hela tiden vilket inte är särskillt skönt för magisen.

Imorgon så hoppas jag på sol, kan då inviga mina nya jeansshorts som är ganska så speciella. Inte som alla andra. Tar cykeln till skolan också, hurtig som jag är...

wavin' flag


svar på tal

Vart är din skolavslutningsklänning ifrån, superfin?
- Tack, ingen aning om vad affären hette. Var någon nyöppnad i Kista. Kostade 700 tror jag om jag inte minns fel.

Varför ska laget läggas ner?
- Det ska inte läggas ner men vi ska slås ihop med 95orna.


can't touch

Slaggar hos kissekatten Olivia, drar ut på äventyr nu och är farligt taggad!!!

brighter day

Match idag. 2 man förlite på plan. Förlorade med 0-3.
Sollentuna med fasan. Hittade jeansshorts och halsband.
Har inte mer att säga. Ska göra lite SO tänkte jag.

"mama king mama king do something"

Det märks att jag inte ärvt bakgenerna från mamma iallafall. Det enda jag kan göra och som jag kanske kan lyckas med är blåbärspaj.
Har varit hemma hos Olivia ikväll med henne och Martina. Käkade popcorn och tittade på Avatar. Det var verkligen hur bra som helst. Ångrar att jag inte gick och såg den på bio med 3D. Hade nog varit sjukt bra då.
Imorgon har jag samling 10.15 på Järfällavallen för det är match som gäller! Är faktiskt riktigt taggad på att spela, har inte spelat match på evigheter. Fast vi har inga på bänken och är förmodligen en människa förlite på planen men bara det är moln så kommer det gå super. Ska därför sova nu så att jag orkar springa runt i 80 minuter. TTYL

bakning på g


Blev väldigt sugen på att baka så nu blir det jordgubbsmuffins.
Muffins


alllez olla olé

Hade tänkt att vara super duktig och göra min SO men nej, bajshelvetesjävlafiskorv fjärrinloggningen fungerar inte! Om den inte funkar imorgon på morgonen blir jag deprimerad. Igår hade jag suttit och skrivit SO i 4 timmar sen så stängs nätet ner och jag hade inte sparat. Tror ni jag var glad eller? Tvingade pappa att åka och köpa godis.
Ska försöka hitta på något skojigt med Martina tänkte jag. Olivia är i stan och räkbarnet Ellen i stallet. Pussar!

GRATTIS RÄKBARN!


GRATTIS MIN UNDERBARA LILLA RÄKUNGE PÅ FÖDELSEDAAAAAAAAAGEN!
ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT GALET MYCKET!


not myself tonight

Hittade ett par vita enkla skinn ballerina på Stinsen. Blev träning efter det, inte för att det var så mycket träning mest möte om vad ska ska hända med laget nu i framtiden. 
Sovmorgon imorgon så jag ska sova nu och vila ut mig ordentligen. Förresten så har jag färgat håret, blev ingen direkt skillnad, kanske lite mera åt röd-bruna håller istället för grön-bruna. Orkar inte bry mig nu ska jag sova.

uptown, downtown

Dagen har bestått av pizza, teknik projekt, SO arbete och min lilla räkunge. Vi kände inte riktigt för att hjälpa till och fixa för balen så vi jobbade med det vi behövde göra för att höja oss i vissa ämnen istället. Mamsen är påväg hem nu så vi ska till Stinsen för att kanske komma hem något fattigare i plånboken men en rikare garderob. TTYL

love is a flower

Är på riktigt jävla depp humör just nu. Har fått veta mitt hjärta inte slår som det ska och förmodligen så ska kanske mitt lag läggas ner snart. Känns verkligen inte alls kul. Därför ska jag sova nu. Imorgon ska jag köpa marabou och inte någon snäll människa kommer med en bra nyhet.

SATC2


light it up

Började 9.15 idag och slutade 13.15 så har haft hur skön dag som helst. Har bara suttit och planerat vilka som ska gå med vilka på balen och lite sånt. Även fast dagen varit jätte lugn så är jag skit trött och tänkte sova lite för ikväll är det fotbollsträning för min del.

23.16

Nu blir det sängen för mig. Imorgon har jag sovmorgon men jag är ganska så trött så jag tror det blir sängen ganska så snart. Har elevens val tisdag och onsdag den här veckan. Ellen och jag ska fixa bordsplaceringen och bestämma vem som ska gå med vem osv. Ska bli sjukt kul att se vilka alla har valt faktiskt. 
Men med detta inlägg säger jag godnatt för denna dag. Till imorgon får ni njuta av dessa två bilder som inte har någon som helst betydelse.  

tjockiströja


Har sytt denna tjocktröja på slöjden ett tag nu och äntligen är den klar!! Blev ett MVG så nu har jag höjt mig i slöjd vilket känns kanon. Luvan blev dock EXTREMT stor men det är bara mysigt.
 Ingen lust att sitta inne resten av kvällen så funderar på att ta och köra ett race med min balla cykel. Lite luft skadar inte, speciellt efter min extremt dåliga sömn inatt. Tror faktiskt att det blir så, får se om jag lyckas ragga med mig någon av mina småbarn. Pussar!

easy

Har verkligen haft en riktigt bra dag idag. Varit glad och bara kännt att allt flyter på. Ska ta mig en  dusch, städa mitt rum och laga lite middag kanske sen så bär det av till Norrviken för korpenmatch en snabbis. har lite plugg att göra också så. Skulle egentligen ha träning idag men jag har lite smått ont i halsen och hade aldrig hunnit till Helenelund nu för bussen skulle gå om 12 minuter så inte en chans att jag hade hunnit. Ska slänga mig i duschen nu. TTYL

räkbarn, martina och teeeessan

VP

Har inte sett senaste de två senaste Vampire dairies avsnitten! Nu måste jag verkligen se dom för jag kommer inte ha tid till det i veckan.


remind me

HELLUUU.
Idag var det konfirmation som gällde i Norrtälje. Prästen var väldigt speciell, delade ut Dumle godis till alla. Men det var väll kul. Har käkat tårta idag så det räcker och blir över. Somnade när jag kom hem för knappt 5 timmar inatt var inte tillräckligt med sömn inte så det fick bli en tupplur.

Syster min har kommit hem från Barcelona precis, hon verkar haft det super och är nästan svart så jag är lite avis just nu. Hade inte klagat om jag hade fått åka till Barca.

Dessutom så fyller lilla Erkan år idag så vi säger hipphipphurra till honom allesammans! Väldigt många har fyllit år de senaste dagarna så grattis till Fanny och Viktor också!


Idag är det en tv/data dag så det blir nog inte mycket annat gjort idag inte. Kanske kanske kanske lite SO men det är tveksamt. Riktigt tveksamt. Blir nog en film som lilla morbroder lämnade igår istället.

hjärtegull Martina

Hade väldigt fel när jag sa att uppdater...

Hade väldigt fel när jag sa att uppdateringen skulle bli bättre i helgen, har haft många planer och bara varit hemma en halvtimme och sen dragit vidare så har inte blivit många inlägg inte. Idag så åkte jag och Olivia till stan. Vi gick nog in i 4butiker och inte mer. Började gå från vasaparken mot gamla stan, käkade lunch ute i värmen och åkte sen hem. Vi åkte till Olivia och bakade kladdkaka och smoothie. Gick hem och fixade mig sen lite snabbt och åkte till Erik där det blev middag och grädd/dipp krig. Hade en riktigt lyckad kväll och nu är magen mer än full med godis och kladdkaka så ska sova nu för imorgo ska jag upp halv 8 för micaela har konfirmation. Nattinatti


meet me halfway

Ska verkligen försöka förbättra uppdateringen nu innan sommarlovet.
Har verkligen bara umgåts med vänner idag. Först hos Tobbe, Olivia och Erik. Riktigt skönt dag. Morgondagens planer blir att åka till stan och kolla på balklänning åt Olivia. På kvällen blir det sen middag hos Erik med lite folk. Eftersom att jag tog blodprov imorse är jag ganska så sliten nu så jag ska lägga mig och sova trots att det är fredag och bara vila ut. TTYL

prommis

med kissekatten.

klantigt

Jag älskar verkligen solen. Det är nog det bästa med sommaren att det är sol och varmt hela tiden nästan. Efter skolan så har jag inte gjort mycket mer än legat ute på min veranda och ätit glass.

Tydligen så tappade jag min plånbok igår i sollentuna när jag käkade där så jag och mamma ska dit och hämta den nu- Pussar!

get away

Godmorgon! Har fått lite extra sovmorgon idag eftersom att jag ska till vårdcentralen och kolla upp mitt blod för att jag är så trött och svimmar då och då vilket inte är så bra. Jag lär förmodligen svimma för jag är så rädd för sprutor. Sprutor är något av det värsta jag vet, börjar gråta och blir helt borta. Men ska kila nu så att jag hinner. TTYL!

loose control

Slutade vid 2 idag. Åkte hem och sov lite, tillbaka till skolan för det var vårkväll. Vidare till Sollentuna och käka på Basilica med Olivia och Martina. Avslutning för ledarutbildning, fick glass. Hämtade ut Tobbie och åkte vidare till mitt uterum dit Vickis också kom. Så här har min dag sett ut ungefär, väldigt kortfattat men jag är jätte trött och imorgon ska jag till doktorn 9.15 så det blir sovmorgon för min del. Mina ögon kommer slockna på en gång så känner att jag lika gärna kan stänga ner datan och sova på en gång så sätter nu punkt för denna dag och säger godnatt.


lycka

JEANSSHORTSEN ÄR INVIGDA DET HÄR ÅRET!
sov gott folk


obetydligt

Känner att uppdateringen blir bara sämre och sämre. Men nu när sommaren är påväg och det är nästan inget plugg så blir det så. Inlägget är egentligen väldigt onödigt så är egentligen inget att läsa.

Har hänt ganska mycket idag. Hade uppspelning av min, Martina, Olivia och Eric cover på Hey soul sister idag. Ellen skulle vara med men hon är som sagt i Paris (KOM HEM KVINNA!!!) Det lät förjävligt, jag började spela fel ackord från början så allt gick fel, från min sida iallafall.
Hade NO sen och jobbade med mitt teknik projekt, högtalare som Eric pajade. Om han inte hade sett så ledsen och gullig ut så hade jag blivit lite frustrerad. På engelskan var det redovisning som gällde som man egentligen skulle gjort efter påsklovet.

Olivia, Martina och jag gick/cyklade hem sen, jätte skönt var det eftersom solen lyste. Åkte sedan ner till Norrviken och käkade glass med Erik i typ 2 timmar. Hur underbart som helst.
Kom hem och lagade mat, ingen annan kom hem, åt min egengjorda middag själv. Martina och Olivia kom, vi käkade mashmallows (stavninng?) och marabou. Det bästa jag vet. Tittade på Desperata hemmafruar och cougar town. Flickorna gick precis så jag ska börja fixa mig för att sova tänkte jag.
Imorgon blir det uppstigning vid 07.20! Min dag är räddad.
Gullungarna Ellen, Marty och Tessan igår!

raaain

Nu sänktes min energinivå till det lägsta möjliga. Hade tänkt att inviga jeansshortsen imorgon men nej, SMHI säger att det verkar bli lite kyligt och att det ska regna inatt så jag skippat shortsen och kör på något annat istället. Tänkte ta ett bad nu och bara ta det lugnt resten av kvällen. TTYL
Olivia och jag hos Tessan i lördags

paris


Nu åker min lilla blondie räka till Paris för att shoppa underkläder med sin mami. Kommer sakna dig hjärtat!

rich and famous

Tjena tjen året solbränna!
Har haft nedrans dålig update senaste dagarna men är tillbaka nu. Käkade middag hos Tessan med 10 tjejer sen drog vi till Alex och Coffe som hade fest för dom har fyllt 18 bast så nu är dom stora pojkar. Hade verkligen super roligt, det var ungefär 40 pers som minst tror jag så det var riktigt lyckad kväll. Blev lite små tjaffs i mitten av kvällen men slutet gjorde kvällen bra igen. Fick skjuts av mamma Marty så var hemma lite innan halv 3 tror jag.
Igår så bestämde jag, Olivia, Ellen, Cissi, Tessan och Martina att det skulle bli lunch i Sollentuna. Blev en very berry smoothie och en vaniljbulle istället men lika gott det. På kvällen så gick jag ut en sväng med Erik. Träffade sen Ellen, Olivia och Martina och allt blev bara knasigt som vanligt.

Idag efter skolan så kom lilla Murtan hem till mig och vi låg på min veranda och solade, käkade glass och dunkade lite music. Låg säkert där i 2,5 timme så jag hoppas att jag fått lite färg iallafall.
Ska göra engelska nu och hoppas att jag får redovisa imorgon som jag egentligen skulle gjort veckan efter påsklovet men våran lärare bara skjuter upp det hela tiden. Så ska göra lite engelska sen ska jag gå en prommenad tror jag. Pussar


.

Blir inte mycket bloggning idag tror jag. Har ingen lust alls.

Mitt internet verkar inte vilja funka idag...

Mitt internet verkar inte vilja funka idag så det bli mobilbloggning istället. Har bara chillat hela dagen, legat ute i solen i 3timmar och blivit lite brunare hoppas jag. Har duschat och börjat sminka mig för det är 18.20 bussen som gäller mot tessan där 10 tjejer ska käka och sen drar vi vidare till två små pojkar som fyllt 18. Ha en bra lördagskväll, för det ska jag Puss


kanoneeeers

Godmorgon, godmorgon. Naglarna är nymålade och morgonen har bestått av musik på verandan med sol. Hur underbart som helst. Hoppas på att kissekatten Olivia ska vakna snart så kan vi åka och sola sen. Ska först städa mitt rum lite, TTYL
Cypern 2010

inköp


Man ser inte så tydligt vilken färg nagellacket är men det är babyblått och jag tycker det är super fint. Helt klart värt 40svenska riksdaler. Kommer vara super fint till sommaren med min hatt.

can you feel the love

Var i stan i ungefär 4 timmar. Hittade JOY tröjan från weekday till pangpris. Käkade lunch på Kofi och köpte ett blått nagellack från Isadora. Drog sedan mot Sollentuna där det blev smoothie ute på verandan. Åkte hem och köpte stolar med mami för dom var för tunga för henne själv. Tog en första tur som bilchaffis och det var inte skoj i början. Flöt på ganska bra tills jag skulle bromsa för det fattade jag inte hur man gjorde med den där jävla kopplingen. Nu blir det fläskifile till dinner. TTYL


sitter på kofi just nu med Olivia och ell...

sitter på kofi just nu med Olivia och ellen och käkar lunch. Har gått runt lite och hittat en svart tröja från weekday där det står joy på framsidan. Skit fin är den tycker jag men får kanske lämna tillbaka den, vi får se. Ska vara social nu, puss


make your move

Godmorgon! Idag är det stan som gäller så ska käka lite frulle nu och sen blir det att fixa sig. Pussar!
Martina och Olivia


two left feeth


The last song var mer än bra, det var grym!! Jag lovar att det var värd varenda öre, galet bra film. Kommer se den flera gånger igen. Grät som ett litet barn i princip igenom hela filmen, jätte sorglig och helt underbar. Liams roll var perfektion av pojkvänsmaterial...
Ska sova nu för imorgon ska jag ta 10.20 bussen mot staden med mina vackra vänner. Nattinatti.


Drar iväg på bio ikväll.

 
tröja ginatricot leggings bikbok smycken glitter, lindex, frankrike, h&m

the last song


Ikväll är det bio som gäller med Olivia, har bestämt att det blir the last song med bland annat Miley Cyrus och snyggingen Liam Hemsworth. Ska åka om ungefär en halvtimme så ska fixa mig lite nu, LOVE


feel the fire burning, feel the love calling


is my drug

Det blev inget stan inte, när vi satt på tåget i Sollentuna så såg det ut att bli regn så vi hoppade av där istället. Hittade inte mycket förutom en ny affär som inte var så mycket att hänga i granen inte. Bytte också min tröja som det hade blivit hål i. Tydligen kan man inte använda smycken på den där tröjan för då blir det hål... Blev något fel med ljuset så färgen på bilderna är lite knasiga men andra tröjan är svart och inte brun som det ser ut.
Ska städa mitt rum nu faktiskt. Puss!
 


waking up in vegas

Ska hoppa in i duschen nu sen så blir det en sväng förbi staden för lite ärenden. LOVE

fantasy

Jag är verkligen jätte trött just nu. Blir marsch i säng för imorgon åker mamma och jag till stan för att leta present till Micaela som ska konfirmeras nästa helg. Dessutom så har jag fått en maska i en av mina tröjor som jag köpte igår så den ska tillbaka också.
Det var ledarutbildning som gällde ikväll, näst sista för terminen och det känns att sommaren verkligen är påväg nu. Idag efter skolan så fick Martina skjuts av Erik på hans fyrhjuling och Olivia och jag cyklade hem till Olivia. Käkade korv och glass ute i solen i 2 timmar ungefär. Hur skönt som helst. Efter utbildningen så blev det myskväll hos Martina med Ellen.
Mina ögonlock är snart helt stängda så ska stänga ner datorn nu och sova. Måste bara säga grattis till min spanska lärare Santiago som fyllde år igår, hahaha.
LOVE

bild från förra sommaren


bara sådär

Cyklade med Olivia i en halvtimme ungefär, bestämde att det blir cykeln imorgon till skolan också. Får sova lite längre då och jag behöver träna upp mina knän så det blir super. Ska duscha nu och sen sova. Visar mina nya tröjor imorgon. Pussar!

busigt

-Pappaaa...
-Jaa...
-Det är ingen luft i cykeldäcken.. Kan du fixa det?
-Varför skulle jag göra det!?
-Du får en godis av mig
-Okej, visst!

Alla i min familj är godis galna, nu ska jag ut och cykla och bränna dagens godisätande. TTYL


crazy, sexy, cool

HEEEY!
Solen skiner och jag sitter inne i mitt lilla skrymsle till rum. Kom nyligen hem från Sollentuna idag igen. (Det är ett gäng killar som är typ 2 meter och går runt i sverige dress där varje dag, om nån undrar) Martina och jag hade inget att göra efter skolan så komma lilla Cicci och hälsade på så vi tre och Tessan åkte dit för att leta efter lite presenter och fixa lite annat smått och gott. Blev mest sittande ute i solen på verandan vilket var helt underbart. Hade riktigt mysigt. Martina och jag satt själva där ett tag och gubben/mannen som satt några bord bort måste trott vi va dumma i huvudet på riktigt. Satt och diskuterade vart Leksand, Ullared och Vättern låg, för ärligt talat har jag ingen koll alls på svenska kartan. Fick med mig två tröjor iallafall. Kan visa lite senare. Ska försöka flytta på rumpan nu och kanske ta ipoden och cyklen en sväng. Vem vet?
Förresten hade vi dans genomgång idag till balen, skoj...

GRATTIS!


GRATTIS BABYBOOO! 16 bast idag faktiskt.
Nu ska jag sooova. TTYL


dancing in the moonlight

Sitter i skolan nu, har haft nationella i fysik. Var inte alls svårt, man skulle dra en bit trä på sanpapper, bänkskiva och lite annat.
Fick dessutom tillbaka mitt SO prov om andra världskriget idag och ett MVG satt så sjukt bra! Är verkligen jätteglad för det för det är typ 99% chans att jag höjer mig nu om jag inte sumpar nästa projekt. Pratade också med syslöjdsläraren och det verkar som om jag kommer höja mig i det också så 25 poäng till känns riktigt skönt om jag skulle höja mig. Ska verkligen kämpa för det här nu. Funderar på att ta med mina vackra flickor till Sollentuna och köpa en latte och prata lite strunt. Dom har träslöjd just nu och slutar om 20 minuer så jag tänkte vänta faktiskt.
Har inte mycket mer att säga direkt, TTYL. 

HAHAHA, lilla tobbie som jag och murtan var på prommis igår med. Lilla katt.. 

baby boy

Har gått på en prommis med Martina och Tobbe. Eller dom gick och jag cyklade rättare sagt. Har blivit kär i cykeln, kommer nog börja användas flitigt snart bara värmen kommer. Har slagga nu för imorgon börjar en ny vecka i skolan. Dessutom fyller min älskade lilla kissekatt 16 bast! Inte varje dag det inte. TTYL

blue

dionlee1
TV time punkt slut.


don't want your money, just want your sex

Åkte en snabbis till Sollentuna med Olivia, Martina och Filip. Blev lite rundare om magen med en smoothie med acia och lite annat. Inte alls värt pengarna så tips, prova inte acia attack på naked juice bar. Ingen hit alls..

 


camera

Vad har du för kamera?
- Jag har Pentax K200d med objektivet Tamron 18-200mm.   


rosa bakelse


Hittade denna klänning igår när jag var ute med mami och shoppade. Den blir avslutningsklänning, nu är det bara balklänning kvar...

matolja is the shit

Gårkvällen var galen. Men på ett nytt sätt galen. Inte som fredag och lördags kvällar brukar vara, igår vara bara konstigt och udda men jävligt rolig. Vid halv 7 så drog jag min rumpa till Olivia. Martina och Ellen kom också såklart. Vi käkade tacos som grisar och det var jävligt gott. Tittade sedan på Isprinsessan och den va nedrans bra. Lilla räkan/ Ellen var tvungen att gå hem sen.
Vi tre som var kvar vred volymknappen till högsta och lyssnade på 107.5. Var ingen bra idé för jag fick för mig att jag skulle börja ta mat från kylskåpet och dansa runt med. Efter senapen var det matoljans tur. Skit glad tjej kör veven med matoljan i högsta hugg. SJÄLVKLART är locket inte på och sekunden senare är det en rand med matolja över hela Olivias tapet.
Först började jag garva men sen fick jag panik och sprang runt och letade efter allt möjligt man kunde ha för att ta bort det med. Men nej det gick inte bort. Fick verkligen jätte dåligt samvete och det är fortfarande kvar. Sen så ser vi oss omkring och vi hade verkligen stökat ner hela huset. Glass på golvet, dipp på bordet, köttfärsås över hela spisen och cola över hela mattan. Det var inte en vacker syn så vi fick städa lite. Men det gick inte bra heller, Martina trodde hon hade förstört dammsugaren och Olivia drog ner hela duschdraperiet. Allt gick bara fel men det var jävligt roligt.
Så ett tips, kolla att matoljan har korken på sig innan ni kör veven med den.. Speciellt på tapet..
Har verkligen haft en super helg och söndagen är fortfarande kvar så jag ska se till att försöka lyfta på rumpan och göra någonting.
LOVE

Olivias vackra vägg efter att jag varit där.


feel the fire burning inside of my heart


i'm your biggest fan

Ska börja fixa mig nu och sen bär det av till Olivia där det blir middag och lite annat. Pussar!

brown eyes

Åkte till Kista istället. Fick med mig en söt bakelse till klänning hem som jag kan visa senare, håller på att möblera om i lilla rummet nu faktiskt. Var så trött på hur det såg ut men nu kan jag inte ligga och spana in grannarna när jag ska sova längre... (psykovarning)
Men ska fortsätta med mitt rum så att det inte ser ut som ett vrak med saker över allt. TTYL

forever young

Mina små älsklingar är inte hemma idag så jag åker till Sollentuna med mami nu för lite shooopping. LOVE

LADY GAGA 7 MAJ


Inte dom bästa bilderna men tack Olivia för att du ville följa med och tack moster Josse som jag fick köpa biljetterna av!!! Hade verkligen hur roligt som helst, var helt flippat. Alla stod upp och körde järnet hela tiden var helt underbart. Alla "sjöng" falskt men ingen brydde sig, eller så var det bara Olivia och jag.. Brevid mig och Olivia stod ett gaypar som var hur sköna som helst. Skrek massa och dansade hela kvällen, vilket gjorde allt ännu roligare så det var verkligen en lyckad konsert helt klart!! Skulle lätt åka till Globen ikväll igen och uppleva allt igen. Synd bara att inte lilla räkan varit där, hade gjort allt bättre men vi tar igen det.
Ska slänga mig i duschen nu och fräscha upp mig. puss

fem av fem toasters

Kvällen har varit mer än kanon. Har haft så galet roligt men berätta mer imorgon och lägger upp bilder, ska nu sova för jag är super sliten. Kan säga att imorgon kommer jag ha lagom ont i halsen pga allt skrikande och "sjungande". Puss och godnatt!

Låtar värda att lyssna på. I like it rough, Dance in the dark, The fame.. Hela albumet är helt underbart!

retro, dance, freak

Idag är det Ericsson Globe och Lady Gaga som gäller! Premiär för mina mocka klackar blir det också! Min fredag kommer bli underbar kan jag säga. LOVE


so happy i could die


IKVÄLL ÄR DET LADY GAGA SOM GÄLLER!!

that's what i want

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen på senaste tiden men jag är helt utbränd. Är tröt dygnet runt, höll på att svimma på träningen idag och mina händer darrar så det är jättesvårt att skriva på tangentbordet. Tänkte bara berätta lite kort om dagen iallafall. Hade SO prov om 2a världskriget i  4 timmar idag, var inte roligt. En kille i min klass blev skallad under provet, ännu mindre roligt. Hade träning men kunde inte vara med för att jag mådde så dåligt, riktigt tråkigt. Så vi får se om jag kan spela match med F95 på söndag eller inte. Mamma och jag ska åka till vårdcentralen och ta blodprov någon dag. Ser inte framemot det eftersom att jag nästan svimmar när jag bara ser sprutor. Men ska snart sova för imorgon är det LADY GAGA SOM GÄLLER! Ser verkligen iframemot det så det blir skojigt med nått annorlund nu till helgen. Pussar!
Cheyen som jag ska på Lady Gaga med och som just nu är halt. Älskar Ellen på sista bilden, söt räka!

knasigt det kan bli

Dagen har varit så galet konstig. Är fortfarande lite bort för det som hänt och verkligen skit trött.
Började med Nationella i sammanlagt typ två timmar. Fysik är inte min grej, fattade inte mycket men blir så helvetes glad för ett G. Sen hade vi hål i 2 timmar så jag och mina purjolökar åkte till Sollentuna och käkade lunch där. Var hur skönt som helst att komma iväg från skolan och göra något annat än att plugga hela dagarna.
Efter det hade vi svenska, redovisnig om flugornas herre som gick väll helt okej.
Sen skulle vi ha spanska men Olivia ville gå ner i splitt eller någonting sånt och hennes knä hoppar ur led. Märkte ingenting förrän hela spanska gruppen stod runt henne och stirrade. Lilla katt blev lite blöt i ögat och svimmade nästan så det var lite läskigt. Men hon åkte hem efter det.
Påväg från skolan till stationen så ser jag, Martina och Ellen en brun sak flyga över marken vid ett pensionat. Alla stannar i några sekunder och inser inte att det är en råttjävel som är typ 20 cm bara kroppen. När vi inser det börjar alla tre springa runt som små kycklingar och skrika. Trodde för en stund att jag skulle svimma.
Blev raka vägen hem efter det och sovandes på sängen i några timmar.
Har SO prov imorgon i 2 timmar så ska plugga det sista nu och sen blir det sängen väldigt tidigt för mig ikväll.
Dagens längtan är FREDAG för då ska jag och Olivia på Lady Gaga för hon fyller år på måndag så det blir hennes present från moi. Pussar!
Olivia min lilla katt.


hål i rumpan

Mina panties/byxor har spruckit i roompan.. Det var inte roligt alls.. Dessutom så kom Erik och viskade i mitt öra att det är Nationella i NO imorgon och jag har fysik.. SKOJ! Måste käka nått innan jag faller ihop av deprission. Puss
 
Soeeeet chey med glitter i håret som hon drar i.. HEFTIGT

heeeey soulsister

Tänkte bara skryta lite och berätta att jag kan spela hela hey soulsister på gitarr nu, gryyyyyym tjej eller vad!? Tack Eribe för heelpen. Har varit riktigt skönt väder idag också, suttit ute alla raster fast det va lite kallt men man överlever.
Har pluggat SO i 2 timmar nu så tänkte ta en snabb paus och sen fortsätta med roligheterna. Pussaar


it doesn't matter what you see because you can't see the truth


new new new

Skolan- onödig dag
Hem till Marty- bara mat inget plugg
Öppet hus på Rudbeck - kändes onödigt

Nu: Vampire Diaries avsnitt 20. LOVE, yummie yummie!


candyman

Min engelska var 15 minuter även fast jag förkortat den så nu ska jag försöka få den att bli max 10 minuter... Eller så tittar jag lite på humorgalan och käkar godis, tycker andra alternatiuvet var bäst så vi kör på det. PUSS


telephone parody

Har gjort musiken som är till fredag (!?) Vet inte varför jag gjorde den och inte engelska eller svenska eftersom jag ska redovisa imorgon men det löser sig. Har förkortat min engelska riktigt mycket för jag vet själv hur extremt tråkigt det är att sitta och titta på en redovisning som man inte bryr sig om så nu är den ganska så kort hoppas jag. Ska ta en Piggelin och sen tillbaka till arbetet. Idag blir det pjamas hela dagen faktiskt. Puss
Bästa parodyn på länge, är helt förälskad i den.

köp från i fredags


Linne och BH från H&M
Ring från glitter


cool_tjej_94


Såg New Moon igår, och det var en riktigt besvikelse... Inte alls som jag trott. Såg också Patrioten som gick på tv vilket var mycket mer än jag hade trott, var faktiskt ganska så bra så det kan vara värd att se på. Var helt slut igår så jag orkade verkligen inte gå ut, ville bara sova så det blev en myskväll med päronen istället.
Vaknade vid 10 imorse och har nu suttit i 1 timme och pluggat. Ska ta paus en timme och sen plugga i en timme osv. Tror det kan vara ett ganska bra sätt att plugga på, hoppas jag. Men ska ut i solen nu och njuta. Pussar!

sjuk..

Har inte haft ork att blogga tidigare idag. Vaknade vid 10 och städade mitt rum, pluggade lite och drog sedan till stan med mami, men blev inte där sålänge för jag mådde inte alls bra. Kom hem vid 4 ungefär och somnade. Är fortfarande inte helt på toppennivå så det blir nog sängen snart för mig faktiskt. Men gårkvällen var riktigt rolig. Bilder kommer kankse imorgon eller på måndag, vem vet. Pussar!
Världens sötate tjej Martina. RIP hennes mobil som hon tappade i toan igår hahahahhaha!


svar på tal

Oskuld?
Tänker inte svara på det för jag tycker det är för privat
Varför började du blogga?
Alla andra bloggade/skaffade bloggar så jag tänkte också prova sen så har det bara fortsatt.
Är du 100% säker på vad du ska välja för gymnasium/linje? Her du helt uteslutigt några tidigare val som du funderat på..?
Jag har verkligen ingen aning alls. Jag har sökt till Rudbeck Fred och konflikt men ska nog ändra inriktining till Ekonomi men jag vet inte. Tidigare var jag helt emot Rudbeck av personliga skäl, jag ville verkligen bort från Sollentuna och kände bara att det inte fanns en enda chans att jag skulle gå där. Träffade sen Martina, Olivia och Ellen och det har gjort mig så sjukt mycket mer säker på mig själv och även träffat andra vänner som gjort att jag vet vad jag vill. Men jag har inte uteslutit några tidigare val direkt, har aldrig haft något självklart val direkt.
Har du några husdjur? Vad heter dom?
Yes. En guldhamster som heter Nissepisse eller Nils och en rosenuhuvad dvärgpapegoja som heter Qia.
Vilken är din favoritfärg?
Svart och vitt tycker jag är jättefint men inte helt svart eller vitt utan gärna någoon färg till men svart och vitt är alltid fint. Rosa är också riktigt fint!
Ditt favoritämne i skolan?
Har inget direkt favorit ämne, men jag tycker om att vara kreativ så därför tror jag det är bild och syslöjd.
Vem tycker du bäst om att sitta brevid i skolan?
Bara för att Martina ställde frågan säger jag Martina eller Kyckling på vift.
Favorit bok?
I taket lyser stjärnorna
Vad händer i sommar?
Har inga direkta planer som är helt bestämda. Jag hoppas på att det blir lite fotbollscup och sen kanske Göteborg med Martina, Olivia och Ellen. Hoppas på att vi också åker till Blidö. Tror även det blir en sväng ner till Hammarö och förmodligen också till Umeå. Men inget är bestämt alls så vi får se.
hur många har du strulat med ?
Hahaha, oj jag har verkligen ingen aning alls...
hur många skor har du ?
... ingen som helst aning men det är nog mer åt 15-20 par kanske.
hur mycket pengar får du i månaden ?
Får inte månadspeng eller veckopeng eller liknande. Jag får pengar när jag behöver det för varken jag eller mina päron kan hålla koll på sånt där.
hur mycket kläder har du ?
För lite tycker jag, för mycket tycker mamma.
vart bor du?
Bor i Sollentuna, norr om Stockholm.
vem är dina bästavänner ?
Ellen, Olivia och Martina
Har du några syskon?
Har en stora syster som är 20 år.
Beskriv en vanlig dag i skolan.
Har tänk på den här frågan och kan säga det finns ingen normal dag... Jag tror inte folk som är utanför min klass förstår hur jag och mina vänner är. Allt kan verkligen hända, verkligen allt. Vi är inte normala men vi passar ihop.
beskriv alla dina bästa vänner med ett ord som beskriver dom bäst
Martina är verkligen genomsnäll, snällaste människan jag vet. Olivia är väldigt bra på att förstå och lyssna. Ellen finns alltid där och stöttar.
Vad är dåligt med dina vänner ?
Jag tycker inte dom har någon dålig egenskap eller någonting sånt. Klart vi bråkar ibland men vi löser det väldigt snabbt och jag ser inte någon chans allt just nu att vi skulle splittras upp.
vad är det längsta du gått med en kille? vem?
Privata grejer behåller jag för mig och mina vänner.
Om du är oskuld, när vill du då bli av med den?
läs frågan innan.
vem var den senaste du var tsm med o hur länge?
Jag har aldrig haft ett "riktigt" förhållande, har väldigt svårt att binda mig och har flera gånger dumpat en kille för att jag inte vill ha ett förhållande.. Har väldigt svårt för förhållanden. Tycker det är jättegulligt men jag kan bara inte se mig själv i ett även fast jag vill ha pojkvän och så men nej, det är verkligen inte min grej.


RSS 2.0